ARCS RESTAURANT

馃搷 C/ Misser Sitges, 13
馃摓 977 218 040
鉁夛笍 [email protected]
馃捇 www.restaurantarcs.com
@restaurantarcs
Dia de tancament:
dilluns.
Horari de servei: de 13:00 a 15:30鈥痟 i divendres i dissabte de 20:30 a 22:30 h.

1. TASTET:
Gaspatxo de cireres amb arr貌s integral, mat贸 i sardina fumada.
2. TASTET:
Timbal d’escalivada amb gelat de guacamole, caviar d’oli d’oliva i pernil d’脿nec.
3. TASTET:
Coca de sobrassada amb ceba confitada amb pebre rosa i formatge de cabra de l’Albi贸.
4. TASTET:
Suprema de corball amb favetes i crema d’alf脿brega.
5. TASTET:
Mel贸s de vaca vella cuita a baixa temperatura amb salsa de vi ranci i avellanes de proximitat.
TASTET DOL脟:
Pa amb xocolata amb oli i sal perfumat al Chartreuse.

Celler Ravent贸s & Codorniu:聽聽
A triar:

Vi blanc Intramurs D.O. Conca Barber脿 (Chardonnay, Sauvignon blanc i Macabeu).

Vi 脌nec Mut blanc DO Pened茅s.

Vi negre Intramurs DO Conca de Barber脿.

Aig眉es minerals.

Preu:50.00鈧

ARLEMAR RESTAURANT

馃搷 C/ Apodaca, 7
馃摓 647 104 627
Dia de tancament:
dilluns i diumenge nit.
Horari de servei: de 20:00 a 24:00 h.

1. TASTET:
Assortiment de closca amb musclos i clo茂sses del Delta amb la nostra salsa romesco.
2. TASTET:
Calamars a la romana a l’estil聽Arlemar.
3. TASTET:
Canap猫s d’anguila del Delta.
4. TASTET:
Seitons fregits de la costa de Tarragona.
5. TASTET:
Anques de granota fregides.
TASTET DOL脟:
Pastissets de Tortosa variats amb xarrup de mistela.

Celler Ravent贸s & Codorniu:
Austum Verdejo i Austum Ecol貌gic negre.

Preu:25,00鈧

BOCHO

馃搷 C/ Arquitecte Rovira, 33
馃摓 612 427 687
Dia de tancament:
dilluns i diumenge.
Horari de servei: de 13:00 a 15:30 i de 20:00 a 22:30 h.

1. TASTET:
Croquetes de pernil.
2.聽TASTET:
Brandada a cullerades.
3.聽TASTET:
Bochobravas.
4. TASTET:
“Ensaladilla Maribocho”.
5.聽TASTET:
Brioix de pulled vedella.
TASTET DOL脟:
Pijama amb un xarrup de Chartreuse.

Celler: Ravent贸s & Codorniu

Preu:18.00鈧

RESTAURANT EL LLAGUT

馃搷 C/ Natzaret, 10
馃摓 977 228 938
Dia de Tancament:
dilluns tot el dia i diumenge nit.
Horari de servei: de dimarts a dissabte de 13h a 15:30h i 20:30h a 22h. Diumenges de 13h a 15:30h.

1. TASTET:
Escabetx especiat de llam脿ntol amb verduretes.
2.聽TASTET:
Rotllet de primavera “Thai” amb romesco dol莽.
3.聽TASTET:
P猫sols i faves a la catalana amb papada ib猫rica cuita a baixa temperatura i fumada amb fusta d’ametller.
4. TASTET:
Masqueta de safr脿 de La Conca amb formatge de Ma贸 i t貌fona d’estiu.
5.聽TASTET:
Corball al forn sobre patata emmascarada amb un refregit d’alls a l’estil “Orio”.
TASTET DOL脟:
“Mon cheri” Composici贸 de cireres de Vila-rodona i xocolata amarga.

Celler:聽Ravent贸s & Codorniu

– Cava Mont-Ferrant聽 L’Americano ECO D.O. Cava (Aromes c铆trics i fumats amb nota mineral final) _ 15,20鈧

– Brunus Ros茅 D.O. Montsant (Matisos afruitats amb una lleugera amargor post-gust molt llarga) _ 15,90鈧

– Guigo Negre D.O.Q. Priorat (En nas, aromes de fruits vermells amb notes torrades i d鈥檈sp猫cies. En boca, volumin贸s, molt gol贸s i amb tanins suaus per貌 persistents) _ 16,80鈧

Preu: 35,00鈧

GURE TOKI

馃搷Pla莽a del rei, 4
馃摓 877 237 761
Dia de tancament:
dilluns i diumenge nit.
Horari de servei: de 20.00 a 22.00 h.

1. TASTET:
Coca de vetes de tonyina i salsa oriental.
2.聽TASTET:
Tamalito聽de pl脿tan i roba vella.
3.聽TASTET:
Esp脿rrecs blancs sofregits amb bolets i t貌fona.
4. TASTET:
Llom de bacall脿 confitat amb escuma d’anxova.
5.聽TASTET:
Broqueta de gambes i teriyaki en base de tom脿quet.
TASTET DOL脟:
Mousse de maduixa amb crocant de cansalada.

Celler Ravent贸s & Codorniu:

Brunus Rose.

Basagoiti negre.

Parxet.

Preu: 30,00鈧

RESTAURANT LA MORADA

馃搷 C/ Cuirateries, 20
馃摓 877 070 862
@lamoradatgn
Dia de Tancament:
cap dia.
Horari de servei: de 13.00 a 16.30 hs i divendres
i dissabte de 20.30 a 23.30 hs.

1. TASTET:
Flor cruixent de verdures de Tarragona saltades amb soja.

2. TASTET:
Gambeta blanca de Tarragona en tempura.

3. TASTET:
Tastet de romesquet de pop roquer.

4. TASTET
Rag煤 de vedella ecol貌gica al cacau.

5. TASTET:
Costella de porc ib猫ric al teriyaki.

TASTET DOL脟:
Profiterols farcits de crema d鈥檃vellana negreta del Rourell amb xocolata calenta.

Celler:
Ravent贸s & Codorniu.

Preu: 30,00鈧

PIZZA BOSCOS

馃搷C/ Boscos, 2 Local 14
馃摓聽 977 207 445
Dia de tancament:
dilluns, dimarts i dimecres.
Horari de servei: de 13:00 a 16:00 h i de 20:00 a 00:00 h.

1. TASTET:
Gaspatxo.

2. TASTET:
Amanida de canonges (canonges, mozzarella, camembert fos al forn, nous i tom脿quets xerri).

3. TASTET:
Coca de Boscos (coca amb escalivada, ceba i trossets de llonganissa d鈥橝lforja).

4. TASTET:
Bossetes de pera i formatge gratinades amb gruy猫re i bac贸.

5. TASTET:
Minihamburgueses amb ceba i rull de cabra.

TASTET DOL脟 a escollir:

Crema de llimona.

Tiramis煤.

Pannacotta.

(Tots els tastets dol莽os van acompanyats d鈥檜n Xarrup de Chartreuse).

Celler RAVENT脫S & CODORNIU:

Cava Mont Ferrant.

Preu: 16,50鈧

RESTAURANT SEASONS

馃搷 Pla莽a Santiago Rossinyol, 2
馃摓 661 540 453
Dia de Tancament: diumenge nit i dilluns tot el dia.
Horari de servei: de 13:00 a 15:00 h i de 20:30 a 22:30 h.

1. TASTET:
T脿rtar de gamba vermella de Tarragona amb escor莽a i els seus caps.

2. TASTET:
Tronxo de pop T1 5 estrelles de Gal铆cia amb moniato rostit, pesto i pecorino.

3. TASTET:
Mar i muntanya, s铆pia amb cansalada ib猫rica, ajoblanco d鈥檃vellanes i caviar de beluga.

4. TASTET:
Bistec t脿rtar de vaca rossa de Gal铆cia amb el seu moll de l鈥檕s.

5. TASTET:
Garr铆 confitat i rostit amb demiglac茅 dels seus sucs i textures de pomes.

TASTET DOL脟:
Milfulls de pa de croissant amb crem贸s de xocolata i vainilla mexicana.

Celler Ravent贸s & Codorniu:
Brunus Ros茅 i Brunus.

Preu: 60,00鈧

LA XARXA

馃搷C/ Sant Pere, 38
馃摓 977 214 531
Dia de tancament:
dilluns.
Horari de servei: de 13:00 a 15:30 h i dijous, divendres i dissabte de 20:15 a 22:00 h.

1.聽TASTET:
La Guilda.
2.聽TASTET:
Salmorejo, anguila fumada, clo茂sses i remolatxa.
3.聽TASTET:
Dumpling cruixent, pollastre, romesco thai, foie i xili picant.
4. TASTET:
Canel贸 de brandada de bacall脿, beixamel de piquillo i espinacs.
5.聽TASTET:
Arr貌s sec de gamba vermella i ortiga de mar.
TASTET DOL脟:
Mango, maracuj脿, ruca i pipes.

Celler: Ravent贸s & Codorniu

Preu: 50,00鈧

RESTAURANT OCTOPUSY

馃搷 C/ Trafalgar, 5
馃摓 977 243 732
Dia de Tancament: cap dia.
Horari de servei: de 13:00 a 14:00 h i de 20:00 a 23:00 h.

1. TASTET:
Fals cebiche de聽corball, t脿rtar de musclo de roca i salsa de c铆trics.
2.聽TASTET:
Ous ferrats de guatlla amb聽pisto.
3.聽TASTET:
Vieira a la seva petxina amb marisc flamejat al conyac i salsa聽Mornay.
4. TASTET:
Tacs de peix mantega,聽tonyina聽Balfeg贸聽i corball setinats a la planxa amb pur茅 de p猫sols frescs.
5.聽TASTET:
Filet de porc ib猫ric 5 J amb salsa聽Perigoudine.
TASTET DOL脟:
Sorbet de llimona sobre “Lemon聽Curd” i fruites confitades amb un xarrup de聽Chartreuse.

Celler: Ravent贸s & Codorniu.

Preu: 45,00鈧

VADEGUST RESTAURANT

馃搷C/ Sevilla, 5 baixos
馃摓 977 101 930
Dia de tancament:
dilluns.
Horari de servei: de 13:00 a 16:00 h.

1. TASTET:
Carpaccio de bacall脿 amb tom脿quet fresc i oli d鈥檃lf脿brega.

2. TASTET:
T脿rtar de salm贸 i alvocat.

3. TASTET:
Bunyols de bacall脿.

4. TASTET:
Musclos del Delta de l鈥橢bre a la planxa.

5. TASTET:
Arr貌s mariner de galeres i cal莽ots.

TASTET DOL脟 a escollir:

鈥淭orrija鈥 caramel路litzada amb gelat de mascarpone.

Sorbet de mango.

Celler Ravent贸s & Codorniu:
Intramurs Blanc.

Preu: 38,00鈧

el palau del bar贸

馃搷C/ Santa Anna
馃摓 686 367 791
Dia de Tancament: dilluns i dimarts.
Horari de servei: de 13:00 a 16:00 i de 20:00 a 23:00 h.

1. TASTET:
Calamarsets de la costa arrebossats.

2. TASTET:
Xapadillo d鈥檃nguila amb torrada d鈥檃llioli.

3. TASTET:
Ortigues de mar arrebossades.

4. TASTET:
Navalles del Delta.

5. TASTET:
Arr貌s de calamarsets amb alls tendres.

TASTET DOL脟:
Mousse de llimona amb xarrup de Chartreuse.

Celler Ravent贸s & Codorniu:
Cava Mont Ferrant.

Preu: 40,00鈧

EL ANTOJITO DE MARTA

馃搷C/ Soler, 6 local 2
馃摓 977 045 363
Dia de tancament:
diumenge tot el dia i dilluns mati.
Horari de servei: de 13:30 a 15:30 i de 20:00 a 22:30 h.

1. TASTET:
Anxoves de Santo帽a doble zero.

2. TASTET:
T脿rtar de tonyina vermella amb alvocat i s猫sam.

3. TASTET:
Ensaladilla 鈥淎ntojito鈥 amb anxoves i llagost铆.

4. TASTET:
鈥淭ortitas鈥 de gambetes.

5. TASTET:
Croquetes d鈥檃lf脿brega, tom脿quet i formatge + xori莽o del diable.

TASTET DOL脟:
Profiterols amb xocolata amb un xarrup de Chartreuse.

Celler Ravent贸s & Codorniu:
RdA Tina 20.

Preu: 30,00鈧

la cucafera

馃搷 Pla莽a Santiago Rossinyol, 5
馃摓 977 242 007
Dia de Tancament: dimarts nit i dimecres tot el dia.
Horari de servei: de 13:00 a 15:45 i de 20:00 a 23:30 h.

1. TASTET:
鈥滿ontadito鈥 de micuit amb figues.

2. TASTET:
Cebiche de corball amb alvocat.

3. TASTET:
Popets amb romesco sobre pur茅 i ou escalfat.

4. TASTET:
Dau de tonyina amb s猫sam i verduretes al wok.

5. TASTET:
Rotllet cruixent farcit amb 脿nec confitat.

TASTET DOL脟:
Sopa d鈥檃vellanes amb sorbet de llimona.

Celler Ravent贸s & Codorniu:
Brunus rosat DO Montsant.

Preu: 38,00鈧

LA PIZZERIA DEL N脌UTIC

馃搷Edifici N脿utic, moll de Llevant
馃摓 628 733 220
Dia de tancament:
dilluns i diumenge.
Horari de servei: de dimarts a divendres de 20:30 a 22:30 h.

1. TASTET:
Torradetes d鈥檈scalivada amb anxoves.

2. TASTET:
Carpaccio de vedella amb ruca i parmes脿.

3. TASTET:
Amanida tricolor (alvocat, mozzarella i tom脿quet rosa).

4. TASTET:
Pizza 4 formatges.

5. TASTET:
Pizza N脿utic.

TASTET DOL脟:
Cannoli sicili脿 amb crema de mascarpone amb xarrup de Chartreuse.

Celler Ravent贸s & Codorniu:
Cava L鈥橝mericano i Vi blanc Intramurs.

Preu: 25,00鈧

MERAKI RESTAURANT

馃搷C/ Mallorca, 16
馃摓 603 032 849
Dia de Tancament: diumenge.
Horari de servei: de 13:00 a 16:00.

1. TASTET:
Bastonets de pernil ib猫ric amb salmorejo.

2. TASTET:
Croquetes de cabrales i pollastre rostit.

3. TASTET:
Cebiche de pop i llagostins.

4. TASTET:
Timbal de verdures amb romesco.

5. TASTET:
Hamburguesa Meraki
(carn, r煤cula, formatge cabra i ceba caramel路litzada).

TASTET DOL脟:
Past铆s de formatge amb xarrup de Chartreuse.

Celler Ravent贸s & Codorniu:
Intramurs negre O Cuv茅e Eco.

Preu: 16,50鈧

DONOSTI

馃搷Pla莽a de la Font, 16
馃摓 977 227 915
Dia de tancament:
diumenge nit i dilluns, dimarts i dimecres migdia.
Horari de servei: de 12.00 a 16.00 i de 20.00 a 23.00 hs i els dissabtes no es servir脿 el men煤.

1. TASTET:
Milfulls de pa de croissant amb poma caramel路litzada, mousse de foie gras i neu de formatge de cabra.

2. TASTET:
Amanida de tom脿quet cor de bou i formatge ricotta fumat.

3. TASTET:
Croqueta de cua de bou i la seva salsa.

4. TASTET:
Ravioli de wanton amb peix i marisc, salsa de porro al vi blanc i llet de coco.

5. TASTET:
Brioix d鈥檈ntrecot de vedella amb salsa de t貌fona i ceba confitada en vermut.

TASTET DOL脟:
鈥淭orrija鈥 caramel路litzada amb gelat de canyella i xarrup de Chartreuse.

Celler Ravent贸s & Codorniu:
RdA Tina 20.

Preu: 35,00鈧

RESTAURANT FORUM

馃搷Pla莽a de la font, 37
馃摓 977 231 718
Dia de Tancament: cap dia.
Horari de servei: de 19:30 a 23:00 h.

1. TASTET:
Gaspatxo de mel贸 amb crostons i encenalls de pernil ib猫ric.

2. TASTET:
T脿rtar de salm贸 amb oli arom脿tic d鈥檃net.

3. TASTET:
Musclos a la marinera.

4. TASTET:
Calamars a l鈥檃ndalusa.

5. TASTET:
Arr貌s mariner.

TASTET DOL脟:
Carpaccio de pinya amb gelat de coco amb xarrup de Chartreuse.

Celler Ravent贸s & Codorniu:
脗nec Mut blanc.

Preu: 35,00鈧

TAULA RODONA

馃搷C/ de la Nau, 4
馃摓 977 89 65 06
Dia de tancament:
dilluns, aquesta setmana 5 i 6 obert, dimarts 7 tancat.
Horari de servei: dimarts, dimecres i diumenge de 13.30 a 16.00 hs. i dijous, divendres i dissabte de 13.30 a 16.00 hs. i de 21.00 a 23.00 hs.

1. TASTET:
Figues a la brasa amb formatge de cabra i cruixents de pernil ib猫ric.

2. TASTET:
Carpaccio de vaca madurada amb encenalls de formatge d鈥檕vella curat, pebre de Sichuan, sal maldon i oli d鈥檕liva verge de Mas Montseny.

3. TASTET:
Degustaci贸 dels 4 talls m茅s selectes del porc ib猫ric gla DOP Extremadura: Presa, Filet, Ploma i Ventall de gla a la brasa amb cherrys brasejats.

4. TASTET:
Costelletes de xai de llet a la brasa amb escalivada.

5. TASTET:
Tataki de vaca madurada amb patates casolanes fregides.

TASTET DOL脟:
Xut de crema a la brasa amb gelat de vainilla.

Pa del forn Ca la Feli莽a.

Caf猫.

Celler:
Ravent贸s & Codorniu.

Preu: 38,00鈧

EL TERRAT

馃搷C/ de Pons d’Icart, 19
馃摓 977 24 84 85
Dia de Tancament: cap dia.
Horari de servei: tots els dies de 13.15 a 16.00 hs. i divendres i dissabte tamb茅 de 20.00 a 23.00 hs.

4 APERITIUS

2 ENTRANTS

2 PRINCIPALS

POSTRES

Preu: 45,00鈧
(DE DILLUNS A DIVENDRES MIGDIA)

Preu: 50,00鈧
(NITS, DISSABTE I DIUMENGE)

ORGANITZADOR:

PATROCINADOR:

COL路LABORADORS: