Cada dijous al vespre: platillo i copa, per 6€.
Gaudeix dels millors platillos, vins i caves.
RESTAURANT COOK & TRAVEL
C. Llevant, 5
GARITO BISTRÓ
Ciutat de Reus, 3
HUMA
C. Barcelona, 62
MRKT BY EDU CUESTA
C. Francolí, 8
MORABITO
Passeig Miramar, 34
LA TABERNA DEL ÁNCORA
Autovia Salou a Reus, 3
LUNATTIC
C. Colom, Esq. Bilbao
EL RACÓ DE NICO
Vía Augusta, 19
LA GRESCA FOOD & DRINKS
C. del Camí Reial, 2
RESTAURANT CÓRCEGA
C. Major, 31
EL MORRO
Via Roma, 3
MALAPÉCORA
Via Augusta, 14
D’ALBERT
Pg. del Port s/n Edifici Miramar
CASTILLO DE JAVIER
Av. Carles Buïgas, 29 bx
HOUSE OF ILLUSION
Espigó del Moll s/n
THAI SALOU
C. Barbastre, 13
ARENA RESTAURANT
Passeig Jaume I
PANORAMA
C. Bruxel.les, 13
SABORS DE TEMPORADA, BACALLÀ: Pita de bacalao con pisto-suey.
SABORES DE TEMPORADA. BACALAO: Bacalao negro estilo Nobu cremoso de sesamo negro bacon brava garito mayo trufada y panecillo juanito baker
SABORS DE TEMPORADA, BACALLÀ: Cassoleta d'arròs amb bacallà
SABORS DE TEMPORADA, BACALLÀ: Panipuri relleno de brandada de bacalao con salmón ahumado y mermelada de pimiento rojo.
...
SABORS DE TEMPORADA, BACALLÀ: Tortilla vaga de bacalao con crema de piquillos
SABOR DE TEMPORADA, BACALAO: Bacalao al horno sobre cama de patatas panadera, acompañado de una suave salsa de tres pimientas, ajo frito, tomate concassé y espárragos al horno.
SABORES DE TEMPORADA, BACALAO: Fantasía de bacalao en cesta de alcachofas con verduritas frescas ,lágrima de romesco y alioli de remolacha con lima
SABORS DE TEMPORADA, BACALLÀ: Briox de bacallà en tempurà amb allioli de coriandre, ceba i cogombre agredolç.
..
--
---
SABORES DE TEMPORADA, BACALAO: Bacalao con mousselina de azafrán y miel.
SABORS DE TEMPORADA, BACALLÀ: Tartaleta amb brandada de bacallà i rosa de pera al vi.
...
SABORS DE TEMPORADA, BACALLÀ: Esqueixada Catalano-Tailandesa. Encenalls de bacallà, tomaquet cherry, ceba morada, cilantre, menta i bitxo, tot amanit amb oli d'oliva verge, salsa de peix, llet de coco i llima.
SABORS DE TEMPORADA, BACALLÀ: Bacalao con jamón, aceite de frutos secos y mostaza
SABORS DE TEMPORADA: BACALLÀ: Brioxets de brandada, encenalls de "torrezno" , tomaquet dolça i crumble de caramel.
ASSOCIACIO D´EMPRESARIS D’HOSTALERIA DE LA PROVINCIA DE TARRAGONA (AEHT) © 2025 | Avís legal | Política de privacitat