Cada dijous al vespre: platillo i copa, per 6€.

Gaudeix dels millors platillos, vins i caves.

RESTAURANTS

RESTAURANT COOK & TRAVEL

C. Llevant, 5

EL TOTXO TAVERNA

C. Barcelona, 40

HUMA

C. Barcelona, 62

MRKT DE EDU CUESTA

C. Francolí, 8

THAI SALOU

C. Barbastre, 13

LA TABERNA DEL ÁNCORA

Autovia Salou a Reus, 3

HOUSE OF ILLUSION

Espigó del Moll, s/n

RACÓ DE NICO

Vía Augusta, 19

LA GRESCA FOOD & DRINKS

C. del Camí Reial, 2

RESTAURANT CÓRCEGA

C. Major, 31

EL MORRO

Via Roma, 3

MALAPÉCORA

Via Augusta, 14

LUNATTIC

C/ Colom, cantonada Bilbao

CASTILLO DE JAVIER

Av. Carles Buïgas, 29 bx

ARENA RESTAURANT

Passeig Jaume I

RESTAURANTE LARA

Via Roma. 24

GARITO BISTRÓ

Ciutat de Reus, 3

Aquesta setmana:

cook & travel

Rissotto de calamar con azafrán y trigueros.

EL TOTXO TAVERNA

Cochinita am pil pil sobre tortita de maíz.

HUMA

Otoño, pan de algarroba con lacón al pimentón de la vera y setas de temporada.

MRKT DE EDU CUESTA

Falso risotto de setas y boniato con chipirón a la plancha y reducción de teriyaki.

TAHI SALOU

"Kung Yang" - Gambetes al wok amb aire d' aromàtiques.

LA TABERNA DEL ÁNCORA

Risotto de costilla a baja temperatura con carpaccio Black Angus

HOUSE OF ILLUSION

RACÓ DE NICO

Canelón crujiente de pato con ciruelas y bechamel trufa.

LA GRESCA FOOD & DRINKS

Brioix de croquetes de lluç i gamba amb romesco.

RESTAURANT CÓRCEGA

Meloso de carrillera de cerdo con camagroc

GARITO BISTRÓ

Coca d’oli alberginia a la flama xerris pesto parma i sardina fumada…

EL MORRO

...

MALAPÉCORA

Campera de Otoño.

LUNATTIC

New York Roll de secreto ibérico brasa, pera caramelizada y salsa de queso Stilton.

CASTILLO DE JAVIER

Steak tartar dentro de crujiente de patata.

ARENA RESTAURANT

Berenjena a la miel, con calamar a la plancha y Alí Oli de tinta.

RESTAURANTE LARA

Canelón de carne con bechamel trufada, foie y queso parmesano.

Galeria de fotografies:

ORGANITZA:

Hi col·laboren: