Tarragona s’adhereix a la iniciativa solidària Desde Valencia para Valencia per recaptar fons

Quinze restaurants organitzaran un sopar benèfic el pròxim 13 de desembre al Castell de Tamarit

El 100 % de la quantitat recaptada es destinarà a ajudar a recuperar les zones devastades per la DANA a València, amb especial atenció a restablir la situació dels autònoms, comerços i petites empreses.

Aquesta iniciativa de caràcter mundial està liderada per Ricard Camarena, Quique Dacosta i Begoña Rodrigo, amb el suport de l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE).

Quinze dels millors restaurants de la província de Tarragona s’han adherit a la iniciativa solidària Desde Valencia para Valencia i organitzaran un sopar benèfic el pròxim 13 de desembre, a les 20:30 h al Castell de Tamarit. El sopar serà un dels molts que se celebraran simultàniament a tot el món amb un únic objectiu: aconseguir fons per ajudar a recuperar el teixit empresarial de les zones afectades per la DANA i mantenir els llocs de treball. 

Al capdavant d’aquesta acció solidària hi ha els cuiners valencians Ricard Camarena, Quique Dacosta i Begoña Rodrigo, en col·laboració amb l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE) i amb el suport de desenes de cuiners que participaran des d’Espanya i altres parts del món.

A la província de Tarragona, els cuiners s’hi van sumar des del primer moment. Tots els qui avui han assistit a la roda de premsa han coincidit en el tarannà solidari dels cuiners de Tarragona, remarcant que sempre hi són quan es tracta d’ajudar a la societat i que la província no es podia quedar fora . També s’ha posat de relleu la unitat que té el territori, fet que ha possibilitat que en moments com aquests, siguin capaços d’organitzar-se i col·laborar per una causa compartida.

Els xefs participants són:

– Fran López (Villa Retiro * Michelin y 1 Sol Repsol)

– Arnau Bosch (Can Bosch * Michelin y 2 Soles Repsol)

– Rubén Campos (Rincón de Diego * Michelin y 1 sol Repsol)

– Jeroni Castell (Les Moles * Michelin, Estrella verde Michelin y 2 Soles Repsol)​

– Vicent Guimerà (Antic Molí * Michelin,Estrella verde Michelin y 1 Sol Repsol)

– Rafel Muria  (Quatre Molins * Michelin y 1 Sol Repsol)

– Pep Moreno (Deliranto * Michelin y 1 Sol Repsol)

– Aitor López(Citrus del Tancat 1Sol Repsol)

– Joan Pàmies (Celler Joan Pàmies 1 Sol Repsol) 

– Mohamed Quauch (El Terrat 1 Sol Repsol)

– Joan Capilla (L’Algadir del Delta Estrella verde Michelin)

– Xavi Montañes  (La Tancada)

– Neus Faiges (Cal Faiges)

– Josep Queralt (Gran Hotel Mas d’en Bruno i Relais & Chateaux)

– Gabri Olivier (Gelateria Gabri Olivier)

La iniciativa compta amb la col•laboració de: Codorniu, Gavaldà gastronomia, Coca-Cola, Tarraco Sea-Food, Osborne, AEHT, Nespresso, AG Planning, Cepromar, San Miguel, Arròs Montsià, Balfegó, DO Terra Alta, Makro, Cofraria la Ràpita i Álvarez Catalunya

Com col·laborar

L’organització ha posat a la venda 100 tickets per assistir al sopar a un preu de 500 € que es poden reservar a https://desdevalenciaparavalencia.com/producto/tarragona/ 

A més, s’habilitarà una MESA 0, on qualsevol persona o empresa podrà fer una donació fins al 20 de desembre de 2024 a https://desdevalenciaparavalencia.com/producto/mesa-0/

Més notícies