Del mar a la taula: PEIX BLAU!
Del mar a la taula: PEIX BLAU!
Del mar a la taula: PEIX BLAU!

MRKT DE EDU CUESTA

C. Francolí, 8

DEGUSTACIÓ #1

MRKT DE EDU CUESTA
  • “TACO” DE SALMÓ: COCA DE BLAT AMB TÀRTAR DE SALMÓ, ALVOCAT, MANGO I LA SEVA MAIONESA
  • Taco de salmón: Tortita de trigo con tartar de salmón,
    aguacate, mango y su mayonesa
  • Salmon taco: Wheat tortilla with salmon tartare, avocado,
    mango and mayonnaise

DEGUSTACIÓ #2

MRKT DE EDU CUESTA
  • DAU DE TONYINA EN TEMPURA DE CIGRONS AMB LA NOSTRA SALSA TACOYAKI
  • Dado de atún en tempura de garbanzos con nuestra salsa tacoyaki
  • Tuna cube in chickpea tempura with our tacoyaki sauce

DEGUSTACIÓ #3

MRKT DE EDU CUESTA
  • VERAT BRASEJAT AMB MONGETES DE SANTA PAU I ALLS TENDRES
  • Caballa soasada con judías de Santa Pau y ajos tiernos
  • Grilled mackerel with Santa Pau beans and green garlic

COOK and TRAVEL

C. Llevant, 5

DEGUSTACIÓ #1

COOK and TRAVEL
  • BRIOIX DE SEITONS FREGITS AMB VINAGRETA DE CÍTRICS
  • Brioche de boquerones fritos con vinagreta de cítricos
  • Fried anchovy brioche with citrus vinaigrette

DEGUSTACIÓ #2

COOK and TRAVEL
  • TÀRTAR DE SARDINA AMB “AJOBLANCO” D’AVELLANES
  • Tartar de sardina con ajoblanco de avellanas
  • Sardine tartare with hazelnut “ajoblanco”

DEGUSTACIÓ #3

COOK and TRAVEL
  • COCA DE TONYINA A BAIXA TEMPERATURA AMB TOMÀQUET CONFITAT I GELAT D’ALFÀBREGA
  • Coca de bonito a baja temperatura con tomate confitado y helado de albahaca
  • Low-temperature “bonito coca” with confit tomato and basil ice cream

CASTILLO DE JAVIER

C. Barbastro, s/n

DEGUSTACIÓ #1

CASTILLO DE JAVIER
  • Filet d’Akami amb parmentier de patata trufada i foie
  • Solomillo de Akami con parmentier de patata trufada y foie
  • Akami sirloin with truffled potato parmentier and foie gras

DEGUSTACIÓ #2

CASTILLO DE JAVIER
  • Escabetx de cítrics amb verat i gelat de coco i mango
  • Escabeche de cítricos con caballa y helado de coco y mango
  • Citrus escabeche (marinade) with mackerel and coconut and mango ice cream

DEGUSTACIÓ #3

CASTILLO DE JAVIER
  • Torrada d’anxoves del Cantàbric amb vinagreta a la jardinera
  • Tosta de anchoas del Cantábrico con vinagreta a la jardinera
  • Cantabrian anchovies toast with garden dressing

HUMA

C. Barcelona, 62

HUMA
  • COCA DE VERAT EN TEXTURES AMB TOMÀQUET I TERRA DE LLARDONS
  • Coca de caballa en texturas con tomate y tierra de chicharrones
  • Mackerel coca in various textures with tomato and pork rinds

LA GRESCA

C. del Camí Reial, 2

LA GRESCA
  • CRACKER D’ESPELTA AMB CREMA D’ALVOCAT, CEBA, TOMÀQUET I SALMÓ FUMAT
  • Cracker de espelta con crema de aguacate, cebolla, tomate y salmón ahumado
  • Spelled cracker with avocado cream, onion, tomato and smoked salmon

LARA

Via Roma, 24

LARA
  • TATAKI DE PEIX ESPASA MARINAT SOBRE UNA BASE DE CUSCÚS I OUS D’ARENGADA
  • Tataki de pez espada marinado sobre una base de cuscús y huevas de arenque
  • Marinated swordfish tataki on a bed of couscous and herring roe

LUNATTIC

C. Colón, s/n cantonada C. Bilbao

LUNATTIC
  • CLOTXA BURGER: MINI PANET DE PAGÈS, ESCALIVADA AL FOC, OLIVADA, SALSA DE FESOLS I ALL NEGRE, AMB BURGER CASOLANA DE PEIX BLAU
  • Clotxa burger: mini panet de payés, escalivada al fuego, olivada, salsa de judías blancas y ajo negro, con burger casera de pescado azul
  • Clotxa burger: mini rustic bread, fire-roasted escalivada, olive tapenade, white beans and black garlic sauce, with homemade blue fish burger

THAI SALOU

C. de Barbastre, 13

THAI SALOU
  • SEITONS ARREBOSSATS AMB MELMELADA DE TAMARINDE I ESCALUNYES
  • Boquerones rebozados con mermelada de tamarindo y chalotas
  • Breaded anchovies with tamarind jam and shallots

ASADOR CÓRCEGA

C. Major, 31

ASADOR CÓRCEGA
  • TONYINA DEL CANTÀBRIC ACOMPANYADA DE TEXTURES DE CEBA
  • Atún del Cantábrico acompañado de texturas de cebolla
  • Cantabrian tuna accompanied by onion textures

EL TOTXO TAVERNA

C. Barcelona, 40

EL TOTXO TAVERNA
  • SEITONS “EL TOTXO”
  • Boquerones “El Totxo”
  • Anchovies “El Totxo”

ASSOCIACIO D´EMPRESARIS D’HOSTALERIA DE LA PROVINCIA DE TARRAGONA (AEHT) © 2024 | Avís legal | Política de privacitat