
Tots els vídeos del I Simposi del Calçot
Benvinguda i ponència de Dalmaci Clofent, president de la IGP Calçot de Valls Showcooking de Rafel Muria, del Restaurant Quatre Molins de Cornudella Plat fred
Benvinguda i ponència de Dalmaci Clofent, president de la IGP Calçot de Valls Showcooking de Rafel Muria, del Restaurant Quatre Molins de Cornudella Plat fred
Tradició, innovació i alta gastronomia es donen la mà amb els showcookings de 3 Estrelles Michelin i Soles Repsol L’AEHT ha celebrat aquest matí el
El 1r Simposi del calçot reunirà a 3 Soles Repsols i Estrelles Michelin DESCARREGA EL PROGRAMA L’AEHT, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya,
10 restaurants de l’AEH Vila-Seca, La Pineda oferiran platillos maridats amb vins i caves Raventós Codorniu per 6€ Després del parèntesi de les festes de
L’Associació AEH Baix Gaià, amb el suport de l’Ajuntament de Torredembarra i el patrocini de Raventós Codorniu ha presentat aquest matí l’experiència Calçots i Carxofes