CASA BALCELLS

ENTRANT A ESCOLLIR

Carxofes confitades amb romesco i pernil ibèric.

Bunyols de bacallà amb romesco i mel de canya.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Pop a la planxa amb trinxat, romesco i cansalada.

Secret ibèric de gla amb “chimichurri”, romesco i pebrots rostits.

POSTRES A ESCOLLIR

Tòfones de xocolata al Chartreuse.

Pastís de formatge amb fruits vermells.

MARIDATGE

DO Tarragona – Macabeu

Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.

Adernats-Vinícola de Nulles, Vi 100 Veremes.


40€

IVA INCLÒS

Dia de tancament:

Cap.

Horari de servei:

De 13:00 a 16:00 h i de 20:00 a 22:00 h.

CASA PEPE

ENTRANT A ESCOLLIR

Xató Casa Pepe.

Carpaccio de pop amb vinagreta de crudités.

Endívies a la brasa amb romesco.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Bacallà amb romesco i favetes baby.

Entrecot a la brasa.

Fideuà al romesco amb gambes.

POSTRES

Assortiment de postres casolanes.

MARIDATGE

DO Tarragona – Macabeu

Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.

Adernats-Vinícola de Nulles, Vi 100 Veremes.


34,90€

IVA INCLÒS

Dia de tancament:

Dimarts.

Horari de servei:

De 13:00 a 16:00 h.

EL PÒSIT DEL SERRALLO

ENTRANT

Amanida de bacallà, escarola cabell d’àngel i romesco, recepta familiar del Pòsit.

PRINCIPAL

Romescada de rap amb gamba blanca de Tarragona i musclos del Delta.

POSTRES

Postres a escollir amb copa de cava.

MARIDATGE

DO Tarragona – Macabeu.


39€

IVA INCLÒS

Dia de tancament:

Cap.

Horari de servei:

De 13:00 a 16:00 h i de 20:00 a 23:00 h excepte Dissabte i Diumenge migdia.

FLAMINGO

ENTRANTS

Bunyol de bacallà amb allioli d’all negre.

Amanida de burrata amb albergínia rostida i tomàquet “capuliato”.

PRINCIPAL

Arròs de bacallà confitat amb romesco i espinacs baby.

POSTRES

Brioix caramel·litzat amb crema anglesa i coulis de gerds.

MARIDATGE

DO Tarragona – Macabeu

Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.

 

45€

IVA INCLÒS

Dia de tancament:

Cap.

Horari de servei:

De 12:00 a 17:00 h.

EL GALLINER DE L’ANTIQUARI

ENTRANT A ESCOLLIR

Tempura d’espàrrecs amb romesco.

Musclos al romesco amb pa aromàtic.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Arròs de pop i carxofes amb romesco (Mínim dues persones)

Bacallà arromescat amb gamba i musclos.

POSTRES A ESCOLLIR

Pastís de formatge amb crocant d’ametlla.

Pastís músic amb xarrup de moscatell.

MARIDATGE

DO Tarragona – Macabeu

Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.

Adernats-Vinícola de Nulles, Vi 100 Veremes.

 

35€*

IVA INCLÒS
*MÍNIM DUES PERSONES

Dia de tancament:

Dimarts i dimecres.

Horari de servei:

De dijous a dilluns de 13:00 a 15:30 h.

RESTAURANT L’ÀNCORA DEL SERRALLO

ENTRANT A ESCOLLIR

Calamantxi fregit.

Calamar a l’Andalusa amb romesco.

PRINCIPAL

Cassoleta de lluerna amb romesquet.

POSTRES

Xarrup de llimona o mandarina.

MARIDATGE

DO Tarragona – Macabeu

Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.

 

35€

IVA INCLÒS
AMB RESERVA PRÈVIA

Dia de tancament:

Dilluns nit i dimarts.

Horari de servei:

De 13:00 a 00:00 h.

LA MORADA

ENTRANT

Carxofes confitades sobre puré de porro, salsa de calçot i panxeta ibèrica.

PRINCIPAL

Arròs sec de romesco, rap, gambeta blanca de Tarragona i avellana negreta picada.

POSTRES A ESCOLLIR

Brownie de xocolata amb nous, crema anglesa i gelat de vainilla.

Fruita de temporada.

MARIDATGE

DO Tarragona – Macabeu

Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.

Adernats-Vinícola de Nulles, Vi 100 Veremes.

 

30€

IVA INCLÒS

Dia de tancament:

Dimarts i dimecres.

Horari de servei:

De 13:30 a 17:00 h i de 20:30 a 00:00 h.

LA SARDINETA

ENTRANT

Amanida d’espinacs, mató, anxoves i vinagreta de romesco.

PRINCIPAL

Pop estofat amb romesco i mongetes del ganxet.

POSTRES

Mousse de xocolata amb taronja amarga i avellanes garrapinyades.

MARIDATGE

DO Tarragona – Macabeu

Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.

Adernats-Vinícola de Nulles, Vi 100 Veremes.

 

45€

IVA INCLÒS
AMB RESERVA PRÈVIA

Dia de tancament:

Dimarts i dimecres.

Horari de servei:

De 13:00 a 15:30 h.

LA JARTÁ

ENTRANT

Carpaccio de gambes amb caviar d’all negre i emulsió de wasabi.

PRINCIPAL

Pop “La Jartá” amb patates, romesco i “pimentón de La Vera”.

POSTRES

Capritxet de xocolata amb gelat de vainilla i ametlla torrada, banyat en xocolata i dolç de llet.

MARIDATGE

DO Tarragona – Macabeu

Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.

 

38€

IVA INCLÒS

Dia de tancament:

Dilluns i dimarts.

Horari de servei:

Dimecres i dijous de 13:00 a 16:00 h i de 20:00 a 23:00 h. De divendres a diumenge de 13:00 a 16:00 h i de 20:00 a 00:00 h.

LA XARXA

Recomanació Bib Gourmand 2025

ENTRANTS

Romesco amb cananes farcides, beixamel de la seva tinta i mil fulls de cruixent de patata.

“Dumpling” de peix de roca amb romesco, curri, coco, coriandre i ceba envinagrada.

Brioix de cua de bou cuinat a baixa temperatura, allioli de romesco i cibulet.

PRINCIPAL

Arròs melós de marisc i peix.

POSTRES A ESCOLLIR

Pastisseria artesana del dia.

MARIDATGE

DO Tarragona – Macabeu

Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.

Adernats-Vinícola de Nulles, Vi 100 Veremes.

35€*

IVA INCLÒS
AMB RESERVA PRÈVIA
*MARIDATGE NO INCLÒS

Dia de tancament:

Diumenge nit i dilluns.

Horari de servei:

De dimarts a diumenge de 12:45 a 15:30 h i de dijous a dissabte de 20:00 a 22:00 h.

PIZZERIA INSITU

DEGUSTACIÓ

Pizza individual de carxofa i romesco.

MARIDATGE
*Cada degustació serà maridada amb una copa de vi.

DO Tarragona – Macabeu

Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.

15,50€

IVA INCLÒS

Dia de tancament:

Dilluns.

Horari de servei:

De dimarts a divendres de 19:00 a 23:30 h i dissabte i diumenge de 12:00 a 15:30 h.

QUATTROS

DEGUSTACIONS

LA GAMBA

Gambes en tempura amb escarola i romesco.

12,00

DEL MAR

Dau de rap amb patata, fesols de Santa Pau i romesco.

13,00

LA LOLA

Llonganissa artesana amb carbassó arrebossat, formatge brie i romesco.

9,50

MARIDATGE
*Cada degustació serà maridada amb una copa de vi.

DO Tarragona – Macabeu

Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.

Dia de tancament:

Cap.

Horari de servei:

De 12:30 a 15:30 h i de 20:00 a 23:30 h.

ARCS RESTAURANT

MENÚ DEGUSTACIÓ

APERITIU DE BENVINGUDA

“Gilda” marinada en oli de romesco.

___

Amanida d’escarola amb canyuts del Delta i musclos en escabetx arromescats.

Ceviche de corball a la catalana amb romesco i Ratafia.

Vieira embolcallada amb papada ibèrica sobre parmentier de moniato arromescat.

Coca de calçots amb botifarra del Perol, formatge de l’Albió i cordó de lactonesa de romesco.

Mar i muntanya de pop i melós de vedella a baixa temperatura amb crema de romesco i vi del Priorat.

Sopa freda de fals romesco de maduixots i carquinyolis amb gelat de llet fresca i oli de menta.

MARIDATGE

DO Tarragona – Macabeu

Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.

Adernats-Vinícola de Nulles, Vi 100 Veremes.

 

60€

IVA INCLÒS
AMB RESERVA PRÈVIA

Dia de tancament:

Diumenge i dilluns.

Horari de servei:

De 13:00 a 15:30 h i de 20:30 a 22:30 h.

EL LLAGUT

ENTRANTS A COMPARTIR

Galeta de romesco, alvocat i seitó marinat.

Croqueta d’au enromescat sobre salsa cèsar.

Canyuts a la sal.

Escarola, magrana i anxoves.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Arròs a la masqueta amb pebrots nanos de romesco, pop roquer i cloïsses.

Llobarro de platja, espàrrecs verds, trinxat i ximixurri de romesco (Mínim dues persones).

Peus de porc farcits de botifarra de perol, pinyons i bolets al curri amb oli de romesco.

POSTRES A ESCOLLIR

Crema i figues.

Semifred de formatge fresc i xocolata blanca amb caquis i sorbet de codony.

Coulant de xocolata amarga, prunes confitades al te negre i taronja amb gelat de vainilla.

MARIDATGE

DO Tarragona – Macabeu

Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.

Adernats-Vinícola de Nulles, Vi 100 Veremes.

 

47€

IVA INCLÒS

Dia de tancament:

Diumenge nit i dilluns.

Horari de servei:

De 13:00 a 15:30 h i de 20:30 a 22:30 h.

RESTAURANT FORUM

ENTRANT A ESCOLLIR

Xató a l’estil Forum.

Caneló de confit d’ànec i foie amb cremós d’ametlles.

PRINCIPAL

Romescada de rap amb escamarlans i cloïsses.

POSTRES A ESCOLLIR

Carpaccio de pinya amb crema catalana.

Coulant de xocolata amb gelat de coco.

MARIDATGE

DO Tarragona – Macabeu

Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.

Adernats-Vinícola de Nulles,Vi 100 Veremes.

 

38€

IVA INCLÒS
AMB RESERVA PRÈVIA

Dia de tancament:

Cap.

Horari de servei:

De 13:00 a 17:00 h i de 19:30 a 23:30 h.

RESTAURANT NÀUTIC BY SEASONS

MENÚ DEGUSTACIÓ

Anxova, romesco i tomàquet.

Pops amb cansalada a baixa temperatura, patata i dos salses, allioli d’all negre i romesco.

Tàrtar de tonyina Balfegó amb romesco.

Romesquet de tripa i cap.

Romesquet de rap amb llagostí de La Ràpita.

POSTRES

Pa de croissant amb xocolata, oli i sal.

MARIDATGE

DO Tarragona – Macabeu

Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.

Adernats-Vinícola de Nulles, Vi 100 Veremes.

 

55€

IVA INCLÒS
AMB RESERVA PRÈVIA

Dia de tancament:

Cap.

Horari de servei:

De 13:00 a 15:00 h.

RESTAURANT BRISA

ENTRANTS A COMPARTIR

Llagostí en tempura amb emulsió de romesco.

Carpaccio de bacallà amb sardina fumada, olives Kalamata, escarola i emulsió de tomàquet.

Musclos de roca a la nostra marinera.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

(Arròs mínim dues persones)

Arròs de carabiners i picantó amb romesco lleuger.

Arròs melós de galta de tonyina amb romesco lleugerament picant.

Romesquet de calamar de potera farcit de botifarra de perol i sobrassada.

POSTRES A ESCOLLIR

El nostre Tiramisú d’avellanes.

Xuxo amb gelat de turró i xocolata calenta.

MARIDATGE

DO Tarragona – Macabeu

Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.

Adernats-Vinícola de Nulles, Vi 100 Veremes.

 

34€

IVA INCLÒS
MÍNIM 2 PERSONES AMB RESERVA PRÈVIA

Dia de tancament:

Cap.

Horari de servei:

De dilluns a divendres de 13:00 a 15:30 h i de 19:00 a 22:30 h dissabtes i diumenges de 19:00 a 22:30 h.

SELVÁTICO WELLNESS FOOD&COCKTAILS

ENTRANT

Pasta de full invertida de mantega fumada amb formatge crema i anxoves del Cantàbric.

Burrata de búfala injectada al pesto amb tàrtar de tomàquet i maduixa amb gelat d’alfàbrega.

PRINCIPAL

Arròs sec amb pota de pop i romesco en textures.

POSTRES

Tiramisú nitrogenat.

MARIDATGE

DO Tarragona – Macabeu

Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.

 

50€

IVA INCLÒS
MÍNIM 2 PERSONES

Dia de tancament:

Dilluns i dimarts.

Horari de servei:

Dimecres i dijous de 13:00 a 16:00 h i de 20.00 a 23:00 h. Divendres i dissabte de 13:00 a 16:00 h i de 20:00 a 00:00 h. Diumenges de 13:00 a 17:00 h.

VaDeGust RESTAURANT

MENÚ DEGUSTACIÓ

Aperitiu de benvinguda

Mini bouquet de crudités amb bacallà, romesco en textures i xip de moniato.

Bunyols de bacallà amb maionesa de romesco.

Calamarsets de platja amb allioli suau de cítrics.

Gambeta blanca de Cambrils saltejada amb allets fregits.

Romesquet de “Paco amb amor per donar-li més sabor”.

POSTRES

Sorbet artesà de mojito.

Escuma de crema catalana amb teula d’ametlla.

MARIDATGE

DO Tarragona – Macabeu

Adernats-Vinícola de Nulles, Vi 100 Veremes.

 

75€

IVA INCLÒS
AMB RESERVA PRÈVIA

Dia de tancament:

Dilluns.

Horari de servei:

De dimarts a divendres de 13:00 a 16:00 h.

RESTAURANT GAUDIUM

ENTRANT

Cor de carxofa farcit de verduretes de tardor, encenalls de pernil ibèric i oli de romesco.

PRINCIPAL

Romesco de peix de llotja a la marinera amb patata fondant i emulsió d’allioli en torrada.

&

Pollastre de pagès guisat clàssic amb romesco, pa de pessic de nyores i avellanes.

POSTRES

Petit “praluline” de macaron de gerds, salsa de cassís i aiguardent.

MARIDATGE

DO Tarragona – Macabeu

Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.

Adernats-Vinícola de Nulles, Vi 100 Veremes

 

39€

IVA INCLÒS

Dia de tancament:

Cap.

Horari de servei:

De 13:00 a 16:00 h i de 19:00 a 22:30 h.

ASSOCIACIO D´EMPRESARIS D’HOSTALERIA DE LA PROVINCIA DE TARRAGONA (AEHT) © 2025 | Avís legal | Política de privacitat