Salou posa en marxa una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Calamar: del mar a la taula

Se celebraran del 28 de novembre al 14 de desembre en onze restaurants de la ciutat

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou i l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou presenten una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Calamar: del mar a la taula, que se celebraran del 28 de novembre al 14 de desembre. Durant quinze dies, els onze establiments participants serviran menús i degustacions amb el calamar com a protagonista maridats amb vins del Celler Mas Vicenç.

Els establiments participants són: El Racó de Nico, Cook and Travel, MRKT Gastrobar, Amaranto, La Taberna del Áncora, La Sardineta, Mnudo, Huma, Castillo de Javier, 4R Casablanca i Deliranto.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha volgut destacar que aquestes jornades “mostren la tradició, la proximitat i la qualitat dels nostres plats, i són un acte de reconeixement al nostre llegat mariner; i encara més en un any en què celebrem el 50è aniversari de la Festa del Calamar, una de les nostres festes més emblemàtiques i identitàries”.

Per la seva part, el xef i president de l’AEH Salou Pep Moreno ha agraït la implicació de tots els establiments de la restauració que hi participen, tot destacant el talent i la creativitat dels xefs “capaços de transformar els productes de proximitat que ens dona el Mediterrani en creacions irresistibles”.

Totes les propostes gastronòmiques les trobareu properament al web https://aeht.es/jornades-gastronomiques/ i a les xarxes socials de @jornadesgastrotgnprovincia

 

Més notícies