Marta Domènech, presidenta de l’AEHT, nomenada nova Directora General de Turisme

La Prioratina Marta Domènech, que fins ara ocupava el càrrec de presidenta de la Federació d’Hostaleria de la Província de Tarragona i de l’Associació Hotelera de la Província de Tarragona, ha estat nomenada nova directora general de turisme de Catalunya, assumint el càrrec que fins ara ocupaba Octavi Bono, però continuarà treballant pel sector i pel territori, però des d’una visió de país, com a Directora General de Turisme de Catalunya.

El seu coneixement i àmplia experiència del sector turístic com a presidenta de l’AEHT, gerent de l’Hotel Hostal Sport, membre de la junta de Priorat Enoturisme, vicepresidenta de PIMEC Tarragona; membre de la Junta del Racc Catalunya i Patrona de la Fundació La Pedrera, entre altres, segurament han sigut factors clau per al seu nomenament; així com per la seva experiència i treball continu pel territori.

Des de l’AEHT rebem amb molt d’optimisme aquesta notícia, ja que el nostre país comptarà amb una gran professional i el nostre territori amb una enorme coneixedora de la realitat del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. 

“Primer de tot felicitar-te, estem tots orgullosos del nou càrrec. La Marta és una gran referent  i companya, tant a nivell professional com personal, per tota la Federació” – Francesc Pintado –

“He trepitjat molt terreny. No em fa por treballar; sóc pencaire i crec que podem fer moltes coses. Assumeixo aquesta oportunitat amb molt de respecte, il·lusió i ganes d’aprendre” – Marta Domènech –

Marta Domènech haurà de renunciar al càrrec de presidenta de l’AEHT, però seguirà connectada a tot el que hi passi. “Ho faré des d’una altra posició, però amb la mateixa atenció i amb els millors desitjos per una família de la que formo part des de fa més de 10 anys, com a sòcia i com a presidenta”. 

Més notícies