Cada dijous, al vespre:
Platillo i copa, per 6€. Gaudeix dels millors platillos, vins i caves.

RESTAURANTS

RESTAURANT COOK & TRAVEL

C. Llevant, 5

EL TOTXO TAVERNA

C. Barcelona, 40

HUMA

C. Barcelona, 62

MRKT DE EDU CUESTA

C. Francolí, 8

THAI SALOU

C. Barbastre, 13

LA TABERNA DEL ANCORA

Autovia de Salou a Reus, 3

HOUSE OF ILLUSION

Espigó del Moll, s/n

LA TECA SALOU

C. Ciutat de Reus, 28

LA GRESCA FOOD & DRINKS

C. Del Camí Reial, 2

CASTILLO DE JAVIER

C. Barbastre, s/n

ARENA RESTAURANT

Pg. Jaume I, s/n. Baixos Hotel Blaumar

ROCK & GRILL

C. Colón, edif. Santillana

LUNATTIC

C. Colón, cantonada Bilbao

RESTAURANT CÓRCEGA

C. Major, 31

CAL TITO

C. Valencia, 20

Aquesta setmana:

RESTAURANT COOK & TRAVEL

RESTAURANT COOK & TRAVEL

Brioche de steak tartar

EL TOTXO TAVERNA

EL TOTXO TAVERNA

Albondigas de ibérico , setas y patata parisien.

HUMA

HUMA

Triángulos de ricota, pomodoro, basilisco y aceitunas de Kalamata sobre napolitana de tomate natural (Tapa revista Cuina)

MRKT DE EDU CUESTA

MRKT DE EDU CUESTA

Croqueta líquida de verduras y centolla.

THAI SALOU

Curri verde de pollo y verduras con fideos de arroz.

LA TABERNA DEL ANCORA

LA TABERNA DEL ANCORA

Cremoso de patata con solomillo de cerdo Duroc y salsa de setas.

HOUSE OF ILLUSION

LA TECA SALOU

Este jueves viajamos a Francia para trabajar uno de sus productos estrella: la quiche. La clásica es la "quiche lorraine" pero nosotros hemos hecho una variante con espinacas, calabaza, mozzarella y piñones.

LA GRESCA FOOD & DRINKS

LA GRESCA FOOD & DRINKS

Brioix de calamars amb maionesa de Mojito i germinats d'alfals.

CASTILLO DE JAVIER

ARENA RESTAURANT

Taco de calamar amb plàtan fregit, ceba, alvocat i salsa kimchi.

ROCK & GRILL

Brioche de tartar de vieira, mayonesa de wasabi y crujiente de panceta ibérica.

CAL TITO

CAL TITO

Estofat de sepia amb carxofa, patata, cigrons i vi Blanc.

LUNATTIC

Cremita de calabacín, buñuelos de bacalao y crujiente de jamón ibérico.

RESTAURANT CÓRCEGA

Galeria de fotografies:

ORGANITZA:

AMB EL SUPORT DE: