Les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs a Salou és un esdeveniment que ja s’ha convertit en una tradició imprescindible per als amants de la bona gastronomia.
L’arròs, un ingredient essencial de la nostra cuina mediterrània, serà el protagonista d’aquesta cita gastronòmica. Els nostres restauradors oferiran propostes que combinen tradició i innovació per sorprendre i delectar tots els paladars.
Des de la Regidoria de Dinamització Econòmica, continuem treballant per impulsar el sector econòmic local i reforçar Salou com a referent culinari. El govern municipal vol agrair el compromís dels establiments participants i el suport dels nostres patrocinadors, Bayo i Castell d’Or, que fan possible aquesta iniciativa.
Volem fer també un especial esment a l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Salou (AEHT Salou), per la seva necessària col·laboració. La seva implicació en la promoció de la gastronomia local i el seu suport són fonamentals per a l’èxit d’aquestes jornades i, òbviament, per al dinamisme del sector de la restauració del municipi.
Us animo a gaudir d’aquesta experiència única i a descobrir la riquesa gastronòmica de Salou.
Bon profit i bones jornades gastronòmiques!
Hèctor Maiquez Forcada
Regidor de Dinamització Econòmica
És un honor celebrar, una vegada més, el creixement i la consolidació de les nostres jornades gastronòmiques, un esdeveniment que, any rere any, reforça el seu posicionament i prestigi. L’ampliació d’aquesta iniciativa, amb la incorporació de nous establiments, no només posa de manifest la seva rellevància, sinó que també evidencia el compromís ferm de Salou amb l’excel·lència gastronòmica.
Avui, la nostra ciutat es consolida com un referent culinari a la Costa Daurada i a tot Catalunya, gràcies a una oferta gastronòmica diversa, innovadora i de gran qualitat, capaç d’atraure visitants durant tot l’any i de generar un impacte positiu en el sector turístic i econòmic local.
Vull transmetre el meu més sincer agraïment a tots els restauradors i professionals del sector per la seva dedicació, esforç i vocació de servei. La seva tasca és essencial per continuar impulsant el Salou Food Experience, elevant-ne la qualitat i l’excel·lència i reafirmant la identitat gastronòmica de la nostra ciutat.
Som conscients que units som més forts, i la col·laboració amb AEH Salou no només enriqueix aquest projecte, sinó que fa que la nostra marca sigui imparable, dotant-la d’un prestigi encara més gran.
Desitjo que aquesta edició sigui un nou èxit per a Salou.
Pere Granados Carrillo
Alcalde de Salou
Benvolguts i benvolgudes,
És un honor convidar-vos a descobrir les VI Jornades Gastronòmiques de l’Arròs
de Salou, que tindran lloc del 28 de març al 13 d’abril.
Aquestes jornades són una celebració del nostre patrimoni culinari i del paper
fonamental de l’arròs a la gastronomia local. Aquest cereal universal ens permet
explorar la diversitat i la tradició a través de plats com el sushi, la paella o la
caldereta. Cada restaurant participant us oferirà una experiència única, amb
propostes que són un reflex de la creativitat i l’essència del nostre territori.
Les elaboracions estaran preparades amb Arròs Bayo, un símbol d’excel·lència que
des de 1860 s’ha conreat amb passió al Delta de l’Ebre, i maridades amb els vins
i caves de Castell d’Or, un celler que agrupa l’esforç de 16 cooperatives i més de
2.200 famílies pageses compromeses amb la terra i la tradició.
No perdeu l’oportunitat de gaudir d’un arròs espectacular mentre donem la
benvinguda a la primavera.
Pep Moreno Martín
President de l’AEH Salou
LA HISTÒRIA INTERMINABLE.
Dedicada a l’arròs de Salou.
Amb reserva prèvia
www.deliranto.com
C. Llevant, 7
977 380 942
Dia de tancament:
Diumenge, dilluns i dimarts.
Horari de servei:
De 13:30 a 14:00 h i de 20:30 a 21:00 h.
Amanida de l’horta.Espàrrecs de Navarra a la vinagreta.
Arròs de gambes i carxofes.
Postres casolanes a escollir.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.
c. Rosa Sensat, 6
877 005 114
Dia de tancament:
Cap.
Horari de servei:
De 13:00 a 15:30h.
Carpaccio de vedella amb oli de tòfona, ruca i parmesà.
La nostra “Russa” amb envinagrats, caviar d’arengada i ventresca.
Arròs de bacallà amb galeres i carxofes amb tocs de safrà.
Canolis de crema.
Fruita de temporada.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Passeig Jaume I, s/n. Hotel Blaumar.
977 384 000
Dia de tancament:
Cap.
Horari de servei:
De 13:00 a 15:30h.
Tàrtar d’eriçó a la seva closca amb ceba tendra i tomàquet.
Cassoleta de musclos a l’estil Bufacaldos.
Crema de gambes amb xips de carxofes de Jerusalem.
Rossejat de calamar en dues textures amb all i oli de cibulet.
Menjablanc amb farina d’arròs.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.
Passeig Miramar, 40
613 005 002
Dia de tancament:
Dilluns.
Horari de servei:
De dimarts a diumenge 13:00 a 15:30h divendres i dissabtes 20:30 a 22:30h.
Gambes a l’allet.
Musclos a la vinagreta.
Amanida de mongetes negres.
Arròs fregit.
Arròs melós de marisc.
Arròs amb verdures.
Flam de vainilla.
Arròs amb llet.
Púding.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.
Via Roma, 3
977 036 783
Dia de tancament:
Dilluns.
Horari de servei:
De 12:00 a 23:00h.
Amanida d’algues wakame amb twister de llagostí.
Musclos a la planxa amb sal i pebre.
Croquetes de calamarcets.
Arròs melós de cranc blau.
Arròs de carxofes galeres i ceps.
Postres del dia.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.
Via Augusta, 19
977 316 225 / 616 039 043
Dia de tancament:
Dilluns i les nits del diumenge al dimecres.
Horari de servei:
De 13:00 a 16:00h i de 20:00 a 23:00h.
Musclos amb romesco.
Flor de carxofa amb pernil ibèric.
Arròs melós de pop amb calamarcets.
Carpaccio de pinya.
Pastís de formatge.
Sorbets.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.
Via Roma, 22
877 028 050
Dia de tancament:
Cap.
Horari de servei:
De 13:00 a 15:30h.
Coca de sardina amb albergínia cuinada al forn de llenya.
Ravioli de gamba amb el seu suc i bolets de temporada.
Carxofa en tempura i emulsió d’ all negre.
Arròs cremós de calçot i llàgrima ibèrica.
Pa, xocolata i caramel salat.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.
c. Camí de Hills – Coordenades GPS
977 129 070
www.infinitumliving.com
Dia de tancament:
Cap.
Horari de servei:
Dissabte de 12:30 a 16:30h i de 19:30 a 22:30h, diumenge de 12:30 a 16:30h.
“Salmorejo” amb ou i pernil ibèric.
Pop a la gallega a l’estil tradicional.
Fritada de peix amb romesco.
Arròs a la llauna de sípia amb carxofes, gambes i cloïsses.
Assortiment de postres La Taberna.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Autovia de Salou a Reus.
683 170 942
Dia de tancament:
Dilluns.
Horari de servei:
Dimarts, dimecres i diumenge de 13:00 a 16:00h. De dijous a dissabte de 13:00 a 16:00h i de 20:00 a 23:00h.
Degustació d’arrossos en textures.
Arròs del Pirineu.
Cruixent de tiramisú d’arròs inflat i gotes de Kalhúa.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.
Via Augusta, 14
977 383 413 / 615 371 937
Dia de tancament:
Dimarts.
Horari de servei:
De 13:00 a 15:30h i de 20:00 a 22:30h.
Musclos del Delta de l’Ebre al vapor.
Arròs melós de carxofa i galera.
“Torrija” caramel·litzada amb toc de canyella.
Cafè inclòs.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.
Passeig Miramar, 34
977 380 971
Dia de tancament:
Cap.
Horari de servei:
De dilluns a divendres 12:00 a 16:30h i de 19:30 a 22:00h.
Tomàquet del bo amb gamba en escabetx.
“Raviolones” farcits de pollastre teriyaki, amb curri vermell.
Arròs mar i muntanya amb brou de gambes i cansalada ibèrica confitada.
Gelat d’ametlla torrada amb albercoc.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.
c. Francolí, 8
608 513 689
Dia de tancament:
Diumenge nit i dilluns.
Horari de servei:
De 13:00 a 15:30h i de 20:00 a 22:30h.
Amanida formatge de cabra embolicat en pasta kataifi, fruits secs i codony.
Tàrtar de gambes vermelles sobre alvocat.
Pop a la gallega amb pimentón de la Vera.
Arròs melós de marisc estil senyoret i carxofes.
Pastís d’arròs amb llet amb un toc de llima.
Crema catalana.
Sorbet.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Av. Carles Buïgas, 29
977 383 998
Dia de tancament:
Dilluns.
Horari de servei:
De 13:00 a 15:30h i de 20:00 a 23:00h.
Gambes a l’allada.
Cloïsses a la marinera.
Carpaccio de bacallà.
Arròs negre.
Arròs amb bacallà.
Paella de marisc.
Tiramisú.
Panacota.
Crema catalana.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
c. Colón, 2
977 381 000
Dia de tancament:
Cap.
Horari de servei:
De 12:30 a 23:00h.
Aperitiu Cook and Travel
Calçots arrebossats amb salsa de romesco.
Amanida de burrata amb vinagreta de tomàquet confitat i escuma de pesto.
Calamars fregits a l’andalusa.
Arròs sec de llagostins a l’allet.
Risotto de bolets i tòfona a la parmesana.
Escuma de crema catalana amb sorbet.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.
c. Llevant, 5
977 350 707
Dia de tancament:
Cap.
Horari de servei:
De 13:30 a 15:30h i de 20:30 a 22:30h.
Insalata Tagliatella: Variat d’enciams, amb tomàquet confitat, nous, poma caramel·litzada, mousse de ricotta i cruixent de coppa de Grana Padano DOP.
Insalata Affumicata: Variat d’enciams, llagostins, salmó, bacallà, trinxat de cranc, seitons marinats i tomàquet confitat.
Risotto Mare Monte.
Risotto ibèric.
Risotto a la carbonara.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.
c. Murillo, 6-10
977 351 999
Dia de tancament:
Cap.
Horari de servei:
De 13:00 a 16:00h i de 19:00 a 23:30h.
Carpaccio de gamba vermella de Tarragona amb gel de tomàquet cherry infusionat amb xile vermell, alvocat, oli de llimona i cibulet.
Arròs melós de galta, carxofes i calçot.
Arròs caldós de llamàntol.
Pastís de formatge fresc.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.
c. Barbastre, 16
977 352 222
Dia de tancament:
Diumenge nit.
Horari de servei:
De 13:00-16:00h i de 20:00-23:00h
YAM SOM
Amanida de mandarina amb gambes i
escalunyes torrades.
KAO KA MUU
Braó de porc guisat a les cinc espècies i arròs gessamí.
FAKTONG CHIAM
Carbassa confitada i llet de coco.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
c. Barbastre, 13
977 350 406
Dia de tancament:
Dimarts i dimecres.
Horari de servei:
De 13:00 a 15:45h i de 19:30 a 22:30h.
Tatin d’escalunyes, crema agra, cansalada de Cal Rovira i Za’atar.
Arròs de rap, carxofes i anguila fumada.
Pasta de full amb maduixes i crema de festucs.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Passeig Miramar, 6
603 295 798
Dia de tancament:
Dilluns i dimarts.
Horari de servei:
De dimecres a divendres de 13:30 a 15:00h.
Degustació de les nostres patates braves 4R.
Eriçó de mar farcit de rap i llagostí al forn.
Tàrtar de tonyina vermella amb stracciatella de
Burrata i festucs (a compartir).
Arròs sec de bolets amb secret ibèric, escalopa de foie i pebrot del Piquillo.
Tiramisú casolà.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava. (2€ suplement)
Passeig de Miramar, 12
977 380 009
Dia de tancament:
Cap.
Horari de servei:
De 13:00 a 15:30h i de 20:00 a 22:00h.
ASSOCIACIO D´EMPRESARIS D’HOSTALERIA DE LA PROVINCIA DE TARRAGONA (AEHT) © 2024 | Avís legal | Política de privacitat