Makro, l’AEHT i l’Ajuntament de Tarragona commemoren el dia de la hostaleria

Makro ha obsequiat a l’entitat i al consistori amb un plat commemoratiu

Makro, l’empresa de distribució d’hostaleria de referència a Espanya, ha volgut celebrar el dia de l’hostaleria obsequiant a l’AEHT i a l’Ajuntament de Tarragona amb un plat commemoratiu de l’empresa.

Aquest octubre, s’ha celebrat el dia de l’hosteleria, un data de reconeixement a tots els hostalers per la seva gran labor i aportació a la societat.

En aquest sentit, Makro, empresa que compta amb més de 220.000 hostalers a tot España, no ha perdut l’oportunitat d’agrair personalment a Francesc Pintado, president de l’AEHT, com a representant dels hostalers de la província de Tarragona i a Montse Adan, consellera de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tarragona com a representant pública del sector; la seva tasca de suport i dinamització als hostalers.

Fernando Palacio, ha posat de relleu que “el Día de la Hostelería es una iniciativa puesta en marcha hace ya ocho años, por parte de Makro, para poner en valor el esfuerzo diario de todos los profesionales del sector. Un día con el que queremos reconocer el gran trabajo que realiza el sector hostelero de nuestro país, ensalzar la labor de sus profesionales e incrementar su notoriedad para favorecer el desarrollo de sus negocios”.

Per la seva banda, Francesc Pintado, ha destacat que “és important que existeixin dies com el de la hostelería, per recordar-nos que estem fent les coses bé i per empoderar al nostre sector a seguir treballant amb passió i dedicació”.Montse Adan, ha posat de relleu que “L’hostaleria és un sector molt important a la ciutat de Tarragona, no només per la gran qualitat dels productes que serveixen i ens situen com a referent, sinó també per realitzar un funció social i econòmica que dóna vida a la ciutat. Des de l’Ajuntament, seguirem treballant conjuntament amb tots el sector hostaler per seguir fent de Tarragona una ciutat millor”.

Més notícies