L’AEHT arriba a l’Alt Camp

L’Associació de Restauradors de Valls s’incorpora a la Federació AEHT 

Amb aquesta adhesió, la Federació d’Hostaleria ja compta amb representació a tota la província de Tarragona

Aquest matí Valls ha acollit l’acte d’adhesió de l’Associació de Restauradors de Valls a l’AEHT.

L’acte ha comptat amb la participació del Sr. Joan Mira, president de l’Associació de Restauradors de Valls; del Sr. Francesc Pintado, president de l’AEHT; de la Sra. Dolors Farré,  alcaldessa de Valls i del Sr. Òscar Peris, tinent d’alcalde i regidor de comerç i turisme de Valls.

La vinculació d’ambdues entitats té com a objectiu enfortir i representar el sector hostaler a a l’Alt Camp sota el paraigua de l’AEHT, sense perdre la identitat i la trajectòria aconseguida per l’Associació de Restauradors de Valls fins al moment.

Amb l’adhesió presentada avui, l’AEHT aconsegueix el propòsit de regenerar i dinamitzar el sector arreu del territori amb associacions locals i comarcals a tota la província: “A partir d’ara, l’Alt Camp serà representat en una junta formada per presidents electes que representen les associacions que conformen la nostra Federació: Cambrils, Baix Penedès, Tarragona, Salou, Vila-seca, Priorat, Conca de Barberà, Terres de l’Ebre, Baix Gaià i ara també Valls i Alt Camp.

El Sr. Òscar Peris ha remarcat que “avui és un dia en que comença tot” i ha destacat “el suport que des del consistori es vols seguir aportant al sector gastronòmic; un dels més afectats per la pandèmia.”

L’Associació de Restauradors de Valls està formada per una junta que aglutina a alguns dels establiments més destacats de la comarca i per 20 establiments associats que, com a comentat Francesc Pintado: “esperem que arribin als 50 en un any.”

Joan Mira ha expressat la seva satisfacció per l’adhesió: “Feia temps que esperàvem aquest dia i estem molt contents d’entrar a formar part de l’AEHT.”

Per la seva banda, la Sra. Dolors Farré ha remarcat que “Valls és una ciutat gastronòmica per excel·lència i estic molt satisfeta que com a ciutat comptem amb aquesta vinculació provincial.”

Durant la presentació, Francesc Pintado en nom de la junta, ha agraït el suport a l’alcaldessa de la població, posant-li la ja mítica “jaqueta de cuina” de l’AEHT. Un present que, des de la constitució de la nova junta de l’AEHT el maig de 2018, s’ha fet a diverses personalitats públiques i referents del sector gastronòmic que han mostrat el seu suport a la Federació, com és el cas de les 5 estrelles Michelin de la província de Tarragona. 

Més notícies

Declaracions Yzuel

L’AEHT ES DESMARCA DE LES DECLARACIONS DE JOSÉ LUÍS YZUEL   En unes declaracions recents, el president de la Confederació Empresarial d’Hostelería d’España, ha afirmat

Llegir més »

Sopar Anual

Ja pots comprar el teu ticket pel sopar anual de l’AEHT · 18 de setembre a Mas La Boella 📍 Una cita imprescindible del nostre sector que

Llegir més »