menús:
APERITIU
Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.
ENTRANTS A ESCOLLIR
Carxofes a la brasa amb romesco i crumble de fruits secs.
Bombons de calamarsons a la seva tinta glacejats al romesco.
Carpaccio de Picanya madurada amb vinagreta de romesco i formatge Tête-moine.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Arròs de pop amb romesco i oliva en cendre.
(mínim 2 persones)
Tataki de ¨chuleton¨ de vaca amb patates arrugades al romesco.
Zamburinyes gallegues a la brasa i gratinades al romesco.
POSTRES
Tiramisú nitrogenat amb praliné d’avellanes, ametlles i festucs.
MARIDATGE
Vinícola de Nulles – Cent Veremes 100% Macabeu.
Macabeu de vinyes velles, Ecològic – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Port Esportiu Tarragona.
Passeig Rafael Casanova
622 221 035
@amazonicowellnessfoodcocktails
Horari de servei:
Dilluns, dimecres i dijous de 13,00 a 15,30h i de 20,00 a 23,00h. Divendres i dissabtes de 13,00 a 15,30h. Diumenge de 20,00 a 23,00h.
Dia de tancament:
Dimarts.
APERITIU
Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose i la nostra tapeta del dia.
ENTRANTS A ESCOLLIR
Musclos amb romesco “QUATTROS”.
Crema de gambes vermelles amb rap.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Bacallà al forn amb picada de romesco i sofregit.
Verat rostit amb romesco.
POSTRES A ESCOLLIR
Escuma de crema catalana amb gelat d’avellana.
“Torrija” de pa brioix, crema anglesa i gelat de mel.
MARIDATGE
Celler Blanch – Vi Pont Fosc.
Macabeu amb fusta – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Sant Domènech, 2
977 225 941
@apatsquattros
Horari de servei:
De 13,00 a 16,00h i de 20,00 a 23,30h.
Dia de tancament:
Dilluns.
APERITIU
Vermut Yzaguirre en geleé i humus d’olives farcides.
ENTRANTS DEGUSTACIÓ
Tàrtar d’escalivada amb sardina fumada, formatge de l’Albió i lactonesa de romesco.
Terrina de cap i pota amb poma, llagostins i oli de romesco.
Tallarines de tinta i sípia amb pesto roso de romesco.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Cassola d’arròs amb cloïsses, calamar i picada de romesco “un punt picant”.
Llom de bacallà amb crema de romesco i fesolets de Santa Pau.
Melós de vaca vella amb reducció de vi del Priorat i parmentier arromescat.
POSTRES
Pastís de formatge amb “fals romesco” de fruites vermelles i fruits secs.
MARIDATGE
Celler Blanch – Vi Pont Fosc.
Macabeu amb fusta – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Misser Sitges, 13 Baixos
977 218 040
@restaurantarcs
Horari de servei:
De 13,00 a 15,30h i de 20,30 a 22,30h.
Dia de tancament:
Diumenge i dilluns.
ENTRANTS A ESCOLLIR
Calamars a la romana.
Amanida amb formatge de cabra amb romesco.
Bunyols de bacallà.
Esqueixada de bacallà amb romesco.
Seitons fregits.
Musclos al vapor o romesco.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Paella marinera.
Fideuà.
Arròs negre.
Arròs amb confit d’ànec.
Arròs caldós de galeres.
Orada al forn (sup. 3 €).
Entrecot (sup. 3€).
POSTRES
A escollir de la carta.
MARIDATGE
Celler Blanch – Vi Pont Fosc.
Macabeu amb fusta – DO Tarragona.
(Inclou 1 copa de vi per persona, pa i aigua.
Ampolla de vi per a 4 persones).
* Aquest menú se servirà a les nits amb reserva prèvia
INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Apodaca, 7
647 104 627
Horari de servei:
De 13,00 a 16,00h i de 20,00 a 23,30h.
Dia de tancament:
Dilluns.
APERITIU
Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.
ENTRANT
Escamarlà enrotllat amb ceps i llit d’albergínia arromescada.
PRINCIPAL
Mongetes i bacallà arromescat en confit.
POSTRES
Creme brulé amb nabius.
MARIDATGE
Vinícola de Nulles – Cent Veremes 100% Macabeu.
Macabeu de vinyes velles, Ecològic – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Rambla Nova, 24
661 298 141
Horari de servei:
De 13,00 a 15,30h.
Dia de tancament:
Cap dia.
APERITIU
Vermut Yzaguirre.
ENTRANTS PER COMPARTIR
Timbal d’escarola i romesco sobre carpaccio de bacallà fumat.
Musclos amb api i llima.
Caputxí de bolets de temporada.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Arròs cremós amb carpaccio de gambes i emulsió de romesco (mínim 2 persones).
Romesquet de peix i marisc.
POSTRES
El nostre músic.
MARIDATGE
Vinícola de Nulles – Cent Veremes 100% Macabeu.
Macabeu de vinyes velles, Ecològic – DO Tarragona.
* Inclou maridatge, pa i aigua. No se servirà aquest menú en caps de setmana i festius migdia.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Carretera N-340 Km.
1172 Càmping Tamarit.
977 651 364
Horari de servei:
De 13,00 a 15,00h i de 19,30 a 22,00h.
Dia de tancament:
Cap dia.
APERITIU
Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.
ENTRANT A ESCOLLIR
Amanida d’escarola frisee amb pernil d’ànec, tomàquet, poma i romesco.
Mandonguilles d’espinacs i espatlla ibèrica amb romesco.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Botifarra negra a la brasa, fesols, romesco i patata.
Bacallà amb tempura de tinta de calamar i espàrrecs de marge.
POSTRES A ESCOLLIR
Trufes de xocolata amb Chartreuse.
Pastís de formatge amb fruits vermells.
MARIDATGE
Celler Blanch – Vi Pont Fosc.
Macabeu amb fusta – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Pla de la Seu, 5
977 895 265
@casabalcells
Horari de servei:
De 13,00 a 16,00h i de 20,00 a 23,00h.
Dia de tancament:
Cap dia.
APERITIU
Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.
ENTRANT
Esqueixada de bacallà amb romesco.
PRINCIPAL
Romesquet de caçó amb cloïsses.
POSTRES
Coulant de xocolata.
MARIDATGE
Vinícola de Nulles – Cent Veremes 100% Macabeu.
Macabeu de vinyes velles, Ecològic – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Soler, 6
877 642 595
@elantojitodemarta_
Horari de servei:
De 13,30 a 15,00,h i de 21,00 a 22,30h.
*Amb reserva prèvia.
Dia de tancament:
Diumenge.
APERITIU
Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rose.
ENTRANT A COMPARTIR A MIG DE TAULA
Anxoves DO Tarragona sobre tomacó.
Croquetes de pop amb pebre vermell.
Cloïsses a la cavera.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Arròs a la masqueta amb pebrots de romesco nanos, pop roquer i cloïsses.
Morro de bacallà amb romesco i fesolets.
Cua de bou farcida amb polenta en romesco.
POSTRES
La Pera “Bella Helena.”
MARIDATGE
Vinícola de Nulles – Cent Veremes 100% Macabeu. Macabeu de vinyes velles, Ecològic – DO Tarragona.
(1/2 ampolla per persona)
INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Natzaret, 10 Plaça del Rei
977 228 938
www.elllagut.com
@elllagut
Horari de servei:
De 13,00 a 15,00h i de 20,30 a 22h.
Dia de tancament:
Diumenge nit i dilluns.
ENTRANT
Amanida de bacallà, escarola “cabell d’Àngel” i romesco, recepta familiar del Pósit.
PRINCIPAL
Romescada de rap amb gamba blanca de Tarragona i musclos del Delta.
POSTRES
Postres a escollir amb copa de cava.
MARIDATGE
Mas Vicens – Vi Coll de Cabra Ancestral.
Macabeu Escumós – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Moll de pescadors, 25
977 436 912
www.elposit.com
Horari de servei:
De 13,00 a 16,00h i de 20,00 a 23,00h excepte dissabte i diumenge migdia.
Dia de tancament:
Cap dia.
ENTRANTS A ESCOLLIR
Xató estil Forum.
Caneló de confit d’ànec i foie gras amb cremós d’ametlles.
PRINCIPAL
Romescada de rap amb escamarlans i cloïsses.
POSTRES A ESCOLLIR
Carpaccio de pinya amb crema catalana.
Coulant de xocolata amb gelat de coco i encenalls de xocolata.
MARIDATGE
Celler Blanch – Vi Pont Fosc.
Macabeu amb fusta – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Plaça de la Font, 37
977 231 718
Horari de servei:
De 12,00 a 17,00h i de 19.00 a 23.30h.
Dia de tancament:
Dimecres.
APERITIU
Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.
ENTRANT A ESCOLLIR
Xatonada d’escarola amb salsa de romesco.
Guisat de cigrons amb cloïsses.
Flor de carxofa confitada amb pernil ibèric.
Esqueixada de bacallà.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Romescada de bacallà amb marisc.
Graellada de verdures amb romesco.
Popets amb romesco.
Tagliatelle frutti di Mare al romesco.
POSTRES A ESCOLLIR
Crema catalana.
Coulant casolà amb nata.
Pastís de formatge casolà.
Torrija de brioix.
MARIDATGE
Celler Blanch – Vi Pont Fosc.
Macabeu amb fusta – DO Tarragona.
(Dues copes per persona)
Caps de setmana.
De dilluns a divendres.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Rambla Nova, 3
@gb_elbalcon
Horari de servei:
De 13.00 a 16.00h.
Dia de tancament:
Dimarts.
APERITIU
Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.
ENTRANTS A COMPARTIR
Calamars a la romana.
Musclos al vapor.
PRINCIPAL
Romesquet de peix variat.
POSTRES A ESCOLLIR
Sorbet de llimona.
Crema catalana.
MARIDATGE
Vinícola de Nulles- Vi Cent Veremes.
100% Macabeu. Ecològic – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Trafalgar, 21
617 494 654
www.ancoradelserrallo.es
Horari de servei:
De 13,00 a 1,00h.
Dia de tancament:
Cap dia.
APERITIU
Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.
ENTRANT
Xató amb el nostre romesco d’avellanes.
PRINCIPAL
Arròs de bacallà amb picada de romesco.
POSTRES
Crema catalana.
MARIDATGE
Celler Blanch – Vi Pont Fosc.
Macabeu amb fusta – DO Tarragona.
23,90€
INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Trafalgar, 1
977 782 595
Horari de servei:
De 13,00 a 16,00h.
Dia de tancament:
Dimarts.
MENÚ DEGUSTACIÓ
Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.
Coca de pa de vidre amb romesco i verat marinat.
Rotllo cruixent farcit de bacallà amb alls tendres i romesco.
Mandonguilles de rap i sípia amb romesquet.
Ragout de vedella Bruna eco amb bolets i romesco.
POSTRES
Coulant de xocolata amb gelat.
MARIDATGE
Vinícola de Nulles- Vi Cent Veremes.
100% Macabeu. Ecològic – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Pl. De Santiago Rusiñol, 5
977 242 007
www.lacucafera.es
Horari de servei:
De 13,00 a 15,30h i de 20,30 a 23,00h.
Dia de tancament:
Dimarts i dimecres.
APERITIU
Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.
ENTRANT A COMPARTIR
Musclos La Malcriada amb romesco.
Graellada de verdures amb romesco.
Tellerines a la marinera.
Calamars a la romana.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Pop a la brasa amb romesco.
Entrecot a la brasa amb romesco.
POSTRES A ESCOLLIR
“Torrija” casolana.
Coulant Casolà.
Gelat variat.
MARIDATGE
Cellers Blanch- Vi pont Fosc,
Macabeu amb fusta – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Reding, 28
602 820 407
@lamalcriadatgn
Horari de servei:
De 12,00 a 15,30h i de 20,00 a 23,30h.
Dia de tancament:
Diumenge i migdies de dimarts i dijous.
APERITIU
Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.
ENTRANT
Navalles amb cibulet, algues wakame i romesco.
PRINCIPAL
Arròs de bacallà, patates, vieires i romesco.
POSTRES A ESCOLLIR
Pastís de formatge.
Lemmon pie La Morada.
MARIDATGE
Celler Blanch – Vi Pont Fosc.
Macabeu amb fusta – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
C. De Natzaret, 7
877 070 862
@lamoradatgn
Horari de servei:
De 13,30 a 16,00h.
Dia de tancament:
Dilluns, dimarts i dimecres.
ENTRANTS A COMPARTIR
Croqueta d’escalivada, anxoves i allioli de romesco.
Bimi en tempura, romesco i aji.
Ou a baixa temperatura, parmentier cremosa de remolatxa, bolets saltejats en suc de vedella i gouchujang.
PRINCIPAL
Romesco de sípia, mandonguilla de vedella madurada i patata cruixent.
POSTRES
Eclais farcit crema de vainilla i mousse de Nutella.
MARIDATGE A ESCOLLIR
DO Tarragona
Vinícola de Nulles – Cent Veremes 100% Macabeu.
Macabeu de vinyes velles, Ecològic
Celler Blanch – Vi Pont Fosc. Macabeu amb fusta
Mas Vicens – Vi Coll de Cabra Ancestral.
Macabeu Escumós.
(Una ampolla per cada 2 persones)
Recomanció BIB GOURMAND 2023
INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Sant Pere, 38
Fb: la xarxa
@xarxarestaurant
www.xarxarestaurant.com
* Amb reserva previa via web
Horari de servei:
Migdia de dimarts a dissabte de 13,00 a 15,30h. Divendres i dissabte de 20.30 a 22,00h.
Dia de tancament:
Diumenge i dilluns.
APERITIU
Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.
MENÚ DEGUSTACIÓ
Coca de seitons marinats amb tomàquet especiat i romesco.
Crema de carbassa amb llagostins i bolets saltejats.
Coulant de patata, ou, sobrassada, romesco i pop.
Romesquet de rap.
POSTRES
Carrot cake amb ganache de gingebre i gelat de canyella.
MARIDATGE
Celler Blanch – Vi Pont Fosc.
Macabeu amb fusta – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Passeig Marítim Rafael De Casanovas, 23
977 241 828
www.masrosello.com
Horari de servei:
De 13.30 a 16.00h i de 20.00 a 23.30h.
Dia de tancament:
Diumenge nit i dilluns tot el dia.
APERITIU
Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rose i croqueta de cua de bou.
ENTRANTS A ESCOLLIR
Musclos amb romesco.
Porro escalivat amb romesco i parmesà.
PRINCIPAL
Trinxat arromescat de botifarra blanca del perol i confitats amb vinagre.
Romesquet de corball.
POSTRES A ESCOLLIR
El nostre pastís de llimona.
Escuma de crema catalana.
MARIDATGE
Celler Blanch – Vi Pont Fosc.
Macabeu amb fusta – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Merceria, 34
977 857 662
Horari de servei:
De dijous a dilluns de 13,30 a 15,30h i de 20,15 a 23,00h.
Dia de tancament:
Dimarts i dimecres.
APERITIU
Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rose.
Tapa de pizza de romesco: Mozzarella, scamorza, porro, romesco, llonganissa d’Alforja, orenga i olives.
ENTRANT
Xatonada: amanida d’escarola amb anxoves, tomàquets cherry, bacallà, olives negres i romesco.
PRINCIPAL
Xurrasco amb romesco i patates a la brasa.
POSTRES A ESCOLLIR
Tiramisú.
Pannacotta.
Crema de llimona.
Flam.
Pastís de xocolata.
MARIDATGE
Celler Blanch – Vi Pont Fosc.
Macabeu amb fusta – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Av. Boscos de Tarragona, 2
977 207 445
www.pizzaboscos.com
Horari de servei:
De 13,00 a 16,00h i de 20,00 a 24,00h.
* Dimecres 11 obrim a la nit i dijous 12 tot el dia.
Dia de tancament:
Dilluns, dimarts, dimecres i dijous migdia.
APERITIU
Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.
ENTRANTS A ESCOLLIR
Cors de carxofa amb romesco, ou pocheé i espatlla de pernil.
Amanida de formatge de cabra, poma, magrana i romesco.
PRINCIPAL
Tronc de bacallà amb melmelada de pebrot del “piquillo”, espàrrecs de marge i romesco.
POSTRES A ESCOLLIR
Pastís de xocolata amb oli i sal.
Pastís de formatge amb fruits vermells.
MARIDATGE
Vinícola de Nulles – Cent Veremes 100% Macabeu.
Macabeu de vinyes velles, Ecològic – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Plaça de la Font, 9
977 421 196
@4latas
Horari de servei:
De 13,00 a 16,00h i de 20,00 a 23,00h.
Dia de tancament:
Cap dia.
APERITIU
Xató del Nàutic i pop a l’all acompanyat de romesco picantó.
ENTRANT
Rap fresc a la planxa sobre fesols de Santa Pau i ceba confitada banyat amb romesco.
PRINCIPAL
Xurrasco amb romesco i patates a la brasa.
POSTRES A ESCOLLIR
Pastís de tres formatges amb fruits vermells.
Gelat de Turró amb crumble de galetes Lotus.
MARIDATGE
Vinícola de Nulles – Cent Veremes 100% Macabeu.
Macabeu de vinyes velles, Ecològic – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Moll de Llevant, s/n
628 733 220
@restaurantnautictarragona
Horari de servei:
De 13,00 a 16,00h.
Dia de tancament:
Cap dia.
APERITIU
Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.
ENTRANTS A COMPARTIR
Fals Xató: escarola, bacallà esqueixat, olives arbequines, tomàquet i olivada de romesco.
Calamar del Mediterrani a la planxa amb les seves dues salses.
Tellerines saltejades estil “Xiringuito”.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Suquet de romesco amb llom de lluç de palangre i escamarlà.
Cassola de conill amb cargols i picada de romesco.
POSTRES
Pastís de crema catalana amb gelat.
MARIDATGE
Vinícola de Nulles – Cent Veremes 100% Macabeu.
Macabeu de vinyes velles, Ecològic – DO Tarragona.
INFORMACIÓ I RESERVES:
C. Abat, 2
625 715 901
Horari de servei:
De dimecres a dissabte de 13.30 a 15.30h i de 20.30 a 23.00h. Diumenge de 13.30 a 15.30h.
Dia de tancament:
Dilluns i dimarts.
* Totes les imatges que apareixen en aquest llibre han estat cedides pel Fons Municipal. Centre d’Imatges de Tarragona / L’Arxiu.
Galeta | Durada | Descripció |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |