Cada dijous al vespre: platillo i copa, per 6€.

Gaudeix dels millors platillos, vins i caves.

RESTAURANTS

RESTAURANT COOK & TRAVEL

C. Llevant, 5

GARITO BISTRÓ

Ciutat de Reus, 3 

HUMA

C. Barcelona, 62

MRKT BY EDU CUESTA

C. Francolí, 8

MORABITO

Passeig Miramar, 34

LA TABERNA DEL ÁNCORA

Autovia Salou a Reus, 3

LUNATTIC

C. Colom, Esq. Bilbao

EL RACÓ DE NICO

Vía Augusta, 19

LA GRESCA FOOD & DRINKS

C. del Camí Reial, 2

RESTAURANT CÓRCEGA

C. Major, 31

EL MORRO

Via Roma, 3

MALAPÉCORA

Via Augusta, 14

D’ALBERT

Pg. del Port s/n Edifici Miramar

CASTILLO DE JAVIER

Av. Carles Buïgas, 29 bx

HOUSE OF ILLUSION

Espigó del Moll s/n

THAI SALOU

C. Barbastre, 13 

ARENA RESTAURANT

Passeig Jaume I

PANORAMA 

C. Bruxel.les, 13 

Aquesta setmana:

cook & travel

SABORS DE TEMPORADA, BACALLÀ: Pita de bacalao con pisto-suey.

Garito Bistró

SABORES DE TEMPORADA. BACALAO: Bacalao negro estilo Nobu cremoso de sesamo negro bacon brava garito mayo trufada y panecillo juanito baker

HUMA

SABORS DE TEMPORADA, BACALLÀ: Cassoleta d'arròs amb bacallà

MRKT DE EDU CUESTA

SABORS DE TEMPORADA, BACALLÀ: Panipuri relleno de brandada de bacalao con salmón ahumado y mermelada de pimiento rojo.

morabito

...

LA TABERNA DEL ÁNCORA

SABORS DE TEMPORADA, BACALLÀ: Tortilla vaga de bacalao con crema de piquillos

HOUSE OF ILLUSION

SABOR DE TEMPORADA, BACALAO: Bacalao al horno sobre cama de patatas panadera, acompañado de una suave salsa de tres pimientas, ajo frito, tomate concassé y espárragos al horno.

el RACÓ DE NICO

SABORES DE TEMPORADA, BACALAO: Fantasía de bacalao en cesta de alcachofas con verduritas frescas ,lágrima de romesco y alioli de remolacha con lima

LA GRESCA FOOD & DRINKS

SABORS DE TEMPORADA, BACALLÀ: Briox de bacallà en tempurà amb allioli de coriandre, ceba i cogombre agredolç.

RESTAURANT CÓRCEGA

..

d'albert

--

EL MORRO

---

MALAPÉCORA

SABORES DE TEMPORADA, BACALAO: Bacalao con mousselina de azafrán y miel.

panorama

SABORS DE TEMPORADA, BACALLÀ: Tartaleta amb brandada de bacallà i rosa de pera al vi.

CASTILLO DE JAVIER

...

thai salou

SABORS DE TEMPORADA, BACALLÀ: Esqueixada Catalano-Tailandesa. Encenalls de bacallà, tomaquet cherry, ceba morada, cilantre, menta i bitxo, tot amanit amb oli d'oliva verge, salsa de peix, llet de coco i llima.

arena restaurant

SABORS DE TEMPORADA, BACALLÀ: Bacalao con jamón, aceite de frutos secos y mostaza

lunattic

SABORS DE TEMPORADA: BACALLÀ: Brioxets de brandada, encenalls de "torrezno" , tomaquet dolça i crumble de caramel.

Galeria de fotografies:

ORGANITZA:

Regió Mundial de la Gastronomia Catalunya
Som Gstronomia
Tasta Salou
AEH Salou
Ajuntament de Salou
Salou 2025
Salou Food Experience
Generalitat de Catalunya

ASSOCIACIO D´EMPRESARIS D’HOSTALERIA DE LA PROVINCIA DE TARRAGONA (AEHT) © 2025 | Avís legal | Política de privacitat