Jornades gastronòmiques d’El Corte Inglés
[vc_row][vc_column][vc_column_text]

4 restaurants de l’AEHT a les Jornades gastronòmiques d’El Corte Inglés a Tarragona

Aquest any tornem a col·laborar amb les Jornades Gastronòmiques d’El Corte Inglés Tarragona i volem que no us les perdeu.
Cada dimecres de maig, un restaurant de l’AEHT podrà servir un menú al Restaurant d’El Corte Inglés. No et perdis el menú que prepararan els nostres associats perquè seràn exquisits!
Les jornades tindran lloc a l’hora de dinar, entre 13h i 16.30h.

8 de maig / Restaurant La Palmera de La Llosa
El restaurant està situat en Ple Barri de la Llosa, trobem aquest renovat restaurant on destaca, sobretot, un ambient molt tranquil i acollidor, amb una gran terrassa on poder gaudir de menjars i sopars inoblidables. La Palmera de La Llosa està basat en una cuina de mercat amb tocs minimalistes. 15 de maig / Hotel Restaurant la Siuranella En el restaurant la Siuranella, reflecteixen el que per a ells és un ideal de vida: plats actuals, però sense extravagàncies; productes de la terra, però sense tancar les portes a matisos mes exòtics. Tot això amb un mateix criteri, sempre fresc i de temporada. Amb aquest concepte, a meitats de 2009, van decidir eliminar la clàssica carta i només mantenir els menús. Aquesta elecció els va permetre major qualitat dels productes i incentiva de la creació dels seus plats: els menús canvien i evolucionen diàriament. Fins i tot poden dir que: “ningú, per tan assidu que sigui, mai haurà repetit un plat, “excepte demanda expressa”. 22 de maig / Restaurant Les Fonts És un clar exemple de que al pot petit hi ha la bona confitura i que l’important no és l’exterior sinó l’interior. Destaca per l’elaboració dels seus arrossos d’altíssima qualitat. Tot i que, també és lloable l’oferta de plats de peix. A més, entre els “suggeriments del dia” sempre hi ha alguna de les seves especialitats d’arròs. 29 de maig / Restaurant Petit Duval Gastrotaberna L’últim restaurant ha estat guanyador del certificat d’excel·lència TripAdvisor els anys 2015, 2016, 2017 i 2018. La seva cuina és totalment mediterrània, ja que barregen cuina espanyola amb europea i els encanta innovar. Tothom què hi va queda encantat.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Més notícies