4 restaurants de l’AEHT a les Jornades gastronòmiques d’El Corte Inglés a Tarragona
Aquest any tornem a col·laborar amb les Jornades Gastronòmiques d’El Corte Inglés Tarragona i volem que no us les perdeu.Cada dimecres de maig, un restaurant de l’AEHT podrà servir un menú al Restaurant d’El Corte Inglés. No et perdis el menú que prepararan els nostres associats perquè seràn exquisits!Les jornades tindran lloc a l’hora de dinar, entre 13h i 16.30h.8 de maig / Restaurant La Palmera de La LlosaEl restaurant està situat en Ple Barri de la Llosa, trobem aquest renovat restaurant on destaca, sobretot, un ambient molt tranquil i acollidor, amb una gran terrassa on poder gaudir de menjars i sopars inoblidables. La Palmera de La Llosa està basat en una cuina de mercat amb tocs minimalistes.
15 de maig / Hotel Restaurant la Siuranella
En el restaurant la Siuranella, reflecteixen el que per a ells és un ideal de vida: plats actuals, però sense extravagàncies; productes de la terra, però sense tancar les portes a matisos mes exòtics. Tot això amb un mateix criteri, sempre fresc i de temporada.
Amb aquest concepte, a meitats de 2009, van decidir eliminar la clàssica carta i només mantenir els menús. Aquesta elecció els va permetre major qualitat dels productes i incentiva de la creació dels seus plats: els menús canvien i evolucionen diàriament. Fins i tot poden dir que: “ningú, per tan assidu que sigui, mai haurà repetit un plat, “excepte demanda expressa”.
22 de maig / Restaurant Les Fonts
És un clar exemple de que al pot petit hi ha la bona confitura i que l’important no és l’exterior sinó l’interior. Destaca per l’elaboració dels seus arrossos d’altíssima qualitat. Tot i que, també és lloable l’oferta de plats de peix. A més, entre els “suggeriments del dia” sempre hi ha alguna de les seves especialitats d’arròs.
29 de maig / Restaurant Petit Duval Gastrotaberna
L’últim restaurant ha estat guanyador del certificat d’excel·lència TripAdvisor els anys 2015, 2016, 2017 i 2018. La seva cuina és totalment mediterrània, ja que barregen cuina espanyola amb europea i els encanta innovar. Tothom què hi va queda encantat.
Trobada història dels 13 xefs amb Soles Repsol de la província de Tarragona al Nou Estadi Costa Daurada La Federació d’Associacions d’Hostaleria de la Província
L’AEHT i El Tomb de Reus han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’enfortir el teixit hostaler del centre de Reus. La col·laboració entre
Benvinguda i ponència de Dalmaci Clofent, president de la IGP Calçot de Valls Showcooking de Rafel Muria, del Restaurant Quatre Molins de Cornudella Plat fred
Per oferir les millors experiències, utilitzem tecnologies com les galetes per emmagatzemar i/o accedir a la informació del dispositiu. El consentiment d'aquestes tecnologies ens permetrà processar dades com ara el comportament de navegació o les identificacions úniques en aquest lloc. No consentir o retirar el consentiment, pot afectar negativament certes característiques i funcions.
Funcional
Sempre actiu
L'emmagatzematge o accés tècnic és estrictament necessari per al propòsit legítim de permetre l'ús d'un servei específic sol·licitat explícitament per l'abonat o usuari, o amb l'únic propòsit de dur a terme la transmissió d'una comunicació a través d'una xarxa de comunicacions electròniques.
Preferències
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Estadístiques
L'emmagatzematge o accés tècnic que és utilitzat exclusivament amb fins estadístiques.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Màrqueting
L'emmagatzematge o accés tècnic és necessari per crear perfils d'usuari per enviar publicitat, o per rastrejar l'usuari en una web o en diverses webs amb fins de màrqueting similars.