V Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Salou 2024
V Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Salou 2024
V Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Salou 2024
V Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Salou 2024
V Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Salou 2024
V Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Salou 2024
AEHT
Ajuntament de Salou
Salou Food Experience
De Muller
Bayo
Segadors del Delta

La cinquena edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs se celebrarà a Salou del 12 al 28 d’abril, marcant, així, un altre any d’excel·lència en la nostra rica cuina.

Amb la col·laboració dels nostres talentosos restauradors, aquest esdeveniment promet destacar el millor de la gastronomia de Salou, enfocant-se en l’arròs, un ingredient tan clau en la cuina mediterrània.

Aquest any, comptem, un cop més, amb el suport de Bayo i De Muller com a patrocinadors.

Hèctor Maiquez Forcada

Hèctor Maiquez Forcada
Regidor de Dinamització Econòmica

En aquesta edició, celebrem l’èxit creixent de les jornades amb la implicació de nous restaurants, demostrant no només la consolidació de l’esdeveniment, sinó també la seva expansió. Això reafirma el compromís del Govern local de convertir l’oferta gastronòmica de Salou en un referent, no tan sols a la Costa Daurada, sinó també a tot Catalunya.

Salou s’ha guanyat ja una identitat distintiva dins del panorama gastronòmic català, ajudant a atraure visitants durant tot l’any.

Aprofitant aquesta ocasió, volem expressar el nostre més sincer agraïment als restauradors per la seva inestimable dedicació, enginy i professionalitat. El seu esforç ininterromput és clau per continuar assolint grans èxits i per enriquir, encara més, el Salou Food Experience.

Pere Granados

Pere Granados Carrillo
Alcalde de Salou

Un any més, i ja en van cinc, Salou celebrarà les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs del 12 al 28 d’abril.

Sembla estrany que un producte, aparentment tan senzill, pugui fer possibles propostes gastronòmiques infinites, diverses, delicioses i aptes per a tots els paladars! I és que l’arròs és un cereal versàtil i conciliador, perquè s’utilitza a les cuines d’arreu del món i perquè amb ell es pot elaborar un sushi, un arròs tailandès, una paella o una caldereta. Res millor per conèixer la nostra qualitat gastronòmica; ja que a cada restaurant hi trobareu una manera única de cuinar l’arròs i de representar la identitat de la nostra ciutat!

Els menús estan elaborats amb Arròs Bayo, qui des de 1860 cultiva al Delta de l’Ebre; i amb vins i caves de Bodegas De Muller. Un maridatge perfecte que reflecteix la nostra voluntat de construir plegats una oferta gastronòmica de qualitat i de proximitat.

Us esperem a Salou per donar la benvinguda a la primavera amb un bon arròs!

Pep Moreno, president de l’AEH Salou.

Estrella Guía Michelin
Sol Guía Repsol
Pep Moreno
Estrella MIchelín

DELIRANTO

Estrella Michelín - Sol Guía Repsol

Sol Guía Repsol

DELIRANTO

Estrella Michelín - Sol Guía Repsol

Estrella MIchelín
Sol Guía Repsol

MENÚ DEGUSTACIÓ

Orfeo i Eurídice de Monteverdi.
Dedicada a l’arròs de Salou.

Amb reserva prèvia

PREU: 125€

BEGUDA NO INCLOSA

Informació i reserves:
C. Llevant, 7
977 380 942

Horari de servei:
De 13:30 a 14:00 h i de 20:30 a 21:00 h

Dia de tancament:
Diumenge, dilluns i dimarts

ARENA RESTAURANT

ENTRANT

Xips de carxofa amb dip de romesco.

PRINCIPAL

Arròs de calamarsons amb favetes i cansalada ibèrica.

POSTRES

Iogurt amb melmelada de maduixes i mango.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

De Muller Chardonnay DO Tarragona.
De Muller Solimar Negre.

PREU: 30€

IVA INCLÒS

Informació i reserves:
Passeig Jaume I, s/n baixos
977 384 000

Horari de servei:
De 13:00 a 15:30h

Dia de tancament:
Cap dia

4R CASABLANCA RESTAURANT

ENTRANT

Carpaccio de gamba vermella amb arròs inflat, pinyons i dauets de poma verda.

PRINCIPAL

Arròs negre amb encenalls de bacallà a baixa temperatura, tirabecs i emulsió de safrà.

POSTRES A ESCOLLIR

Pastís de formatge.
Macedònia de fruites.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

De Muller Chardonnay DO Tarragona.
Aigua.

PREU: 42€

IVA INCLÒS

* Mínim 2 persones.
Preu per persona

Informació i reserves:
Passeig Miramar, 12
977 380 009

Horari de servei:
De 13 a 15:30 h i de 20 a 22 h

Dia de tancament:
Cap dia

CASTILLO DE JAVIER

APERITIU

Aperitiu de benvinguda, Bloody Mary.

ENTRANT

Carpaccio de Picanya madura, pesto d’ alfàbrega i parmesà reggiano.

PRINCIPAL

Arròs melós de escamarlans, gambes i carxofes.

POSTRES

Brownie de xocolata i nous acompanyat amb còctel expresso Martini.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

De Muller Chardonnay DO Tarragona.

PREU: 40€

IVA INCLÒS

Informació i reserves:
C/ Barbastre, s/n
977 352 222

Horari de servei:
De 13 a 16 h i de 20 a 23 h

Dia de tancament:
Cap dia

CIRCUS BEACH

ENTRANT A ESCOLLIR

Amanida Circus.
Calamarset a la romana.
Ous estrellats amb patata.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Arròs de Picanya i verdures.
Arròs de peix i marisc.

POSTRES A ESCOLLIR

Mousse de maracujà.
Mousse de mango.
Arròs amb llet.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

De Muller Chardonnay DO Tarragona.
De Muller Escumós Pinot Noir DO Tarragona.

PREU: 27€

IVA INCLÒS

Informació i reserves:
Carrer Major, 7
977 942 653

Horari de servei:
De 12 a 16 h i de 20 a 23 h

Dia de tancament:
Dimarts

COOK AND TRAVEL

APERITIU

Aperitiu Cook and Travel.

ENTRANT

Amanida de Burrata amb tomàquets confitats.
Coca d’escalivada amb anxoves .
Patates Braves fullades.

PRINCIPAL

Arròs cremós de Costella de porc ibèric amb bolets i llagostins.

POSTRES A ESCOLLIR

Escuma de crema catalana amb gelat de Canyella i licor d’arròs.

MARIDATGE

De Muller Chardonnay DO Tarragona.

PREU: 50€

IVA INCLÒS

Informació i reserves:
Carrer Llevant, 5
977 350 707

Horari de servei:
De 13:30 a 15:30 h i de 20:30 a 22:30 h

Dia de tancament:
Cap

EL MORRO

ENTRANT A ESCOLLIR

“Empedrat” cubà.
Estofat cubà.
Musclos de l’Ebre amb romesco.

PRINCIPAL

Arròs melós de galta.
Arròs caldós de marisc.

POSTRES A ESCOLLIR

Arròs amb llet.
Macedònia de fruites tropicals.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

De Muller Chardonnay DO Tarragona.

PREU: 25€

IVA INCLÒS

Informació i reserves:
Via Roma, 3
977 036 783

Horari de servei:
De 12 a 16 h i de 20 a 24 h

Dia de tancament:
Dilluns

LA TECA

ENTRANT A COMPARTIR

Patates “Braves” la Teca.
Cloïsses de Huelva a la marinera.

PRINCIPAL

Arròs mar i muntanya.

POSTRES

Croquetes d’arròs amb llet sobre crema d’avellana.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

De Muller Chardonnay DO Tarragona.

PREU: 34,95€

IVA INCLÒS

Informació i reserves:
C/ Ciutat de Reus, 28
652 32 25 13

Horari de servei:
De 13:00 a 15:30 h de dimarts a divendres

Dia de tancament:
Diumenge nit i dilluns

LUNATTIC

ENTRANT

Vieira fumada al romaní, emulsió del seu corall amb aire cítric.

PRINCIPAL

Arròs d’ànec DO Deltebre a la brasa, gamba vermella i tirabecs amb aire de farigola.

POSTRES

Mousse d’arròs amb llet i cítrics del terreny.
Xarrup de licor d’arròs de Segadors del Delta.

MARIDATGE

De Muller Chardonnay DO Tarragona.

PREU: 37,90€

IVA INCLÒS

Informació i reserves:
Carrer Colom s/n cantonada Carrer Bilbao
977 383 111

Horari de servei:
De 13 a 15 h

Dia de tancament:
Cap dia

MRKT GASTROBAR

ENTRANT FRED

Tomàquet de temporada amb sardina fumada,
burrata i amanida d’algues.

ENTRANT CALENT

Gyozas de llagostins cruixents amb salsa de vermut i porros.

PRINCIPAL

Arròs de cranc blau i carxofes.

POSTRES

Pasta de full caramel·litzat de maduixes amb nata.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

De Muller Chardonnay DO Tarragona.

PREU: 38€

IVA INCLÒS

Informació i reserves:
Carrer Francolí, 8
608 513 68

Horari de servei:
De 13 a 15:30 h i de 20:30 a 22:30 h

Dia de tancament:
Diumenge nit i dilluns

O MAR RESTAURANT

APERITIU

Aperitiu de benvinguda.

ENTRANT A COMPARTIR

Les nostres “braves”.
Flor de carxofa al forn.
Gambes vermelles de Tarragona.

PRINCIPAL

Arròs melós amb cranc blau del Delta, cues de gambes i carn de musclos.

POSTRES

Postres casolanes a escollir.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

De Muller Chardonnay DO Tarragona.

PREU: 48€

IVA INCLÒS

Informació i reserves:
Av. Carles Buïgas, 29
977 383 998

Horari de servei:
De 13 a 15:30 h i de 20 a 22:30 h

Dia de tancament:
Dilluns

RESTAURANT D’ALBERT

ENTRANT

Navalles a la planxa amb “mojo picón” verd.
Cassola de musclos a la marinera.

PRINCIPAL

Arròs de galeres, gambes i popets.

POSTRES

Tiramisú casolà.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

De Muller Chardonnay DO Tarragona.
De Muller Escumós Pinot Noir DO Tarragona.

PREU: 42€

IVA INCLÒS

Informació i reserves:
Espigó del moll s/n
977 382 767

Horari de servei:
De 13 a 15:30 h i de 19 a 22 h

Dia de tancament:
Cap dia

RESTAURANT MALAPECORA

ENTRANT

Carpaccio de salmó marinat en textures amb vinagreta de verdures, ous de lump i alvocat.

PRINCIPAL

Arròs de muntanya amb botifarra i ànec del Delta de l’Ebre.

POSTRES

Simfonia de formatges.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

De Muller Chardonnay DO Tarragona.

PREU: 39€

IVA INCLÒS

Informació i reserves:
Via Augusta, 14
977 383 413

Horari de servei:
De 13:00 a 16:00 h i de 19:30 a 23:00 h

Dia de tancament:
Dimecres

RESTAURANT MENDEBAL

ENTRANT A ESCOLLIR

Amanida amb cruixent de gamba, mango i alvocat,
Carpaccio de pop amb oli de pebre vermell,
Carpaccio de vedella i perles de gelat de parmesà.

PRINCIPAL

Arròs de bacallà gratinat amb mussolina d’all.

POSTRES

Postres a escollir de la carta del restaurant.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

De Muller Chardonnay DO Tarragona.

PREU: 29,50€

IVA INCLÒS

Menú mínim 2 persones. (preu x persona)

Informació i reserves:
C/ Lleida, 10
977 382 708

Horari de servei:
De 13:00 a 15:30 h i de 20:30 a 22:00 h

Dia de tancament:
Dilluns nit i dimarts

RESTAURANT THAI SALOU

ENTRANT

Assortiment d’entrants de la casa.

PRINCIPAL

KAOMOKKAI: Arròs gessamí de pollastre amb cúrcuma i espècies.

POSTRES

Gelat de mango.

MARIDATGE

De Muller Chardonnay DO Tarragona.

PREU: 39€

IVA INCLÒS

Informació i reserves:
Carrer Barbastre 13 – Local 2
977 350 406
Ig: @thaisalou

Horari de servei:
De 13 a 15:45 h i de 19:30 a 22:30 h.

Dia de tancament:
Dimarts tot el dia i dimecres al matí

RESTAURANTE MAR DE TIERRAS ACANTILADOS

ENTRANT DE BENVINGUDA

Brotxeta de gamba cruixent amb mus de mango.

ENTRANT

Amanida de burrata amb tomàquet xerri confitat, rúcula, nous i festucs.

PRINCIPAL

Arròs de pop.

POSTRES A ESCOLLIR

Panna cotta amb caramel i fruits vermells.
Pa de pessic banyat en xocolata amb pols de coco.
Cassoleta de crema pastissera i fruites.

MARIDATGE

De Muller Chardonnay DO Tarragona.

PREU: 34,90€

IVA INCLÒS

Informació i reserves:
C/ Colón, 23
683 631 488

Horari de servei:
De 12:30 a 15:30 h

Dia de tancament:
Dimarts

ROCK & GRILL RESTAURANT

ENTRANT

Marisc D.O. Deltebre a la brasa.

PRINCIPAL

Arròs a la brasa de gambes, cloïsses, bolets i carxofes.

POSTRES

Gelat d’arròs amb llet texturitzada.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

De Muller Chardonnay DO Tarragona.

PREU: 37,90€

IVA INCLÒS

Informació i reserves:
C/ Colón, 11
977 383 112

Horari de servei:
De 13:00 a 15:00 h

Dia de tancament:
Cap dia

LA TABERNA DEL ÁNCORA

ENTRANT

Xarrup de “salmorejo” amb pernil ibèric cruixent.
Carpaccio de gambes amb vinagreta de fruits secs.
Timbal de patata “revolcona” amb gambes i pop a la gallega.

PRINCIPAL

Arròs “a la llauna” de sèpia amb gamba vermella,
cloïsses i cranc blau del Delta.

POSTRES

Assortiment de postres “La Taberna”.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

De Muller Chardonnay DO Tarragona.

PREU: 32,90€

IVA INCLÒS

Informació i reserves:
Autovia de Reus a Salou, 3
683 170 942

Horari de servei:
De 13 a 17 h i dijous, divendres i dissabte de 13 a 17 h i de 20 a 24 h

Dia de tancament:
Dilluns

TAVERNA EL TOTXO

ENTRANT

Aperitiu de la casa.

PRINCIPAL

Arròs de sípia, carxofes i galeres.

POSTRES

“Leche frita”.

MARIDATGE

De Muller Chardonnay DO Tarragona.
De Muller Escumós Pinot Noir DO Tarragona.

PREU: 29,50€

IVA INCLÒS

Informació i reserves:
C/ Barcelona 40
977 105 888

Horari de servei:
De 13:00 a 16:00 h i de 20:00 a 23:00 h

Dia de tancament:
Diumenge nit i dilluns

Arròs Bayo