Degustació de “Ajoblanco”.
Mini amanida de tomàquet cirera confitat amb burrata.
Mil fulls de sardina marinada amb ceba confitada i olivada.
Arròs de gamba vermella de Tarragona amb maionesa de “jalaqueños”.
Brioix amb fruits vermells.
Brownie amb gelat de vainilla.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Musclos amb romesco.
Croquetes de pernil ibèric.
Esqueixada de bacallà.
Arròs melós de gamba vermella i musclos de roca.
Crep farcit de crema de festucs i xocolata amb gelat de vainilla.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.
Crema de ceps amb núvol de parmesà.
Torradeta d’anxova amb formatge fresc i perles de tomàquet.
“Zamburiñas”a la brasa amb salsa holandesa i ratlladura de llima.
Braves marinera amb gamba vermella del mediterrani maionesa de plàncton.
Arròs mariner de gamba vermella i sípia.
Arròs negre amb calamarcets en tempura i Kimchi.
Tòfones casolanes de dos sabors:
Xocolata blanca i coco o Xocolata negra i Baileys.
Tiramisú nitrogenat.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Encenalls de bacallà i pernil.
Arròs de carabiners.
Pastís de formatge.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.
Esqueixada de bacallà amb fons d’escarola, olivada trufada i torradetes.
Volcà de poma caramel·litzada i bunyols de bacallà.
Saltejat de cigaletes amb musclos de roca a l’all i julivert.
Calamars a la romana especialitat del Racó.
Arròs negre gratinat a l’allioli amb escamarlans de Tarragona.
Arròs de bacallà amb carxofes i petxina variada.
Arròs caldós de calamarcets amb cranc blau i cloïsses.
Postres Racó a escollir.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.
Vaporada marítima amb cargols de punxes, navalles, cloïsses, musclos, gambes i escamarlans.
Arròs melós de cranc blau.
Cremós de xocolata blanca i xocolata negra amb vellut de cacau.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.
Carxofes confitades al llit de puré de porros amb vel de cansalada ibèrica.
Arròs de cap de llamàntol amb gamba vermella, bolets, piparra Vasca i toc de tòfona.
Avellana negreta del Rourell amb xocolata blanca i negra i xarop salat.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.
Amanida de burrata amb pesto “mojo”, tomàquet deshidratat, ruca, olives Kalamata i fruits secs.
Bunyols de bacallà amb maionesa d’olivada.
Arròs de rap i llagostins.
Meló osmotitzat amb gelat de mandarina.
Pastís de formatge casolà amb fruits vermells.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.
Seitons fregits amb all i julivert.
Musclos del Delta al romesco.
Arròs negre.
Arròs mariner.
Postres a escollir de la carta.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.
Musclos a la “Belga” amb porro confitat a baixa temperatura en reducció de crema de llet.
Calamars en tempura a la romana amb allioli cítric.
Arròs mariner de gamba vermella amb “zamburiñas” a la brasa.
Arròs de pop amb carxofes en tempura i salsa de romesco.
Mini pastís de formatge del Galliner amb fruits vermells.
Torradeta de Santa Teresa de pa de brioix caramel·litzada amb salsa de tres llets.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.
Crema lleugera de carabiner amb cruixent de llagostins.
Pebrotets del piquillo farcits de marisc amb salsa de pebrots Cristal.
Bacallà tres textures.
Arròs de pop amb sípia i gamba vermella.
Arròs melós de cocotxes de bacallà amb gambeta blanca de Tarragona i carxofes.
Arròs negre de calamar i ceps.
Postres casolanes a escollir.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.
Xurros.
“Ceviche” de corball.
Musclos a la brasa estil Tapepear.
Paella de pop i gambes.
Arròs caldós de pop i gambes.
Arròs negre amb calamars i alls tendres.
Arròs de bacallà i carxofes amb allioli.
Assortiment de postres casolanes.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.
Xató a l’estil Flamingo.
Flor de carxofes confitades en AOVE amb rovell de guatlla curada i vel de pernil ibèric.
Musclos del Delta al romesquet.
Calçots confitats en tempura fumada i romesco.
Arròs mar i muntanya amb carxofes del Prat, sepieta de costa, ceps i “vieira” gallega.
Cheesecake de formatge manxec i fruits vermells.
“Torrija” infusionada en llet merengada caramel·litzada amb gelat de vainilla.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.
Caneló de pop amb beixamel de pimentó de la Vera.
Amanida de tomàquets xerry marinats amb ricotta, alfàbrega i olivada negra.
Paella marinera amb “vieiras” gratinades i mousse d’alls.
Profiterol amb gelat de vainilla i xocolata.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Musclos, pesto, carbassó.
”Salmorejo”, anguila i remolatxa.
Sandvitx de cua de bou, bolets i foie.
Arròs de carbassa, trompeta, gamba blanca i parmesà.
Maracujà, coco, menta i llimona.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.
Musclos “Tigre” (6u).
Cloïsses amb salsa verda.
Arròs socarrat de gamba vermella.
Tatin de poma 2.0.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.
Bunyols de bacallà.
Carxofa confitada amb encenalls de foie micuit.
Musclos al gust.
Gambeta blanca de Cambrils.
Arròs sec de calçots, llonganissa i sípia de la costa.
Arròs a la marinera (sec o caldós).
Crep amb gelat de torró i xocolata.
Sorbet exòtic.
Pinya natural.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.
Gaspatxo de síndria.
Mini torrada amb garrí rostit.
Tàrtar de dos salmons.
Arròs melós de pop i carxofes.
Flam de llet condensada.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell D’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell D’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.
Amanida a escollir de la carta.
Arròs mar i muntanya.
Postres a escollir de la carta.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or.
Gaspatxo de kale i espinacs.
Canonges i ruca amb mango i parmesà.
Llagostí en tempura amb arròs vietnamita i romesco.
Brioix de secret amb pebrot del Padró i maionesa de soja i alfàbrega.
Arròs de pop de costa amb romesco.
Arròs de cocotxes de bacallà i ostra flamejada.
Arròs de filet de vedella i el seu moll.
Arròs de costella de vedella, espàrrecs en tempura i escuma de remolatxa.
Sorbet.
Pastís del dia.
Iogurt amb crumble i mango.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell D’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell D’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell D’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.
Els nostres seitons marinats.
Fregitel·la de morralla.
Composició d’enciams, verat fumat amb fusta d’ametller, poma àcida, fruits secs i vinagreta de taronja.
Calamarcets de platja encebats, fesols, oli de julivert i farigola.
Els secs
Arròs de bacallà amb all i oli gratinat.
Arrossejat a banda amb peix de roca i all i oli de Safrà de La Conca.
Arròs negre amb sípia i crancs de platja.
Arròs de calamars amb pebre roig “Tap de Cort” i canyuts.
Els mariners
Arròs mariner de crancs de platja.
Arròs mariner d’escamarlans de La Cala.
Els masquetes
Arròs a la masqueta amb pebrots de romesco nanos, cloïsses i pop roquer.
Arròs a la masqueta amb safrà de La Conca, carbassó i cloïsses.
Cireres i crema amb crustillant d’ametlles.
Mousse semifred de formatge fresc i xocolata blanca amb cítrics i sorbet de llimona.
Xarrupadeta de Santa Tecla.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.
ASSOCIACIO D´EMPRESARIS D’HOSTALERIA DE LA PROVINCIA DE TARRAGONA (AEHT) © 2025 | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies