Cada dijous al vespre: platillo i copa, per 6€.
Gaudeix dels millors platillos, vins i caves.
RESTAURANT COOK & TRAVEL
C. Llevant, 5
GARITO BISTRÓ
Ciutat de Reus, 3
HUMA
C. Barcelona, 62
MRKT GASTROBAR
C. Francolí, 8
MORABITO
Passeig Miramar, 34
LA TABERNA DEL ÁNCORA
Autovia Salou a Reus, 3
LUNATTIC
C. Colom, Esq. Bilbao
EL RACÓ DE NICO
Vía Augusta, 19
LA GRESCA FOOD & DRINKS
C. del Camí Reial, 2
RESTAURANT CÓRCEGA
C. Major, 31
PANORAMA NIKKEI BAR
C. BRUSSEL.LES, 11
MALAPÉCORA
Via Augusta, 14
EL RINCONCITO DE MANEL
C. Colom, 23
CASTILLO DE JAVIER
Av. Carles Buïgas, 29 bx
LA TASKA GASTROBAR
Via Roma, 22
THAI SALOU
C. Barbastre, 13
ARENA RESTAURANT
Passeig Jaume I

Escudella con carne y mini galets.

Semillado de calamar panko con mayonesa de vermut Rojo y rúcula.

Salteado de alcachofas y habitas con púlpitos y calamarcito a la plancha.

Calamar de playa cortado a rombos en su tinta con cebollita salteada.

Briox de calamars amb maionesa de mojito i germinats d'alfals.

Calamar crujiente con toque de salsa brava.




Calamar relleno de carne y cebolla caramelizada .

Chipirones encebollados al pedro ximenez.


Pintxo de calamar i butifarra negra amb ceba dolça.

Pad Pom Kari: Calamars saltejats amb vedures, ou i curri.



ASSOCIACIO D´EMPRESARIS D’HOSTALERIA DE LA PROVINCIA DE TARRAGONA (AEHT) © 2025 | Avís legal | Política de privacitat