AEHT

WhatsApp Image 2021-07-16 at 11.42.42

43 anys i més de 700 associats

La Federació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) agrupa a 130 hotels i 570 bars i restaurants a tota la província de Tarragona sota el paraigues de la seva respectiva associació territorial o sectorial. 

L’AEHT està formada per 12 associacions d’hostaleria arreu de la província i 1 associació hotelera que aglutina a més de 130 allotjaments turístics del territori. En els darrers tres anys hem doblat el nombre d’associats i treballadors, hem triplicat el nombre de jornades i comptem amb més de 80 empreses col·laboradores. Portem més d’un any defensant en primera persona els restaurants i hotels de la província, hem sigut els representants del sector davant la Generalitat setmana rera setmana i hem sigut aliats de la resta de federacions de tota Catalunya, defensant els interessos del sector. 

L’AEHT és representació i suport davant les organitzacions sindicals i els organismes de l’administració. L’AEHT és solidaritat interna, participació i força en les decisions col·lectives. Junts sumem i tenim la capacitat de millorar el nostre sector i fer créixer els establiments que el conformen. Actuem com a portaveus i defensors dels interessos dels empresaris a les comarques tarragonines i establim relacions de col.laboració mútua en benefici recíproc del sector i la comunitat.

Som empresaris del sector hostaler, però sobretot som gent del territori que vol contribuir a crear un destí de qualitat, atractiu, divers, representatiu i ric en recursos, persones i sabors; on viure i desenvolupar el nostre projecte personal i professional. En definitiva; som una Federació extraordinària!

Francesc Pintado

president de l’AEHT

LA JUNTA DE LA FEDERACIÓ D'HOSTALERIA
Coneix-la
LA JUNTA DE L'ASSOCIACIÓ HOTELERA
Coneix-la
image
https://aeht.es/wp-content/themes/rayko/
https://aeht.es/
#c1c1c1
style3
paged
Carregant posts...
/home/aeht/web/aeht.es/public_html/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
off
off