L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Salou, Tarragona Ciutat i Reus, amb la complicitat de Raventós Codorniu i les administracions locals, reprenen aquest dijous 26 de gener les Rutes Gastronòmiques Tasta Salou, Tapa Reus i Tastets de Tarragona
Els restaurants participants elaboraran les seves degustacions que aniran maridades amb un vi blanc, negre, rosat o d’un cava, del celler Raventós Codorniu. El preu del platillo, junt amb la copa, és de 6 euros.
Com a promoció, totes les persones que completin el passaport que trobaran als establiments participants, rebran una ampolla prèmium de regal.
Es tracta d’una iniciativa per potenciar la gastronomia de prestigi a un preu assequible, que té com a objectiu dinamitzar la ciutat, entre setmana, i promocionar els restaurants que hi participen.
Els establiments protagonistes, les propostes setmanals, l’actualitat i les novetats de cada ruta es podran consultar al les xarxes socials @tapareus, @tastasalou i @tastetsdetarragona