Salou Arròs 2025
Salou Arròs 2025
Salou Arròs 2025
Salou Arròs 2025
Salou Arròs 2025
Regió Mundial
Som Gastronomia
AEH Salou
Ajuntament de Salou
Salou 2025
Salou Food Experience
Castell d'Or
Bayo
Generalitat de Catalunya
Regió Mundial
Som Gastronomia
AEH Salou
Ajuntament de Salou
Salou 2025
Salou Food Experience
Castell d'Or
Bayo
Generalitat de Catalunya

Les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs a Salou és un esdeveniment que ja s’ha convertit en una tradició imprescindible per als amants de la bona gastronomia.

L’arròs, un ingredient essencial de la nostra cuina mediterrània, serà el protagonista d’aquesta cita gastronòmica. Els nostres restauradors oferiran propostes que combinen tradició i innovació per sorprendre i delectar tots els paladars.

Des de la Regidoria de Dinamització Econòmica, continuem treballant per impulsar el sector econòmic local i reforçar Salou com a referent culinari. El govern municipal vol agrair el compromís dels establiments participants i el suport dels nostres patrocinadors, Bayo i Castell d’Or, que fan possible aquesta iniciativa.

Volem fer també un especial esment a l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Salou (AEHT Salou), per la seva necessària col·laboració. La seva implicació en la promoció de la gastronomia local i el seu suport són fonamentals per a l’èxit d’aquestes jornades i, òbviament, per al dinamisme del sector de la restauració del municipi.

Us animo a gaudir d’aquesta experiència única i a descobrir la riquesa gastronòmica de Salou.

Bon profit i bones jornades gastronòmiques!

Hèctor Maiquez Forcada

Hèctor Maiquez Forcada
Regidor de Dinamització Econòmica

És un honor celebrar, una vegada més, el creixement i la consolidació de les nostres jornades gastronòmiques, un esdeveniment que, any rere any, reforça el seu posicionament i prestigi. L’ampliació d’aquesta iniciativa, amb la incorporació de nous establiments, no només posa de manifest la seva rellevància, sinó que també evidencia el compromís ferm de Salou amb l’excel·lència gastronòmica.

Avui, la nostra ciutat es consolida com un referent culinari a la Costa Daurada i a tot Catalunya, gràcies a una oferta gastronòmica diversa, innovadora i de gran qualitat, capaç d’atraure visitants durant tot l’any i de generar un impacte positiu en el sector turístic i econòmic local.

Vull transmetre el meu més sincer agraïment a tots els restauradors i professionals del sector per la seva dedicació, esforç i vocació de servei. La seva tasca és essencial per continuar impulsant el Salou Food Experience, elevant-ne la qualitat i l’excel·lència i reafirmant la identitat gastronòmica de la nostra ciutat.

Som conscients que units som més forts, i la col·laboració amb AEH Salou no només enriqueix aquest projecte, sinó que fa que la nostra marca sigui imparable, dotant-la d’un prestigi encara més gran.

Desitjo que aquesta edició sigui un nou èxit per a Salou.

Pere Granados Carrillo

Pere Granados Carrillo
Alcalde de Salou

Benvolguts i benvolgudes,

És un honor convidar-vos a descobrir les VI Jornades Gastronòmiques de l’Arròs
de Salou, que tindran lloc del 28 de març al 13 d’abril.

Aquestes jornades són una celebració del nostre patrimoni culinari i del paper
fonamental de l’arròs a la gastronomia local. Aquest cereal universal ens permet
explorar la diversitat i la tradició a través de plats com el sushi, la paella o la
caldereta. Cada restaurant participant us oferirà una experiència única, amb
propostes que són un reflex de la creativitat i l’essència del nostre territori.

Les elaboracions estaran preparades amb Arròs Bayo, un símbol d’excel·lència que
des de 1860 s’ha conreat amb passió al Delta de l’Ebre, i maridades amb els vins
i caves de Castell d’Or, un celler que agrupa l’esforç de 16 cooperatives i més de
2.200 famílies pageses compromeses amb la terra i la tradició.

No perdeu l’oportunitat de gaudir d’un arròs espectacular mentre donem la
benvinguda a la primavera.

Pep Moreno Martín
President de l’AEH Salou

Estrella Guía Michelin
Sol Guía Repsol
Pep Moreno Martín
Estrella MIchelín

DELIRANTO

Estrella Michelín - Sol Guía Repsol

Sol Guía Repsol

DELIRANTO

Estrella Michelín - Sol Guía Repsol

Estrella MIchelín
Sol Guía Repsol

MENÚ DEGUSTACIÓ

LA HISTÒRIA INTERMINABLE.
Dedicada a l’arròs de Salou.

Amb reserva prèvia
www.deliranto.com

C. Llevant, 7
977 380 942

Dia de tancament:
Diumenge, dilluns i dimarts.

Horari de servei:
De 13:30 a 14:00 h i de 20:30 a 21:00 h.

AMARANTO

ENTRANT A ESCOLLIR

Amanida de l’horta.Espàrrecs de Navarra a la vinagreta.

PRINCIPAL

Arròs de gambes i carxofes.

POSTRES

Postres casolanes a escollir.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.

PREU: 25€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones.
Preu per persona.

c. Rosa Sensat, 6
877 005 114

Dia de tancament:
Cap.

Horari de servei:
De 13:00 a 15:30h.

ARENA RESTAURANT

ENTRANT A ESCOLLIR

Carpaccio de vedella amb oli de tòfona, ruca i parmesà.
La nostra “Russa” amb envinagrats, caviar d’arengada i ventresca.

PRINCIPAL

Arròs de bacallà amb galeres i carxofes amb tocs de safrà.

POSTRES A ESCOLLIR

Canolis de crema.
Fruita de temporada.

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.

PREU: 36€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones.
Preu per persona.

Passeig Jaume I, s/n. Hotel Blaumar.
977 384 000

Dia de tancament:
Cap.

Horari de servei:
De 13:00 a 15:30h.

BUFACALDOS RESTAURANT

ENTRANTS A COMPARTIR

Tàrtar d’eriçó a la seva closca amb ceba tendra i tomàquet.
Cassoleta de musclos a l’estil Bufacaldos.
Crema de gambes amb xips de carxofes de Jerusalem.

PRINCIPAL

Rossejat de calamar en dues textures amb all i oli de cibulet.

POSTRES

Menjablanc amb farina d’arròs.
Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.

PREU: 45€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones.
Preu per persona.

Passeig Miramar, 40
613 005 002

Dia de tancament:
Dilluns.

Horari de servei:
De dimarts a diumenge 13:00 a 15:30h divendres i dissabtes 20:30 a 22:30h.

RESTAURANT BAR “EL MORRO”

ENTRANT A ESCOLLIR

Gambes a l’allet.
Musclos a la vinagreta.
Amanida de mongetes negres.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Arròs fregit.
Arròs melós de marisc.
Arròs amb verdures.

POSTRES A ESCOLLIR

Flam de vainilla.
Arròs amb llet.
Púding.

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.

PREU: 25€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones.
Preu per persona.

Via Roma, 3
977 036 783

Dia de tancament:
Dilluns.

Horari de servei:
De 12:00 a 23:00h.

EL RACÓ DE NICO

ENTRANTS PER COMPARTIR

Amanida d’algues wakame amb twister de llagostí.
Musclos a la planxa amb sal i pebre.
Croquetes de calamarcets.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Arròs melós de cranc blau.
Arròs de carxofes galeres i ceps.

POSTRES

Postres del dia.

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.

PREU: 32€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones.
Preu per persona.
Prèvia reserva.

Via Augusta, 19
977 316 225 / 616 039 043

Dia de tancament:
Dilluns i les nits del diumenge al dimecres.

Horari de servei:
De 13:00 a 16:00h i de 20:00 a 23:00h.

LA TASKA GASTROBAR

ENTRANTS A COMPARTIR

Musclos amb romesco.
Flor de carxofa amb pernil ibèric.

PRINCIPAL

Arròs melós de pop amb calamarcets.

POSTRES A ESCOLLIR

Carpaccio de pinya.
Pastís de formatge.
Sorbets.

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.

PREU: 35€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones.
Preu per persona.

Via Roma, 22
877 028 050

Dia de tancament:
Cap.

Horari de servei:
De 13:00 a 15:30h.

THE TERRACE AT HILLS - INFINITUM

ENTRANTS PER COMPARTIR

Coca de sardina amb albergínia cuinada al forn de llenya.
Ravioli de gamba amb el seu suc i bolets de temporada.
Carxofa en tempura i emulsió d’ all negre.

PRINCIPAL

Arròs cremós de calçot i llàgrima ibèrica.

POSTRES

Pa, xocolata i caramel salat.

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.

PREU: 38,50€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones.
Preu per persona.

Dia de tancament:
Cap.

Horari de servei:
Dissabte de 12:30 a 16:30h i de 19:30 a 22:30h, diumenge de 12:30 a 16:30h.

LA TABERNA DEL ÁNCORA

APERITIUS

“Salmorejo” amb ou i pernil ibèric.
Pop a la gallega a l’estil tradicional.
Fritada de peix amb romesco.

PRINCIPAL

Arròs a la llauna de sípia amb carxofes, gambes i cloïsses.

POSTRES

Assortiment de postres La Taberna.

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.

PREU: 33,75€

IVA INCLÒS

Autovia de Salou a Reus.
683 170 942

Dia de tancament:
Dilluns.

Horari de servei:
Dimarts, dimecres i diumenge de 13:00 a 16:00h. De dijous a dissabte de 13:00 a 16:00h i de 20:00 a 23:00h.

MALAPECORA BY BANDARRA

ENTRANT

Degustació d’arrossos en textures.

PRINCIPAL

Arròs del Pirineu.

POSTRES

Cruixent de tiramisú d’arròs inflat i gotes de Kalhúa.

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.

PREU: 39€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones.
Preu per persona.

Via Augusta, 14
977 383 413 / 615 371 937

Dia de tancament:
Dimarts.

Horari de servei:
De 13:00 a 15:30h i de 20:00 a 22:30h.

MORABITO

ENTRANT

Musclos del Delta de l’Ebre al vapor.

PRINCIPAL

Arròs melós de carxofa i galera.

POSTRES

“Torrija” caramel·litzada amb toc de canyella.
Cafè inclòs.

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.

PREU: 19,50€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones.
Preu per persona.

Passeig Miramar, 34
977 380 971

Dia de tancament:
Cap.

Horari de servei:
De dilluns a divendres 12:00 a 16:30h i de 19:30 a 22:00h.

MRKT GASTROBAR

ENTRANTS

Tomàquet del bo amb gamba en escabetx.
“Raviolones” farcits de pollastre teriyaki, amb curri vermell.

PRINCIPAL

Arròs mar i muntanya amb brou de gambes i cansalada ibèrica confitada.

POSTRES

Gelat d’ametlla torrada amb albercoc.

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.

PREU: 40€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones.
Preu per persona.

c. Francolí, 8
608 513 689

Dia de tancament:
Diumenge nit i dilluns.

Horari de servei:
De 13:00 a 15:30h i de 20:00 a 22:30h.

O MAR RESTAURANT

ENTRANTS PER COMPARTIR

Amanida formatge de cabra embolicat en pasta kataifi, fruits secs i codony.
Tàrtar de gambes vermelles sobre alvocat.
Pop a la gallega amb pimentón de la Vera.

PRINCIPAL

Arròs melós de marisc estil senyoret i carxofes.

POSTRES A ESCOLLIR

Pastís d’arròs amb llet amb un toc de llima.
Crema catalana.
Sorbet.

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.

PREU: 39€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones.
Preu per persona.

Av. Carles Buïgas, 29
977 383 998

Dia de tancament:
Dilluns.

Horari de servei:
De 13:00 a 15:30h i de 20:00 a 23:00h.

CAFFE DI MARE

ENTRANT A ESCOLLIR

Gambes a l’allada.
Cloïsses a la marinera.
Carpaccio de bacallà.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Arròs negre.
Arròs amb bacallà.
Paella de marisc.

POSTRES CASOLANS A ESCOLLIR

Tiramisú.
Panacota.
Crema catalana.

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.

PREU: 29€

IVA INCLÒS

c. Colón, 2
977 381 000

Dia de tancament:
Cap.

Horari de servei:
De 12:30 a 23:00h.

COOK AND TRAVEL

MENÚ MEDITERRANI

Aperitiu Cook and Travel

ENTRANTS A COMPARTIR

Calçots arrebossats amb salsa de romesco.
Amanida de burrata amb vinagreta de tomàquet confitat i escuma de pesto.
Calamars fregits a l’andalusa.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Arròs sec de llagostins a l’allet.
Risotto de bolets i tòfona a la parmesana.

POSTRES

Escuma de crema catalana amb sorbet.

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.

PREU: 45€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones.
Preu per persona.

c. Llevant, 5
977 350 707

Dia de tancament:
Cap.

Horari de servei:
De 13:30 a 15:30h i de 20:30 a 22:30h.

TAGLIATELLA SALOU

ENTRANT PER COMPARTIR, A ESCOLLIR

Insalata Tagliatella: Variat d’enciams, amb tomàquet confitat, nous, poma caramel·litzada, mousse de ricotta i cruixent de coppa de Grana Padano DOP.

Insalata Affumicata: Variat d’enciams, llagostins, salmó, bacallà, trinxat de cranc, seitons marinats i tomàquet confitat.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Risotto Mare Monte.
Risotto ibèric.
Risotto a la carbonara.

POSTRES

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.

PREU: 26€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones.
Preu per persona.

c. Murillo, 6-10
977 351 999

Dia de tancament:
Cap.

Horari de servei:
De 13:00 a 16:00h i de 19:00 a 23:30h.

CASTILLO DE JAVIER

ENTRANT

Carpaccio de gamba vermella de Tarragona amb gel de tomàquet cherry infusionat amb xile vermell, alvocat, oli de llimona i cibulet.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Arròs melós de galta, carxofes i calçot.
Arròs caldós de llamàntol.

POSTRES

Pastís de formatge fresc.

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Garnatxa Negre DO Terra Alta.
Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava.

PREU: 48€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones.
Reserva prèvia

c. Barbastre, 16
977 352 222

Dia de tancament:
Diumenge nit.

Horari de servei:
De 13:00-16:00h i de 20:00-23:00h

THAI SALOU

ENTRANT

YAM SOM
Amanida de mandarina amb gambes i
escalunyes torrades.

PRINCIPAL

KAO KA MUU
Braó de porc guisat a les cinc espècies i arròs gessamí.

POSTRES

FAKTONG CHIAM
Carbassa confitada i llet de coco.

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.

PREU: 32€

IVA INCLÒS

c. Barbastre, 13
977 350 406

Dia de tancament:
Dimarts i dimecres.

Horari de servei:
De 13:00 a 15:45h i de 19:30 a 22:30h.

[M]NUDO

ENTRANT

Tatin d’escalunyes, crema agra, cansalada de Cal Rovira i Za’atar.

PRINCIPAL

Arròs de rap, carxofes i anguila fumada.

POSTRES

Pasta de full amb maduixes i crema de festucs.

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.

PREU: 40€

IVA INCLÒS
Mínim 2 persones.
Preu per persona.
Cal reservar amb 3 dies d’antelació.

Passeig Miramar, 6
603 295 798

Dia de tancament:
Dilluns i dimarts.

Horari de servei:
De dimecres a divendres de 13:30 a 15:00h.

4R CASABLANCA RESTAURANT

ENTRANTS

Degustació de les nostres patates braves 4R.
Eriçó de mar farcit de rap i llagostí al forn.
Tàrtar de tonyina vermella amb stracciatella de
Burrata i festucs (a compartir).

PRINCIPAL

Arròs sec de bolets amb secret ibèric, escalopa de foie i pebrot del Piquillo.

POSTRES

Tiramisú casolà.

Xarrup de licor d’arròs Segadors del Delta.

MARIDATGE

Castell d’Or Xarel·lo DO Penedès.
Castell d’Or Brut Reserva Imperial DO Cava. (2€ suplement)

PREU: 34€

DILLUNS A DIVENDRES

PREU: 36€

DISSABTES I DIUMENGES
Mínim 2 persones.
Preu per persona.

Passeig de Miramar, 12
977 380 009

Dia de tancament:
Cap.

Horari de servei:
De 13:00 a 15:30h i de 20:00 a 22:00h.

ASSOCIACIO D´EMPRESARIS D’HOSTALERIA DE LA PROVINCIA DE TARRAGONA (AEHT) © 2024 | Avís legal | Política de privacitat