‘Fem el vermut a Salou’: sabor i tradició, per Nadal

Salou es prepara per tornar a celebrar una de les iniciatives més inspiradores del Nadal: “Fem el vermut a Salou”. Una acció impulsada per la regidoria de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou, dins l’estratègia de consolidar la identitat gastronòmica del municipi, i amb l’objectiu d’esdevenir una ciutat encara més atractiva per a residents i visitants, durant la temporada de tardor i hivern.

Així, del 5 al 22 de desembre, un total de 25 establiments locals oferiran un vermut del territori, acompanyat d’una degustació gastronòmica, per només 6 €, en horari de 12 h a 15 h. Aquesta proposta destaca per unir tradició i modernitat, potenciant els productes locals, de gran qualitat.

La varietat d’oferta és amplia, amb establiments de renom com: Cook and Travel, MRKT Gastrobar, Huma, The Garden, La Gresca Food & Drinks, Malapecora by Bandarra, Vinoteca de Salou by Wine Palace, El Totxo Taverna, El Piano, Lara Salou, Gastrobar La Taska, Pizzeria Cheers, Ararat, Cafeteria Guay, La Paradeta, Garito Bistró, Tiquismiquis, El Racó de Nico, L’Estació, Susy Cakes, Elite Bar, Restaurant Bar “El Morro”, Morabito Salou, House of Illusion i Terra Àurea.

‘Fem el vermut a Salou’ esdevé una manera diferent de viure el Nadal, gaudint d’un àpat lleuger al migdia que uneix els atractius de la gastronomia, la tradició i els sabors i les aromes mediterrànies; amb el valor afegit que els vermuts del territori són vins de gran qualitat, aromatitzats amb herbes i espècies, elaborats, majoritàriament, al Camp de Tarragona, Priorat i Terres de l’Ebre.

Més notícies