EN MARXA LA 8A EDICIÓ DE LA RUTA GASTRONÒMICA: DIMECRES TAPA de MONTBLANC

La ruta començarà el 22 de juliol i s’allargarà fins al 19 d’agost. Durant gairebé un mes, 13 restaurants de la població serviran, cada dimecres, tapes a 2€ acompanyades d’una copa de vi de la D.O Conca de Barberà per 1,50€

Trobareu tota la informació de la Ruta Dimecres Tapa a la pàgina web aeht.es/aeht/concadebarbera/

Aquest dijous s’ha presentat la 8a edició de la Ruta Gastronòmica Dimecres Tapa de Montblanc, en un escenari tan especial com són les Muralles de la població, i amb tots els establiments participants a la ruta, la qual està organitzada per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de La Conca de Barberà, amb la col·laboració de Conca Activa i la D.O Conca de Barberà.

La presentació ha comptat amb la presència del Sr. Anton Tarrats, membre de la junta de l’AEH Conca de Barberà;  del Sr. Oriol Pallissó Balanyà, regidor de turisme de l’Ajuntament de Montblanc; i del Sr. Bernat Andreu, president de la D.O Conca de Barberà.

Dimecres Tapa és el primer esdeveniment gastronòmic de la comarca després de la crisi del Covid-19, enfocat a promoure els establiments i la gastronomia de la capital de La Conca de Barberà, en un moment en que el sector està patint una forta crisi com a conseqüència de la Covid-19.

Anton Tarrats ha volgut destacar que “tot i ser conscients de la fràgil situació que estem vivint, creiem que és important engegar rutes gastronòmiques com el Dimecres Tapa que ajudin a reactivar el sector i a promocionar els restaurants i bars de Montblanc”

Els restaurants participants són: La Tocineria, Cal Magret, l’Ull de la Vila, 10mil400 gastrobar, Cafeteria Garbí, La Dolça Violeta, El Call de Montblanc, El Comerç del Mallol, Sant Francesc, l’Arc d’Aranven, Nou Carnaby, Cafeteria Isama i El Cortijo.

Com a acció promocional, totes aquelles persones que recorrin 6 establiments de la ruta, entraran al sorteig d’una caixa regal d’un cap de setmana 

Anton Tarrats, també ha volgut donar un missatge clar:  “volem emplaçar-vos a donar vida als nostres establiments, amb responsabilitat i sempre respectant les normes de seguretat i prevenció, per evitar rebrots i per recuperar poc a poc la normalitat del sector”.

El Sr. Bernat Andreu, president de la D.O Conca de Barberà, ha volgut destacar que “els últims anys, el Dimecres Tapa ha estat molt important per la D.O perquè una de les assignatures pendents havia estat la introducció de vins locals. Abans era una excepcionalitat però ara tots els restaurants tenen a la seva carta de vins de la D.O Conca de Barberà”

Durant la presentació, Anton Tarrats també ha animat “a tothom a venir o quedar-se a Montblanc, a recórrer els restaurants de la ciutat i a gaudir de la seva cuina amb responsabilitat”.

Comments are closed.