ENTRANT A ESCOLLIR
Carxofes confitades amb romesco i pernil ibèric.
Bunyols de bacallà amb romesco i mel de canya.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Pop a la planxa amb trinxat, romesco i cansalada.
Secret ibèric de gla amb “chimichurri”, romesco i pebrots rostits.
POSTRES A ESCOLLIR
Tòfones de xocolata al Chartreuse.
Pastís de formatge amb fruits vermells.
MARIDATGE
DO Tarragona – Macabeu
Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.
Adernats-Vinícola de Nulles, Vi 100 Veremes.
40€
Cap.
De 13:00 a 16:00 h i de 20:00 a 22:00 h.
ENTRANT A ESCOLLIR
Xató Casa Pepe.
Carpaccio de pop amb vinagreta de crudités.
Endívies a la brasa amb romesco.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Bacallà amb romesco i favetes baby.
Entrecot a la brasa.
Fideuà al romesco amb gambes.
POSTRES
Assortiment de postres casolanes.
MARIDATGE
DO Tarragona – Macabeu
Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.
Adernats-Vinícola de Nulles, Vi 100 Veremes.
34,90€
Dimarts.
De 13:00 a 16:00 h.
ENTRANT
Amanida de bacallà, escarola cabell d’àngel i romesco, recepta familiar del Pòsit.
PRINCIPAL
Romescada de rap amb gamba blanca de Tarragona i musclos del Delta.
POSTRES
Postres a escollir amb copa de cava.
MARIDATGE
DO Tarragona – Macabeu.
39€
Cap.
De 13:00 a 16:00 h i de 20:00 a 23:00 h excepte Dissabte i Diumenge migdia.
ENTRANTS
Bunyol de bacallà amb allioli d’all negre.
Amanida de burrata amb albergínia rostida i tomàquet “capuliato”.
PRINCIPAL
Arròs de bacallà confitat amb romesco i espinacs baby.
POSTRES
Brioix caramel·litzat amb crema anglesa i coulis de gerds.
MARIDATGE
DO Tarragona – Macabeu
Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.
45€
Cap.
De 12:00 a 17:00 h.
ENTRANT A ESCOLLIR
Tempura d’espàrrecs amb romesco.
Musclos al romesco amb pa aromàtic.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Arròs de pop i carxofes amb romesco (Mínim dues persones)
Bacallà arromescat amb gamba i musclos.
POSTRES A ESCOLLIR
Pastís de formatge amb crocant d’ametlla.
Pastís músic amb xarrup de moscatell.
MARIDATGE
DO Tarragona – Macabeu
Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.
Adernats-Vinícola de Nulles, Vi 100 Veremes.
35€*
Dimarts i dimecres.
De dijous a dilluns de 13:00 a 15:30 h.
ENTRANT A ESCOLLIR
Calamantxi fregit.
Calamar a l’Andalusa amb romesco.
PRINCIPAL
Cassoleta de lluerna amb romesquet.
POSTRES
Xarrup de llimona o mandarina.
MARIDATGE
DO Tarragona – Macabeu
Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.
35€
Dilluns nit i dimarts.
De 13:00 a 00:00 h.
ENTRANT
Carxofes confitades sobre puré de porro, salsa de calçot i panxeta ibèrica.
PRINCIPAL
Arròs sec de romesco, rap, gambeta blanca de Tarragona i avellana negreta picada.
POSTRES A ESCOLLIR
Brownie de xocolata amb nous, crema anglesa i gelat de vainilla.
Fruita de temporada.
MARIDATGE
DO Tarragona – Macabeu
Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.
Adernats-Vinícola de Nulles, Vi 100 Veremes.
30€
Dimarts i dimecres.
De 13:30 a 17:00 h i de 20:30 a 00:00 h.
ENTRANT
Amanida d’espinacs, mató, anxoves i vinagreta de romesco.
PRINCIPAL
Pop estofat amb romesco i mongetes del ganxet.
POSTRES
Mousse de xocolata amb taronja amarga i avellanes garrapinyades.
MARIDATGE
DO Tarragona – Macabeu
Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.
Adernats-Vinícola de Nulles, Vi 100 Veremes.
45€
Dimarts i dimecres.
De 13:00 a 15:30 h.
ENTRANT
Carpaccio de gambes amb caviar d’all negre i emulsió de wasabi.
PRINCIPAL
Pop “La Jartá” amb patates, romesco i “pimentón de La Vera”.
POSTRES
Capritxet de xocolata amb gelat de vainilla i ametlla torrada, banyat en xocolata i dolç de llet.
MARIDATGE
DO Tarragona – Macabeu
Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.
38€
Dilluns i dimarts.
Dimecres i dijous de 13:00 a 16:00 h i de 20:00 a 23:00 h. De divendres a diumenge de 13:00 a 16:00 h i de 20:00 a 00:00 h.
Recomanació Bib Gourmand 2025
ENTRANTS
Romesco amb cananes farcides, beixamel de la seva tinta i mil fulls de cruixent de patata.
“Dumpling” de peix de roca amb romesco, curri, coco, coriandre i ceba envinagrada.
Brioix de cua de bou cuinat a baixa temperatura, allioli de romesco i cibulet.
PRINCIPAL
Arròs melós de marisc i peix.
POSTRES A ESCOLLIR
Pastisseria artesana del dia.
MARIDATGE
DO Tarragona – Macabeu
Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.
Adernats-Vinícola de Nulles, Vi 100 Veremes.
35€*
Diumenge nit i dilluns.
De dimarts a diumenge de 12:45 a 15:30 h i de dijous a dissabte de 20:00 a 22:00 h.
DEGUSTACIÓ
Pizza individual de carxofa i romesco.
MARIDATGE
*Cada degustació serà maridada amb una copa de vi.
DO Tarragona – Macabeu
Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.
15,50€
Dilluns.
De dimarts a divendres de 19:00 a 23:30 h i dissabte i diumenge de 12:00 a 15:30 h.
DEGUSTACIONS
LA GAMBA
Gambes en tempura amb escarola i romesco.
12,00€
DEL MAR
Dau de rap amb patata, fesols de Santa Pau i romesco.
13,00€
LA LOLA
Llonganissa artesana amb carbassó arrebossat, formatge brie i romesco.
9,50€
MARIDATGE
*Cada degustació serà maridada amb una copa de vi.
DO Tarragona – Macabeu
Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.
Cap.
De 12:30 a 15:30 h i de 20:00 a 23:30 h.
MENÚ DEGUSTACIÓ
APERITIU DE BENVINGUDA
“Gilda” marinada en oli de romesco.
___
Amanida d’escarola amb canyuts del Delta i musclos en escabetx arromescats.
Ceviche de corball a la catalana amb romesco i Ratafia.
Vieira embolcallada amb papada ibèrica sobre parmentier de moniato arromescat.
Coca de calçots amb botifarra del Perol, formatge de l’Albió i cordó de lactonesa de romesco.
Mar i muntanya de pop i melós de vedella a baixa temperatura amb crema de romesco i vi del Priorat.
Sopa freda de fals romesco de maduixots i carquinyolis amb gelat de llet fresca i oli de menta.
MARIDATGE
DO Tarragona – Macabeu
Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.
Adernats-Vinícola de Nulles, Vi 100 Veremes.
60€
Diumenge i dilluns.
De 13:00 a 15:30 h i de 20:30 a 22:30 h.
ENTRANTS A COMPARTIR
Galeta de romesco, alvocat i seitó marinat.
Croqueta d’au enromescat sobre salsa cèsar.
Canyuts a la sal.
Escarola, magrana i anxoves.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Arròs a la masqueta amb pebrots nanos de romesco, pop roquer i cloïsses.
Llobarro de platja, espàrrecs verds, trinxat i ximixurri de romesco (Mínim dues persones).
Peus de porc farcits de botifarra de perol, pinyons i bolets al curri amb oli de romesco.
POSTRES A ESCOLLIR
Crema i figues.
Semifred de formatge fresc i xocolata blanca amb caquis i sorbet de codony.
Coulant de xocolata amarga, prunes confitades al te negre i taronja amb gelat de vainilla.
MARIDATGE
DO Tarragona – Macabeu
Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.
Adernats-Vinícola de Nulles, Vi 100 Veremes.
47€
Diumenge nit i dilluns.
De 13:00 a 15:30 h i de 20:30 a 22:30 h.
ENTRANT A ESCOLLIR
Xató a l’estil Forum.
Caneló de confit d’ànec i foie amb cremós d’ametlles.
PRINCIPAL
Romescada de rap amb escamarlans i cloïsses.
POSTRES A ESCOLLIR
Carpaccio de pinya amb crema catalana.
Coulant de xocolata amb gelat de coco.
MARIDATGE
DO Tarragona – Macabeu
Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.
Adernats-Vinícola de Nulles,Vi 100 Veremes.
38€
Cap.
De 13:00 a 17:00 h i de 19:30 a 23:30 h.
MENÚ DEGUSTACIÓ
Anxova, romesco i tomàquet.
Pops amb cansalada a baixa temperatura, patata i dos salses, allioli d’all negre i romesco.
Tàrtar de tonyina Balfegó amb romesco.
Romesquet de tripa i cap.
Romesquet de rap amb llagostí de La Ràpita.
POSTRES
Pa de croissant amb xocolata, oli i sal.
MARIDATGE
DO Tarragona – Macabeu
Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.
Adernats-Vinícola de Nulles, Vi 100 Veremes.
55€
Cap.
De 13:00 a 15:00 h.
ENTRANTS A COMPARTIR
Llagostí en tempura amb emulsió de romesco.
Carpaccio de bacallà amb sardina fumada, olives Kalamata, escarola i emulsió de tomàquet.
Musclos de roca a la nostra marinera.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
(Arròs mínim dues persones)
Arròs de carabiners i picantó amb romesco lleuger.
Arròs melós de galta de tonyina amb romesco lleugerament picant.
Romesquet de calamar de potera farcit de botifarra de perol i sobrassada.
POSTRES A ESCOLLIR
El nostre Tiramisú d’avellanes.
Xuxo amb gelat de turró i xocolata calenta.
MARIDATGE
DO Tarragona – Macabeu
Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.
Adernats-Vinícola de Nulles, Vi 100 Veremes.
34€
Cap.
De dilluns a divendres de 13:00 a 15:30 h i de 19:00 a 22:30 h dissabtes i diumenges de 19:00 a 22:30 h.
ENTRANT
Pasta de full invertida de mantega fumada amb formatge crema i anxoves del Cantàbric.
Burrata de búfala injectada al pesto amb tàrtar de tomàquet i maduixa amb gelat d’alfàbrega.
PRINCIPAL
Arròs sec amb pota de pop i romesco en textures.
POSTRES
Tiramisú nitrogenat.
MARIDATGE
DO Tarragona – Macabeu
Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.
50€
Dilluns i dimarts.
Dimecres i dijous de 13:00 a 16:00 h i de 20.00 a 23:00 h. Divendres i dissabte de 13:00 a 16:00 h i de 20:00 a 00:00 h. Diumenges de 13:00 a 17:00 h.
MENÚ DEGUSTACIÓ
Aperitiu de benvinguda
Mini bouquet de crudités amb bacallà, romesco en textures i xip de moniato.
Bunyols de bacallà amb maionesa de romesco.
Calamarsets de platja amb allioli suau de cítrics.
Gambeta blanca de Cambrils saltejada amb allets fregits.
Romesquet de “Paco amb amor per donar-li més sabor”.
POSTRES
Sorbet artesà de mojito.
Escuma de crema catalana amb teula d’ametlla.
MARIDATGE
DO Tarragona – Macabeu
Adernats-Vinícola de Nulles, Vi 100 Veremes.
75€
Dilluns.
De dimarts a divendres de 13:00 a 16:00 h.
ENTRANT
Cor de carxofa farcit de verduretes de tardor, encenalls de pernil ibèric i oli de romesco.
PRINCIPAL
Romesco de peix de llotja a la marinera amb patata fondant i emulsió d’allioli en torrada.
&
Pollastre de pagès guisat clàssic amb romesco, pa de pessic de nyores i avellanes.
POSTRES
Petit “praluline” de macaron de gerds, salsa de cassís i aiguardent.
MARIDATGE
DO Tarragona – Macabeu
Cellers Blanch, Vi Pont Fosc.
Adernats-Vinícola de Nulles, Vi 100 Veremes
39€
Cap.
De 13:00 a 16:00 h i de 19:00 a 22:30 h.
ASSOCIACIO D´EMPRESARIS D’HOSTALERIA DE LA PROVINCIA DE TARRAGONA (AEHT) © 2025 | Avís legal | Política de privacitat