ART RESTAURANT

Camí Clos, s/n
43440 L’Espluga de Francolí
977 871 871


ENTRANTS
Micuit de foie amb safrà i confitures, Ou Tofonat a 65º amb cremós de patata i papada ibèrica.

PRINCIPAL
Saltat de bolets, pernil ibèric i chips vegetals, tarrina de xai amb reducció de trepat i castanyes.

POSTRES
Gelat de poma i safrà amb castanyes glaçellades.

A ESCOLLIR DELS CELLERS:
Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra – Celler Josep Foraster – Celler Vega Aixala – Caves Carles Andreu

35,00 €*
* Vi, pa i aigua inclosos

DIES DE TANCAMENT:
cap
HORARI DE SERVEI:
de 13.00h a 16.00h

RESTAURANT FOREVENTS

Ctra. N-240, km 39,5
43440 L’Espluga de Francolí
977 613 180 / 635 608 539


ENTRANT
L’amanida amb fruits de tardor amb textures.

PRINCIPAL
Arròs a la llauna amb magret i bolets de temporada.

POSTRES
Escuma de crema catalana al safrà i pols de carquinyolis.

A ESCOLLIR DELS CELLERS:
Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra – Celler Josep Foraster – Celler Vega Aixala – Caves Carles Andreu

30,00 €*
* Vi, pa i aigua inclosos

DIES DE TANCAMENT:
dilluns no festius i nits
HORARI DE SERVEI:
de 13.00h a 16.00h

RESTAURANT L’OCELL FRANCOLÍ

Passeig Canyelles, 2
43440 L’Espluga de Francolí
977 871 216


ENTRANTS
A triar: Canelons cassolans de la fonda amb encenalls de tòfona ó Amanida de tardo amb bolets,favetes i espàrrecs.

PRINCIPAL
A triar: Civet de senglar amb bolets de temporada ó Peus de Porc al forn amb bolets de temporada.

POSTRES
Bunyols de poma de la Fonda.

A ESCOLLIR DELS CELLERS:
Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra – Celler Josep Foraster – Celler Vega Aixala – Caves Carles Andreu

23,00 €*
* Vi, pa i aigua inclosos

DIES DE TANCAMENT:
diumenge nit i dijous
HORARI DE SERVEI:
de 13.00h a 15.00h

EL CORTIJO

Carrer Riber, 2
43400 Montblanc
977 861 281 / 666 091 152


ENTRANTS
Amanida tèbia amb bolets, pernil d’ànec, paté i vinagreta de tòfona.

PRINCIPAL
Romescada de peix al safrà ó Brao al forn amb patates i castanyes confitades

POSTRES
Milfulles de xocolata amb nata i maduixes.

A ESCOLLIR DELS CELLERS:
Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra – Celler Josep Foraster – Celler Vega Aixala – Caves Carles Andreu

26,75 €*
* Vi, pa i aigua inclosos

DIES DE TANCAMENT:
de dilluns a divendres
HORARI DE SERVEI:
de 13.00h a 16.00h
nits amb reserva

ELS FOGONS DEL DRAC

Carrer Sant Josep, 15
43400 Montblanc
977 598 753


ENTRANTS
Saltat de ceps gambes, natilla de safrà, gemma d’ou confitada i pernil ibèric.

PRINCIPAL
Galta de vedella estofada al vi negre amb romaní, puré de carabassa torrada i castanyes.

POSTRES
La rosa del drac.

A ESCOLLIR DELS CELLERS:
Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra – Celler Josep Foraster – Celler Vega Aixala – Caves Carles Andreu

28,00 €*
* Vi, pa i aigua inclosos

DIES DE TANCAMENT:
dilluns
HORARI DE SERVEI:
de 13.00h a 16.00h

EL MOLÍ DEL MALLOL RESTAURANT

Carrer Muralla de Santa Anna, 2
43400 Montblanc
977 860 591


ENTRANTS
Crema de farigola amb bolets saltejats.

PRINCIPALS PER TRIAR
Espatlla de xai confitat a baixa temperatura amb parmentiere de patata tofonada i castanyes.

POSTRES
Crema amb poma acaramel·lada
Crema amb dolç de poma al safrà i pols de carquinyolis.

A ESCOLLIR DELS CELLERS:
Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra – Celler Josep Foraster – Celler Vega Aixala – Caves Carles Andreu

43 ,00 €*
* Vi, pa i aigua inclosos

DIES DE TANCAMENT:
cap
HORARI DE SERVEI:
de dilluns a diumenge de 13.00h a 16.00h i
divendres i dissabtes de 20.00h a 22.30h

RESTAURANT CAL MAGRET

Carrer de Frà Anselm Turmeda, 8
43400 Montblanc
623 154 700


ENTRANT
Saltejat de bolets i cansalada confitada amb ou “poche”.

PRINCIPAL
Magret d’anec amb salsa de castanyes i moniato.

POSTRES
Pastís de formatge de la casa.

A ESCOLLIR DELS CELLERS:
Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra – Celler Josep Foraster – Celler Vega Aixala – Caves Carles Andreu

25,00 €*
* Vi, pa i aigua inclosos

DIES DE TANCAMENT:
dilluns
HORARI DE SERVEI:
de 13.00h a 16.00h

SANT FRANCESC RESTAURANT

Plaça Sant Francesc, s/n
43400 Montblanc
977 875 185


ENTRANT
Pastís de bolets amb crema de tòfona i cruixent de romesco.

PRINCIPAL
Bacallà confitat amb romaní i safrà de la Conca.

POSTRES
Brownie de castanyes amb gelat de caramel.

A ESCOLLIR DELS CELLERS:
Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra – Celler Josep Foraster – Celler Vega Aixala – Caves Carles Andreu

39,00 €*
* Vi, pa i aigua inclosos

DIES DE TANCAMENT:
dilluns
HORARI DE SERVEI:
de 13.00h a 15.45h

RESTAURANT CAL TRAVÉ

Carretera d’Artesa, 56
43412 Solivella
977 892 165


ENTRANTS
Aperitiu d’entrada. Entrant a triar: Coca de bolets amb cruixents de nous o Ous amb patates, pernil i tòfona.

PRINCIPALS
Principal a triar: Ploma ibèrica amb parmentier de moniato i chimichurri o Cassola de conill amb bolets.

POSTRES
Postres a triar: Milfulls de crema amb gelat de safrà o Coulant d’avellana amb gelat de gerds.

A ESCOLLIR DELS CELLERS:
Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra – Celler Josep Foraster – Celler Vega Aixala – Caves Carles Andreu

48,00 €*
* Vi, pa, aigua i cafè inclosos

DIES DE TANCAMENT:
dimecres i nits de dilluns a dijous – 8 al 24 de novembre vacances

HORARI DE SERVEI:
de 13.00h a 15.30h i nits de divendres i dissabte de 21.00h a 22.30h

RESTAURANT ELS CEPS
SERRA DE PRADES RESORT

Carrer de Sant Antoni s/n
43439 Vilanova de Prades
977 869 032


ENTRANTS
Aperitiu: Pa torrat amb oli de tòfona de la conca i olives arbequines. Entrant: Risotto amb bolets de temporada.

PRINCIPALS
Fricandó amb castanyes i safrà de la Conca.

POSTRES
Crep de crema catalana amb gelat de farigola.

A ESCOLLIR DELS CELLERS:
Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra – Celler Josep Foraster – Celler Vega Aixala – Caves Carles Andreu

28,50 €*
* Vi, pa, aigua i cafè inclosos

DIES DE TANCAMENT:
de diumenge nit fins dijous inclòs

HORARI DE SERVEI:
de 13.00h a 16.00h
i de 20.00h a 22.30h

HOTEL RESTAURANT CAL MAGINET

Plaça de Catalunya, 16
43490 Vilaverd
693 101 639


ENTRANTS
Entrant a triar: Tataki de carabassa i oli de paparres o Coca de bolets amb panxeta ibèrica.

PRINCIPALS
Principal a triar: Cansalada a baixa temperatura amb foie i parmentier de patata o Bacallà amb allioli de castanyes.

POSTRES
Postres a triar: Espuma de baileys amb gelat de cafè o Pastís de formatge.

A ESCOLLIR DELS CELLERS:
Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra – Celler Josep Foraster – Celler Vega Aixala – Caves Carles Andreu

42,00 €*
* Vi, pa i aigua inclosos

DIES DE TANCAMENT:
cap, del 8 al 19 de novembre tancat per vacances

HORARI DE SERVEI:
de dilluns a dissabte de 13.00h a 16.00h i 21.00h a 23.00h. Diumenge de 13.00h a 16.00h.

RESTAURANT MASIA SAGUÉS

Masia Sagués, s/n, ctra. T-700 entre km 4-5
43430 Vimbodí i Poblet
667 054 099


ENTRANT
Degustació de: Formatge camembert amb ceba caramel·litzada i ceps. Farcellet de molles d’ànec amb taronja. Crema de porros amb oli de tòfona de la Conca.

PRINCIPAL
Romesquet de bacallà amb closques.

POSTRES
Gelat de romaní.

A ESCOLLIR DELS CELLERS:
Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra – Celler Josep Foraster – Celler Vega Aixala – Caves Carles Andreu

30,00 €*
* Vi, pa i aigua inclosos

DIES DE TANCAMENT:
de dilluns a divendres

HORARI DE SERVEI:
de 13.00 h a 16.00 h

DEGUSTACIONS

LA GUINGUETA DEL MUSEU

Carrer de Montblanc, 35
43440 l’Espluga de Francolí
977 870 576

DEGUSTACIÓ

Vermut de tardor de la guingueta del museu, amb xips de moniato amanits amb oli de tòfona o sal de safrà, olives arbequines i copa de vi de la Conca de Barberà.

5,00 €

DEGUSTACIÓ AMB COPA DE VI
A escollir dels cellers: Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra

DIES DE TANCAMENT:
obert diumenge al matí

HORARI DE SERVEI:
de 12.00h a 14.00h

EL CAU DEL DRAC BAR DE TAPES

Carrer Batlle Dionis Mestre, 11
43400 Montblanc
977 177 611


DEGUSTACIÓ

Conill al safrà amb bolets de la Conca.

9,50 €

DEGUSTACIÓ AMB COPA DE VI
Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra – Celler Josep Foraster Celler Vega Aixala – Caves Carles Andreu

DIES DE TANCAMENT:
diumenge

HORARI DE SERVEI:
de 8.30h a 20.00h

RESTAURANT “ELS CEPS”
DEL SERRA DE PRADES RESORT ELS CEPS

Carrer de Sant Antoni s/n
43439 Vilanova de Prades
977 869 032 / 977 869 050


DEGUSTACIÓ

Plat de rovellons amb julivert.

9,50 €

DEGUSTACIÓ AMB COPA DE VI
Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra
Celler Josep Foraster – Celler Vega Aixala

DIES DE TANCAMENT:
de diumenge nit fins dijous inclòs

HORARI DE SERVEI:
de 13.00h a 16.00h
i de 20.00h a 22.30h

ALLOTJAMENTS

L’OCELL FRANCOLÍ

Passeig de Cañellas, 2-3
43440 L’Espluga de Francolí
977 871 216


L’Ocell Francolí Hotel Rural Familiar, amb només dotze habitacions, està situat al centre de l’Espluga de Francolí.

L’esperit de les fondes: bon menjar, confort i bon tracte, és el nostre repte diari.

Preu d’oferta de 2 nits per a 2 persones entre setmana: 144,00 €
Preu d’oferta de 2 nits per a 2 persones en cap de setmana: 144,00 €
Esmorzar inclòs.

CAMPING SERRA DE PRADES RESORT

Carrer de Sant Antoni, s/n
43439 Vilanova de Prades
977 869 050


Bungalow de fusta per a dues persones amb cuina, bany complert i calefacció. Possibilitat de lloguer bungalow per 4 persones (suplement) amb bungalow luxe.

Preu d’oferta de cap de setmana 2 persones: 140€
Preu esmorzar: 5€ persona i dia

A la web surten ofertes i preus econòmics entre setmana i per estances.
Pot gaudir d’excursions caminant al pic el Curull i la ruta del patrimoni (10 minuts del càmping) per Vilanova de Prades.

CASA RURAL CA L’ESQUELLETA

Carrer Major, 43
43490 Vilaverd
619 951 293


Ca L’Esquelleta és una casa rural de lloguer integre amb capacitat per a 10 persones, cada una de les habitacions esta presidida per unes escultures amb personatges de contes (la caputxeta vermella, el petit príncep, la princesa del pèsol, i el flautista de Hamelin) té dues xemeneies i un jardí amb espectaculars vistes a la muntanya on hi ha barbacoa, un porxo per menjar i una piscina.

Fem esmorzars (8€/pers) i sopars (20€/pers) servits a l’allotjament en un càtering molt mono en cistellets…

Preu cap de setmana casa sencera (10 persones) des de 1.000€ i nit casa sencera desde 600€.
Adaptem els preus per a menys hostes.

HOTEL CAL MAGINET

Plaça Catalunya, 16
43490 Vilaverd
693 101 639


Cal Maginet és un edifici històric de la població de Vilaverd, a 5 minuts de Montblanc. En aquest petit hotel trobareu 8 confortables habitacions decorades amb un estil rústic i senzill, distribuïdes al voltant de unes amplies sales d’estar, ideals per fer-te sentir com a casa. Disposem de wifi a tota la casa.

Cal Maginet és un excel·lent punt de partida per a nombroses sortides com les Rutes del vi a la Conca de Barberà, la Ruta del Cister, les muntanyes de Prades, Reus, Tarragona i només a 30 minuts de la Costa Daurada.

Preu d’oferta de 2 nits per a 2 persones: 130,00 €
Esmorzar inclòs, del 8 al 19 de novembre tancat per vacances.

CASTELL DE RIUDABELLA

Finca Riudabella, s/n
43430 Vimbodí i Poblet
606 464 890


Riudabella és un paratge singular en el que s’erigeix un imponent castell del Segle XII envoltat de vinyes que donen nom als delicats vins Castell de Riudabella. Situat a 5 km del Monestir de Poblet, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i pertanyent a la Ruta del Cister, la seva ubicació permet al visitant gaudir d’una àmplia varietat d’activitats culturals i rutes de senderisme i ciclisme.

Apartament per a dues persones cap de setmana 350,00€
Apartament una nit dues persones 200,00€
Apartament per a dues persones una nit entre setmana 175,00€
Apartament per a sis persones dues nits cap de setmana 380,00€
Apartament per a sis persones una nit cap de setmana 250,00€
Apartament per a sis persones una nit entre setmana 190,00€

MASIA SAGUÉS

Masia Sagués, s/n, ctra. T-700 entre km 4-5
43430 Vimbodí i Poblet
667 054 099


Masia Sagués és un negoci familiar de turisme rural i restauració que es manté al llarg de quatre generacions. Situada a les faldilles de les muntanyes de Prades i a 800 m de l’històric Monestir de Poblet, és un recull d’acollidors apartaments rodejats de vinyes i bosc. A la masia hi trobareu un espai magnífic on desconnectar de les massificacions i deixar-vos acompanyar pels bonics paisatges que la finca i el territori ens ofereixen. A la Masia Sagués també hi trobareu un agradable restaurant estil rústic amb una terrassa de pinsaps centenaris, on podreu gaudir de la cuina mediterrània amb productes de proximitat, DO i temporada.

Preu d’oferta de 2 nits per a 2 persones en cap de setmana: 95,00 €
Esmorzar inclòs, obert tot l’any.

HO ORGANITZA:

HI COL·LABOREN: