Col·laboradors:

Col·laboradors:

menús:

ÀPATS QUATTROS

INFORMACIÓ I RESERVES:
Carrer Sant Domènec, núm. 2 

977 225 941
www.apatsquattros.com

Entrant a escollir

Musclos al Romesco i espelmes de pa aromàtic.

Flors de carxofa confitades en romesco amb encenalls de pernil ibèric.

Amanida de pollastre cruixent amb parmesà, escarola, tomàquets
i romesco.

Principal a escollir

Cassoleta de rap fresc del mediterràni amb salsa romesco.

Paella de pop arromescada amb escarola tendre, pop i romesco.

Tataki d´angus amb cremós de patata tofonada, crema de porro
i romesco de la casa.

Postres

Sorbet de llimona i flor de violeta amb mar de cava.

Tàrtar de pinya natural amb crema catalana Brulée.

Pastís “Mocaccino” amb crema de cafè i nata merengada.

Maridatge

Cent Veremes 100% Macabeu de Vinyes Velles. Ecològic. DO Tarragona.

25,00€

Dia de tancament:

dilluns

Horari de servei:

de 13.00 a 16.00h i de 20.00 a 23.00h.

ABORDO

INFORMACIÓ I RESERVES:
Carrer Sant Pere, núm. 21

977 217 666
www.abordotgna.com

Entrant

Volcà d´anxoves i bacallà amb romesco.

Principal

Romesco de llamàntol amb patates.

Postres

Sorbet de llimona.

Maridatge

Cent Veremes 100% Macabeu de Vinyes Velles. Ecològic. DO Tarragona.

42,00€

Dia de tancament:

diumenge i dilluns.​

Horari de servei:

de 13.15 a 15.15h i divendres i dissabte de 20.30 a 22.30h.

CASA BALCELLS​

INFORMACIÓ I RESERVES:
Carrer Pla de la Seu, núm. 5

977 895 265
www.casabalcells.com

Entrant

Bunyols de bacallà amb mousse de piparra i romesco.

Carxofes a la brasa amb pernil de glà,
rovell d´ou i romesco.

Xatonada.

Principal

Cua de rap acompanyada de musclos,
mongeta blanca i romesco.

Postres

Coca borratxa de chartreuse.

Pastís de Formatge.

Maridatge

El Pipa Macabeu. DO Tarragona.

34,50€

Dia de tancament:

cap dia.​

Horari de servei:

de 13.00 a 16.00h i de 20.00 a 23.00h.

EL PÓSIT

INFORMACIÓ I RESERVES:
Moll de Pescadors, núm. 25

977 436 912
www.elposit.com

Entrant

Amanida de bacallà, escarola “cabell d´Àngel” i romesco, recepta familiar del Pósit.

Principal

Romescada de rap amb gamba blanca de Tarragona
i musclos del Delta.

Postres

Postre a escollir amb copa de cava.

Maridatge

Cent Veremes 100% Macabeu de Vinyes Velles. Ecològic. DO Tarragona.

35,00€

Dia de tancament:

cap dia.​

Horari de servei:

de 13.00 a 16.00h i de 20.00 a 23.00h excepte dissabte i diumenge migdia.

EL TERRAT

1SOL-BLANCO

INFORMACIÓ I RESERVES:
Carrer Pons d’Icart, núm. 19

977 248 485
www.elterratrestaurant.com

Menú Essència

4 Aperitius.

2 Entrants.

2 Principals.

Postres.

Maridatge

DO Tarragona 100% Macabeu.

*Maridatge no inclòs al preu.

45,00€

Dia de tancament:

cap dia.​

Horari de servei:

de diumenge a dijous de 13.15 a 16.00h, i divendres i dissabte de 13.15 a 16.00h i de 20.00 a 23.00h.

LA MORADA

INFORMACIÓ I RESERVES:
Carrer de les Cuirateries, núm. 20

877 070 862

Entrant

Carpaccio de gamba blanca marinada al romesco amb maionesa de kimchy i pa de pessic de tomàquet.

Principal

Arròs de ploma ibèrica amb bolets de temporada i romesco.

Postres

Roques d’avellanes negreta de Rourell amb xocolata negra i blanca amb gelatina de chartreuse.

Maridatge

Roureda Macabeu Jove. DO Tarragona.

30,00€

Dia de tancament:

dilluns i dimarts.

Horari de servei:

de 13.30 a 16.00h.​

LA SARDINETA

INFORMACIÓ I RESERVES:
Carretera Platja Llarga, núm. 11B

977 134 909

Entrant

Timbal de verdures i romesco.

Principal

Llenguado amb cloïsses, patates i salsa de romesco.

Postres

Torrades de Santa Teresa al forn amb gelat de pinya.

Maridatge

Cent Veremes 100% Macabeu de Vinyes Velles. Ecològic. DO Tarragona.

39,00€

Dia de tancament:

dilluns i dimarts.

Horari de servei:

de 13.30 a 16.00h.​

LA XARXA

INFORMACIÓ I RESERVES:
Carrer Sant Pere, núm. 38

977 214 531

MENÚ DEGUSTACIÓ

Focaccia d’algues marines.

El ravioli.

Parpatana de tonyina.

Caneló de l’àvia.

Arròs de bacallà, hortalisses i romesco.

Postres

Dolç de temporada.

Maridatge

DO Tarragona 100% Macabeu.

*Maridatge no inclòs al preu.

45,00€

Dia de tancament:

dilluns i diumenge.​

Horari de servei:

de 13.00 a 15.30h I divendres i dissabte de 20.00 a 22.00h.

MAGÍ

INFORMACIÓ I RESERVES:
Carrer Rambla Nova, núm. 7

877 212 543

Entrant

Bunyols de bacallà amb salsa romesco.

Principal

Cua de rap al romesco.

Postres

Pastís de formatge amb fruits del bosc.

Maridatge

Roureda Macabeu Jove. DO Tarragona.

15,90€

Dia de tancament:

dilluns

Horari de servei:

de 12.30 a 16.00h i de 19.30 a 23.00h.

MAS ROSELLÓ

INFORMACIÓ I RESERVES:
Passeig Marítim Rafael de Casanovas, núm. 23

977 241 828
www.masrosello.com

APERITIU

Bombó de foie amb chutney de mango.

Entrant

Crema de carbassa brasejada amb bolets de temporada i romesco.

Coca de seitons marinats amb tomàquet especiat i romesco.

Principal

Coulant de pop amb rovell d´ou, sobrassada i romesco.

Secret ibèric amb parmentier de patata, romesco i salsa teriyaki.

Postres

Sorbet de mandarina.

Maridatge

Roureda Macabeu Jove. DO Tarragona.

42,00€

Dia de tancament:

diumenge nit i dilluns tot el dia.

Horari de servei:

de 13.30 a 16.00h i de 20.00 a 23.30h.

PIZZA BOSCOS

INFORMACIÓ I RESERVES:
Av. Boscos de Tarragona, núm. 2

977 207 445
www.pizzaboscos.com

Entrant

XATONADA (Amanida d’escarola amb anxoves, tomàquets cherry, bacallà, olives negres i romesco).

Principal

Pizza de llonganissa d’Alforja, scamorza, ruca i romesco.

Xurrasco amb romesco i patates a la brasa.

Postres a escollir

Tiramisu, Panacota, Crema de llimona.

Flam, Pastís de xocolata.

Maridatge

Roureda Macabeu Jove. DO Tarragona.

16,00€

Dia de tancament:

dilluns, dimarts, dimecres i dijous mig dia.​

Horari de servei:

dijous de 20.00 a 00.00h, divendres, dissabte i diumenge de 13.00 a 16.00h i de 20.00 a 00.00h.

BRISA

INFORMACIÓ I RESERVES:
Carretera N-340 Km 1172, Càmping Tamarit

977 651 364
www.tamarit.com/ca/restaurant-brisa

Trilogia Freda

Tallarines de sípia amb tomàquets rostits i espinacs frescos.

Amanida lleugera amb emulsió d´alls tendres.

Coca de pebrots rostits i sardines fumades.

Trilogia calenta

Caneló de marisc amb crema de garotes.

Saltat de bolets i avellanes torrades.

Timbal de patata enromescat amb gambas.

Principal a escollir

Arròs cremós amb carpaccio de gambes
i emulsió de romesco (2 pax min).

Suquet de rap amb romesco i marisc.

Postres

Milfulls d´avellana amb gelat de crema anglesa.

Maridatge

Cent Veremes 100% Macabeu de Vinyes Velles. Ecològic. DO Tarragona.

40,00€

Dia de tancament:

cap dia.​

Horari de servei:

de 13.00 a 15.00h i de 19.30 a 22.00h.

LA CUCAFERA

INFORMACIÓ I RESERVES:
Pl. de Santiago Rusiñol, núm. 5

977 242 007
www.lacucafera.es

Menú Degustació

Rotlles vietnamites de pollastre i llagostins amb romesco a la menta.

Popets al romesco sobre timbal de patata i botifarra.

Lloms de sardines sobre coca de pa de vidre al romesco.

Mandonguilles de vedella bruna eco amb sípia al romesquet de xocolata.

Postres

Tòfones de xocolata amb coulis de maduixa.

Maridatge

Cent Veremes 100% Macabeu de Vinyes Velles. Ecològic. DO Tarragona.

35,00€

Dia de tancament:

dimarts

Horari de servei:

de dimarts a diumenge de 13.00 a 15.45h i de 20.00 a 23.30h.

EL PASEO

INFORMACIÓ I RESERVES:
Carrer Riu Segre bloc 8, local 2

877 067 625

Entrant

Porros tebis amb escopinyes.

Principal

Bacallà al forn amb romesco.

Postres

Flam casolà amb Baileys.

Maridatge

Roureda Macabeu Jove. DO Tarragona.

25,90€

Dia de tancament:

dilluns

Horari de servei:

de 13.00 a 16.00h.​

ÀNCORA DEL PORT ESPORTIU

INFORMACIÓ I RESERVES:
Port Esportiu, núm. 4-6

617 494 654
www.lancoradelserrallo.com

ENTRANT A ESCOLLIR, POTS triar dos

Calamar a la Romana.

Calamar a l’Andalusa.

Esqueixada de bacallà.

Esqueixada a la Gallega.

PRINCIPAL

Romesco al forn amb peix variat
(Rap, lluç, “musclons”, cloïses, gamba vermella).

Postres

Sorbet de llimona.

Mandarina.

Crema Catalana.

Maridatge

Roureda Macabeu Jove. DO Tarragona.

28,00€

Dia de tancament:

dilluns

Horari de servei:

de 13.00 a 17.00h i de 20.00 a 00.00h.​

NÀUTIC DE TARRAGONA

INFORMACIÓ I RESERVES:
Port Esportiu Edifici Nàutic, Moll de Llevant, S/N

977 225 824 / 628 733 220
www.nauticrestaurant.com

Entrant

Carxofes saltejades amb romesco.

Principal

Rap amb fesols de Sant Pau i romesco.

Postres

Pinya amb crema cremada.

Maridatge

El Pipa Macabeu. DO Tarragona.

40,00€

Dia de tancament:

cap dia.​

Horari de servei:

de 13.00 a 16.00h.​

XALOC​

INFORMACIÓ I RESERVES:
Carrer Gravina, núm. 65

977 242 195

Entrant

Sepionets  de Tarragona confitats amb favetes.

Gamba blanca de Tarragona amb salsa de romesco freda.

Principal

Romesco de cues de rap de Tarragona.

Postres

Brownie amb gelat de vainilla.

Cafè i aigua inclòs.

Maridatge

DO Tarragona 100% Macabeu.

*Maridatge no inclòs al preu.

45,00€

Dia de tancament:

dilluns.​

Horari de servei:

de dimarts a diumenge de 13.00 a 15.30h i divendres i dissabte de 20.00 a 22.30h (amb reserva prèvia).

DONOSTI

INFORMACIÓ I RESERVES:
Plaça de la Font, núm. 16

977 227 915 / 680 474 102

APERITIU

Tosta de sardina fumada amb romesco, relish d´oliva Kalamata i piparra.

Entrant

Amanida tèbia de fulles variades amb bacallà confitat, bolets,tomàquet semisec i romesco.

Principal

Presa ibèrica a la brasa amb romesco d´all negre, porro rostit i milfulls de patata.

Postres

Pastís de poma amb gelat de formatge Idiazabal.

Maridatge

El Pipa Macabeu. DO Tarragona.

39,00€

Dia de tancament:

dilluns i dimarts.​

Horari de servei:

de 12.30 a 16.00h i de 20.00 a 23.30h.

TABULARIUM​

INFORMACIÓ I RESERVES:
Pl. del Forum, núm. 6

977 214 382
www.tabularium.eatbu.com

Entrant

Bacallà esqueixat amb escuma groga.

Principal

Cuetas de rap amb gamba vermella i el seu fumet arromescat.

Postres

Tau frozzen (Xarrup de maracuya amb espuma de llima).

Maridatge

El Pipa Macabeu. DO Tarragona.

40,00€

Dia de tancament:

dilluns

Horari de servei:

de 13.00 a 15.00h i de 20.00 a 22.30h.

* Totes les imatges que apareixen en aquest llibre han estat cedides pel Fons Municipal. Centre d’Imatges de Tarragona / L’Arxiu.