El número 49 de la revista A La Carta de l’AEHT ja és una realitat. Aquesta publicació semestral s’ha consolidat com un referent en la promoció turística i com una font imprescindible per als professionals del sector hostaler. Amb un disseny modern i continguts atractius, la revista continua destacant pel seu compromís amb la qualitat i la divulgació d’històries d’interès per a l’hostaleria i el turisme de la demarcació de Tarragona.
Aquest número inclou una entrevista exclusiva amb el reconegut xef Jordi Cruz, una de les figures més destacades de la gastronomia contemporània, així com converses amb dos protagonistes claus del sopar anual de l’entitat: Joan Llaberia, guanyador del Premi a la Millor Tapa de la província de Tarragona, i Mateo Carbonell, que ha estat guardonat amb el premi Booking-AEHT al millor hotel de la província.
A més, la revista posa un èmfasi especial en els territoris AEH, amb reportatges sobre el Baix Gaià i Vila-seca, La Pineda, i dedica espai a fer un repàs exhaustiu de les principals jornades gastronòmiques i activitats formatives promogudes per l’AEHT. Aquest número també recull les notícies més destacades de l’entitat dels darrers mesos.
Les seccions clàssiques també tenen el seu protagonisme. En aquesta edició, la secció d’opinió ofereix una reflexió sobre el turisme cultural, mentre que l’espai dedicat als partners parla de Balfegó i la secció sobre el Consell d’Experts de l’entitat us ofereix un duel gastronòmic entre Joan Pàmies i Ferran Cerro.
Descobreix tot això i més descarregant la revista completa: Descàrrega del número 49 de A La Carta