Quinze restaurants organitzaran un sopar benèfic el pròxim 13 de desembre al Castell de Tamarit
El 100 % de la quantitat recaptada es destinarà a ajudar a recuperar les zones devastades per la DANA a València, amb especial atenció a restablir la situació dels autònoms, comerços i petites empreses.
Aquesta iniciativa de caràcter mundial està liderada per Ricard Camarena, Quique Dacosta i Begoña Rodrigo, amb el suport de l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE).
Quinze dels millors restaurants de la província de Tarragona s’han adherit a la iniciativa solidària Desde Valencia para Valencia i organitzaran un sopar benèfic el pròxim 13 de desembre, a les 20:30 h al Castell de Tamarit. El sopar serà un dels molts que se celebraran simultàniament a tot el món amb un únic objectiu: aconseguir fons per ajudar a recuperar el teixit empresarial de les zones afectades per la DANA i mantenir els llocs de treball.
Al capdavant d’aquesta acció solidària hi ha els cuiners valencians Ricard Camarena, Quique Dacosta i Begoña Rodrigo, en col·laboració amb l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE) i amb el suport de desenes de cuiners que participaran des d’Espanya i altres parts del món.
A la província de Tarragona, els cuiners s’hi van sumar des del primer moment. Tots els qui avui han assistit a la roda de premsa han coincidit en el tarannà solidari dels cuiners de Tarragona, remarcant que sempre hi són quan es tracta d’ajudar a la societat i que la província no es podia quedar fora . També s’ha posat de relleu la unitat que té el territori, fet que ha possibilitat que en moments com aquests, siguin capaços d’organitzar-se i col·laborar per una causa compartida.
Els xefs participants són:
– Fran López (Villa Retiro * Michelin y 1 Sol Repsol)
– Arnau Bosch (Can Bosch * Michelin y 2 Soles Repsol)
– Rubén Campos (Rincón de Diego * Michelin y 1 sol Repsol)
– Jeroni Castell (Les Moles * Michelin, Estrella verde Michelin y 2 Soles Repsol)
– Vicent Guimerà (Antic Molí * Michelin,Estrella verde Michelin y 1 Sol Repsol)
– Rafel Muria (Quatre Molins * Michelin y 1 Sol Repsol)
– Pep Moreno (Deliranto * Michelin y 1 Sol Repsol)
– Aitor López(Citrus del Tancat 1Sol Repsol)
– Joan Pàmies (Celler Joan Pàmies 1 Sol Repsol)
– Mohamed Quauch (El Terrat 1 Sol Repsol)
– Joan Capilla (L’Algadir del Delta Estrella verde Michelin)
– Xavi Montañes (La Tancada)
– Neus Faiges (Cal Faiges)
– Josep Queralt (Gran Hotel Mas d’en Bruno i Relais & Chateaux)
– Gabri Olivier (Gelateria Gabri Olivier)
La iniciativa compta amb la col•laboració de: Codorniu, Gavaldà gastronomia, Coca-Cola, Tarraco Sea-Food, Osborne, AEHT, Nespresso, AG Planning, Cepromar, San Miguel, Arròs Montsià, Balfegó, DO Terra Alta, Makro, Cofraria la Ràpita i Álvarez Catalunya
Com col·laborar
L’organització ha posat a la venda 100 tickets per assistir al sopar a un preu de 500 € que es poden reservar a https://desdevalenciaparavalencia.com/producto/tarragona/
A més, s’habilitarà una MESA 0, on qualsevol persona o empresa podrà fer una donació fins al 20 de desembre de 2024 a https://desdevalenciaparavalencia.com/producto/mesa-0/