Jaume Aguadé, nou vicepresident de RRHH

Jaume Aguadé s’incorpora a l’associació amb l’objectiu de donar resposta als associats i al sector en l’àmbit de la gestió de persones.

Jaume Aguadé, és un expert amb una llarga trajectòria en recursos humans en entorns internacionals, que s’ha incorporat recentment com a membre de la junta de l’AEHT.

L’Associació d’Hostaleria de Tarragona necessitava una persona especialitzada en la gestió de persones, que l’ajudés a buscar solucions en l’àmbit de la selecció, formació i gestió de professionals qualificats que aportin prestigi i qualitat al sector.

L’objectiu a llarg termini del Jaume és aconseguir crear una borsa de treball que aglutini les ofertes i demandes del sector, però a curt termini vol fomentar la participació dels socis en fires d’ocupació que facilitin la cerca de personal qualificat i per altra banda, vol apostar per formacions especialitzades que promoguin professionals preparats pels principals llocs de treball que requereix el sector.

Concretament, aquest 21 de març,  l’AEHT col·labora amb l la Fira de l’Ocupació organitzada per la Cambra de Comerç. Una fira que busca ser un espai de trobada entre les empreses i les persones que es volen incorporar al món laboral.

Aquesta és una de les primeres actuacions aconseguides per la Vicepresidència de RRHH de l’AEHT. Actualment el Jaume i tots els professionals de l’associació segueixen impulsant noves jornades i activitats formatives encaminades a assolir els objectius marcats en aquest àmbit.

Més notícies