Èxit del curs de cuina al buit amb Salvador Brugués

[vc_row][vc_column][vc_column_text][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text] El passat 11 de març es va portar a terme el curs de cuina al buit amb Salvador Brugués a l’escola d’Hostaleria de Cambrils.

Es va tractar d’un curs de cuina intensiu de 10h a 19h on 19 participants van poder aprendre de l’experiència de cuina a l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona.

Brugués s’ha especialitzat en la cuina al buit o com ell anomena cuina a baixa temperatura.

Com comenta Salvador Brugués “és una tècnica que creixerà exponencialment els pròxims anys, ja que el fet d’unir avantatges tant gastronòmics com nutricionals ajudarà a moltes persones a que les persones trobin una forma diferent i eficient d’unir la cuina amb la salut”

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Més notícies

Declaracions Yzuel

L’AEHT ES DESMARCA DE LES DECLARACIONS DE JOSÉ LUÍS YZUEL   En unes declaracions recents, el president de la Confederació Empresarial d’Hostelería d’España, ha afirmat

Llegir més »

Sopar Anual

Ja pots comprar el teu ticket pel sopar anual de l’AEHT · 18 de setembre a Mas La Boella 📍 Una cita imprescindible del nostre sector que

Llegir més »