
Per a gustos, els arrossos: tornen les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Salou
20 restaurants del municipi oferiran menús diversos elaborats amb arròs Bayo, acompanyats de vins i caves Castell d’Or, del 28 de març al 13 d’abril
20 restaurants del municipi oferiran menús diversos elaborats amb arròs Bayo, acompanyats de vins i caves Castell d’Or, del 28 de març al 13 d’abril
L’AEHT i El Tomb de Reus han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’enfortir el teixit hostaler del centre de Reus. La col·laboració entre
Benvinguda i ponència de Dalmaci Clofent, president de la IGP Calçot de Valls Showcooking de Rafel Muria, del Restaurant Quatre Molins de Cornudella Plat fred
Tradició, innovació i alta gastronomia es donen la mà amb els showcookings de 3 Estrelles Michelin i Soles Repsol L’AEHT ha celebrat aquest matí el
El 1r Simposi del calçot reunirà a 3 Soles Repsols i Estrelles Michelin DESCARREGA EL PROGRAMA L’AEHT, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya,