Col·laboradors:

menús:

AMAZÓNICO WELLNESS FOOD & COCKTAILS

APERITIU

Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.

ENTRANTS A ESCOLLIR

Carxofes a la brasa amb romesco i crumble de fruits secs.

Bombons de calamarsons a la seva tinta glacejats al romesco.

Carpaccio de Picanya madurada amb vinagreta de romesco i formatge Tête-moine.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Arròs de pop amb romesco i oliva en cendre.

(mínim 2 persones)

Tataki de ¨chuleton¨ de vaca amb patates arrugades al romesco.

Zamburinyes gallegues a la brasa i gratinades al romesco.

POSTRES

Tiramisú nitrogenat amb praliné d’avellanes, ametlles i festucs.

MARIDATGE

Vinícola de Nulles – Cent Veremes 100% Macabeu.

Macabeu de vinyes velles, Ecològic – DO Tarragona.

48€

INFORMACIÓ I RESERVES:

Port Esportiu Tarragona.

Passeig Rafael Casanova

622 221 035

@amazonicowellnessfoodcocktails

Horari de servei:
Dilluns, dimecres i dijous de 13,00 a 15,30h i de 20,00 a 23,00h. Divendres i dissabtes de 13,00 a 15,30h. Diumenge de 20,00 a 23,00h.

Dia de tancament:

Dimarts.

ÀPATS QUATTROS

APERITIU

Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose i la nostra tapeta del dia.

ENTRANTS A ESCOLLIR

Musclos amb romesco “QUATTROS”.

Crema de gambes vermelles amb rap.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Bacallà al forn amb picada de romesco i sofregit.

Verat rostit amb romesco.

POSTRES A ESCOLLIR

Escuma de crema catalana amb gelat d’avellana.

“Torrija” de pa brioix, crema anglesa i gelat de mel.

MARIDATGE

Celler Blanch – Vi Pont Fosc.

Macabeu amb fusta – DO Tarragona.

30€

INFORMACIÓ I RESERVES:

C. Sant Domènech, 2

977 225 941

@apatsquattros

Horari de servei:
De 13,00 a 16,00h i de 20,00 a 23,30h.

Dia de tancament:

Dilluns.

“ARCS” RESTAURANT

APERITIU

Vermut Yzaguirre en geleé i humus d’olives farcides.

ENTRANTS DEGUSTACIÓ

Tàrtar d’escalivada amb sardina fumada, formatge de l’Albió i lactonesa de romesco.

Terrina de cap i pota amb poma, llagostins i oli de romesco.

Tallarines de tinta i sípia amb pesto roso de romesco.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Cassola d’arròs amb cloïsses, calamar i picada de romesco “un punt picant”.

Llom de bacallà amb crema de romesco i fesolets de Santa Pau.

Melós de vaca vella amb reducció de vi del Priorat i parmentier arromescat.

POSTRES

Pastís de formatge amb “fals romesco” de fruites vermelles i fruits secs.

MARIDATGE

Celler Blanch – Vi Pont Fosc.

Macabeu amb fusta – DO Tarragona.

55€

INFORMACIÓ I RESERVES:

C. Misser Sitges, 13 Baixos

977 218 040

@restaurantarcs

Horari de servei:
De 13,00 a 15,30h i de 20,30 a 22,30h.

Dia de tancament:

Diumenge i dilluns.

ARLEMAR RESTAURANT

ENTRANTS A ESCOLLIR

Calamars a la romana.

Amanida amb formatge de cabra amb romesco.

Bunyols de bacallà.

Esqueixada de bacallà amb romesco.

Seitons fregits.

Musclos al vapor o romesco.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Paella marinera.

Fideuà.

Arròs negre.

Arròs amb confit d’ànec.

Arròs caldós de galeres.

Orada al forn (sup. 3 €).

Entrecot (sup. 3€).

POSTRES

A escollir de la carta.

MARIDATGE

Celler Blanch – Vi Pont Fosc.

Macabeu amb fusta – DO Tarragona.

(Inclou 1 copa de vi per persona, pa i aigua.

Ampolla de vi per a 4 persones).

21,50€

* Aquest menú se servirà a les nits amb reserva prèvia

INFORMACIÓ I RESERVES:

C. Apodaca, 7

647 104 627

Horari de servei:
De 13,00 a 16,00h i de 20,00 a 23,30h.

Dia de tancament:

Dilluns.

BOCOIS TAPAS Y VINOS

APERITIU

Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.

ENTRANT

Escamarlà enrotllat amb ceps i llit d’albergínia arromescada.

PRINCIPAL

Mongetes i bacallà arromescat en confit.

POSTRES

Creme brulé amb nabius.

MARIDATGE

Vinícola de Nulles – Cent Veremes 100% Macabeu.

Macabeu de vinyes velles, Ecològic – DO Tarragona.

22,50€

INFORMACIÓ I RESERVES:

Rambla Nova, 24

661 298 141

Horari de servei:
De 13,00 a 15,30h.

Dia de tancament:

Cap dia.

BRISA RESTAURANT

APERITIU

Vermut Yzaguirre.

ENTRANTS PER COMPARTIR

Timbal d’escarola i romesco sobre carpaccio de bacallà fumat.

Musclos amb api i llima.

Caputxí de bolets de temporada.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Arròs cremós amb carpaccio de gambes i emulsió de romesco (mínim 2 persones).

Romesquet de peix i marisc.

POSTRES

El nostre músic.

MARIDATGE

Vinícola de Nulles – Cent Veremes 100% Macabeu.

Macabeu de vinyes velles, Ecològic – DO Tarragona.

33€

* Inclou maridatge, pa i aigua. No se servirà aquest menú en caps de setmana i festius migdia.

INFORMACIÓ I RESERVES:

Carretera N-340 Km.

1172 Càmping Tamarit.

977 651 364

www.tamarit.com/ca/restaurant-brisa

Horari de servei:
De 13,00 a 15,00h i de 19,30 a 22,00h.

Dia de tancament:

Cap dia.

CASA BALCELLS RESTAURANT

APERITIU

Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.

ENTRANT A ESCOLLIR

Amanida d’escarola frisee amb pernil d’ànec, tomàquet, poma i romesco.

Mandonguilles d’espinacs i espatlla ibèrica amb romesco.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Botifarra negra a la brasa, fesols, romesco i patata.

Bacallà amb tempura de tinta de calamar i espàrrecs de marge.

POSTRES A ESCOLLIR

Trufes de xocolata amb Chartreuse.

Pastís de formatge amb fruits vermells.

MARIDATGE

Celler Blanch – Vi Pont Fosc.

Macabeu amb fusta – DO Tarragona.

36€

INFORMACIÓ I RESERVES:

Pla de la Seu, 5

977 895 265

@casabalcells

Horari de servei:
De 13,00 a 16,00h i de 20,00 a 23,00h.

Dia de tancament:

Cap dia.

EL ANTOJITO DE MARTA

APERITIU

Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.

ENTRANT

Esqueixada de bacallà amb romesco.

PRINCIPAL

Romesquet de caçó amb cloïsses.

POSTRES

Coulant de xocolata.

MARIDATGE

Vinícola de Nulles – Cent Veremes 100% Macabeu.

Macabeu de vinyes velles, Ecològic – DO Tarragona.

30€

INFORMACIÓ I RESERVES:

C. Soler, 6

877 642 595

@elantojitodemarta_

Horari de servei:
De 13,30 a 15,00,h i de 21,00 a 22,30h.
*Amb reserva prèvia.

Dia de tancament:

Diumenge.

EL LLAGUT

APERITIU

Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rose.

ENTRANT A COMPARTIR A MIG DE TAULA

Anxoves DO Tarragona sobre tomacó.

Croquetes de pop amb pebre vermell.

Cloïsses a la cavera.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Arròs a la masqueta amb pebrots de romesco nanos, pop roquer i cloïsses.

Morro de bacallà amb romesco i fesolets.

Cua de bou farcida amb polenta en romesco.

POSTRES

La Pera “Bella Helena.”

MARIDATGE

Vinícola de Nulles – Cent Veremes 100% Macabeu. Macabeu de vinyes velles, Ecològic – DO Tarragona.

(1/2 ampolla per persona)

46€

INFORMACIÓ I RESERVES:

C. Natzaret, 10 Plaça del Rei

977 228 938

www.elllagut.com

@elllagut

Horari de servei:
De 13,00 a 15,00h i de 20,30 a 22h.

Dia de tancament:

Diumenge nit i dilluns.

EL PÓSIT RESTAURANT

ENTRANT

Amanida de bacallà, escarola “cabell d’Àngel” i romesco, recepta familiar del Pósit.

PRINCIPAL

Romescada de rap amb gamba blanca de Tarragona i musclos del Delta.

POSTRES

Postres a escollir amb copa de cava.

MARIDATGE

Mas Vicens – Vi Coll de Cabra Ancestral.

Macabeu Escumós – DO Tarragona.

39€

INFORMACIÓ I RESERVES:

Moll de pescadors, 25

977 436 912

www.elposit.com

Horari de servei:
De 13,00 a 16,00h i de 20,00 a 23,00h excepte dissabte i diumenge migdia.

Dia de tancament:

Cap dia.

FORUM RESTAURANT

ENTRANTS A ESCOLLIR

Xató estil Forum.

Caneló de confit d’ànec i foie gras amb cremós d’ametlles.

PRINCIPAL

Romescada de rap amb escamarlans i cloïsses.

POSTRES A ESCOLLIR

Carpaccio de pinya amb crema catalana.

Coulant de xocolata amb gelat de coco i encenalls de xocolata.

MARIDATGE

Celler Blanch – Vi Pont Fosc.

Macabeu amb fusta – DO Tarragona.

38€

INFORMACIÓ I RESERVES:

Plaça de la Font, 37

977 231 718

Horari de servei:
De 12,00 a 17,00h i de 19.00 a 23.30h.

Dia de tancament:

Dimecres.

GASTROBAR EL BALCÓN

APERITIU

Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.

ENTRANT A ESCOLLIR

Xatonada d’escarola amb salsa de romesco.

Guisat de cigrons amb cloïsses.

Flor de carxofa confitada amb pernil ibèric.

Esqueixada de bacallà.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Romescada de bacallà amb marisc.

Graellada de verdures amb romesco.

Popets amb romesco.

Tagliatelle frutti di Mare al romesco.

POSTRES A ESCOLLIR

Crema catalana.

Coulant casolà amb nata.

Pastís de formatge casolà.

Torrija de brioix.

MARIDATGE

Celler Blanch – Vi Pont Fosc.

Macabeu amb fusta – DO Tarragona.

(Dues copes per persona)

32€

Caps de setmana.


28€

De dilluns a divendres.

 

INFORMACIÓ I RESERVES:

Rambla Nova, 3

@gb_elbalcon

Horari de servei:
De 13.00 a 16.00h.

Dia de tancament:

Dimarts.

L’ÀNCORA RESTAURANT MARISQUERIA

APERITIU

Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.

ENTRANTS A COMPARTIR

Calamars a la romana.

Musclos al vapor.

PRINCIPAL

Romesquet de peix variat.

POSTRES A ESCOLLIR

Sorbet de llimona.

Crema catalana.

MARIDATGE

Vinícola de Nulles- Vi Cent Veremes.

100% Macabeu. Ecològic – DO Tarragona.

30€

 

INFORMACIÓ I RESERVES:

C. Trafalgar, 21

617 494 654

www.ancoradelserrallo.es

Horari de servei:
De 13,00 a 1,00h.

Dia de tancament:

Cap dia.

L’ARROSSERIA DEL SERRALLO

APERITIU

Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.

ENTRANT

Xató amb el nostre romesco d’avellanes.

PRINCIPAL

Arròs de bacallà amb picada de romesco.

POSTRES

Crema catalana.

MARIDATGE

Celler Blanch – Vi Pont Fosc.

Macabeu amb fusta – DO Tarragona.

23,90€

 

INFORMACIÓ I RESERVES:

C. Trafalgar, 1

977 782 595

Horari de servei:
De 13,00 a 16,00h.

Dia de tancament:

Dimarts.

LA CUCAFERA RESTAURANT

MENÚ DEGUSTACIÓ

Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.

Coca de pa de vidre amb romesco i verat marinat.

Rotllo cruixent farcit de bacallà amb alls tendres i romesco.

Mandonguilles de rap i sípia amb romesquet.

Ragout de vedella Bruna eco amb bolets i romesco.

POSTRES

Coulant de xocolata amb gelat.

MARIDATGE

Vinícola de Nulles- Vi Cent Veremes.

100% Macabeu. Ecològic – DO Tarragona.

35€

INFORMACIÓ I RESERVES:

Pl. De Santiago Rusiñol, 5

977 242 007

www.lacucafera.es

Horari de servei:
De 13,00 a 15,30h i de 20,30 a 23,00h.

Dia de tancament:

Dimarts i dimecres.

LA MALCRIADA

APERITIU

Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.

ENTRANT A COMPARTIR

Musclos La Malcriada amb romesco.

Graellada de verdures amb romesco.

Tellerines a la marinera.

Calamars a la romana.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Pop a la brasa amb romesco.

Entrecot a la brasa amb romesco.

POSTRES A ESCOLLIR

“Torrija” casolana.

Coulant Casolà.

Gelat variat.

MARIDATGE

Cellers Blanch- Vi pont Fosc,

Macabeu amb fusta – DO Tarragona.

45€

INFORMACIÓ I RESERVES:

C. Reding, 28

602 820 407

@lamalcriadatgn

Horari de servei:
De 12,00 a 15,30h i de 20,00 a 23,30h.

Dia de tancament:

Diumenge i migdies de dimarts i dijous.

LA MORADA RESTAURANT

APERITIU

Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.

ENTRANT

Navalles amb cibulet, algues wakame i romesco.

PRINCIPAL

Arròs de bacallà, patates, vieires i romesco.

POSTRES A ESCOLLIR

Pastís de formatge.

Lemmon pie La Morada.

MARIDATGE

Celler Blanch – Vi Pont Fosc.

Macabeu amb fusta – DO Tarragona.

35€

INFORMACIÓ I RESERVES:

C. De Natzaret, 7

877 070 862

@lamoradatgn

Horari de servei:
De 13,30 a 16,00h.

Dia de tancament:

Dilluns, dimarts i dimecres.

LA XARXA RESTAURANT

ENTRANTS A COMPARTIR

Croqueta d’escalivada, anxoves i allioli de romesco.

Bimi en tempura, romesco i aji.

Ou a baixa temperatura, parmentier cremosa de remolatxa, bolets saltejats en suc de vedella i gouchujang.

PRINCIPAL

Romesco de sípia, mandonguilla de vedella madurada i patata cruixent.

POSTRES

Eclais farcit crema de vainilla i mousse de Nutella.

MARIDATGE A ESCOLLIR

DO Tarragona

Vinícola de Nulles – Cent Veremes 100% Macabeu.

Macabeu de vinyes velles, Ecològic

Celler Blanch – Vi Pont Fosc. Macabeu amb fusta

Mas Vicens – Vi Coll de Cabra Ancestral.

Macabeu Escumós.

(Una ampolla per cada 2 persones)

45€

Recomanció BIB GOURMAND 2023

INFORMACIÓ I RESERVES:

C. Sant Pere, 38

Fb: la xarxa

@xarxarestaurant

www.xarxarestaurant.com

* Amb reserva previa via web

Horari de servei:
Migdia de dimarts a dissabte de 13,00 a 15,30h. Divendres i dissabte de 20.30 a 22,00h.

Dia de tancament:

Diumenge i dilluns.

MAS ROSELLÓ RESTAURANT

APERITIU

Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.

MENÚ DEGUSTACIÓ

Coca de seitons marinats amb tomàquet especiat i romesco.

Crema de carbassa amb llagostins i bolets saltejats.

Coulant de patata, ou, sobrassada, romesco i pop.

Romesquet de rap.

POSTRES

Carrot cake amb ganache de gingebre i gelat de canyella.

MARIDATGE

Celler Blanch – Vi Pont Fosc.

Macabeu amb fusta – DO Tarragona.

42€

INFORMACIÓ I RESERVES:

Passeig Marítim Rafael De Casanovas, 23

977 241 828

www.masrosello.com

Horari de servei:
De 13.30 a 16.00h i de 20.00 a 23.30h.

Dia de tancament:

Diumenge nit i dilluns tot el dia.

MERCERIA 34

APERITIU

Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rose i croqueta de cua de bou.

ENTRANTS A ESCOLLIR

Musclos amb romesco.

Porro escalivat amb romesco i parmesà.

PRINCIPAL

Trinxat arromescat de botifarra blanca del perol i confitats amb vinagre.

Romesquet de corball.

POSTRES A ESCOLLIR

El nostre pastís de llimona.

Escuma de crema catalana.

MARIDATGE

Celler Blanch – Vi Pont Fosc.

Macabeu amb fusta – DO Tarragona.

22€

INFORMACIÓ I RESERVES:

C. Merceria, 34

977 857 662

Horari de servei:
De dijous a dilluns de 13,30 a 15,30h i de 20,15 a 23,00h.

Dia de tancament:

Dimarts i dimecres.

PIZZA BOSCOS

APERITIU

Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rose.

Tapa de pizza de romesco: Mozzarella, scamorza, porro, romesco, llonganissa d’Alforja, orenga i olives.

ENTRANT

Xatonada: amanida d’escarola amb anxoves, tomàquets cherry, bacallà, olives negres i romesco.

PRINCIPAL

Xurrasco amb romesco i patates a la brasa.

POSTRES A ESCOLLIR

Tiramisú.

Pannacotta.

Crema de llimona.

Flam.

Pastís de xocolata.

MARIDATGE

Celler Blanch – Vi Pont Fosc.

Macabeu amb fusta – DO Tarragona.

17€

INFORMACIÓ I RESERVES:

Av. Boscos de Tarragona, 2

977 207 445

www.pizzaboscos.com

Horari de servei:
De 13,00 a 16,00h i de 20,00 a 24,00h.
* Dimecres 11 obrim a la nit i dijous 12 tot el dia.

Dia de tancament:

Dilluns, dimarts, dimecres i dijous migdia.

RESTAURANT 4 LATAS TARRAGONA

APERITIU

Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.

ENTRANTS A ESCOLLIR

Cors de carxofa amb romesco, ou pocheé i espatlla de pernil.

Amanida de formatge de cabra, poma, magrana i romesco.

PRINCIPAL

Tronc de bacallà amb melmelada de pebrot del “piquillo”, espàrrecs de marge i romesco.

POSTRES A ESCOLLIR

Pastís de xocolata amb oli i sal.

Pastís de formatge amb fruits vermells.

MARIDATGE

Vinícola de Nulles – Cent Veremes 100% Macabeu.

Macabeu de vinyes velles, Ecològic – DO Tarragona.

30€

INFORMACIÓ I RESERVES:

Plaça de la Font, 9

977 421 196

@4latas

Horari de servei:
De 13,00 a 16,00h i de 20,00 a 23,00h.

Dia de tancament:

Cap dia.

RESTAURANT NÀUTIC TARRAGONA

ENTRANT
Xató del Nàutic i pop a l’all acompanyat de romesco picantó.

PRINCIPAL
Rap fresc a la planxa sobre fesols de Santa Pau i ceba confitada banyat amb romesco.

POSTRES A ESCOLLIR
Pastís de tres formatges amb fruits vermells
o
Gelat de Torró amb crumble de galetes Lotus.

MARIDATGE
Vinícola de Nulles – Cent Veremes 100% Macabeu.
Macabeu de vinyes velles, Ecològic DO Tarragona.

48€

INFORMACIÓ I RESERVES:

Moll de Llevant, s/n

628 733 220

@restaurantnautictarragona

Horari de servei:
De 13,00 a 16,00h.

Dia de tancament:

Cap dia.

RESTAURANT RACÓ DE L’ABAT

APERITIU

Vermut Yzaguirre Blanc, Negre o Rose.

ENTRANTS A COMPARTIR

Fals Xató: escarola, bacallà esqueixat, olives arbequines, tomàquet i olivada de romesco.

Calamar del Mediterrani a la planxa amb les seves dues salses.

Tellerines saltejades estil “Xiringuito”.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Suquet de romesco amb llom de lluç de palangre i escamarlà.

Cassola de conill amb cargols i picada de romesco.

POSTRES

Pastís de crema catalana amb gelat.

MARIDATGE

Vinícola de Nulles – Cent Veremes 100% Macabeu.

Macabeu de vinyes velles, Ecològic – DO Tarragona.

40€

INFORMACIÓ I RESERVES:

C. Abat, 2

625 715 901

Horari de servei:
De dimecres a dissabte de 13.30 a 15.30h i de 20.30 a 23.00h. Diumenge de 13.30 a 15.30h.

Dia de tancament:

Dilluns i dimarts.

* Totes les imatges que apareixen en aquest llibre han estat cedides pel Fons Municipal. Centre d’Imatges de Tarragona / L’Arxiu.