
L’arròs i el bacallà: protagonistes gastronòmics de la Conca de Barberà
Aquest matí s’han presentat oficialment les jornades gastronòmiques “A La Conca Som Gastronomia: Arròs i Bacallà”, que tindran lloc del 8 de maig al 8
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec fringilla auctor elit, et mollis massa ullamcorper in. Vestibulum egestas, neque non accumsan mollis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec fringilla auctor elit, et mollis massa ullamcorper in. Vestibulum egestas, neque non accumsan mollis.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec fringilla auctor elit, et mollis massa ullamcorper in. Vestibulum egestas, neque non accumsan mollis, dui lacus dictum nunc, a scelerisque nibh magna auctor tellus.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec fringilla auctor elit, et mollis massa ullamcorper in. Vestibulum egestas, neque non accumsan mollis, dui lacus dictum nunc, a scelerisque nibh magna auctor tellus.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec fringilla auctor elit, et mollis massa ullamcorper in. Vestibulum egestas, neque non accumsan mollis, dui lacus dictum nunc, a scelerisque nibh magna auctor tellus.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec fringilla auctor elit, et mollis massa ullamcorper in. Vestibulum egestas, neque non accumsan mollis, dui lacus dictum nunc, a scelerisque nibh magna auctor tellus.
Aquest matí s’han presentat oficialment les jornades gastronòmiques “A La Conca Som Gastronomia: Arròs i Bacallà”, que tindran lloc del 8 de maig al 8
21 restaurants de la ciutat oferiran menús amb l’arròs mariner com a protagonista del 16 de maig a l’1 de juny L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de
Diari de Tarragona Una Setmana Santa «d’èxit» a Reus enceta la temporada alta
Diari Més El ple de Tarragona aprova definitivament l’ordenança de terrasses després de rebutjar les al·legacions
Catalunya Press Catalunya viu una Setmana Santa històrica: boom turístic i ocupació disparada
Ebre Digital La Fira Àpat posarà a l’aparador els productes gastronòmics de proximitat de la demarcació
Passa’t a la gestoria de l’AEHT
100% especialitzada en hotels, bars i restaurants
Som la gestoria de la Federació d’Associacions d’Hostaleria de la Província de Tarragona. Treballem amb més de 100 empresaris del sector des de fa 45 anys.
Tria l’hotel o restaurant a la Guia Gourmet. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec fringilla auctor elit, et mollis massa ullamcorper in. Vestibulum egestas, neque non accumsan mollis, dui lacus dictum nunc, a scelerisque nibh magna auctor tellus.