Tots els dijous a partir del 13 d’octubre, es podrà gaudir d’una degustació dels millors restaurants de la Part Alta maridada amb vins o caves de les bodegues Raventós Codorniu
La ruta gastronòmica Tastets de Tarragona, organitzada per l’AEH Tarragona Ciutat i Raventós Codorniu, amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Tarragona Ciutat, és una iniciativa que ja està funcionant amb èxit a altres localitats de la comarca i que arriba aquest dijous a Tarragona per dinamitzar i potenciar la gastronomia de la ciutat.
Així doncs, els set establiments participants serviran platillos maridats amb vins i caves Raventós Codorniu a un preu de 6€, cada dijous, a partir de dos quarts de vuit del vespre*
Com a promoció, totes les persones que completin el passaport que trobaran als establiments participants, rebran una ampolla prèmium de regal. Per completar el passaport, cal haver degustat les set propostes dels restaurants.
Els establiments participants són: Restaurant Sentits (Pl. de la Font, 25), Donosti (Pl. de la Font, 16), La Morada (Cuirateries, 20), Tabularium (Pl. del Fòrum, 6), Merceria 34 (Merceria, 34) i Gure Toki (Pl. del Rei, 4), Casa Balcells (Pla de la Seu, 5) i Restaurant Continental (Plaça de la Font, 35).
Els restaurants protagonistes, les propostes setmanals, l’actualitat i les novetats de Tastets de Tarragona es podran consultar a la pàgina de Facebook i a Instagram @tastetsdetarragona
*Horari subjecte a horari d’obertura de cada establiment