MAKRO

A MAKRO, empresa líder de distribució per hostaleria, venem productes d’alimentació i no alimentació per donar un servei integral a les necessitats d’abastiment dels professionals (restauradors, hostalers, comerciants, detallistes d’alimentació i institucions).

AVANTATGES

Milers de productes diferents

Makro t’ofereix el major assortiment del mercat. Milers de referències perquè puguis triar l’article i la marca que necessitis.
Disposes de productes d’alimentació i no alimentació, acuradament seleccionats per experts i adaptats als gustos locals de cada zona. El nostre assortiment és local, nacional i internacional.

Compra com vulguis

En Makro treballem contínuament per oferir-te tots els serveis que puguis necessitar i perquè puguis comprar de la manera que sigui més còmoda per a tu i el teu negoci.

Descobreix totes els sistemes que tenim, des de la manera tradicional en què véns a qualsevol dels nostres centres Makro, compres i te l’emportes fins a un sistema plenament digital on podràs fer la compra en línia i te la portem, passant per un sistema de lliurament, click and Collect o un sistema de distribució a hostaleria amb tots els seus avantatges.

Marques Makro

A Makro també comercialitzem les nostres pròpies marques: Makro Xef, Aro, Makro Premium, Makro Professional i Rioba.Totes amb la màxima qualitat a preus molt avantatjosos.

Solucions gran format

A Makro disposes de formats especials, adaptats a les necessitats de l’hostaleria i als detallistes d’alimentació. Compta amb formats més pràctics per aconseguir major estalvi.

Reserva telefònica de productes frescos

Un dels grans atractius de Makro és la seva secció de productes frescos. Cada dia, a primera hora, Makro escull els productes més interessants del mercat per frescor, qualitat i preu. Els nostres clients poden reservar-los amb una simple trucada telefònica, segons les seves necessitats diàries. A l’endemà, a l’arribar a Makro, tindran les seves comandes preparades i llestes per facturar.

App Makro Companion

Ja pots descarregar-te l’App de Makro al teu mòbil. Si te l’ instal·les, podràs gaudir d’avantatges i serveis que Makro posa a la teva disposició còmodament com tenir sempre a mà la teva targeta de makro amb la qual podràs entrar a les botigues, accés a totes les teves factures, catàleg i disponibilitat de productes i moltes promocions .

Factures desglossades punt per punt

Per facilitar la seva comptabilitat, Makro detalla a cada factura la descripció del producte, el nombre d’unitats, el preu i l’IVA / IGIG corresponent.
A més disposem d’un extens nombre de caixes per a una major agilitat. I per descomptat, admetem les principals targetes per efectuar el pagament.

La millor relació qualitat-preu

Makro proporciona preus per fer negoci i primeres marques. Establim controls permanentment per garantir sempre la millor qualitat a el preu més rendible.

CONTACTE

Fes-te client

image
https://aeht.es/wp-content/themes/rayko/
https://aeht.es/
#c1c1c1
style3
paged
Carregant posts...
/usr/home/aeht.es/web/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
on
off
off
off