Formació sobre protocol al servei de sala
Aprèn a organitzar actes a la sala del teu restaurant amb aquest curs de la FEHT Aquest 9 de maig comença una nova formació a la FEHT que tractarà sobre el protocol a la sala.
L’Hotel Astari realitza el curs exclusius de vins pels socis de l’AEHT
L’Hotel Astari realitza el curs exclusius de vins pels socis de l’AEHT “Treu-li tot el suc a la teva carta de vins” Fa poc menys
Jornades gastronòmiques d’El Corte Inglés
[vc_row][vc_column][vc_column_text] 4 restaurants de l’AEHT a les Jornades gastronòmiques d’El Corte Inglés a Tarragona Aquest any tornem a col·laborar amb les Jornades Gastronòmiques d’El Corte Inglés Tarragona i volem que
Nou conveni amb Frutas Hnos Lopez
[vc_row][vc_column][vc_column_text] Frutas Hnos Lopez son una empresa dedicada i especialitzada en distribució de fruita, verdura i producte de quarta gama. Ofereixen al seu client un
Nou conveni amb Impremta Torrell
[vc_row][vc_column][vc_column_text] A Impremta Torrell es dediquen a la impressió des de l’any 1949, any en què Francesc Torrell Madurell va obrir una petita impremta al
Es busquen voluntaris per estudiar si el consum de pomes redueix el colesterol
[vc_row][vc_column][vc_column_text][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text] Es busquen voluntaris per estudiar si el consum de pomes redueix el colesterol La Unitat de Nutrició i Salut del centre tecnològic Eurecat
III Congrés Català de la Cuina
[vc_row][vc_column][vc_column_text][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text] III Congrés Català de la Cuina El pròxim 1 d’abril es realitzarà una nova jornada organitzada per la Comissió del Camp de Tarragona
V Mediterranean Tourism Meeting TGN
[vc_row][vc_column][vc_column_text][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text] V Mediterranean Tourism Meeting TGN El pròxim dimecres 3 d’abril tindrà lloc el V Mediterranean Tourism Meeting, que es celebrarà a Tarragona. Es tracta
Programa “Restauració sense gluten” de l’Associació Celíacs de Catalunya
[vc_row][vc_column][vc_column_text][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text] Programa “Restauració sense gluten” de l’Associació Celíacs de Catalunya El programa “Restauració sense gluten” de l’Associació Celíacs de Catalunya és un sistema d’acreditació
Francesc Pintado entregarà els premis de Summer-Drinks Cambrils 2019
[vc_row][vc_column][vc_column_text][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text] El pròxim 29 de març es durà a terme el concurs Summer-Drinks Cambrils 2019 organitzat per l’Escola d’ Hoteleria i Turisme de Cambrils.
Francesc Pintado moderador de la pròxima conferència de Club Tarragona ESADE Alumni
[vc_row][vc_column][vc_column_text][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text] La pròxima conferència de Club Tarragona EDADE Alumni “Impacto del sector turístico sobre la economía mundial, española y catalana y en la Costa
Mullem-nos per l’ELA
[vc_row][vc_column][vc_column_text][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text] El pròxim 5 i 6 d’abril tindran lloc a la Costa Daurada els actes relacionats amb la recaptació i promoció de l’ELA. L’esclerosi
Re-inventant l’esmorzar en el bufet d’Hotel
[vc_row][vc_column][vc_column_text] El curs està impartit per Jose Moré, Xef trainer & Coach Professional. Expert en Bufets de Hotel; Gastronomia, Tendències i Imatge, Coach professional / Pioner
Treu-li tot el suc a la teva carta de vins
Curs exclusiu pels socis de l’AEHT L’AEHT et presenta un nou servei exclusiu pel teu restaurant. Es tracta d’una formació pràctica, totalment personalitzada i que
Taller de “Fes una Selecció de Personal Efectiva”
El dia 27 de març es realitzarà un taller de “Fes una Selecció de personal efectiva” de 9.30 a 14h impartit per Marta Menescal, coach
Jaume Aguadé, nou vicepresident de RRHH
Jaume Aguadé s’incorpora a l’associació amb l’objectiu de donar resposta als associats i al sector en l’àmbit de la gestió de persones. Jaume Aguadé, és
Fira de l’ocupació
[vc_row][vc_column][vc_column_text][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text] El pròxim 21 de març és durà a terme una nova edició de la Fira de l’Ocupació al Palau de Congressos de Tarragona,
Èxit del curs de cuina al buit amb Salvador Brugués
[vc_row][vc_column][vc_column_text][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text] El passat 11 de març es va portar a terme el curs de cuina al buit amb Salvador Brugués a l’escola d’Hostaleria de Cambrils.
Nou conveni amb 6team
[vc_row][vc_column][vc_column_text] 6team GLOBAL COMMUNICATION , va néixer fa més de 20 anys com agència de comunicació, màrqueting, disseny i publicitat amb un clar component creatiu en el seus
Nou conveni amb Indaga O´Callaghan
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Indaga O’Callaghan és una empresa que es dedica a la investigació privada, exactament, està dirigida a l’obtenció de informació i proves necessàries que faciliten i
Nou conveni amb SERVIREPRO
[vc_row][vc_column][vc_column_text] Servirepro és una empresa que està present al món de les arts gràfiques des de fa més de 25 anys. Ofereixen als seus clients
Nou conveni amb ELECTROSTOCKS
[vc_row][vc_column][vc_column_text] Grupo Electro Stocks és una companyia que treballa a nivell nacional especialitzada en subministrament de material elèctric, climatització, fontaneria, domòtica i d’automatització. S’ha caracteritzat per
Jornades gastronòmiques d’El Corte Inglés a Tarragona
[vc_row][vc_column][vc_column_text] Vols ser un dels restaurants participants a les Jornades Gastronòmiques d’El Corte Inglés? Aquest any tornem a col·laborar amb les Jornades Gastronòmiques d’El Corte Inglés Tarragona i volem
Es presenta la nova junta del Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès
La nova entitat arrenca amb 130 establiments i el suport de l’Ajuntament de Tarragona amb l’objectiu d’unificar el sector mantenint la seva diversitat
Nou conveni amb PREVERISK GROUP
PREVERISK és una empresa que integra serveis de consultoria, auditoria i formació pel turisme i la restauració. Compta amb un equip de professionals enfocats a
Nou conveni amb NATUREFUSTA
NATUREFUSTA és una companyia que treballa a nivell nacional especialitzada en manteniment de bungalous i edificis de fusta, càmpings, hotels i reformes en general. Aquesta
Neix l’AEH Tarragona Ciutat
La nova entitat arrenca amb 130 establiments i el suport de l’Ajuntament de Tarragona amb l’objectiu d’unificar el sector mantenint la seva diversitat