ORGANOLÈPTICS

Plaça del Portal Nou, 7
695 343 409
De 12.00H a 00.30H.
Dies de tancament:
Cap.
Facebook: ORGANOLÈPTICS

TAPA BOJA DE LA PILI

Pa de Vila-rodona, Formatge Roc de Cabra de Montserrat, Calçot IGP de Valls i Salsa de Calçots de Fruits S.P. De Figuerola.

Maridatge amb Cervesa Estrella Damm i Vi del Celler Raventòs Codorniu

ECLISS

Pg. de l’Estació, 21 Baixos
977 613 048
De 12.00H a 15.30H, de 18.00H a 23.00H.
Dies de tancament: Dissabte matí i Diumenge.
Diumenge 30 obert de 09.30H a 15.30H.
Facebook: ECLISS

ROTLLET VALLENC

Llonganissa i calçot, tot enrotllat amb creppe i salsa de calçot.

Maridatge: Celler Raventòs Codorniu Cervesa Estrella Damm

PLANETA KASTELLER

C. de la Vallvera, 11
977 606 248
De 18.00H a 23.00H.
Dies de tancament:
Cap.
Facebook: PLANETA KASTELLER

XULITA CANDELERA

Timbal de patata farcit d'ous trencats amb xoricet de Pamplona, ou de guatlla i gratinat de parmesà.

Maridatge: Celler Raventòs Codorniu Cervesa Estrella Damm

CÍTRIC BAR RESTAURANT

Pg. de l´Estació, 18/22
977 608 264
De 08.00H a 24.00H.
Dies de tancament:
Dimarts.

CRUIXENT DE PEUS DE PORC AMB FOIE

Peus de porc en parmentier de patata amb verdures a la planxa i foie.

Maridatge: Celler Raventòs Codorniu Cervesa Estrella Damm

BAR RESTAURANTE LUGA

Plaça de la Vil·la Romana, 4
977 622 079
De 12.00H a 14.00H de 19.00H a 21.00H.

BRIOIX DE COCHINITA PIBILL

Carn de porc marinada 24h feta a foc lent, salsa de cacauet i ceba confitada.

Maridatge: Celler Raventòs Codorniu


LA PÈRGOLA

Plaça el Pati, 16
De 09.00H a 14.30H, de 16.30H a 21.30H.
Dies de tancament:
Cap.
Facebook: LA PÈRGOLA DEL PATI VALLS
 

LLUMS I SABORS

Tapa de sabors i contrast amb productes principals de km 0 i de proximitat.

Maridatge: Celler Raventòs Codorniu Cervesa Estrella Damm



CAFETERIA MOMENTS

C. Vapor de Mahó, 13
666 698 708
De 12.00H a 15.00H,
Divendres de 12.00H a 20.00H.
Dies de tancament:
Dilluns i Dimarts tarda.

TAPA VERMUTERA

L'essència de Moments en una tapa. Una barreja típica de Moments que no pot faltar en un bon vermut. Un volcà pels teus sentits. Patates, escopinyes, musclos, cloïsses, cogombre, etc., i regat amb tres salses.

Maridatge: Cervesa Estrella Damm

TROPICANA BAR I TAPES

C. Germans Sant Gabriel, 12
642 717 726
De 09.00H a 21.00H.
Dies de tancament:
Cap.
Facebook: TROPICANA

"EMPANADA COLOMBIANA"

Feta amb farina de blat, farcida amb calçot, llonganissa, botifarra negra, especies i "aji" de romesco.

Maridatge: Cervesa Estrella Damm



JULIÀ MALLOL RESTAURANT

C. Muralla Sant Francesc, 37
977 622 046
De 09.00H a 13.30H. de 16.00H a 21.00H.
Dies de tancament:
Cap.

croquetò DE CALÇOT

Croqueta farcida de calçot, ceba, ou i llet amb farina, oli d'oliva i panko amb pinzellades de romesco i llàgrima de melmelada de dolça de calçot.

Maridatge: Cervesa Estrella Damm


RESTAURANT CA L'ÀNGEL

Ctra. del Pla de Sta. Maria, 126
977 600 481
De 09.00H a 16.00H.
Dies de tancament:
Diumenge i Dimecres 2 de Febrer.
Facebook: CALANGELRESTAURANT

MARMITAKO VALLENC

Marmitako de tonyina Balfegó amb sofregit, vi blanc, llorer, patata i calçot confitat.

Maridatge: Celler Raventòs Codorniu



9K DE VALLS

Plaça Sant Francesc, 3
977 174 324
De 11.00H a 16.00H, de 18.00H a 22.00H.
Dies de tancament:
Diumenge.
Facebook: 9K DE VALLS

BROQUETA YAKITORI

Broqueta de pollastre yakitori amb sèsam i salsa yakitori.

Maridatge: Celler Raventòs Codorniu Cervesa Estrella Damm


LA TAVERNA DEL XON (COLLA JOVES)

Muralla del Castell, 28/36
665 286 188
De 16.00H a 23.00H.
Dies de tancament:
Dilluns.

LA CANDELETA

Bomba de pop amb salsa velouté, sobre llit de carabassó i confitura.

Maridatge: Cervesa Estrella Damm


CAFETERIA CLÀSSIC AVENIR

C. Avenir, 27
648 514 249 / 696 496 665
De 07.30H a 17.00H.
Dies de tancament:
Dissabte tarda i Diumenge.

SENSACIONS

Pa de coca farcit de carn de porc cuinada a baixa temperatura, a l'estil americà.

Maridatge: Cervesa Estrella Damm


PORTAL 22

Plaça del Portal Nou, 22
977 622 199
De 12.00H a 13.30H, de 19.00H a 21.00H.
Dies de tancament:
Diumenge nit i Dilluns
Diumenge 30 obert de 19.00H a 21.00H.

 

COCA IBÈRICA

Broqueta de carn ibèrica amb coca esponjosa d'oliva negra i vegetals.

Maridatge: Celler Raventòs Codorniu

LA LICORERA

Ctra. de Tarragona, 6
977 612 045
De 12.00H a 13.30H, de 19.00H a 21.00H.
Dies de tancament:
Cap excepte Dilluns 31.
Facebook: LALICORERAVALLENCA

POCHE CREMÓS TRUFAT

Ou poche sobre una parmentier trufada i cruixent de calçot marinat.

Maridatge: Celler Raventòs Codorniu

RÚSTIC BAR RESTAURANT

C. Castell, 11, Local 3
635 812 806
De 12.00H a 24.00H.
Dies de tancament:
Cap.
Facebook: RUSTIC_BAR

RAVIRUSTIC

Ravioli farcit de pollastre a l'ast amb salsa de pesto, oli de tòfona i formatge parmesà.

Maridatge: Cervesa Estrella Damm

EL NÈCTAR DE VALLS

Pg. President Companys, 4
977 499 331 / 650 349 634
De 12.00H a 14.00H, de 19.00H a 21.00H.
Dies de tancament:
Cap.
Facebook: REST NECTAR DE VALLS

DELICIES BAO

Porcell cuinat a foc lent amb calçot i barreja de brots tendres amb pa bao.

Maridatge: Cervesa Estrella Damm


BAR LA CANTONADA

C. Xiquets, 20
De 09.00H a 17.00H.
Dies de tancament:
Cap.
 

LA CANTONADA

Minihamburguesa amb bacó, xampinyons i formatge.

Maridatge: Celler Raventòs Codorniu Cervesa Estrella Damm

ORGANITZA:

PATROCINA:

COL·LABORA: