Menja’ns a casa

#

L’AEHT recolza als més de 650 associats promocionant el servei de delivery i take away dels seus bars i restaurants. Una modalitat que ha vingut per quedar-se, i que a dia d’avui ajuda a minimitzar les pèrdues que està tenint al sector com a conseqüència de la crisi del Coronavirus. 

Consulta els qui ja s’hi han sumat aquí

(Foto de Pep Monné per Hotel Hostal Sport)

El sector hostaler ha estat un dels més afectats per la crisi del Coronavius, degut a l’obligatorietat de tancar el servei de restaurant durant gairebé més de dos mesos. Molts dels restaurants han optat per incorporar o potenciar el servei de delivery i take away com a única actuació possible per mantenir els seus negocis actius i per obtenir ingressos que els ajudin a superar una de les pitjors crisis que ha viscut el sector els últims anys.

L’entrada en fase 1 a la província de Tarragona la setmana passada, ha fet possible que alguns dels establiments amb terrassa, poguessin obrir parcialment els seus negocis, però les restriccions dictades pel Govern Espanyol impossibiliten que la gran majoria d’establiments, ja sigui perquè les característiques físiques del local no els hi permeten, ja sigui perquè obrir les portes amb un percentatge limitat de capacitat no els hi surt a compte, no han pogut fer-ho.

Així, doncs, apostar i mantenir el servei de menjar a domicili o per emportar segueix sent una de les alternatives que més està ajudant a molts establiments a sobreviure, a seguir actius, a  cobrir despeses i a fidelitzar el client. Però el take away i el delivery, no són només una opció temporal, sinó que com comenta el president de l’AEHT, Francesc Pintado: “és una modalitat que ha vingut per quedar-se. És uns dels canvis que la crisi ha aportat i molts dels establiments associats s’hi han sumat i seguirant oferint perquè veuen que funciona. Per una banda, perquè la societat està sensibilitzada i vol ajudar al sector, però per altra banda, perquè estem davant d’un canvi en el comportament del consumidor provocada per la crisi sanitària que no podem passar per alt i a la qual ens hem d’adaptar”

Per recolzar els establiments que han optat per incorporar aquest servei al seu negoci, l’AEHT ha engegat una campanya promocional que vol esdevenir un altaveu de les cartes per emportar i a domicili dels seus socis. La pàgina web de l’Associació i els seus comptes de Facebook i Instagram recullen a partir d’aquesta setmana els menús per emportar i a domicili dels establiments associats de tota la província, ordenats per comarca i amb accés directe a la carta i al telèfon o e-mail de comandes. Cada dia l’Associació va incorporant nous socis que es sumen aquesta iniciativa. 

“Volem ajudar als nostres associats a incrementar les vendes. Un dels objectius de l’associació és promocionar els establiments dels socis, i ara més que mai, aquest suport adicional és imprescindible”. 

Aquestes és la segona campanya de promoció dels establiments associats que l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona ha generat com a conseqüència  de la declaració de l’estat d’alarma. La primera, Cuina’ns a casa, va compartir receptes dels cuiners associats. Aquesta segona, Menja’ns a casa, comparteix les cartes per emportar o a domicili dels establiments associats.

A banda de les actuacions promocionals, l’AEHT està treballant sense parar per generar altres iniciatives dirigides a minimitzar els efectes negatius que aquesta situació excepcional està tenint sobre els seus negocis i per oferir resposta a les qüestions que els socis puguin tenir. Destaquem les “Sessions setmanals en directe de preguntes i respostes sobre la Covid-19 que afecten al sector” a través de les quals posen a disposició dels socis el personal de l’AEHT i de la Gestoria Tarraco Formagest durant una hora per resoldre en directe tots els dubtes i inquietuds que aquesta situació està generant als associats.

L’associació també ha habilitat un espai web amb informació actualitzada sobre normativa, mesures i informacions diverses que afecten al sector relatives al COVID-19 que es poden consultar a través de l’enllaç https://aeht.es/covid19/


Per a qualsevol informació estem a la vostra disposició a comunicacio@aeht.es o al 666232608.

Comments are closed.