Hem programat diverses formacions perquè creiem que l’excel·lència del nostre sector rau en la formació contínua i especialitzada.
Per això et proposem un ventall de formacions de tot tipus: a domicili, subvencionades, bonificades, exclusives… dissenyades per Jordi Jardí, vicepresident de Formació de l’AEHT. Professor Tècnic de Formació Professional de Cuina-pastisseria de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.

Dia:
11 de març, hora per determinar
Preu:
Preu soci 30€ / preu no soci 50€
Lloc:
A determinar

amb Sergi Palacín
Dia:
18 de març, de 9.30 a 14.30
Preu:
Preu soci 60 € / Preu no soci 85€
Amb possibilitat de bonificació
Lloc:
Aula AEHT (Carrer de la Grassa 20, Reus)

Dia:
25 de març, de 9.30 h a 13.30 h
Preu:
Preu soci 60 € / Preu no soci 85€
Amb possibilitat de bonificació
Lloc:
Aula AEHT (Carrer de la Grassa 20, Reus)

Dia:
10 d'abril de 9.30 a 13.30 h i de 14.30 a 16.30 h amb parada 1 hora per dinar
Preu:
Preu soci 110€ / preu no soci 135€
Lloc:
Aula AEHT (Carrer de la Grassa 20, Reus)

Dia:
28 d'abril de 9.30 a 15.30 amb dinar inclòs
Preu:
Preu soci 100 € / Preu no soci 125 €
Amb possibilitat de bonificació
Lloc:
Aula AEHT (Carrer de la Grassa 20, Reus)

Dia:
20 de maig, de 10 h a 13 h
Preu:
Preu soci 30 € / Preu no soci 60 €
Lloc:
Aula AEHT (Carrer de la Grassa 20, Reus)
Data:
2 de juny de 9.30 h a 12.30 h
Preu:
Preu soci 40 € / Preu no soci 50 € amb possibilitat de bonificació

Durada:
2 hores
Preu:
150€ (exclusiu per socis de l’AEHT)
Lloc:
In situ, a cada restaurant
Curs dirigit a empresaris i personal de sala que tingui interès en aprofundir en el món de la cocteleria amb un dels referents del sector.

Durada:
3 hores
Preu:
A consultar
Lloc:
In situ, a cada restaurant

Durada:
2 hores
Preu:
150€ (exclusiu per socis de l’AEHT)
Lloc:
In situ, a cada restaurant
Curs dirigit a empresaris i personal de sala que tingui interès en aprofundir en la formació específica dels vins que componen la seva carta i en com millorar el servei i la seva comunicació al client. Montalà ha estat professor de sommeliers durant més de 7 anys, director tècnic del Campionat d’Europa de Sommeliers i director comercial d’Agustí Torelló. Actualment, és propietari del celler Vins de Mas Sersal (DO Montsant) i de la distribuïdora MonVins.

Durada:
2 hores
Preu:
150€ (exclusiu per socis de l’AEHT)
Lloc:
In situ, a cada restaurant
Petit estudi per ajudar-te en la gestió del teu negoci.
Impartit per Antonio José García Samaniego. Enginyer industrial superior en logística i automoció per la UPC Diplomat per la TUM (Technische Universität München) en col·laboració amb l’Institut Bàvar de Gestió industrial. Expert Universitari en empreses immobiliàries i de construcció per la UNED. MBA, gestió per processos, gestió de l’excel·lència i lideratge organitzacional per la Fundació URV.

Durada:
2 hores
Preu:
150€ (exclusiu per socis de l’AEHT)
Lloc:
In situ, a cada restaurant
Curs bàsics per preparar un bon cafè i treure el màxim profit a la teva màquina i al teu producte.
Som tot orelles!
Escriu-nos a formacio@aeht.es per explicar-nos quina formació t’agradaria que programéssim pel teu establiment.

