Telèfon: 977 945 142
Lloc web: www.fcrestaurant.cat
Instagram: fc_restaurant
Facebook: ferrancerro

Preu aproximat [Menú]: Entre 25€ i 60€

Preu aproximat [Carta]: Entre 25€ i 60€

Tancat dilluns tot el dia, i dimecres i diumenge a la nit

Bona cuina de producte de mercat i de tem-porada fet al moment.Nascut a Reus l’any 1988, el 2004 FerranCerro comença la seva formació en el móndels fogons. Tot i començar a donar els seusprimers passos prop de casa en restaurantscom el Rincón de Diego i La Grava, la sevaactitud inquieta el va portar a entrar a lesmillors cuines del país. Des del 2006 fins el2011 va ser part de l’equip de les cuines delCeller de Can Roca, el Arzak, el Sant Pau deCarme Ruscalleda, 5 anys com a cap de cuinade Sergi Arola i l’any 2016 també com a capde cuina de Nandu Juvany.

Ubicació
Plaça del Castell, 2 REUS

Comparteix-ho: