SABORS

DE LA CONCA
AMB BACALLÀ

II Jornades gastronòmiques

Del 3 al 19 de juny

LA GUINGUETA DEL MUSEU

Carretera de Montblanc, 35
43440 l’Espluga de Francolí
977 870 576
DIES DE TANCAMENT: obert només els diumenges.
HORARI DE SERVEI: de 12.00 h a 14.00 h

Degustació:

Cotne de pell de bacallà i olives arbequines amb copa de vi DO Conca.

Celler:

Mas Foraster.

Vinícola de Sarral.

Vidbertus.

4,50 €
IVA INCLÒS

ART RESTAURANT

Camí Clos, s/n
43440 L’Espluga de Francolí
977 871 871 / 696 023 203
 DIES DE TANCAMENT: cap dia.
HORARI DE SERVEI: de 13.00 h a 16.00 h

Primer plat:

Esqueixada de bacallà amb romesco.

Plat principal:

Llom de bacallà confitat amb alls tendres i mel.

Postres:

Postres a triar i cafè 100% natural.


Celler:

Aigua.

Vi.

40 €
IVA INCLÒS

CAL TRAVÉ

 Carretera d’Artesa, 56
43412 Solivella
977 892 165
DIES DE TANCAMENT: dimecres
HORARI DE SERVEI: de 13.00 h a 15.45 h

Primer plat:

Aperitius d’entrada.

Coca d’oliva amb romescada i daus de tomàquet.

Plat principal (a escollir):

Llom de bacallà a la brasa i tomàquet escalivat.

Llom de bacallà sobre un llit d’escalivada i gratinat amb allioli.

Postres:

Milfulls de crema amb gelat de cafè.

Petit fours.

Maridatge:

Inclou pa i aigua.

47 €
IVA INCLÒS

EL CORTIJO MONTBLANC

 Carrer Riber, 2
43400 Montblanc
977 861 281 / 666 091 152
DIES DE TANCAMENT: dilluns, dimarts, dimecres i dijous.
HORARI DE SERVEI: de 13.00 a 16.30 hs. i divendres i dissabte de 20.00 a 23.30 hs. Només amb reserva.

Primer plat:

Amanida de crudités amb bolets, bacó i favetes saltades amb vinagreta de fruits vermells i teula de formatge.

Plat principal:

Bacallà al forn amb mussolina suau d’allioli i patata confitada amb safrà de la Conca.

Postres:

Milfulls de xocolata amb maduixes i nata.

Celler:

Mas Foraster.

Vinícola de Sarral.

Vidbertus.

27 €
IVA INCLÒS

RESTAURANT EL MOLI DEL MALLOL

 Muralla de Santa Anna, 2
43400 Montblanc
977 860 591
DIES DE TANCAMENT: cap
HORARI DE SERVEI: de 13.00 h a 16.00 h i divendres i dissabte de 20.30 a 23.00 hs.

Primer plat:

Petita degustació.

Esqueixada de bacallà amb romesquet coent.

Bunyols de bacallà amb melmelada de julivert.

Patata farcida de mousse de bacallà amb allioli.

Copa de vi blanc.

Plat principal (a escollir):

Bacallà al foie amb ceps i reducció de Pedro Ximenez.

Bacallà a l’all i vinagre amb patata fornera.

Copa de vi negre.

Postres:

Orelleta de la Conca.

Copa de cava.

Celler:

Mas Foraster.

Vinícola de Sarral.

Vidbertus.

45 €
IVA INCLÒS

RESTAURANT ELS CEPS

 Sant Antoni s/n
43439 Vilanova de Prades
977 869 050 / 977 869 032
DIES DE TANCAMENT: dilluns, dimarts, dimecres i dijous.
HORARI DE SERVEI: de 13.00 h a 16.00 h i de 19.00 h a 21.00 h

Aperitiu:

Crema catalana de carabassó i foie.

Primer plat:

Xatonada de Vilanova amb bacallà i olives de les Garrigues.

Plat principal:

Llom de bacallà a baixa temperatura amb mussolina d’allioli de safrà de la Conca.

Postres:

Cheesecake amb reducció de vi DO Conca.

Celler:

Mas Foraster.

Vinícola de Sarral.

Vidbertus.

33 €
IVA INCLÒS

LA TOCINERIA

Plaça Major, 16
43400 Montblanc
977 861 394 / 625 019 893

DIES DE TANCAMENT: dimarts
HORARI DE SERVEI: de 13.00 a 15.30 hs. i de 20.00 a 23.00 hs.

Degustació:

Bacallà al forn a baixa temperatura amb allioli fumat.

Celler:

Mas Foraster.

Vinícola de Sarral.

Vidbertus.

5,50 €
IVA INCLÒS

ISAMA CAFETERIA

Plaça Major, 9-11
43400 Montblanc
977 86 25 12

DIES DE TANCAMENT: diumenge nit i dilluns tot el dia.
HORARI DE SERVEI: de 13.00 a 15.00 hs. i de 20.00 a 22.00 hs.

Degustació:

Bacallà amb carxofes i puré de tòfona.

Celler:

Mas Foraster.

Vinícola de Sarral.

Vidbertus.

6,50 €
IVA INCLÒS

 SERRA DE PRADES RESORT

 Carrer de Sant Antoni, s/n
43439 Vilanova de Prades
977 869 050


Situat al bell mig de les muntanyes de Prades, a Vilanova de Prades (Conca de Barberà), trobaràs un establiment turístic amb confortables bungalows de fusta, obert tot l’any.

Vine a descansar al mig de la natura i menjar bé al nostre Restaurant Els Ceps i gaudeix d’una experiència única, reservant un vol amb rapinyaires o una excursió a buscar bolets.

INSTAL·LACIONS
Spa i servei de massatgista, mini zoo amb taller rural de cabretes i gallines. Activitats premium amb ponis i llits elàstics. Planning d’animació complet.

Lloguer de llençols i tovalloles. Possibilitat de late check-out.
Possibilitat de càrrega de cotxe elèctric o híbrid endollable.

MASIA SAGUÉS

Carretera de Poblet a Prades, km 5
43430 Vimbodí i Poblet
667 054 099

 Masia Sagués és un negoci familiar de turisme rural i restauració que es manté al llarg de quatre generacions.
Situada a les faldilles de les muntanyes de Prades i a 800 m de l’històric Monestir de Poblet, és un recull d’acollidors apartaments rodejada de vinyes i bosc. A la masia hi trobareu un espai magnífic on desconnectar de les massificacions i deixar-vos acompanyar pels bonics paisatges que la finca i el territori ens ofereixen. A la Masia Sagués també hi trobareu un agradable restaurant estil rústic amb una terrassa de pinsaps centenaris, on podreu gaudir de la cuina mediterrània amb productes de proximitat, DO i temporada.

INSTAL·LACIONS
• Apartaments amb capacitat per a 4 persones.
• Per als més romàntics tenim un bonic loft per a dues persones.
• Wifi – Parc infantil i ping-pong – Piscina a l’aire lliure en temporada – Gallines i horta pròpia.

 HOSTAL CAL FELIUET

PCarretera Baixa, 26
43413 Belltall
977 892 753 / 619 199 735


 Hostal Restaurant al bonic poble de Belltall, negoci familiar des de 1889 amb tradició, experiència i qualitat.

Cuina casolana, amb plats tradicionals de la cuina catalana, carns a la brasa, conill especialitat Cal Feliuet, caragols a la llauna, canelons casolans, peus de porc estofats, postres casolanes tradicionals, crema catalana, orelletes, flams.I molts més plats per triar. Un lloc on poder menjar i descansar, entre la platja i el Pirineu

INSTAL·LACIONS
• Disposem d’habitacions dobles i apartaments on poder gaudir d’un descans reparador.
• Situats al bell mig de la Ruta del Cister.
• Menjadors habilitats per a banquets i reunions familiars.

ORGANITZA:

PATROCINA:

COL·LABORA: