Col·laboradors:
Col·laboradors:
menús:
INFORMACIÓ I RESERVES:
Carrer Sant Domènec, núm. 2
977 225 941
www.apatsquattros.com
Entrant a escollir
Musclos al Romesco i espelmes de pa aromàtic.
Flors de carxofa confitades en romesco amb encenalls de pernil ibèric.
Amanida de pollastre cruixent amb parmesà, escarola, tomàquets
i romesco.
Principal a escollir
Cassoleta de rap fresc del mediterràni amb salsa romesco.
Paella de pop arromescada amb escarola tendre, pop i romesco.
Tataki d´angus amb cremós de patata tofonada, crema de porro
i romesco de la casa.
Postres
Sorbet de llimona i flor de violeta amb mar de cava.
Tàrtar de pinya natural amb crema catalana Brulée.
Pastís “Mocaccino” amb crema de cafè i nata merengada.
Maridatge
Cent Veremes 100% Macabeu de Vinyes Velles. Ecològic. DO Tarragona.
25,00€
dilluns
de 13.00 a 16.00h i de 20.00 a 23.00h.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Carrer Sant Pere, núm. 21
977 217 666
www.abordotgna.com
Entrant
Volcà d´anxoves i bacallà amb romesco.
Principal
Romesco de llamàntol amb patates.
Postres
Sorbet de llimona.
Maridatge
Cent Veremes 100% Macabeu de Vinyes Velles. Ecològic. DO Tarragona.
42,00€
diumenge i dilluns.
de 13.15 a 15.15h i divendres i dissabte de 20.30 a 22.30h.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Carrer Pla de la Seu, núm. 5
977 895 265
www.casabalcells.com
Entrant
Bunyols de bacallà amb mousse de piparra i romesco.
Carxofes a la brasa amb pernil de glà,
rovell d´ou i romesco.
Xatonada.
Principal
Cua de rap acompanyada de musclos,
mongeta blanca i romesco.
Postres
Coca borratxa de chartreuse.
Pastís de Formatge.
Maridatge
El Pipa Macabeu. DO Tarragona.
34,50€
cap dia.
de 13.00 a 16.00h i de 20.00 a 23.00h.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Moll de Pescadors, núm. 25
977 436 912
www.elposit.com
Entrant
Amanida de bacallà, escarola “cabell d´Àngel” i romesco, recepta familiar del Pósit.
Principal
Romescada de rap amb gamba blanca de Tarragona
i musclos del Delta.
Postres
Postre a escollir amb copa de cava.
Maridatge
Cent Veremes 100% Macabeu de Vinyes Velles. Ecològic. DO Tarragona.
35,00€
cap dia.
de 13.00 a 16.00h i de 20.00 a 23.00h excepte dissabte i diumenge migdia.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Carrer Pons d’Icart, núm. 19
977 248 485
www.elterratrestaurant.com
Menú Essència
4 Aperitius.
2 Entrants.
2 Principals.
Postres.
Maridatge
DO Tarragona 100% Macabeu.
*Maridatge no inclòs al preu.
45,00€
cap dia.
de diumenge a dijous de 13.15 a 16.00h, i divendres i dissabte de 13.15 a 16.00h i de 20.00 a 23.00h.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Carrer de les Cuirateries, núm. 20
877 070 862
Entrant
Carpaccio de gamba blanca marinada al romesco amb maionesa de kimchy i pa de pessic de tomàquet.
Principal
Arròs de ploma ibèrica amb bolets de temporada i romesco.
Postres
Roques d’avellanes negreta de Rourell amb xocolata negra i blanca amb gelatina de chartreuse.
Maridatge
Roureda Macabeu Jove. DO Tarragona.
30,00€
dilluns i dimarts.
de 13.30 a 16.00h.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Carretera Platja Llarga, núm. 11B
977 134 909
Entrant
Timbal de verdures i romesco.
Principal
Llenguado amb cloïsses, patates i salsa de romesco.
Postres
Torrades de Santa Teresa al forn amb gelat de pinya.
Maridatge
Cent Veremes 100% Macabeu de Vinyes Velles. Ecològic. DO Tarragona.
39,00€
dilluns i dimarts.
de 13.30 a 16.00h.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Carrer Sant Pere, núm. 38
977 214 531
MENÚ DEGUSTACIÓ
Focaccia d’algues marines.
El ravioli.
Parpatana de tonyina.
Caneló de l’àvia.
Arròs de bacallà, hortalisses i romesco.
Postres
Dolç de temporada.
Maridatge
DO Tarragona 100% Macabeu.
*Maridatge no inclòs al preu.
45,00€
dilluns i diumenge.
de 13.00 a 15.30h I divendres i dissabte de 20.00 a 22.00h.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Carrer Rambla Nova, núm. 7
877 212 543
Entrant
Bunyols de bacallà amb salsa romesco.
Principal
Cua de rap al romesco.
Postres
Pastís de formatge amb fruits del bosc.
Maridatge
Roureda Macabeu Jove. DO Tarragona.
15,90€
dilluns
de 12.30 a 16.00h i de 19.30 a 23.00h.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Passeig Marítim Rafael de Casanovas, núm. 23
977 241 828
www.masrosello.com
APERITIU
Bombó de foie amb chutney de mango.
Entrant
Crema de carbassa brasejada amb bolets de temporada i romesco.
Coca de seitons marinats amb tomàquet especiat i romesco.
Principal
Coulant de pop amb rovell d´ou, sobrassada i romesco.
Secret ibèric amb parmentier de patata, romesco i salsa teriyaki.
Postres
Sorbet de mandarina.
Maridatge
Roureda Macabeu Jove. DO Tarragona.
42,00€
diumenge nit i dilluns tot el dia.
de 13.30 a 16.00h i de 20.00 a 23.30h.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Av. Boscos de Tarragona, núm. 2
977 207 445
www.pizzaboscos.com
Entrant
XATONADA (Amanida d’escarola amb anxoves, tomàquets cherry, bacallà, olives negres i romesco).
Principal
Pizza de llonganissa d’Alforja, scamorza, ruca i romesco.
Xurrasco amb romesco i patates a la brasa.
Postres a escollir
Tiramisu, Panacota, Crema de llimona.
Flam, Pastís de xocolata.
Maridatge
Roureda Macabeu Jove. DO Tarragona.
16,00€
dilluns, dimarts, dimecres i dijous mig dia.
dijous de 20.00 a 00.00h, divendres, dissabte i diumenge de 13.00 a 16.00h i de 20.00 a 00.00h.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Carretera N-340 Km 1172, Càmping Tamarit
977 651 364
www.tamarit.com/ca/restaurant-brisa
Trilogia Freda
Tallarines de sípia amb tomàquets rostits i espinacs frescos.
Amanida lleugera amb emulsió d´alls tendres.
Coca de pebrots rostits i sardines fumades.
Trilogia calenta
Caneló de marisc amb crema de garotes.
Saltat de bolets i avellanes torrades.
Timbal de patata enromescat amb gambas.
Principal a escollir
Arròs cremós amb carpaccio de gambes
i emulsió de romesco (2 pax min).
Suquet de rap amb romesco i marisc.
Postres
Milfulls d´avellana amb gelat de crema anglesa.
Maridatge
Cent Veremes 100% Macabeu de Vinyes Velles. Ecològic. DO Tarragona.
40,00€
cap dia.
de 13.00 a 15.00h i de 19.30 a 22.00h.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Pl. de Santiago Rusiñol, núm. 5
977 242 007
www.lacucafera.es
Menú Degustació
Rotlles vietnamites de pollastre i llagostins amb romesco a la menta.
Popets al romesco sobre timbal de patata i botifarra.
Lloms de sardines sobre coca de pa de vidre al romesco.
Mandonguilles de vedella bruna eco amb sípia al romesquet de xocolata.
Postres
Tòfones de xocolata amb coulis de maduixa.
Maridatge
Cent Veremes 100% Macabeu de Vinyes Velles. Ecològic. DO Tarragona.
35,00€
dimarts
de dimarts a diumenge de 13.00 a 15.45h i de 20.00 a 23.30h.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Carrer Riu Segre bloc 8, local 2
877 067 625
Entrant
Porros tebis amb escopinyes.
Principal
Bacallà al forn amb romesco.
Postres
Flam casolà amb Baileys.
Maridatge
Roureda Macabeu Jove. DO Tarragona.
25,90€
dilluns
de 13.00 a 16.00h.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Port Esportiu, núm. 4-6
617 494 654
www.lancoradelserrallo.com
ENTRANT A ESCOLLIR, POTS triar dos
Calamar a la Romana.
Calamar a l’Andalusa.
Esqueixada de bacallà.
Esqueixada a la Gallega.
PRINCIPAL
Romesco al forn amb peix variat
(Rap, lluç, “musclons”, cloïses, gamba vermella).
Postres
Sorbet de llimona.
Mandarina.
Crema Catalana.
Maridatge
Roureda Macabeu Jove. DO Tarragona.
28,00€
dilluns
de 13.00 a 17.00h i de 20.00 a 00.00h.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Port Esportiu Edifici Nàutic, Moll de Llevant, S/N
977 225 824 / 628 733 220
www.nauticrestaurant.com
Entrant
Carxofes saltejades amb romesco.
Principal
Rap amb fesols de Sant Pau i romesco.
Postres
Pinya amb crema cremada.
Maridatge
El Pipa Macabeu. DO Tarragona.
40,00€
cap dia.
de 13.00 a 16.00h.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Carrer Gravina, núm. 65
977 242 195
Entrant
Sepionets de Tarragona confitats amb favetes.
Gamba blanca de Tarragona amb salsa de romesco freda.
Principal
Romesco de cues de rap de Tarragona.
Postres
Brownie amb gelat de vainilla.
Cafè i aigua inclòs.
Maridatge
DO Tarragona 100% Macabeu.
*Maridatge no inclòs al preu.
45,00€
dilluns.
de dimarts a diumenge de 13.00 a 15.30h i divendres i dissabte de 20.00 a 22.30h (amb reserva prèvia).
INFORMACIÓ I RESERVES:
Plaça de la Font, núm. 16
977 227 915 / 680 474 102
APERITIU
Tosta de sardina fumada amb romesco, relish d´oliva Kalamata i piparra.
Entrant
Amanida tèbia de fulles variades amb bacallà confitat, bolets,tomàquet semisec i romesco.
Principal
Presa ibèrica a la brasa amb romesco d´all negre, porro rostit i milfulls de patata.
Postres
Pastís de poma amb gelat de formatge Idiazabal.
Maridatge
El Pipa Macabeu. DO Tarragona.
39,00€
dilluns i dimarts.
de 12.30 a 16.00h i de 20.00 a 23.30h.
INFORMACIÓ I RESERVES:
Pl. del Forum, núm. 6
977 214 382
www.tabularium.eatbu.com
Entrant
Bacallà esqueixat amb escuma groga.
Principal
Cuetas de rap amb gamba vermella i el seu fumet arromescat.
Postres
Tau frozzen (Xarrup de maracuya amb espuma de llima).
Maridatge
El Pipa Macabeu. DO Tarragona.
40,00€
dilluns
de 13.00 a 15.00h i de 20.00 a 22.30h.
* Totes les imatges que apareixen en aquest llibre han estat cedides pel Fons Municipal. Centre d’Imatges de Tarragona / L’Arxiu.