Curs de cuina a baixa temperatura
[vc_row][vc_column][vc_column_text]

amb Salvador Brugués

Patrocinat per Garcimar

Arran de la bona acollida de les edicions anteriors, i després d’una any de pandèmia, la Federació AEHT recupera un dels curs més demandats i esperats: El curs de cuina al buit i a baixa temperatura per a professionals del sector de Salvador Brugués.

La formació, que tindrà lloc el proper 29 de novembre al Complex Educatiu de Tarragona (conegut per molts com Antiga Laboral), serà impartida per Salvador Brugués, especialista en cuina a baixa temperatura, col·laborador del Celler de Can Roca i coautor, juntament amb Joan Roca, del llibre “La Cuina al Buit”, publicat el 2014.

El curs pretén dotar els professionals de la restauració d’una sèrie de coneixements sobre tècniques de cuina innovadores que els permetran ampliar les seves possibilitats culinàries i motivar la gastronomia avantguardista.

Salvador Brugués és una figura imprescindible de la cuina del Celler de Can Roca, establiment que ha estat guardonat com a millor restaurant del món els anys 2013 i 2015.

El curs té un cost de 300€ i de només 150€ pels socis de l’AEHT. Aquest és un dels molts avantatges econòmics que l’associació ofereix als seus socis, amb l’objectiu de promoure la consolidació, creixement i millora dels més de 700bars, restaurants i hotels que a dia d’avui formen part de l’associació.

Per obtenir més informació sobre el curs de cuina al buit, fer-se soci o inscriure’s cal enviar un correu a formacio@aeht.es o trucar al 977239600 (les places són limitades).

El curs està patrocinat per l’empresa Garcimar, líder en distribució de peix i marisc fresc així com de productes congelats amb 90 anys d’experiència, ja és partner de l’AEHT.

www.salvadorbrugues.com

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Més notícies