Tornem a posar a les taules dels restaurants cambrilencs el tradicional plat de “Romesco”, herència de les llars dels antics pescadors locals i present a les cobertes de les barques de vela que durant segles van solcar les aigües de la Frau.
Els mariners més veterans de Cambrils són els autèntics especialistes dels “ranxos a bordo”, ells són els artífexs d’aquesta cuina i plats tan reconeguts i saborosos com és el Romesco
Seran 18 restaurants els participants de les 9es Jornades Gastronòmiques del Romesco els qui oferiran del 6 al 22 de maig les seves receptes de Romesco de Cambrils per poder assaborir l’autenticitat de la gastronomia d’un poble mariner.
Cambrils és la icona de la restauració i la capital gastronòmica de la Costa Daurada i aposta un any més per les Jornades del Romesco dins el seu calendari gastronòmic. Aprofiteu-les i gaudiu de la qualitat del producte local i d’aquests guisats de peix fresc que, segur, no us deixaran indiferents.
Bon profit i bones jornades enromescades!
Volvemos a poner en las mesas de los restaurantes cambrilenses el tradicional plato de Romesco, herencia de los hogares de los antiguos pescadores locales y presente en las cubiertas de las barcas de vela que durante siglos surcaron las aguas de la Frau.
Los marineros más veteranos de Cambrils son los auténticos especialistas de los ranchos a bordo, ellos son los artífices de esta cocina y platos tan reconocidos y sabrosos como es el Romesco.
Serán 18 restaurantes los participantes de las 9as Jornadas Gastronómicas del Romesco quienes ofrecerán del 6 al 22 de mayo sus recetas de Romesco de Cambrils para poder saborear la autenticidad de la gastronomía de un pueblo marinero.
Cambrils es el icono de la restauración y la capital gastronómica de la Costa Daurada y apuesta un año más por las Jornadas del Romesco en su calendario gastronómico. Aprovéchelas y disfrute de la calidad del producto local y de estos guisos de pescado fresco que, seguro, no le dejarán indiferentes.
¡Buen provecho y buenas jornadas enromecidas!
Carrer Ramón Llull, núm. 10 • 877 016 327
Facebook: Cal Tendre | Instagram: @caltendre
PICA PICA A COMPARTIR
Espatlla ibèrica amb pa cruixent, tomàquet i oli ALBA 1919.
Carpaccio de peus de porc amb romesco i cebetes.
Pa Bao amb calamarcets i maionesa de wasabi.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Fideus rossos amb sÍpia i calamar.
Suquet de romesco de peix amb mongetes blanques.
Llom de rap arromescat amb papada de porc (suplement 4€).
Arròs negre amb cloïsses.
POSTRES A ESCOLLIR
CELLER
G de Gormand Negre o Xipella Blanc. Celler Clos Montblanc.
PICA PICA PARA COMPARTIR
Espalda ibérica con pan crujiente, tomate y aceite ALBA 1919.
Carpaccio de manitas de cerdo con romesco y cebollitas.
Pan Bao con chipirones y mayonesa de wasabi.
PRINCIPAL A ESCOGER
Fideos rubios con sepia y calamar.
Suquet de romesco de pescado con judías blancas.
Lomo de rape arromescado con papada de cerdo (suplemento 4€).
Arroz negro con almejas.
POSTRES A ESCOGER
BODEGA
G de Gormand Negre o Xipella Blanc. Celler Clos Montblanc.
IVA inclòs IVA incluido
Dia de tancament: dilluns
Horari de servei: de 13.00 a 15.30 h
Día de cierre: lunes
Horario de servicio: de 13.00 a 15.30 h
Carrer Major, núm. 5 • 977 792 741
Facebook: Ristorante Dallitaliano Cambrils | Instagram: @dallitalianocambrils
APERITIU
Escalopa de foie gras amb boletes de romesco.
ENTRANT
Tagliolini amb romesco blanc de nous i speck.
PRINCIPAL
Ploma ibèrica al romesco.
POSTRES
Postre i cafè.
CELLER
Celler Clos Montblanc DO Conca de Barberà.
APERITIVO
Escalope de foie gras con bolitas de romesco.
ENTRANTE
Tagliolini con romesco blanco de nueces y speck.
PRINCIPAL
Pluma ibérica al romesco.
POSTRE
Postre y café.
BODEGA
Celler Clos Montblanc DO Conca de Barberà.
IVA inclòs IVA incluido
Día de cierre: lunes
Horario de servicio: de 13.30 a 15.30 h y de 20.30 h a 23.00 h
Dia de tancament: dilluns
Horari de servei: de 13.30 a 15.30 h i de 20.30 h a 23.00 h
Carrer Pau Casals, núm. 16 • 977 364 655
www. restaurantelcapi.com
Facebook: El Capi Martinez Millan | Instagram: @restaurantelcapi_cambrils
ENTRANT A COMPARTIR
Pop en salsa.
Musclos amb romesco.
Gambetes, allets i espàrrecs.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Arròs al romesco.
Rap amb patates en salsa romesco i allioli.
Combinat de peix amb: sípia, lluç, escamarlans i cloïsses.
POSTRES A ESCOLLIR
Postre de la casa.
CELLER
Celler Clos Montblanc DO Conca de Barberà.
ENTRANTE PARA COMPARTIR
Pulpo en salsa.
Mejillones con romesco.
Gambitas, ajetes y espárragos.
PRINCIPAL A ESCOGER
Arroz al romesco.
Rape con patatas en salsa romesco y alioli.
Combinado de pescado con: sepia, merluza, cigalas y almejas.
POSTRE A ESCOGER
Postre de la casa.
BODEGA
Celler Clos Montblanc DO Conca de Barberà.
IVA inclòs IVA incluido
Dia de tancament: dimarts i dilluns nit
Horari de servei: de 13.00 a 16.00 h i de 19.30 a 23.00 h
Día de cierre: martes y lunes noche
Horario de servicio: de 13.00 a 16.00 h y de 19.30 a 23.00 h
Plaça Mossén Joan Batalla, núm. 3 • 977 436 912
www. elposit.com
Facebook: El Pòsit de Cambrils | Instagram: @elposit_rest
ENTRANT
Amanida de bacallà, escarola “cabell d’àngel” i romesco del Pòsit.
PRINCIPAL
Romescada de llom de tonyina vermella Balfegó.
POSTRES A ESCOLLIR
A escollir de la carta i cafè.
CELLER
Xipella blanc, Celler Clos
Montblanc.
ENTRANTE
Ensalada de bacalao, escarola “cabello de ángel” y romesco del Pòsit.
PRINCIPAL
Romescada de lomo de atún rojo Balfegó.
POSTRE A ESCOGER
A elegir de la carta y café.
BODEGA
Xipella blanc, Celler Clos
Montblanc.
IVA inclòs IVA incluido
Dia de tancament: cap dia
Horari de servei: de 13.00 a 16.00 h i de 20.00 h a 23.00 h
Día de cierre: ningún día
Horario de servicio: de 13.00 a 16.00 h y de 20.00 h a 23.00 h
Carrer Mossèn Joan Batalla, núm. 5 • 977 911 602
Facebook: L’Original Experiències Gastronòmiques
MENÚ DEGUSTACIÓ
APERITIU
Eclaire en recapta amb barat
marinat a casa i romesco
“picantó”.
Falsa anxova.
Cocotxa de tempura negra i romesco d’algues.
ENTRANTS
Crema de verdures de temporada.
Tàrtar de llonganissa de pagès i crostons de pa amb romesco.
PRINCIPAL
Romesquet de rèmol i textures de pèsols.
Arròs negre amb calamar de
potera, musclo, espàrrecs verds i allioli de romesco.
POSTRES
Baix Camp, Petit fours.
CELLER
Vi recomanat Únic Chardonnay, Celler Clos Montblanc.
MENÚ DEGUSTACIÓN
APERITIVO
Eclaire en ‘recapte’ con caballa marinada en casa y romesco “picantón”.
Falsa anchoa.
Cococha de tempura negra y romesco de algas.
ENTRANTES
Crema de verduras de temporada.
Tártar de longaniza de payés y picatostes de pan con romesco.
PRINCIPAL
Romescada de rodaballo y texturas de guisantes.
Arroz negro con calamar de potera, mejillón, espárragos verdes y alioli de romesco.
POSTRE
Baix Camp, Petit fours.
BODEGA
Vino recomendado Únic Chardonnay,
IVA inclòs IVA incluido
Dia de tancament: cap dia
Horari de servei: de 12.00 a 16.00 h i de 19.00 a 23.00 h
Día de cierre: ningún día
Horario de servicio: de 12.00 a 16.00 h y de 19.00 a 23.00 h
Carrer Margaritas, núm. 8 • 977 793 354
www.lapalmeradelallosa.com
Facebook: La Palmera de la Llosa | Instagram: @lapalmeradelallosa
MENÚ DEGUSTACIÓ
Aperitius i copa de cava
Ceviche de musclos del Delta.
Tàrtar de tonyina amb romesco d´all negre.
Arròs de gamba vermella.
Romescada de gall de Sant Pere.
Brinsa d’Angus de Miguel Vergara a la brasa.
POSTRES
Margarida.
Cheesecake de formatge blau amb romesco de gerds.
CELLER
Celler Clos Montblanc DO Conca de Barberà.
MENÚ DEGUSTACIÓN
Aperitivos y copa de cava
Ceviche de mejillones del Delta.
Tártar de atún con romesco de ajo negro.
Arroz de gamba roja.
Romescada de gallo de San Pedro.
Brinsa de Angus de Miguel Vergara a la brasa.
POSTRE
Margarita.
Cheesecake de queso azul con romesco de frambuesas.
BODEGA
Celler Clos Montblanc DO Conca de Barberà.
IVA inclòs IVA incluido
Dia de tancament: dilluns i dimarts
Horari de servei: de 13 a 15 h i divendres i dissabte també de 20.15 a 22 h
Día de cierre: lunes y martes
Horario de servicio: de 13 a 15 h y viernes y sábado también de 20.15 a 22 h
Carrer Colón, núm. 1 • 977 793 352
Facebook: Les Fonts Cambrils
APERITIU A ESCOLLIR
Musclos marinera.
Filet de sípia amb romesco.
ENTRANTS A ESCOLLIR
Romesquet de pop de Cambrils.
Tosta de pa de vidre amb seitons en vinagre, enciam i tomàquet cherry.
PRINCIPAL
Arròs caldós d’escamarlans.
POSTRES
Postres de la casa a escollir.
CELLER
Celler Clos Montblanc DO Conca de Barberà.
APERITIVO A ESCOGER
Mejillones marinera.
Solomillo de sepia con romesco.
ENTRANTES A ESCOGER
Romesquet de pulpo de Cambrils.
Tosta de pan de cristal con boquerones en vinagre, lechuga y tomate cherry.
PRINCIPAL
Arroz caldoso de cigalas.
POSTRE
Postre de la casa a elegir.
BODEGA
Celler Clos Montblanc DO Conca de Barberà.
IVA inclòs IVA incluido
Dia de tancament: diumenge nit i dilluns
Horari de servei: de 13.00 a 15.30 h
Día de cierre: domingo noche y lunes
Horario de servicio: de 13.00 a 15.30 h
Passeig Miramar, núm. 8 • 977 792 567
Facebook: Llop de Mar | Instagram: @llopdemar_restaurant
APERITIU
Amanida de sardina fumada amb romesco.
ENTRANT
Carxofa confitada farcida de xatonada.
PRINCIPAL
Rèmol amb romesco.
POSTRES
Postres a escollir i cafè.
CELLER
Vi recomanat Xipella Blanc, Celler Clos Montblanc.
APERITIVO
Ensalada de sardina ahumada con romesco.
ENTRANTE
Alcachofa confitada rellena de xatonada.
PRINCIPAL
Rodaballo amb romesco.
POSTRE
Postre a escoger y café.
BODEGA
Vino recomendado Xipella Blanc, Celler Clos Montblanc.
IVA inclòs IVA incluido
Dia de tancament: dimarts
Horari de servei: de 13.00 a 16.00 h i de 20.00 a 23.00 h
Día de cierre: martes
Horario de servicio: de 13.00 a 16.00 h y de 20.00 a 23.00 h
Carrer Barques, núm. 14 • 977 360 814
www. casamacarrilla1966.com
Facebook: Restaurante Casa Macarrilla 1966 | Instagram: @macarrilla_restaurant
MENÚ DEGUSTACIÓ
SNACKS
Pa de massa mare amb romesco i maionesa.
APERITIU
La barca de l’avi.
Gilda.
Foie i fruits vermells.
Còctel de llagostins.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Amanida de llagostins amb romesco i salicornia.
Carpaccio de gamba amb deconstrucció de romesco.
Arròs negre de calamar i pop amb allioli i romesco gratinat.
Suquet de pescadors de Cambrils amb peix del dia de la llotja.
POSTRES
Dolços casolans i xocolates.
CELLER
Vi recomanat Xipella Blanc (18€) i Unic Sauvignon (24€), Celler Clos Montblanc.
MENÚ DEGUSTACIÓN
SNACKS
Pan de masa madre con romesco y mayonesa.
APERITIVO
La barca del abuelo.
Gilda.
Foie y frutos rojos.
Cóctel de langostinos.
PRINCIPAL A ESCOGER
Ensalada de langostinos con romesco y salicornía.
Carpaccio de gamba con deconstrucción de romesco.
Arroz negro de calamar y pulpo con alioli y romesco gratinado.
Suquet de pescadores de Cambrils con pescado del día de la lonja.
POSTRE
Dulces caseros y chocolates.
BODEGA
Vino recomendado Xipella Blanc (18€) i Unic Sauvignon (24€), Celler Clos Montblanc.
IVA inclòs IVA incluido
Dia de tancament: diumenge nit i dilluns
Horari de servei: de 13.00 a 15.00 h i de 20.00 a 22.00 h
Día de cierre: domingo noche y lunes
Horario de servicio: de 13.00 a 15.00 h y de 20.00 a 22.00 h
Avinguda Riera Riudecanyes, núm. 5 • 977 792 013 • 649 998 159
www.restaurantbecdor.metro.rest
Facebook: Restaurant Bec d’Or Cambrils | Instagram: @restaurantbecdor
MENÚ DEGUSTACIÓ TRADICIÓ
SNACKS
Seitó al cor de Meló.
Esfera de Gambes a l’all.
Mos de pa amb tomàquet i pernil ibèric.
Petxina de pelegrí en infusió de galera arromescada, roibos, xile i cirera.
PLATS
Anxova del cantàbric sobre cremós d’escalivada, cruixent de calamar i romesco fumat.
Espàrrec a la sal d’algues, romesco d’eriçó i maionesa de pèsols.
Pastrami de filet de vedella en salaó de romesco i adobats.
Caldereta tradicional de suquet de romesco.
POSTRES
La bella i la bèstia.
CELLER
G de Gormand negre o Xipella Blanc.
MENÚ DEGUSTACIÓN TRADICIÓN
SNACKS
Boquerón en corazón de melón.
Esfera de gambas al ajillo.
Bocado de pan con tomate y jamón ibérico.
Zamburiña en infusión de galera arromescada, roibos, chile y cereza.
PLATOS
Anchoa del Cantábrico sobre cremoso de escalivada, crujiente de calamar y romesco ahumado.
Espárrago a la sal de algas, romesco de erizo y mayonesa de guisantes.
Pastrami de solomillo de ternera en salazón de romesco y encurtidos.
Caldereta tradicional de suquet de romesco.
POSTRE
La bella y la bestia.
CELLER
G de Gormand negre o Xipella Blanc.
IVA inclòs IVA incluido
Dia de tancament: dilluns
Horari de servei: de 13.00 a 15.30 h i de 20.00 a 22.30 h
Día de cierre: lunes
Horario de servicio: de 13.00 a 15.30 h y de 20.00 a 22.30 h
Carrer Ramon Llull, núm. 19-21 • 977 360 236
www.casasoler.es
Facebook: Restaurante Casa Soler
APERITIU
Amanida marinada de romesco fred amb carpaccio de gamba vermella.
ENTRANT
Cassolada d’escamarlans amb romesquet i distret amb altres fruits de mar.
PRINCIPAL
Llenguado o entrecot de vedella.
POSTRES
Pastís de galeta.
CELLER
Celler Clos Montblanc DO Conca de Barberà.
APERITIVO
Aliñada marinada de romesco frío con carpaccio de gamba roja.
ENTRANTE
Cassolada de cigalas con romesquet y distraído con otros frutos de mar.
PRINCIPAL
Lenguado o entrecot de ternera.
POSTRE
Pastel de galleta.
BODEGA
Celler Clos Montblanc DO Conca de Barberà.
IVA inclòs IVA incluido
Dia de tancament: dilluns
Horari de servei: de 13.00 a 15.00 h
Día de cierre: lunes
Horario de servicio: de 13.00 a 15.00 h
Passeig Miramar, núm. 44 • 877 018 952
www.restaurantcncb.com
Facebook: restaurantcncambrils
MENÚ DEGUSTACIÓ
Aperol Spritz marinat amb el seu tac de tonyina d’almadrava.
ENTRANT
Tiradet de salmó marinat (crema de pèssols de llàgrima, llet de tigre i crema de romesco).
Coca d’escalivada amb seitons de la costa adobats amb romesco.
PRINCIPAL
Suquet clàssic de romesco de Cambrils.
POSTRES
Sorbet de gerds, llima i menta fresca acompanyat de xocolata Crunch.
CELLER
Clos Montblanc Unic Syrah o Clos Montblanc Unic Chardonay.
MENÚ DEGUSTACIÓN
Aperol Spritz marinado con su taco de atún de almadraba.
ENTRANTE
Tiradito de salmón marinado
(crema de guisantes de lágrima, leche de tigre y crema de romesco).
Coca de escalivada con boquerones de la costa adobados con romesco.
PRINCIPAL
Suquet clásico de romesco de Cambrils.
POSTRE
Sorbete de frambuesa, lima y menta fresca acompañada de chocolate Crunch.
BODEGA
Clos Montblanc Unic Syrah o Clos Montblanc Unic Chardonay.
IVA inclòs IVA incluido
Dia de tancament: cap dia
Horari de servei: de 13.30 a 15.30 h i dijous, divendres i dissabte de 20.00 a 23.00 h
Día de cierre: ningún día
Horario de servicio: de 13.30 a 15.30 h y jueves, viernes y sábado de 20.00 a 23.00 h
Passeig Maritim, núm. 88 • 977 276 941
www.xiringuito.campingjoan.com
Facebook: xiringuito.campingjoan | Instagram: @xiringuito.campingjoan
APERITIU
Pètals de carxofa acompanyat amb salsa romesco.
Copa de cava.
ENTRANT A ESCOLLIR
Pop a la graella amb cabdells i salsa de romesco.
Amanida d’escarola amb vinagreta de romesco i bacallà en tempura.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Romescada de rap amb gamba vermella i cloïsses.
Ploma ibèrica amb verduretes saltades i salsa romesco.
POSTRES A ESCOLLIR
Mousse de mascarpone, escuma de cafè i crumble de xocolata.
Soufflé de mango i coco.
CELLER
Celler Clos Montblanc DO Conca de Barberà.
APERITIVO
Pétalos de alcachofa acompañado de salsa romesco.
Copa de cava.
ENTRANTE A ESCOGER
Pulpo a la parrilla con cogollos y salsa de romesco.
Ensalada de escarola con vinagreta de romesco y bacalao en tempura.
PRINCIPAL A ESCOGER
Romescada de rape con gamba roja y almejas.
Pluma ibérica con verduritas salteadas y salsa romesco.
POSTRES A ESCOGER
Mousse de mascarpone, espuma de café y crumble de chocolate.
Soufflé de mango y coco.
BODEGA
Celler Clos Montblanc DO Conca de Barberà.
IVA inclòs IVA incluido
Dia de tancament: cap dia
Horari de servei: de 12.00 a 15.30 h i de 19.00 a 22.00 h
Día de cierre: ningún día
Horario de servicio: de 12.00 a 15.30 h y de 19.00 a 22.00 h
Carrer Moll de Ponent, núm. s/n • 630 250 300
Instagram: @restaurantlaconfraria
APERITIU
Llagostí amb salsa romesco acompanyat de vermut de Reus.
ENTRANT A ESCOLLIR
Xató (escarola collida de l’hort amb bacallà i romesco).
Llit de parmentier de romesco amb poteta de pop de roca de Cambrils.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Fideuà amb el seu toc de romesco (min. 2 pax).
Romesquet de cues de rap amb patatones de Prades.
POSTRES
Postres casolans a escollir del nostre obrador.
Cafè i xarrup de licor.
CELLER
Celler Clos Montblanc DO Conca de Barberà.
APERITVO
Langostino con salsa romesco acompañado de vermut de Reus.
ENTRANTE A ESCOGER
Xató (escarola cosechada del huerto con bacalao y romesco).
Cama de parmentier de romesco con patita de pulpo de roca de Cambrils.
PRINCIPAL A ESCOGER
Fideuá con su toque de romesco (min. 2 pax).
Romesquet de colas de rape con patatas de Prades.
POSTRE
Postres caseros a escoger de nuestro obrador.
Café y chupito de licor.
BODEGA
Celler Clos Montblanc DO Conca de Barberà.
IVA inclòs IVA incluido
Dia de tancament: dilluns
Horari de servei: de 13.00 a 15.30 h
Día de cierre: lunes
Horario de servicio: de 13.00 a 15.30 h
Carrer Consolat de mar, núm. 64 • 977 366 455 • 672 167 687
www.lesbarques.es
Facebook: Restaurant Les Barques de Cambrils | Instagram: @lesbarques_cambrils
ENTRANTS A ESCOLLIR
Escarola amb romesco i bacallà.
Musclos amb romesquet.
Calamar planxa amb fons de romesco.
PRINCIPAL
Suquet de romesco de rap o de rèmol.
POSTRES A ESCOLLIR
Profiterols amb xocolata i gelat.
Escuma de iogurt amb mango.
CELLER
Xipella blanc i cava Celler Clos Montblanc Brut.
ENTRANTES A ESCOGER
Escarola con romesco y bacalao.
Mejillones con romesquet.
Calamar plancha con fondo de romesco.
PRINCIPAL
Suquet de romesco de rape o rodaballo.
POSTRE A ESCOGER
Profiteroles con chocolate y helado.
Espuma de yogur con mango.
BODEGA
Xipella blanc y cava Celler Clos Montblanc Brut.
IVA inclòs IVA incluido
Dia de tancament: cap dia
Horari de servei: de 13.00 a 23.00 h
Día de cierre: ningún día
Horario de servicio: de 13.00 a 23.00 h
Carrer Consolat de mar, núm. 72 • 977 792 524
Facebook: Lisu-Ancora cambrils
ENTRANT
Musclos amb romesco.
PRINCIPAL
Caldereta de llamàntol amb romesco.
POSTRES
Trufes amb nata.
CELLER
Celler Clos Montblanc DO Conca de Barberà.
ENTRANTE
Mejillones con romesco.
PRINCIPAL
Caldereta de bogavante con romesco.
POSTRE
Trufas con nata.
BODEGA
Celler Clos Montblanc DO Conca de Barberà.
IVA inclòs IVA incluido
Dia de tancament: cap dia
Horari de servei: de 13.00 a 16.00 h i de 19.00 a 23.00 h
Día de cierre: ningún día
Horario de servicio: de 13.00 a 16.00 h y de 19.00 a 23.00 h
Carrer de les Drassanes, núm. 19 • 977 361 307
www.rincondediego.com
Facebook: Rincón de Diego | Instagram: @rincon.de.diego
MENÚ DEGUSTACIÓ
Snacks i aperitius.
ENTRANT
Mosaic de marisc, dashi i romesco fred.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Pop amb kimchi, verdures
confitades i romesco d’all negre.
Rap amb romesquet d’eriçó de mar, llagostins i cloïsses.
POSTRES
Romesco dolç i petit fours.
CELLER
Celler Clos Montblanc DO Conca de Barberà.
MENÚ DEGUSTACIÓN
Snacks y aperitivos.
ENTRANTE
Mosaico de marisco, dashi y romesco frío.
PRINCIPAL A ESCOGER
Pulpo con kimchi, verduras confitadas y romesco de ajo negro.
Rape con romesquet de erizo de mar, langostinos y almejas.
POSTRE
Romesco dulce y petit fours.
BODEGA
Celler Clos Montblanc DO Conca de Barberà.
IVA inclòs IVA incluido
Dia de tancament: cap dia
Horari de servei: de 13.00 a 15.30 h i de 20.00 a 22.30 h
Día de cierre: ningún día
Horario de servicio: de 13.00 a 15.30 h y de 20.00 a 22.30 h
Carrer Miquel Planes, núm. 19 • 977 794 668
www.lekeitiocambrils.com
Facebook: Taberna Lekeitio | Instagram: @tabernalekeitio
ENTRANT
Amanida de fulles verdes amb bacallà i salsa romesco.
PRINCIPAL
Romescada de rap a la cassola.
POSTRES A ESCOLLIR
El nostre tiramisú.
La nostra crema catalana.
CELLER
Celler Clos Montblanc DO Conca de Barberà.
ENTRANTE
Ensalada de hojas verdes con bacalao y salsa romesco.
PRINCIPAL
Romescada de rape a la cazuela.
POSTRE A ESCOGER
Nuestro tiramisú.
Nuestra crema catalana.
BODEGA
Celler Clos Montblanc DO Conca de Barberà.
IVA inclòs IVA incluido
Dia de tancament: cap dia
Horari de servei: de 13.00 a 16.00 h i de 19.00 a 23.00 h
Día de cierre: ningún día
Horario de servicio: de 13.00 a 16.00 h y de 19.00 a 23.00 h
Certamen llegendari gastronòmic que es celebra a Cambrils des de l’any 1969 de forma reiterada rememorant els orígens dels ranxos mariners.
PROGRAMA
09,30h Recepció de participants, inscripcions, lliurament d’espais i material.
10,00h Inici del Concurs Mestre Romescaire 13,00h Presentació de les cassoles al jurat per a la seva valoració
13,45h Entrega de diplomes als participants i premi al flamant títol de Mestre Romescaire de Cambrils.
14,00h Subhasta entre tots els assistents de les cassoles presentades en benefici de Policia Local Pels Valents.
(Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center)
Certamen legendario gastronómico que se celebra en Cambrils desde el año 1969 de forma reiterada rememorando los orígenes de los ranchos marineros.
PROGRAMA
09,30h Recepción de participantes, inscripciones, entrega de espacios y material.
10,00h Inicio del Concurso Maestro Romescaire
13,00h Presentación de las cazuelas al jurado para su valoración
13,45h Entrega de diplomas a los participantes y premio al flamante título de Mestre Romescaire de Cambrils.
14,00h Subasta entre todos los asistentes de las cazuelas presentadas en beneficio de Policía Local Por los Valientes.
(Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center)
DIUMENGE DIA 22 – CLOENDA DE LES JORNADES
12-14h: Degustació popular de musclos enromescats cuinats pels pescadors de la Confraria de Cambrils.
LLoc i tiquets: Entrada del peix a la pèrgola de la Llotja.
12h-14h: Concurs popular dels Premis Vinari de vermuts edició 2022.
Jornada en què es podran degustar vermuts que competeixen al concurs dels millors vermuts catalans de l’any, en les categories de vermuts blancs, negres, reserva i innovadors, alhora que els participants podran posar-hi nota per sumar en el còmput que definirà el podi de la vuitena edició del certamen.
Lloc: Entrada del peix a la pèrgola de la Llotja de la Confraria de Pescadors.
Activitat gratuïta.
DOMINGO DIA 22 – CLAUSURA DE LAS JORNADAS
12h-14h: Degustación popular de mejillones enromescados cocinados por los pescadores de la Cofradía de Cambrils.
Lugar y tiquets: Entrada del pescado en la pérgola de la Lonja de la Cofradía de Pescadores.
12h-14h: Concurso popular de los Premios Vinari de vermuts edición 2022.
Jornada en la que se podrán degustar los vermuts que compiten en el concurso de los mejores vermuts catalanes del año en las categorías de vermuts blancos, negros, reserva e innovadores. Los participantes podrán puntuar la degustación para sumar en el cómputo global que definirá el pódium de la octava edición del certamen.
Lugar: Entrada del pescado en la pérgola de la Lonja de la Cofradía de Pescadores.
Actividad gratuita.
Volem saber que t'han semblat les IX Jornades del Romesco de Cambrils i per agrair la teva opinió, si ens omples l'enquesta de satisfacció, podràs recollir directament a l'oficina de turisme el pack "Romesco" que inclou: bossa, cullerot de fusta i manyopla de cuina de Cambrils.
Queremos saber que te han parecido las IX Jornadas del Romesco de Cambrils y para agradecer tu opinión, si nos rellenas la encuesta de satisfacción, podrás recoger directamente en la oficina de turismo un pack "Romesco" que incluye: bolsa, cuchara madera y manopla de cocina de Cambrils.