ESPECIAL NOTÍCIES COVID-19

El Periódico. 07/05/2020 “La restauración catalana pide una desecalada a medida”


Quaranta establiments de Reus creen la nova Associació d’Empresaris d’Hostaleria

L’objectiu és unir esforços i donar impuls al sector gastronòmic des de l’àmbit privat

El sector turístic, els números canten

Article d’opinió d’Eduard Farriol, President de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona

Salou mostra la qualitat i personalitat de la seva oferta gastronòmica amb el primer festival Gastro Wine & Music

Més de 300 persones i un centenar de convidats van assistir-hi

La gastronomia se hace un hueco en la nueva edición del GastroWine&Music

El que hasta ahora se conocía como el Wine & Music estrenará el 15 de septiembre un nuevo formato de pie y con aforo para 300 personas

Apunten una baixada del turisme a les Terres de l’Ebre

El sector turístic català espera una ocupació al voltant del 90% a les destinacions de costa durant l’agost, el mes més fort de les vacances d’estiu.

Taula rodona sobre el sector turístic de la Costa Daurada a l’Indicador d’Economia 

La Costa Daurada assumeix una lleu caiguda de turistes però espera millorar la despesa mitjana. El sector confia en estar per sobre dels 20 milions de pernoctacions per tercer any

Salou premia els millors restaurants que cuinen amb arròs

L’Associació d’Hostaleria de Salou ha fet entrega avui dels premis als guanyadors de les primeres jornades de l’arròs de Salou, celebrades al municipi aquest mes de juny i en la qual hi han participat 32 establiments que han servit més de 900 menús de l’arròs.

La AEH crea las primera jornadas gastronómicas del arroz de Salou

Del 8 al 16 de junio, los restaurantes participantes ofrecerán menús a un precio que oscila entre 20 y 50 euros

26 restaurantes y bares participarán en el Vermuting Cambrils

La segunda edición de las jornadas se llevará a cabo del 17 de mayo al 2 de junio. Ofrecerá distintas creaciones culinarias.

Salou funda la seva pròpia Associació d’Empresaris d’Hostaleria

Els emprenedors volen que el municipi sigui també reconegut per la seva gastronomia

El Gremi d’Hostaleria demana la unitat del sector per ser un motor econòmic

El Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès vol ser un referent al territori i per això demana la màxima col·laboració de les administracions.

Tarragona dTapes al Diari de Tarragona
El restaurant Cócvla es corona vencedor al Tarragona de Tapes

Un viatge per cuines del món des de Tarragona
Cuina italiana, mexicana, xinesa, japonesa o cuina fusió. Cada cop obren més restaurants que porten la seva cultura a la província de Tarragona

Una quarantena d’establiments integren la nova Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Reus

Neix la Nova Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Reus integrada per una quarantena d’establiments de la ciutat amb l’objectiu d’unir esforços per donar impuls al sector des de l’àmbit privat”L’objectiu és unir esforços i donar impuls al sector gastronòmic des de l’àmbit privat

Salou estrena sus jornadas gastronómicas del arroz

Se celebrarán del 8 al 16 de junio y cuentan con 32 restaurantes participantes de la localidad. El arroz será el protagonista en sus menús

Neix l’Associació d’Hostaleria de les Terres de l’Ebre 

L’Associació d’Hostaleria de les Terres de l’Ebre compta amb un centenar de socis i s’ha creat per potenciar aquest sector en el territori. Els companys de Canal 21 Ebre visiten un d’aquests restaurants, i tasten un dels plats que preparen.

Més de 70 persones a la festa de presentació de l’Associació d’Hostaleria Tarragona Ciutat

L’associació neix amb 150 associats i amb l’objectiu d’unificar i potenciar l’oferta gastronòmica de Tarragona.

L’Associació d’Empresaris d’Hosteleria arribarà a Terres de l’Ebre

L’Associació d’Empreses d’Hosteleria presenta la seva proposta d’economia circular a les Terres de l’Ebre per potenciar el turisme.

La nova Associació d’Hostaleria de les Terres de l’Ebre vol ajudar a potenciar el turisme gastronòmic

L’organització, que s’ha presentat este divendres, compta ja amb 90 associats.

Terres de l’Ebre fa tàndem per exhibir fortaleses

Amb la intenció d’ocupar el lloc que es mereix, els empresaris del sector de l’hostaleria, amb la col·laboració dels reconeguts xefs, han posat en marxa l’AHTE.

El gremi d’hostaleria del Baix Penedès presenta els seus nous objectius 

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) va presentar oficialment aquest dimarts al vespre la nova junta directiva del Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès en un hotel del barri marítim de Coma-ruga.

Neix l’Associació d’Hostaleria de Tarragona Ciutat

Una nova entitat que vol unificar els esforços dels empresaris d’hostaleria dels diferents punts i sensibilitats de la ciutat.

2a ruta de Vins i Platets d’El Vendrell
Del 10 al 20 de maig de 2018, on hi participen 13 establiments associats a l’AEHT

Article d’opinió de Francesc Pintado a Indicador de Economia
La gastronomia, valor afegit pel turisme

Jornades del Romesco a Cambrils 

El president de l’AEH Cambrils explica com fer un romesco a España Directo

L’AEHT presenta la Guia Gourmet amb 400 referències del sector de l’hostaleria

És la primera guia de restaurants de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, amb 9.000 exemplars editats

Entrega de premis de les 1res jornades gastronòmiques de l’arròs de Salou

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha dit que “treballarem plegats amb l’Associació d’Hostaleria de Salou per convertir la destinació en un referent del turisme gastronòmic”

Presenten l’Associació d’Hostaleria Tarragona Ciutat que aplega 150 establiments

L’AEH Tarragona Ciutat, que s’ha presentat avui en una festa, té l’objectiu d’unificar i potenciar l’oferta  gastronòmica de la ciutat.

És sostenible el model de l’imserso?

Part del sector hoteler assegura ‘perdre diners’ amb els viatges de l’imserso perquè la part que reben per allotjar els pensionistes no arriben a cobrir les despeses. El sector hoteler afirma que els establiments reben per cada jubilat que allotgen uns 22 euros per nit amb pensió completa. En parlem amb la coach Carme Lluveras, el president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona, Francesc Pintado, La responsable de Serveis de CCOO del Baix Llobregat – Alt Penedès – Anoia i Garraf, Mentxu Gutiérrez i la gerent de l’Associació Corporativa d’Agències Viatges Especialitzades, Catiana Tur.

La Conca de Barberà penjarà el cartell de complet aquesta Setmana Santa

Enguany s’espera que aquesta ocupació s’allargui pràcticament tres setmanes, ja que tot just després de pasqua arrenca la Setmana Medieval de Sant Jordi.

La nova Associació d’Hostaleria de les Terres de l’Ebre vol ajudar a potenciar el turisme gastronòmic

En un acte a la seu de la l’AEHT, els empresaris ebrencs han posat en valor les seues fortaleses, com la natura i la gastronomia.

Neix l’Associació d’Hostaleria de Tarragona Ciutat

La nova associació està formada per 130 establiments i la seva junta la constitueixen restaurants de referència de la ciutat.

Es presenta l’Associació d’Hostaleria de Tarragona Ciutat

Més de 130 associats amb l’objectiu comú de fer de Tarragona una gran capital gastronòmica.

El consell d’experts de l’AEHT a Tarragona Digital
Creen un Consell d’Experts de l’AEHT format per cinc Estrelles Michelin de la província

Som un destí turístic de qualitat però no se’ns reconeix per la nostra gastrononmia
Entrevista a Francesc Pintado a Tarragona Digital

Pep Moreno assoleix la 1a Estrella Michellin de Salou

El president de l’AEH Salou és guardonat amb una estrella pel seu restaurant Deliranto

Es presenta la Guia Gourmet, la primera guia de restaurants de la província de Tarragona

La Guia Gourmet és un recull exhaustiu i divers de més de 400 establiments

Els hostalers resolen dubtes sobre la jornada laboral

Els empresaris hostalers del camp de Tarragona han assistit aquest mati a la Jornada informativa sobre la lluita contra la precarietat laboral en la jornada de treball, celebrada a la Cambra de Comerç de Reus. Els dubtes sobre el Reial Decret que regula el registre de la jornada laboral dels treballadors s’han dissipat mitjançant els arguments d’advocats i inspectors.

El Vermuting Cambrils ve acompanyat d’una tapa

Cambrils acull del 17 de maig al 3 de juny la segona edició del Vermuting. La proposta gastronòmica canvia el seu format inicial i ofereix un vermut acompanyat d’una tapa pel preu de 3 euros.

«A los tarraconenses les cuesta creer las cosas de su ciudad»

Los restauradores apuestan por impulsar un calendario de eventos gastronómicos en la ciudad, de cara a promocionar los productos locales.

Neix la primera Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la ciutat de Tarragona

L’AEH Tarragona Ciutat ja compta amb 130 associats i treballarà en tota una programació gastronòmica a la ciutat.

Avui Cambrils

Es tracta d’un espai que gira al voltant de l’actualitat cambrilenca en forma de magazín informatiu setmanal.

Neix la primera Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la ciutat de Tarragona

L’AEH Tarragona Ciutat ja compta amb 130 associats i treballarà en tota una programació gastronòmica a la ciutat.

Neix l’Associació d’Hostaleria de Salou amb l’objectiu de fomentar la gastronomia durant tot l’any

S’ha presentat la nova Associació d’Hostaleria de Salou, una entitat que neix amb l’objectiu d’unir esforços i crear sinergies entre els restauradors de la localitat.

Tarragona dTapes a la República Checa
El premi més emblemàtic del concurs portarà el nom del seu ideòleg: Forquilla d’or Albert Abelló

Tarragona quiere ser un referente gastronómico
Los restauradores se unen bajo una misma asociación para realizar actuaciones conjuntas que permitan poner en valor esta actividad