
L’AEH Vila-Seca-La Pineda estrena les jornades De Mar a Muntanya
Són les primeres que organitza l’entitat després de la seva constitució amb 11 establiments participants i es celebraran del 27 de maig al 13 de

L’Associació Hotelera de la Província de Tarragona reclama la congelació de la taxa turística
L’AHPT reclama una comunicació transparent del decret que incrementarà la taxa turística fins a un 33% i un diàleg previ amb el sector abans d’aplicar

Les reserves creixen els migdies i els caps de setmana, però malgrat l’obertura dels restaurants durant les tardes i nits, l’ocupació encara es manté baixa.
L’AEHT creu que encara és aviat per fer valoracions en ferm i aposta per una campanya que incideixi en la seguretat de l’hostaleria per evitar

L’AEHT es constitueix com a Federació amb Marta Domènech com a presidenta i Francesc Pintado a la gerència.
Pintado ha pres la decisió de fer un pas al costat com a president, amb aprovació unànime de la junta de l’AEHT, per centrar-se en

25 establiments participaran a les Jornades Sabors de la Conca amb Bacallà del 13 de maig al 20 de juny
Avui s’han presentat les Jornades Sabors de la Conca amb Bacallà al Monestir de Poblet, les quals estan organitzades per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la

En marxa les jornades de l’Arròs de Salou!
Les II Jornades gastronòmiques de l’Arròs tornen a Salou del 29 d’abril al 16 de maig, amb 18 restaurants participants L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de

2a edició de l’Arròs Mariner de Tarragona
[vc_row][vc_column][vc_column_text] 25 restaurants de la ciutat oferiran menús amb l’arròs mariner com a protagonista del 16 d’abril al 2 de maig L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de

Els Sols Repsol de l’AEHT tornen a ser protagonistes de la Guia Repsol 2021
Es consoliden els dos Sols de les Moles d’Ulldecona i Can Bosch, i es mantenen els Sols d’ El Celler de l’Arbocet, Ferran Cerro, Restaurant

Entre un 90% i un 100% d’ocupació durant la Setmana Santa als allotjaments turístics de la Província de Tarragona representats per l’AEHT i l’AHPT
L’ocupació augmenta respecte l’any anterior, s’allarguen les estades i incrementa el consum en bars i restaurants, com a conseqüència de la finalització del confinament comarcal

L’AEHT arriba a l’Ampolla
ADELA s’incorpora a l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona Aquest matí el Club Nàutic de l’Ampolla ha acollit l’acte d’adhesió de l’Associació d’Empresaris

El nostre estiu és tot l’any
No volem que ens tombin la Setmana Santa per salvar la temporada dels hotels de costa Des de l’AEHT i des de l’Associació Hotelera de

Neix l’AEH Baix Gaià amb una junta de renom formada pels principals restauradors d’aquest destí gastronòmic
L’AEH Baix Gaià neix amb l’objectiu de fer guanyar força, visibilitat i recolzament en uns moments molt difícils pel sector. L’acte de presentació de la

L’AEHT s’incorpora a la FIHRT amb Francesc Pintado com a nou membre de la junta directiva
La Federació aglutina a 45 associacions que representen a més de 6000 empresaris del sector de la restauració, l’hostaleria i el turisme de tot Catalunya.

Rafel Muria s’incorpora al Consell d’Experts de l’AEHT després d’haver aconseguit la seva primera Estrella Michelin
Rafel Muria, xef del Restaurant Quatre Molins, ja forma part del Consell d’Experts de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona, posicionant, així, Cornudella

Freixenet aposta per recolzar l’hostaleria de la província de Tarragona
Freixenet, líder mundial del sector vitivinícola, ha signat aquest matí un conveni anual de patrocini amb l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona

Conveni amb Makro per recolzar al sector de l’Hostaleria a la Província
Aquest suport express a l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona possibilitarà que AEHT dispongui de més recursos per seguir dinamitzant i recolzant al

Acte unitari dels representants de sector de la restauració de Catalunya per mostrar el rebuig a la mesures exigir la reobertura dels establiments
L’AEHT, CLÚSTER FOODSERVICE, la FIHRT, la FEDERACIÓ D’HOSTALERIA DE LLEIDA, laFEDERACIÓ D’HOSTALERIA DE LES COMARQUES DE GIRONA i el GREMI DE RESTAURACIÓ DE BARCELONA amb el suport

Critiquem la ineficàcia de les prestacions per cessament d’activitar dirigides a autònoms del sector de la restauració
Els bars i restaurants no poden acollir-se a la prestació perquè tenen l’opció d’oferir delivery malgrat que el servei a domicili no els compensa econòmicament

Posicionament de l’AEHT, enfront les noves reestriccions
La decisió del govern de la Generalitat de tancar els establiments de restauració durant 15 dies ha sigut una galleda d’aigua freda pel sector de

Els nous Sols Repsol Ferran Cerro Restaurant i El Celler de l’Arbocet ja formen part del Consell d’Expert de l’AEHT
El Consell aglutina a tots els xefs de la província guardonats amb Estrelles Michelin i Sols Repsol L’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona, amb

La nova ruta gastronòmica Tasta Salou es posa en marxa
[vc_row][vc_column][vc_column_text] Onze establiments de Salou participen en aquest esdeveniment que oferirà degustacions diverses cada dijous, maridades amb els vins i caves de Raventós Codorniu, a

La nova Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Vila-seca, La Pineda ja és una realitat
[vc_row][vc_column][vc_column_text] Aquest matí s’ha presentat la nova associació al Castell de Vila-seca, la qual ja compta amb 25 establiments associats i amb el recolzament de

Possible augment de la taxa turística
[vc_row][vc_column][vc_column_text] Els pressupostos de la Generalitat de Catalunya preveuen un increment de la taxa turística. Tot i que està pendent d’aprovació, els imports podrien tornar a

Curs de cuina al buit amb Salvador Brugués
Una de les poques oportunitats per assistir-hi a la província de Tarragona. No et perdis aquesta formació exclusiva d’un dels professionals més destacats en cuina a baixa temperatura que tenim. Places limitades!

L’AEHT signa el conveni corner
L’AEHT, al costat de 26 organismes més de la Costa Daurada que treballen per la promoció turística conjunta de la destinació Costa Daurada, han signat aquest dimarts 14 de gener, la 17a edició del conveni corner.

Tabac i terrasses
Assegura’t que el teu establiment compleix amb la llei 42/2010 que regula els espais sense fum. I descarrega’t models de retolació per situar al teu establiment

La IV Fira de la Tòfona es consolida a Vilanova de Prades els dies 11 i 12 de gener
Amb showcookings del restaurant Deliranto i Quatre Molins, el clàssic concurs de gossos tofoners, degustació de tapes amb tòfona, tast i maridatge de vins de la DO Conca, mercat de la tòfona i moltes més activitats per foodies, curiosos i professionals.