El Pòsit, reconegut amb el Premi Nacional a la Sostenibilitat, posa la gastronomia tarragonina al mapa estatal

Ahir al vespre, Castelló va ser l’escenari de la XIX edició dels Premios Nacionales de Hostelería de España, organitzats per la Confederación Empresarial de Hostelería de España. Aquests guardons reconeixen anualment les iniciatives més rellevants i inspiradores del sector a nivell estatal en àmbits com la innovació, la responsabilitat social, la sostenibilitat o la promoció de la gastronomia.

Entre els premiats d’enguany destaca El Pòsit, establiment associat a l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona (AEHT), que ha rebut el Premi Nacional a la Sostenibilitat. Aquest reconeixement posa en valor el seu compromís amb una gestió responsable i respectuosa amb l’entorn, basada en el producte local, la reducció de residus i la implementació de pràctiques sostenibles en tots els processos del restaurant.

El Pòsit, amb establiments a Cambrils, Tarragona i La Pineda, s’ha convertit en un referent de la gastronomia de proximitat i de la responsabilitat ambiental, consolidant un model d’hostaleria que uneix tradició marinera i innovació sostenible.

Per a l’AEHT, aquest premi representa el primer reconeixement estatal obtingut gràcies al creixent impuls i projecció que l’associació està assolint més enllà de la província, fruit d’una feina constant per donar visibilitat a l’excel·lència de la restauració tarragonina.

“El Pòsit exemplifica els valors que volem impulsar des de l’associació: una hostaleria arrelada al territori, sostenible i amb mirada de futur”, ha declarat el president de l’AEHT, Francesc Pintado, qui va assistir a l’acte juntament amb Àngel Pérez, vicepresident de l’AEHT i director comercial d’El Pòsit.

Amb aquest guardó, El Pòsit se suma a la llista d’establiments tarragonins que han portat el nom de la província més enllà de les seves fronteres, reforçant el paper de Tarragona com una de les destinacions gastronòmiques més dinàmiques i compromeses de Catalunya.

Més notícies