La cinquena edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs se celebrarà a Salou del 12 al 28 d’abril, marcant, així, un altre any d’excel·lència en la nostra rica cuina.
Amb la col·laboració dels nostres talentosos restauradors, aquest esdeveniment promet destacar el millor de la gastronomia de Salou, enfocant-se en l’arròs, un ingredient tan clau en la cuina mediterrània.
Aquest any, comptem, un cop més, amb el suport de Bayo i De Muller com a patrocinadors.
Hèctor Maiquez Forcada
Regidor de Dinamització Econòmica
En aquesta edició, celebrem l’èxit creixent de les jornades amb la implicació de nous restaurants, demostrant no només la consolidació de l’esdeveniment, sinó també la seva expansió. Això reafirma el compromís del Govern local de convertir l’oferta gastronòmica de Salou en un referent, no tan sols a la Costa Daurada, sinó també a tot Catalunya.
Salou s’ha guanyat ja una identitat distintiva dins del panorama gastronòmic català, ajudant a atraure visitants durant tot l’any.
Aprofitant aquesta ocasió, volem expressar el nostre més sincer agraïment als restauradors per la seva inestimable dedicació, enginy i professionalitat. El seu esforç ininterromput és clau per continuar assolint grans èxits i per enriquir, encara més, el Salou Food Experience.
Pere Granados Carrillo
Alcalde de Salou
Un any més, i ja en van cinc, Salou celebrarà les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs del 12 al 28 d’abril.
Sembla estrany que un producte, aparentment tan senzill, pugui fer possibles propostes gastronòmiques infinites, diverses, delicioses i aptes per a tots els paladars! I és que l’arròs és un cereal versàtil i conciliador, perquè s’utilitza a les cuines d’arreu del món i perquè amb ell es pot elaborar un sushi, un arròs tailandès, una paella o una caldereta. Res millor per conèixer la nostra qualitat gastronòmica; ja que a cada restaurant hi trobareu una manera única de cuinar l’arròs i de representar la identitat de la nostra ciutat!
Els menús estan elaborats amb Arròs Bayo, qui des de 1860 cultiva al Delta de l’Ebre; i amb vins i caves de Bodegas De Muller. Un maridatge perfecte que reflecteix la nostra voluntat de construir plegats una oferta gastronòmica de qualitat i de proximitat.
Us esperem a Salou per donar la benvinguda a la primavera amb un bon arròs!
Pep Moreno, president de l’AEH Salou.
Orfeo i Eurídice de Monteverdi.
Dedicada a l’arròs de Salou.
Amb reserva prèvia
Informació i reserves:
C. Llevant, 7
977 380 942
Horari de servei:
De 13:30 a 14:00 h i de 20:30 a 21:00 h
Dia de tancament:
Diumenge, dilluns i dimarts
Xips de carxofa amb dip de romesco.
Arròs de calamarsons amb favetes i cansalada ibèrica.
Iogurt amb melmelada de maduixes i mango.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
De Muller Chardonnay DO Tarragona.
De Muller Solimar Negre.
Informació i reserves:
Passeig Jaume I, s/n baixos
977 384 000
Horari de servei:
De 13:00 a 15:30h
Dia de tancament:
Cap dia
Carpaccio de gamba vermella amb arròs inflat, pinyons i dauets de poma verda.
Arròs negre amb encenalls de bacallà a baixa temperatura, tirabecs i emulsió de safrà.
Pastís de formatge.
Macedònia de fruites.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
De Muller Chardonnay DO Tarragona.
Aigua.
* Mínim 2 persones.
Preu per persona
Informació i reserves:
Passeig Miramar, 12
977 380 009
Horari de servei:
De 13 a 15:30 h i de 20 a 22 h
Dia de tancament:
Cap dia
Aperitiu de benvinguda, Bloody Mary.
Carpaccio de Picanya madura, pesto d’ alfàbrega i parmesà reggiano.
Arròs melós de escamarlans, gambes i carxofes.
Brownie de xocolata i nous acompanyat amb còctel expresso Martini.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
De Muller Chardonnay DO Tarragona.
Informació i reserves:
C/ Barbastre, s/n
977 352 222
Horari de servei:
De 13 a 16 h i de 20 a 23 h
Dia de tancament:
Cap dia
Amanida Circus.
Calamarset a la romana.
Ous estrellats amb patata.
Arròs de Picanya i verdures.
Arròs de peix i marisc.
Mousse de maracujà.
Mousse de mango.
Arròs amb llet.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
De Muller Chardonnay DO Tarragona.
De Muller Escumós Pinot Noir DO Tarragona.
Informació i reserves:
Carrer Major, 7
977 942 653
Horari de servei:
De 12 a 16 h i de 20 a 23 h
Dia de tancament:
Dimarts
Aperitiu Cook and Travel.
Amanida de Burrata amb tomàquets confitats.
Coca d’escalivada amb anxoves .
Patates Braves fullades.
Arròs cremós de Costella de porc ibèric amb bolets i llagostins.
Escuma de crema catalana amb gelat de Canyella i licor d’arròs.
De Muller Chardonnay DO Tarragona.
Informació i reserves:
Carrer Llevant, 5
977 350 707
Horari de servei:
De 13:30 a 15:30 h i de 20:30 a 22:30 h
Dia de tancament:
Cap
“Empedrat” cubà.
Estofat cubà.
Musclos de l’Ebre amb romesco.
Arròs melós de galta.
Arròs caldós de marisc.
Arròs amb llet.
Macedònia de fruites tropicals.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
De Muller Chardonnay DO Tarragona.
Informació i reserves:
Via Roma, 3
977 036 783
Horari de servei:
De 12 a 16 h i de 20 a 24 h
Dia de tancament:
Dilluns
Patates “Braves” la Teca.
Cloïsses de Huelva a la marinera.
Arròs mar i muntanya.
Croquetes d’arròs amb llet sobre crema d’avellana.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
De Muller Chardonnay DO Tarragona.
Informació i reserves:
C/ Ciutat de Reus, 28
652 32 25 13
Horari de servei:
De 13:00 a 15:30 h de dimarts a divendres
Dia de tancament:
Diumenge nit i dilluns
Vieira fumada al romaní, emulsió del seu corall amb aire cítric.
Arròs d’ànec DO Deltebre a la brasa, gamba vermella i tirabecs amb aire de farigola.
Mousse d’arròs amb llet i cítrics del terreny.
Xarrup de licor d’arròs de Segadors del Delta.
De Muller Chardonnay DO Tarragona.
Informació i reserves:
Carrer Colom s/n cantonada Carrer Bilbao
977 383 111
Horari de servei:
De 13 a 15 h
Dia de tancament:
Cap dia
Tomàquet de temporada amb sardina fumada,
burrata i amanida d’algues.
Gyozas de llagostins cruixents amb salsa de vermut i porros.
Arròs de cranc blau i carxofes.
Pasta de full caramel·litzat de maduixes amb nata.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
De Muller Chardonnay DO Tarragona.
Informació i reserves:
Carrer Francolí, 8
608 513 68
Horari de servei:
De 13 a 15:30 h i de 20:30 a 22:30 h
Dia de tancament:
Diumenge nit i dilluns
Aperitiu de benvinguda.
Les nostres “braves”.
Flor de carxofa al forn.
Gambes vermelles de Tarragona.
Arròs melós amb cranc blau del Delta, cues de gambes i carn de musclos.
Postres casolanes a escollir.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
De Muller Chardonnay DO Tarragona.
Informació i reserves:
Av. Carles Buïgas, 29
977 383 998
Horari de servei:
De 13 a 15:30 h i de 20 a 22:30 h
Dia de tancament:
Dilluns
Navalles a la planxa amb “mojo picón” verd.
Cassola de musclos a la marinera.
Arròs de galeres, gambes i popets.
Tiramisú casolà.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
De Muller Chardonnay DO Tarragona.
De Muller Escumós Pinot Noir DO Tarragona.
Informació i reserves:
Espigó del moll s/n
977 382 767
Horari de servei:
De 13 a 15:30 h i de 19 a 22 h
Dia de tancament:
Cap dia
Carpaccio de salmó marinat en textures amb vinagreta de verdures, ous de lump i alvocat.
Arròs de muntanya amb botifarra i ànec del Delta de l’Ebre.
Simfonia de formatges.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
De Muller Chardonnay DO Tarragona.
Informació i reserves:
Via Augusta, 14
977 383 413
Horari de servei:
De 13:00 a 16:00 h i de 19:30 a 23:00 h
Dia de tancament:
Dimecres
Amanida amb cruixent de gamba, mango i alvocat,
Carpaccio de pop amb oli de pebre vermell,
Carpaccio de vedella i perles de gelat de parmesà.
Arròs de bacallà gratinat amb mussolina d’all.
Postres a escollir de la carta del restaurant.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
De Muller Chardonnay DO Tarragona.
Menú mínim 2 persones. (preu x persona)
Informació i reserves:
C/ Lleida, 10
977 382 708
Horari de servei:
De 13:00 a 15:30 h i de 20:30 a 22:00 h
Dia de tancament:
Dilluns nit i dimarts
Assortiment d’entrants de la casa.
KAOMOKKAI: Arròs gessamí de pollastre amb cúrcuma i espècies.
Gelat de mango.
De Muller Chardonnay DO Tarragona.
Informació i reserves:
Carrer Barbastre 13 – Local 2
977 350 406
Ig: @thaisalou
Horari de servei:
De 13 a 15:45 h i de 19:30 a 22:30 h.
Dia de tancament:
Dimarts tot el dia i dimecres al matí
Brotxeta de gamba cruixent amb mus de mango.
Amanida de burrata amb tomàquet xerri confitat, rúcula, nous i festucs.
Arròs de pop.
Panna cotta amb caramel i fruits vermells.
Pa de pessic banyat en xocolata amb pols de coco.
Cassoleta de crema pastissera i fruites.
De Muller Chardonnay DO Tarragona.
Informació i reserves:
C/ Colón, 23
683 631 488
Horari de servei:
De 12:30 a 15:30 h
Dia de tancament:
Dimarts
Marisc D.O. Deltebre a la brasa.
Arròs a la brasa de gambes, cloïsses, bolets i carxofes.
Gelat d’arròs amb llet texturitzada.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
De Muller Chardonnay DO Tarragona.
Informació i reserves:
C/ Colón, 11
977 383 112
Horari de servei:
De 13:00 a 15:00 h
Dia de tancament:
Cap dia
Xarrup de “salmorejo” amb pernil ibèric cruixent.
Carpaccio de gambes amb vinagreta de fruits secs.
Timbal de patata “revolcona” amb gambes i pop a la gallega.
Arròs “a la llauna” de sèpia amb gamba vermella,
cloïsses i cranc blau del Delta.
Assortiment de postres “La Taberna”.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
De Muller Chardonnay DO Tarragona.
Informació i reserves:
Autovia de Reus a Salou, 3
683 170 942
Horari de servei:
De 13 a 17 h i dijous, divendres i dissabte de 13 a 17 h i de 20 a 24 h
Dia de tancament:
Dilluns
Aperitiu de la casa.
Arròs de sípia, carxofes i galeres.
“Leche frita”.
De Muller Chardonnay DO Tarragona.
De Muller Escumós Pinot Noir DO Tarragona.
Informació i reserves:
C/ Barcelona 40
977 105 888
Horari de servei:
De 13:00 a 16:00 h i de 20:00 a 23:00 h
Dia de tancament:
Diumenge nit i dilluns