Segueixen creixent els patrocinadors, proveïdors i col·laboradors de l’AEHT

La nova junta de l’AEHT, escollida el passat mes de maig, ha entrat amb força i energia per seguir fent créixer l’associació i els hotels, restaurant i bars de la província de Tarragona que en formen part.

Un dels principals objectius de la nova junta és la captació de nous patrocinadors, proveïdors i col·laboradors que permetin intensificar i millorar les avantatges pels associats de l’AEHT.

Els vols conèixer tots?

QUANTUM

La Central de Compres Quantum ofereix la quota anual gratuïta a tots els socis de l’AEHT.

GROSFILLEX

Grosfillex, empresa referent en mobiliari exterior per l’hostaleria i la restauració us ofereix:

30% de descompte en els seus productes (ampliable en funció del producte i la quantitat), una visita personalitzada i assessorament.

Més informació AQUÍ

BARNA IMPORT

Roba d’habitació, bany i menjador pel teu establiment. Barna Import t’ofereix assessorament gratuït i preus especials en productes tèxtils per l’hostaleria. Sempre amb dissenys exclusius i comfortables.

VERMUT IZAGUIRRE

Vermut Izaguirre, una marca de tota la vida i del costat de casa, també fa costat als nostres socis amb preus exclusius en els productes de les seves marques: Mar&Sol, La Fresquita i Izaguirre

Preus productes Vermut Izaguirre per socis AEHT

QUICKCHEF

Quickchef és una empresa de referència que ofereix un ampli catàl·leg de solucions de 5a gamma, principalment per hotels i restaurants del sector turístic. Si ets soci de l’AEHT tens assessorament gratuït i preus especials en els seus productes.

ISOCAT

ISOCAT està implementant a l’AEHT un sistema gestió ISO per professionalitzar i sistematitzar els serveis que dóna als seus associats, per tal que rebin millor resposta amb el menys temps possible i de la forma més eficaç. I per altra banda, poder millorar constantment per complir amb les expectatives i exigències del mercat.

A banda, ISOCAT ofereix als socis de l’AEHT un 10% de descompte en els seus serveis.
EJT

L’empresa Estudi Jurídic i Tributari ofereix a tots els socis de l’AEHT una sessió gratuïta d’assessorament jurídic especialitzat en dret civil, penal, administratiu o mercantil. I si necessiten continuïtat en el servei, tindran un 25% de descompte en les seves tarifes.

CENTAC

CENTAC GROUP és una consultoria especialitzada en l’àmbit de la Nutrició, Higiene i Seguretat Alimentària i està formada per un ampli equip de professionals, dietistes, nutricionistes, tecnòlegs dels aliments, enginyers agrònoms i professionals amb estudis superiors en seguretat alimentària i dret.

Els socis de l’AEHT disposen d’una primera consulta gratuïta en seguretat alimentària (inclou un anàlisi de necessitats) o un assessorament sobre al·lèrgens

En el cas de necessitar una continuïtat en el servei, CENTAC ofereix als associats un descompte en les seves tarifes, així com ens els cursos de formació en manipulació d’aliments i restauració controlada en al·lèrgens que es duran a terme aquest 2018.

DADES I SERVEIS

Dades i serveis és un despatx d’advocats especialitzat en l’àmbit del assessorament laboral, aporta una primera consulta gratuïta als associats de l’AEHT. En cas de requerir continuïtat en el servei, l’empresa ofereix tarifes amb condicions avantatjoses pels socis de l’entitat.

ETHNIA

Ethnia és una empresa que presta serveis de producció artística, la qual ofereix als associats tarifes amb condicions avantatjoses en serveis com espectacles musicals, teatrals, esdeveniments familiars, animació turística, etc.

ESELFRI
Eselfri és una companyia que des de fa més de 30 anys presta serveis d’implantació i manteniment d’instal·lacions de fred industrial, hosteleria, climatització, electricitat, enginyeria, control d’humitat, ventilació, energia solar i eficiència energètica, entre d’altres. I ofereix als socis de l’AEHT un 20% de descompte en les seves tarifes.

Consulta l’oferta específica de manteniments normatius elèctrics per hotels adherits a l’AEHT. Val molt la pena!

SUPERLABORAL
Superlaboral és una empresa dedicada a la venda de roba laboral pel sector, entre d’altres, de l’hostaleria. I ofereix als socis de l’AEHT un 25% de descompte en els preus dels seus productes.
SALUT I TREBALL

Salut i treball és un servei de prevenció aliè degudament acreditat i amb reconeguda experiència que ofereix, amb les màximes garanties, un servei acurat en el camp de les àrees preventives de seguretat, higiene industrial, ergonomia, psicosociologia i medicina del treball. Els socis de l’AEHT tenen descomptes exclusius en els serveis que ofereixen.

PLANA FÀBREGA

Plana Fàbrega és una empresa de referència en el sector de les telecomunicacions i la seguretat. I ofereix serveis d’auditoria de seguretat totalment gratuïta a tots els associats, amb un informe actualitzat de l’estat dels equips i possibles millores. Així com descomptes i preus especials per a tots els associats en els serveis de seguretat i instal·lacions

VIASCASS

La corredoria d’assegurances Viascass ofereix des de 2004 assegurances de qualsevol companyia, assegurant sempre la pòlissa més adequada per cada client. Els socis de l’AEHT tenen assessorament tècnic i comercial totalment gratuït, així com descomptes i preus especials en els seus productes. 

TRÉBOL ENERGIA

TRÉBOL ENERGÍA és una de les principals consultores energètiques a Espanya, que treballa constantment per optimitzar la teva estratègia energètica. El teu partner energètic de confiança per a la gestió dels teus costos en electricitat i/o gas.

Si la teva despesa energètica és inferior a 100.000€, Trébol Energia t’ofereix una visita a les teves instal·lacions, estudi gratuït de la situació actual i un informe de millores a aplicar a càrrec de Selectia Energia. *En la majoria dels casos les intervencions i serveis prestats no tindran cost per l’associat, a excepció d’alguns suministres amb majors necessitats.

Els serveis que prestarà Selectia Energia són:

  • Determinar la situació actual de l’associat
  • Realitzar l’estudi energètic, estudis d’optimització i ajustos en potència
  • Seguiment de l’activació de la nova CIA
  • Una comprobació anual de la factura amb la CIA signada
  • Gestió d’incidències
  • Presentació de serveis d’eficiència energètica
  • Resum i presentació del consum anual
  • Presentació de noves campanyes i millores proposades

Si la teva despesa energètica és superior a 100.000€/any, sereu atesos per Trébol Energia, qui analitzarà les vostres necessitats i realitzarà un anàlisi de la situació i un posterior informe.
Consulta AQUÍ els serveis que t’ofereix Trébol Energia
Dossier Corporatiu


I tu, vols ser patrocinador, col·laborador o proveïdor de l’AEHT? Dossier convenis AEHT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *