L'arròs mariner de Tarragona 2025
L'arròs mariner de Tarragona 2025
L'arròs mariner de Tarragona 2025
L'arròs mariner de Tarragona 2025
L'arròs mariner de Tarragona 2025
Regió Mundial
Som Gastronomia
AEH
Castell d'Or
Bayo
Ajuntament Tarragona
Tarragona Turisme
Port Tarragona
Costa Daurada
Repsol
Generalitat

CASA
BARTRA

ENTRANTS A DEGUSTAR

Degustació de “Ajoblanco”.
Mini amanida de tomàquet cirera confitat amb burrata.
Mil fulls de sardina marinada amb ceba confitada i olivada.

PRINCIPAL

Arròs de gamba vermella de Tarragona amb maionesa de “jalaqueños”.

POSTRES A ESCOLLIR

Brioix amb fruits vermells.
Brownie amb gelat de vainilla.

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.

45,00€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones

RESTAURANT
TARANTA

ENTRANTS A DEGUSTAR

Musclos amb romesco.
Croquetes de pernil ibèric.
Esqueixada de bacallà.

PRINCIPAL

Arròs melós de gamba vermella i musclos de roca.

POSTRES

Crep farcit de crema de festucs i xocolata amb gelat de vainilla.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.

32,00€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones

SELVÁTICO WELLNESS
FOOD & COCKTAILS

APERITIU

Crema de ceps amb núvol de parmesà.
Torradeta d’anxova amb formatge fresc i perles de tomàquet.

ENTRANTS A COMPARTIR

“Zamburiñas”a la brasa amb salsa holandesa i ratlladura de llima.
Braves marinera amb gamba vermella del mediterrani maionesa de plàncton.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Arròs mariner de gamba vermella i sípia.
Arròs negre amb calamarcets en tempura i Kimchi.

POSTRES A ESCOLLIR

Tòfones casolanes de dos sabors:
Xocolata blanca i coco o Xocolata negra i Baileys.
Tiramisú nitrogenat.

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.

50,00€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones

LA
SARDINETA

ENTRANT

Encenalls de bacallà i pernil.

PRINCIPAL

Arròs de carabiners.

POSTRES

Pastís de formatge.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.

50,00€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones

RESTAURANT RACÓ
DEL PESCADOR

DEGUSTACIÓ A COMPARTIR

Esqueixada de bacallà amb fons d’escarola, olivada trufada i torradetes.
Volcà de poma caramel·litzada i bunyols de bacallà.
Saltejat de cigaletes amb musclos de roca a l’all i julivert.
Calamars a la romana especialitat del Racó.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Arròs negre gratinat a l’allioli amb escamarlans de Tarragona.
Arròs de bacallà amb carxofes i petxina variada.
Arròs caldós de calamarcets amb cranc blau i cloïsses.

POSTRES

Postres Racó a escollir.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.

42,00€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones

QUATTROS

ENTRANT

Vaporada marítima amb cargols de punxes, navalles, cloïsses, musclos, gambes i escamarlans.

PRINCIPAL

Arròs melós de cranc blau.

POSTRES

Cremós de xocolata blanca i xocolata negra amb vellut de cacau.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.

38,80€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones

LA
MORADA

ENTRANT

Carxofes confitades al llit de puré de porros amb vel de cansalada ibèrica.

PRINCIPAL

Arròs de cap de llamàntol amb gamba vermella, bolets, piparra Vasca i toc de tòfona.

POSTRES

Avellana negreta del Rourell amb xocolata blanca i negra i xarop salat.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.

30,00€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones

HOLA PLAYA
RESTAURANT

ENTRANTS A ESCOLLIR

Amanida de burrata amb pesto “mojo”, tomàquet deshidratat, ruca, olives Kalamata i fruits secs.
Bunyols de bacallà amb maionesa d’olivada.

PRINCIPAL

Arròs de rap i llagostins.

POSTRES A ESCOLLIR

Meló osmotitzat amb gelat de mandarina.
Pastís de formatge casolà amb fruits vermells.

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.

40,00€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones

BEACH HOUSE
LA MORA

ENTRANTS A COMPARTIR

Seitons fregits amb all i julivert.
Musclos del Delta al romesco.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Arròs negre.
Arròs mariner.

POSTRES

Postres a escollir de la carta.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.

38,00€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones

EL GALLINER
DE L’ANTIQUARI

ENTRANTS A ESCOLLIR

Musclos a la “Belga” amb porro confitat a baixa temperatura en reducció de crema de llet.
Calamars en tempura a la romana amb allioli cítric.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Arròs mariner de gamba vermella amb “zamburiñas” a la brasa.
Arròs de pop amb carxofes en tempura i salsa de romesco.

POSTRES A ESCOLLIR

Mini pastís de formatge del Galliner amb fruits vermells.
Torradeta de Santa Teresa de pa de brioix caramel·litzada amb salsa de tres llets.

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.

35,00€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones

GURE TOKI

APERITIU

Crema lleugera de carabiner amb cruixent de llagostins.

ENTRANTS A DEGUSTAR

Pebrotets del piquillo farcits de marisc amb salsa de pebrots Cristal.
Bacallà tres textures.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Arròs de pop amb sípia i gamba vermella.
Arròs melós de cocotxes de bacallà amb gambeta blanca de Tarragona i carxofes.
Arròs negre de calamar i ceps.

POSTRES

Postres casolanes a escollir.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.

45,00€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones

TAPEPEAR

ENTRANTS A COMPARTIR

Xurros.
“Ceviche” de corball.
Musclos a la brasa estil Tapepear.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Paella de pop i gambes.
Arròs caldós de pop i gambes.
Arròs negre amb calamars i alls tendres.
Arròs de bacallà i carxofes amb allioli.

POSTRES

Assortiment de postres casolanes.

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.

36,90€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones

FLAMINGO

ENTRANTS A ESCOLLIR

Xató a l’estil Flamingo.
Flor de carxofes confitades en AOVE amb rovell de guatlla curada i vel de pernil ibèric.
Musclos del Delta al romesquet.
Calçots confitats en tempura fumada i romesco.

PRINCIPAL

Arròs mar i muntanya amb carxofes del Prat, sepieta de costa, ceps i “vieira” gallega.

POSTRES A ESCOLLIR

Cheesecake de formatge manxec i fruits vermells.
“Torrija” infusionada en llet merengada caramel·litzada amb gelat de vainilla.

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.

40,00€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones

NÀUTIC TARRAGONA

ENTRANTS A ESCOLLIR

Caneló de pop amb beixamel de pimentó de la Vera.
Amanida de tomàquets xerry marinats amb ricotta, alfàbrega i olivada negra.

PRINCIPAL

Paella marinera amb “vieiras” gratinades i mousse d’alls.

POSTRES

Profiterol amb gelat de vainilla i xocolata.

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.

36,00€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones

LA XARXA

Recomencació Bidgourmand 2025

ENTRANTS A DEGUSTAR

Musclos, pesto, carbassó.
”Salmorejo”, anguila i remolatxa.
Sandvitx de cua de bou, bolets i foie.

PRINCIPAL

Arròs de carbassa, trompeta, gamba blanca i parmesà.

POSTRES

Maracujà, coco, menta i llimona.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.

36,00€

IVA INCLÒS
Beguda no inclosa

CASA BALCELLS

ENTRANTS

Musclos “Tigre” (6u).
Cloïsses amb salsa verda.

PRINCIPAL

Arròs socarrat de gamba vermella.

POSTRES

Tatin de poma 2.0.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.

38,00€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones

VaDeGust
RESTAURANT

ENTRANTS A COMPARTIR

Bunyols de bacallà.
Carxofa confitada amb encenalls de foie micuit.
Musclos al gust.
Gambeta blanca de Cambrils.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Arròs sec de calçots, llonganissa i sípia de la costa.
Arròs a la marinera (sec o caldós).

POSTRES A ESCOLLIR

Crep amb gelat de torró i xocolata.
Sorbet exòtic.
Pinya natural.

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.

52,00€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones

LA
MALCRIADA

ENTRANTS A COMPARTIR

Gaspatxo de síndria.
Mini torrada amb garrí rostit.
Tàrtar de dos salmons.

PRINCIPAL

Arròs melós de pop i carxofes.

POSTRES

Flam de llet condensada.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE RECOMANAT*

Castell D’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell D’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.

30,00€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones, reserva prèvia.
*El preu inclou una ampolla de vi o cava del celler oficial Castell D’Or cada dues persones.

EL PÒSIT DEL
SERRALLO

ENTRANTS A COMPARTIR

Amanida a escollir de la carta.

PRINCIPAL

Arròs mar i muntanya.

POSTRES

Postres a escollir de la carta.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE RECOMANAT

Castell d’Or.

40,00€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones

RESTAURANT
BRISA

ENTRANTS per COMPARTIR

Gaspatxo de kale i espinacs.
Canonges i ruca amb mango i parmesà.
Llagostí en tempura amb arròs vietnamita i romesco.
Brioix de secret amb pebrot del Padró i maionesa de soja i alfàbrega.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Arròs de pop de costa amb romesco.
Arròs de cocotxes de bacallà i ostra flamejada.
Arròs de filet de vedella i el seu moll.
Arròs de costella de vedella, espàrrecs en tempura i escuma de remolatxa.

POSTRES a escollir

Sorbet.
Pastís del dia.
Iogurt amb crumble i mango.

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE RECOMANAT

Castell D’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell D’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell D’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.

38,00€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones

EL LLAGUT

ENTRANTS A COMPARTIR

Els nostres seitons marinats.
Fregitel·la de morralla.
Composició d’enciams, verat fumat amb fusta d’ametller, poma àcida, fruits secs i vinagreta de taronja.
Calamarcets de platja encebats, fesols, oli de julivert i farigola.

ARROSSOS A ESCOLLIR

Els secs
Arròs de bacallà amb all i oli gratinat.
Arrossejat a banda amb peix de roca i all i oli de Safrà de La Conca.
Arròs negre amb sípia i crancs de platja.
Arròs de calamars amb pebre roig “Tap de Cort” i canyuts.
Els mariners
Arròs mariner de crancs de platja.
Arròs mariner d’escamarlans de La Cala.
Els masquetes
Arròs a la masqueta amb pebrots de romesco nanos, cloïsses i pop roquer.
Arròs a la masqueta amb safrà de La Conca, carbassó i cloïsses.

POSTRES

Cireres i crema amb crustillant d’ametlles.
Mousse semifred de formatge fresc i xocolata blanca amb cítrics i sorbet de llimona.
Xarrupadeta de Santa Tecla.

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.

45,00€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones

ASSOCIACIO D´EMPRESARIS D’HOSTALERIA DE LA PROVINCIA DE TARRAGONA (AEHT) © 2025 | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies