La primera guia de restaurants de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, impulsada per l’Associació d’Hostaleria de Tarragona, es presenta a la Cambra de Comerç de Tortosa
L’Associació d’Hostaleria de Tarragona presentarà el proper dimecres 24 de juliol, a les 10:30h a la Cambra de Comerç de Tortosa, la única guia de restaurants de la Província de Tarragona que recull informació de més de 400 establiments del sector i del territori.
La Guia Gourmet està impulsada per l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona i compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, El Patronat de Turisme de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya.
La Guia Gourmet es conceb des de l’Associació com un recull exhaustiu, necessari i divers de més de 400 establiments de la província de Tarragona. I neix amb l’objectiu d’oferir una recurs gratuït a agents turístics, ciutadans del territori i viatgers que faciliti la descoberta de bars i restaurants de la província i que informi i aconselli sobre les diverses opcions disponibles.
INFORMACIÓ DE LA PRESENTACIÓ DE LA GUIA GOURMET
Data
24/07/2019
Hora
10:30
Lloc
Cambra de Comerç de Tortosa (Carrer de Cervantes, 7, 43500 Tortosa, Tarragona)
Assistents
- Sr. Francesc Pintado, president de l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona
- Sr. Xavier Braña, vicepresident AEH responsable de comunicació
- Sr. Francesc Faiges, president de la Cambra de Comerç de Tortosa
Totes aquelles persones o mitjans de comunicació interessades en assistir-hi, poden confirmar la seva assistència a comunicacio@aeht.es