ENTRANTS
Micuit de foie amb safrà i confitures, Ou Tofonat a 65º amb cremós de patata i papada ibèrica.
PRINCIPAL
Saltat de bolets, pernil ibèric i chips vegetals, tarrina de xai amb reducció de trepat i castanyes.
POSTRES
Gelat de poma i safrà amb castanyes glaçellades.
A ESCOLLIR DELS CELLERS:
Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra – Celler Josep Foraster – Celler Vega Aixala – Caves Carles Andreu
35,00 €*
* Vi, pa i aigua inclosos
–
DIES DE TANCAMENT:
cap
HORARI DE SERVEI:
de 13.00h a 16.00h
ENTRANT
L’amanida amb fruits de tardor amb textures.
PRINCIPAL
Arròs a la llauna amb magret i bolets de temporada.
POSTRES
Escuma de crema catalana al safrà i pols de carquinyolis.
A ESCOLLIR DELS CELLERS:
Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra – Celler Josep Foraster – Celler Vega Aixala – Caves Carles Andreu
30,00 €*
* Vi, pa i aigua inclosos
–
DIES DE TANCAMENT:
dilluns no festius i nits
HORARI DE SERVEI:
de 13.00h a 16.00h
ENTRANTS
A triar: Canelons cassolans de la fonda amb encenalls de tòfona ó Amanida de tardo amb bolets,favetes i espàrrecs.
PRINCIPAL
A triar: Civet de senglar amb bolets de temporada ó Peus de Porc al forn amb bolets de temporada.
POSTRES
Bunyols de poma de la Fonda.
A ESCOLLIR DELS CELLERS:
Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra – Celler Josep Foraster – Celler Vega Aixala – Caves Carles Andreu
23,00 €*
* Vi, pa i aigua inclosos
–
DIES DE TANCAMENT:
diumenge nit i dijous
HORARI DE SERVEI:
de 13.00h a 15.00h
ENTRANTS
Amanida tèbia amb bolets, pernil d’ànec, paté i vinagreta de tòfona.
PRINCIPAL
Romescada de peix al safrà ó Brao al forn amb patates i castanyes confitades
POSTRES
Milfulles de xocolata amb nata i maduixes.
A ESCOLLIR DELS CELLERS:
Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra – Celler Josep Foraster – Celler Vega Aixala – Caves Carles Andreu
26,75 €*
* Vi, pa i aigua inclosos
–
DIES DE TANCAMENT:
de dilluns a divendres
HORARI DE SERVEI:
de 13.00h a 16.00h
nits amb reserva
ENTRANTS
Saltat de ceps gambes, natilla de safrà, gemma d’ou confitada i pernil ibèric.
PRINCIPAL
Galta de vedella estofada al vi negre amb romaní, puré de carabassa torrada i castanyes.
POSTRES
La rosa del drac.
A ESCOLLIR DELS CELLERS:
Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra – Celler Josep Foraster – Celler Vega Aixala – Caves Carles Andreu
28,00 €*
* Vi, pa i aigua inclosos
–
DIES DE TANCAMENT:
dilluns
HORARI DE SERVEI:
de 13.00h a 16.00h
ENTRANTS
Crema de farigola amb bolets saltejats.
PRINCIPALS PER TRIAR
Espatlla de xai confitat a baixa temperatura amb parmentiere de patata tofonada i castanyes.
POSTRES
Crema amb poma acaramel·lada
Crema amb dolç de poma al safrà i pols de carquinyolis.
A ESCOLLIR DELS CELLERS:
Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra – Celler Josep Foraster – Celler Vega Aixala – Caves Carles Andreu
43 ,00 €*
* Vi, pa i aigua inclosos
–
DIES DE TANCAMENT:
cap
HORARI DE SERVEI:
de dilluns a diumenge de 13.00h a 16.00h i
divendres i dissabtes de 20.00h a 22.30h
ENTRANT
Saltejat de bolets i cansalada confitada amb ou “poche”.
PRINCIPAL
Magret d’anec amb salsa de castanyes i moniato.
POSTRES
Pastís de formatge de la casa.
A ESCOLLIR DELS CELLERS:
Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra – Celler Josep Foraster – Celler Vega Aixala – Caves Carles Andreu
25,00 €*
* Vi, pa i aigua inclosos
–
DIES DE TANCAMENT:
dilluns
HORARI DE SERVEI:
de 13.00h a 16.00h
ENTRANT
Pastís de bolets amb crema de tòfona i cruixent de romesco.
PRINCIPAL
Bacallà confitat amb romaní i safrà de la Conca.
POSTRES
Brownie de castanyes amb gelat de caramel.
A ESCOLLIR DELS CELLERS:
Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra – Celler Josep Foraster – Celler Vega Aixala – Caves Carles Andreu
39,00 €*
* Vi, pa i aigua inclosos
–
DIES DE TANCAMENT:
dilluns
HORARI DE SERVEI:
de 13.00h a 15.45h
ENTRANTS
Aperitiu d’entrada. Entrant a triar: Coca de bolets amb cruixents de nous o Ous amb patates, pernil i tòfona.
PRINCIPALS
Principal a triar: Ploma ibèrica amb parmentier de moniato i chimichurri o Cassola de conill amb bolets.
POSTRES
Postres a triar: Milfulls de crema amb gelat de safrà o Coulant d’avellana amb gelat de gerds.
A ESCOLLIR DELS CELLERS:
Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra – Celler Josep Foraster – Celler Vega Aixala – Caves Carles Andreu
48,00 €*
* Vi, pa, aigua i cafè inclosos
–
DIES DE TANCAMENT:
dimecres i nits de dilluns a dijous – 8 al 24 de novembre vacances
HORARI DE SERVEI:
de 13.00h a 15.30h i nits de divendres i dissabte de 21.00h a 22.30h
ENTRANTS
Aperitiu: Pa torrat amb oli de tòfona de la conca i olives arbequines. Entrant: Risotto amb bolets de temporada.
PRINCIPALS
Fricandó amb castanyes i safrà de la Conca.
POSTRES
Crep de crema catalana amb gelat de farigola.
A ESCOLLIR DELS CELLERS:
Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra – Celler Josep Foraster – Celler Vega Aixala – Caves Carles Andreu
28,50 €*
* Vi, pa, aigua i cafè inclosos
–
DIES DE TANCAMENT:
de diumenge nit fins dijous inclòs
HORARI DE SERVEI:
de 13.00h a 16.00h
i de 20.00h a 22.30h
ENTRANTS
Entrant a triar: Tataki de carabassa i oli de paparres o Coca de bolets amb panxeta ibèrica.
PRINCIPALS
Principal a triar: Cansalada a baixa temperatura amb foie i parmentier de patata o Bacallà amb allioli de castanyes.
POSTRES
Postres a triar: Espuma de baileys amb gelat de cafè o Pastís de formatge.
A ESCOLLIR DELS CELLERS:
Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra – Celler Josep Foraster – Celler Vega Aixala – Caves Carles Andreu
42,00 €*
* Vi, pa i aigua inclosos
–
DIES DE TANCAMENT:
cap, del 8 al 19 de novembre tancat per vacances
HORARI DE SERVEI:
de dilluns a dissabte de 13.00h a 16.00h i 21.00h a 23.00h. Diumenge de 13.00h a 16.00h.
ENTRANT
Degustació de: Formatge camembert amb ceba caramel·litzada i ceps. Farcellet de molles d’ànec amb taronja. Crema de porros amb oli de tòfona de la Conca.
PRINCIPAL
Romesquet de bacallà amb closques.
POSTRES
Gelat de romaní.
A ESCOLLIR DELS CELLERS:
Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra – Celler Josep Foraster – Celler Vega Aixala – Caves Carles Andreu
30,00 €*
* Vi, pa i aigua inclosos
–
DIES DE TANCAMENT:
de dilluns a divendres
HORARI DE SERVEI:
de 13.00 h a 16.00 h
DEGUSTACIÓ
Vermut de tardor de la guingueta del museu, amb xips de moniato amanits amb oli de tòfona o sal de safrà, olives arbequines i copa de vi de la Conca de Barberà.
5,00 €
DEGUSTACIÓ AMB COPA DE VI
A escollir dels cellers: Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra
–
DIES DE TANCAMENT:
obert diumenge al matí
HORARI DE SERVEI:
de 12.00h a 14.00h
DEGUSTACIÓ
Conill al safrà amb bolets de la Conca.
9,50 €
DEGUSTACIÓ AMB COPA DE VI
Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra – Celler Josep Foraster Celler Vega Aixala – Caves Carles Andreu
–
DIES DE TANCAMENT:
diumenge
HORARI DE SERVEI:
de 8.30h a 20.00h
DEGUSTACIÓ
Plat de rovellons amb julivert.
9,50 €
DEGUSTACIÓ AMB COPA DE VI
Celler Vidbertus – Celler Vins de Pedra
Celler Josep Foraster – Celler Vega Aixala
–
DIES DE TANCAMENT:
de diumenge nit fins dijous inclòs
HORARI DE SERVEI:
de 13.00h a 16.00h
i de 20.00h a 22.30h
L’Ocell Francolí Hotel Rural Familiar, amb només dotze habitacions, està situat al centre de l’Espluga de Francolí.
L’esperit de les fondes: bon menjar, confort i bon tracte, és el nostre repte diari.
–
Preu d’oferta de 2 nits per a 2 persones entre setmana: 144,00 €
Preu d’oferta de 2 nits per a 2 persones en cap de setmana: 144,00 €
Esmorzar inclòs.
Bungalow de fusta per a dues persones amb cuina, bany complert i calefacció. Possibilitat de lloguer bungalow per 4 persones (suplement) amb bungalow luxe.
–
Preu d’oferta de cap de setmana 2 persones: 140€
Preu esmorzar: 5€ persona i dia
–
A la web surten ofertes i preus econòmics entre setmana i per estances.
Pot gaudir d’excursions caminant al pic el Curull i la ruta del patrimoni (10 minuts del càmping) per Vilanova de Prades.
Ca L’Esquelleta és una casa rural de lloguer integre amb capacitat per a 10 persones, cada una de les habitacions esta presidida per unes escultures amb personatges de contes (la caputxeta vermella, el petit príncep, la princesa del pèsol, i el flautista de Hamelin) té dues xemeneies i un jardí amb espectaculars vistes a la muntanya on hi ha barbacoa, un porxo per menjar i una piscina.
–
Fem esmorzars (8€/pers) i sopars (20€/pers) servits a l’allotjament en un càtering molt mono en cistellets…
Preu cap de setmana casa sencera (10 persones) des de 1.000€ i nit casa sencera desde 600€.
Adaptem els preus per a menys hostes.
Cal Maginet és un edifici històric de la població de Vilaverd, a 5 minuts de Montblanc. En aquest petit hotel trobareu 8 confortables habitacions decorades amb un estil rústic i senzill, distribuïdes al voltant de unes amplies sales d’estar, ideals per fer-te sentir com a casa. Disposem de wifi a tota la casa.
Cal Maginet és un excel·lent punt de partida per a nombroses sortides com les Rutes del vi a la Conca de Barberà, la Ruta del Cister, les muntanyes de Prades, Reus, Tarragona i només a 30 minuts de la Costa Daurada.
–
Preu d’oferta de 2 nits per a 2 persones: 130,00 €
Esmorzar inclòs, del 8 al 19 de novembre tancat per vacances.
Riudabella és un paratge singular en el que s’erigeix un imponent castell del Segle XII envoltat de vinyes que donen nom als delicats vins Castell de Riudabella. Situat a 5 km del Monestir de Poblet, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i pertanyent a la Ruta del Cister, la seva ubicació permet al visitant gaudir d’una àmplia varietat d’activitats culturals i rutes de senderisme i ciclisme.
–
Apartament per a dues persones cap de setmana 350,00€
Apartament una nit dues persones 200,00€
Apartament per a dues persones una nit entre setmana 175,00€
Apartament per a sis persones dues nits cap de setmana 380,00€
Apartament per a sis persones una nit cap de setmana 250,00€
Apartament per a sis persones una nit entre setmana 190,00€
Masia Sagués és un negoci familiar de turisme rural i restauració que es manté al llarg de quatre generacions. Situada a les faldilles de les muntanyes de Prades i a 800 m de l’històric Monestir de Poblet, és un recull d’acollidors apartaments rodejats de vinyes i bosc. A la masia hi trobareu un espai magnífic on desconnectar de les massificacions i deixar-vos acompanyar pels bonics paisatges que la finca i el territori ens ofereixen. A la Masia Sagués també hi trobareu un agradable restaurant estil rústic amb una terrassa de pinsaps centenaris, on podreu gaudir de la cuina mediterrània amb productes de proximitat, DO i temporada.
–
Preu d’oferta de 2 nits per a 2 persones en cap de setmana: 95,00 €
Esmorzar inclòs, obert tot l’any.
HO ORGANITZA:
HI COL·LABOREN: