Reus estrena la ruta de tapes: Mossegada ganxeta amb bolets i productes de tardor
L’Associació d’Empreses d’Hostaleria de Reus, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat, ha presentat avui unes noves jornades: la ruta de tapes Mossegada Ganxeta amb bolets i productes de tardor.
17 restaurants de la ciutat, oferiran tapes amb bolets i altres productes de tardor del 18 d’octubre al 2 de novembre. Les tapes aniran maridades amb diferents begudes que han escollit els participants  i tindran un cost de 6€.
Els restaurants participants són: El Racó JP, Flaps, Vermut Rofes Restaurant, El Buidasacs, Bar Amics De Reus, Koop Too, Xivarri, Soho By Tarraco, Circol, Lima & Mango, El Castell, As De Copes, Deu N’hi Do, Danke Cerveseria-Bar, El Céntric Reus, Las Mañanitas, Ostras Sea Food Bar, Empanada Club.
Noemí Llauradó, regidora de Projecció de Ciutat, ha destacat que “Des de Reus Promoció agraïm aquesta nova proposta i hi donem suport perquè complementa encara més l’oferta d’activitats gastronòmiques a la ciutat amb el valor afegit de fer servir productes del territori”
Per la seva banda, Víctor Perales, president de l’AEH Reus, ha posat de relleu que “Aquesta iniciativa és una oportunitat per cuinar  amb bons productes de la nostra comarca com són els bolets, l’oli, la patata o l’avellana i obtenir plats deliciosos”
Una dels destacats de la iniciativa és que els comensals podran votar la seva tapa preferida a través de l’app Mossegada Ganxeta, i ajudar a l’organització  a triar la millor proposta d’aquesta edició. L’accés a l’app i les propostes de cada restaurant ja es poden consultar a https://aeht.es/jornades-gastronomiques/mossegada-ganxeta-reus-25/
Amb aquestes jornades, Reus es consolida com el rovell de l’ou de la gastronomia a la província de Tarragona. La ciutat gaudeix d’un entorn privilegiat, envoltada d’aliments de proximitat i d’excel·lència. Des de les castanyes de les Muntanyes de Prades fins a les hortalisses dels horts de la comarca,  passant per les olives que donen lloc als olis d’oliva verge extra reconeguts internacionalment o als fruits secs, Reus és un reflex viu del territori i dels seus sabors.
Més notícies