Neix l’AEH Baix Gaià amb una junta de renom formada pels principals restauradors d’aquest destí gastronòmic
L’AEH Baix Gaià neix amb l’objectiu de fer guanyar força, visibilitat i recolzament en uns moments molt difícils pel sector. L’acte de presentació de la
L’AEHT s’incorpora a la FIHRT amb Francesc Pintado com a nou membre de la junta directiva
La Federació aglutina a 45 associacions que representen a més de 6000 empresaris del sector de la restauració, l’hostaleria i el turisme de tot Catalunya.
Rafel Muria s’incorpora al Consell d’Experts de l’AEHT després d’haver aconseguit la seva primera Estrella Michelin
Rafel Muria, xef del Restaurant Quatre Molins, ja forma part del Consell d’Experts de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona, posicionant, així, Cornudella
Freixenet aposta per recolzar l’hostaleria de la província de Tarragona
Freixenet, líder mundial del sector vitivinícola, ha signat aquest matí un conveni anual de patrocini amb l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona
Conveni amb Makro per recolzar al sector de l’Hostaleria a la Província
Aquest suport express a l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona possibilitarà que AEHT dispongui de més recursos per seguir dinamitzant i recolzant al
Acte unitari dels representants de sector de la restauració de Catalunya per mostrar el rebuig a la mesures exigir la reobertura dels establiments
L’AEHT, CLÚSTER FOODSERVICE, la FIHRT, la FEDERACIÓ D’HOSTALERIA DE LLEIDA, laFEDERACIÓ D’HOSTALERIA DE LES COMARQUES DE GIRONA i el GREMI DE RESTAURACIÓ DE BARCELONA amb el suport
Critiquem la ineficàcia de les prestacions per cessament d’activitar dirigides a autònoms del sector de la restauració
Els bars i restaurants no poden acollir-se a la prestació perquè tenen l’opció d’oferir delivery malgrat que el servei a domicili no els compensa econòmicament
Posicionament de l’AEHT, enfront les noves reestriccions
La decisió del govern de la Generalitat de tancar els establiments de restauració durant 15 dies ha sigut una galleda d’aigua freda pel sector de
Els nous Sols Repsol Ferran Cerro Restaurant i El Celler de l’Arbocet ja formen part del Consell d’Expert de l’AEHT
El Consell aglutina a tots els xefs de la província guardonats amb Estrelles Michelin i Sols Repsol L’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona, amb
La nova ruta gastronòmica Tasta Salou es posa en marxa
[vc_row][vc_column][vc_column_text] Onze establiments de Salou participen en aquest esdeveniment que oferirà degustacions diverses cada dijous, maridades amb els vins i caves de Raventós Codorniu, a
La nova Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Vila-seca, La Pineda ja és una realitat
[vc_row][vc_column][vc_column_text] Aquest matí s’ha presentat la nova associació al Castell de Vila-seca, la qual ja compta amb 25 establiments associats i amb el recolzament de
Possible augment de la taxa turística
[vc_row][vc_column][vc_column_text] Els pressupostos de la Generalitat de Catalunya preveuen un increment de la taxa turística. Tot i que està pendent d’aprovació, els imports podrien tornar a
Curs de cuina al buit amb Salvador Brugués
Una de les poques oportunitats per assistir-hi a la província de Tarragona. No et perdis aquesta formació exclusiva d’un dels professionals més destacats en cuina a baixa temperatura que tenim. Places limitades!
L’AEHT signa el conveni corner
L’AEHT, al costat de 26 organismes més de la Costa Daurada que treballen per la promoció turística conjunta de la destinació Costa Daurada, han signat aquest dimarts 14 de gener, la 17a edició del conveni corner.
Tabac i terrasses
Assegura’t que el teu establiment compleix amb la llei 42/2010 que regula els espais sense fum. I descarrega’t models de retolació per situar al teu establiment
La IV Fira de la Tòfona es consolida a Vilanova de Prades els dies 11 i 12 de gener
Amb showcookings del restaurant Deliranto i Quatre Molins, el clàssic concurs de gossos tofoners, degustació de tapes amb tòfona, tast i maridatge de vins de la DO Conca, mercat de la tòfona i moltes més activitats per foodies, curiosos i professionals.
Ampliació horària de Nadal
Aquest cap de setmana ha començat a a regir l’ampliació horària de Nadal per a locals de restauració i oci nocturn a nivell de Catalunya,
Convocatòria de la línia de préstecs en condicions preferents adreçats als establiments turístics
Coneixes la Línia de préstecs en condicions preferents per al finançament de projectes de renovació dels establiments d’allotjament turístic de Catalunya que ofereix l’ICF? Compartim
Els sis restaurants amb Sol Repsol de la província de Tarragona ja formen part del Consell d’Experts de l’AEHT
L’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona, amb la complicitat de Repsol, ha presentat avui dimarts 3 de desembre l’adhesió al Consell d’Experts de l’AEHT dels sis restaurants guardonats amb la distinció Sol Repsol de la Província.
Entrevista a Josep Ferré, de Ferré Constructora
Com va començar l’empresa? Ens expliques breument l’història i la trajectòria des que va néixer? FERRÉ CONSTRUCTORA és l’empresa capçalera de Ferré Grup, empresa familiar
La Ruta del Xató presenta nova temporada amb la foodista Marta Sanahuja d’ambaixadora
Aquest dilluns 11 de novembre s’ha inaugurat a la seu dels Castellers de Vilafranca, la temporada de la Ruta del Xató 2019-2020, en la qual
Més de 240 persones al sopar anual de l’AEHT
Ahir dilluns 11 de novembre es va celebrar el sopar anual de l’Associació d’Hostaleria de Tarragona a La Boella. Per segon any consecutiu, i després
Jornades Gastronòmiques del Romesco Tarragona
[vc_row][vc_column][vc_column_text] 31 RESTAURANTS DE TARRAGONA OFERIRAN MENÚS I CASSOLETES AMB ROMESCO DEL 5 AL 17 DE NOVEMBRE L’Associació d’Hostaleria de Tarragona Ciutat organitza les IV
Sopar anual de l’AEHT
[vc_row][vc_column][vc_column_text] Ja ho tenim tot a punt pel SOPAR ANUAL DE SOCIS que tindrà lloc el proper 11 de novembre, a partir de les 19h, a
Torna el Concurs Mestre Major Romescaire
[vc_row][vc_column][vc_column_text] Els dies 2 i 3 de novembre el Serrallo recuperarà el Concurs Mestre Major Romescaire, estrenarà el Concurs Mestre Petit Romescaire i acollirà un
Notes informatives de la CEHAT sobre la insolvència de Thomas Cook
Recull de les notes informatives sobre el cesament de l’operadora Thomas Cook. Si us veieu afectats o teniu qualsevol necessitat, dubte o recolzament jurídic al
Posicionament de l’AEHT enfront la normativa del govern que podria prohibir fumar a les terrasses
El Govern de la Generalitat podria aprobar l’any vinent una normativa que prohibiria fumar a les terrasses. Enfront la possible aplicació d’aquesta nova normativa i