L’AEHT arriba a l’Alt Camp

L’Associació de Restauradors de Valls s’incorpora a la Federació AEHT 

Amb aquesta adhesió, la Federació d’Hostaleria ja compta amb representació a tota la província de Tarragona

Aquest matí Valls ha acollit l’acte d’adhesió de l’Associació de Restauradors de Valls a l’AEHT.

L’acte ha comptat amb la participació del Sr. Joan Mira, president de l’Associació de Restauradors de Valls; del Sr. Francesc Pintado, president de l’AEHT; de la Sra. Dolors Farré,  alcaldessa de Valls i del Sr. Òscar Peris, tinent d’alcalde i regidor de comerç i turisme de Valls.

La vinculació d’ambdues entitats té com a objectiu enfortir i representar el sector hostaler a a l’Alt Camp sota el paraigua de l’AEHT, sense perdre la identitat i la trajectòria aconseguida per l’Associació de Restauradors de Valls fins al moment.

Amb l’adhesió presentada avui, l’AEHT aconsegueix el propòsit de regenerar i dinamitzar el sector arreu del territori amb associacions locals i comarcals a tota la província: “A partir d’ara, l’Alt Camp serà representat en una junta formada per presidents electes que representen les associacions que conformen la nostra Federació: Cambrils, Baix Penedès, Tarragona, Salou, Vila-seca, Priorat, Conca de Barberà, Terres de l’Ebre, Baix Gaià i ara també Valls i Alt Camp.

El Sr. Òscar Peris ha remarcat que “avui és un dia en que comença tot” i ha destacat “el suport que des del consistori es vols seguir aportant al sector gastronòmic; un dels més afectats per la pandèmia.”

L’Associació de Restauradors de Valls està formada per una junta que aglutina a alguns dels establiments més destacats de la comarca i per 20 establiments associats que, com a comentat Francesc Pintado: “esperem que arribin als 50 en un any.”

Joan Mira ha expressat la seva satisfacció per l’adhesió: “Feia temps que esperàvem aquest dia i estem molt contents d’entrar a formar part de l’AEHT.”

Per la seva banda, la Sra. Dolors Farré ha remarcat que “Valls és una ciutat gastronòmica per excel·lència i estic molt satisfeta que com a ciutat comptem amb aquesta vinculació provincial.”

Durant la presentació, Francesc Pintado en nom de la junta, ha agraït el suport a l’alcaldessa de la població, posant-li la ja mítica “jaqueta de cuina” de l’AEHT. Un present que, des de la constitució de la nova junta de l’AEHT el maig de 2018, s’ha fet a diverses personalitats públiques i referents del sector gastronòmic que han mostrat el seu suport a la Federació, com és el cas de les 5 estrelles Michelin de la província de Tarragona. 

Més notícies