La clau d'un sector de qualitat.
FORMACIÓ
Quina necessites aquest 2024?

Hem programat diverses formacions perquè creiem que l’excel·lència del nostre sector rau en la formació contínua i especialitzada.

Per això et proposem un ventall de formacions de tot tipus: a domicili, subvencionades, bonificades, exclusives… dissenyades per Jordi Jardí, vicepresident de Formació de l’AEHT. Professor Tècnic de Formació Professional de Cuina-pastisseria de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.

Exclusiva
Millora de processos en el servei de bar amb Oriol Martí

Data:

5 i 6 de març · De 9:30h a 13:30h

Preu:

110€ associats (140€ no associats)
Amb possibilitat de bonificació

Lloc:

AULA AEHT · Carrer de la Grassa 20, Reus

Imparteix Oriol Martí amb el suport de Makro

Petites creacions gastronòmiques

Data:

19 de març · De 9:30h a 14:30h
amb dinar inclòs

Preu:

70€ associats (100€ no associats)
Amb possibilitat de bonificació)

Lloc:

AULA AEHT · Carrer de la Grassa 20, Reus

Amb el suport de Makro

Curs de cuina d'arrossos

Data:

Març (per determinar)

Preu:

Per determinar

Lloc:

AULA AEHT · Carrer de la Grassa 20, Reus

A domicili
PREPARA ELS MILLORS CÒCTELS

Durada:

2 hores

Preu:

150€ (exclusiu per socis de l’AEHT)

Lloc:

In situ, a cada restaurant

Curs dirigit a empresaris i personal de sala que tingui interès en aprofundir en el món de la cocteleria amb un dels referents del sector. 

TREU-LI SUC A LA CARTA DE VINS amb Sergi Montalà

Durada:

2 hores

Preu:

150€ (exclusiu per socis de l’AEHT)

Lloc:

In situ, a cada restaurant

Curs dirigit a empresaris i personal de sala que tingui interès en aprofundir en la formació específica dels vins que componen la seva carta i en com millorar el servei i la seva comunicació al client. Montalà ha estat professor de sommeliers durant més de 7 anys, director tècnic del Campionat d’Europa de Sommeliers i director comercial d’Agustí Torelló. Actualment, és propietari del celler Vins de Mas Sersal (DO Montsant) i de la distribuïdora MonVins.

CONTROL DE COSTOS EN HOSTELERIA, amb Antonio José García Samaniego, CEO El Pòsit

Durada:

2 hores

Preu:

150€ (exclusiu per socis de l’AEHT)

Lloc:

In situ, a cada restaurant

Petit estudi per ajudar-te en la gestió del teu negoci.

Impartit per Antonio José García Samaniego. Enginyer industrial superior en logística i automoció per la UPC Diplomat per la TUM (Technische Universität München) en col·laboració amb l’Institut Bàvar de Gestió industrial. Expert Universitari en empreses immobiliàries i de construcció per la UNED. MBA, gestió per processos, gestió de l’excel·lència i lideratge organitzacional per la Fundació URV.

EXPERTS BARISTES amb Cafè Saula

Durada:

2 hores

Preu:

150€ (exclusiu per socis de l’AEHT)

Lloc:

In situ, a cada restaurant

Curs bàsics per preparar un bon cafè i treure el màxim profit a la teva màquina i al teu producte.

DEMANAN'S
No trobes la formació que busques?
Tens propostes?

Som tot orelles!

Escriu-nos a [email protected] per explicar-nos quina formació t’agradaria que programéssim pel teu establiment.

Creative business people working on laptop
Businesswomen Working On Laptop At Restaurant