Del mar a la taula: peix blau’, la nova proposta gastronòmica de Salou
L’AEH Salou i l’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria de Dinamització Econòmica, inicien el curs amb unes noves jornades gastronòmiques, enfocades a promocionar
L’AEH Salou i l’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria de Dinamització Econòmica, inicien el curs amb unes noves jornades gastronòmiques, enfocades a promocionar
El Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès, amb el suport dels Ajuntaments de Calafell, Cunit i del Consell Comarcal del Baix Penedès i amb el patrocini
Juan Hervás renova el seu càrrec com a president de l’AEH Vila-seca, La Pineda, després de quatre anys de dedicació al sector i a la
El número 48 de la revista A La Carta entrevista a Elena Arzak i posa en relleu “l’Altra Costa Daurada” La sisena edició de la
El guanyador es donarà a conèixer durant el sopar anual de l’entitat i anirà a la final nacional a Madrid Fusión Avui, set dels restaurants