Cal Tendre

C. Ramon Llull, 10

877 016 327

38,00 €

IVA inclòs
IVA incluido

Dia de tancament:
Dilluns.

Horari de servei:
De dimarts a diumenge
de 13:00 a 15:00 h.
i dissabte de 20:30 a 22:00 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.

MENÚ DEGUSTACIÓ

Crema de musclos amb romesco.

Croquetes de carabiners.

Suquet de romesco de peix i gamba vermella.

Llom de rap arromescat amb papada de porc.

POSTRES

Sorbet de mandarina al cava.

Dolç final.

MARIDATGE RECOMANAT

Vi blanc o negre Ànec Mut – Raventós  Codorníu.

Per afavorir un bon servei recomanem fer el mateix tipus de menú per taula.
El servei de taula per compartir menú és de 10€.

*Consulti al nostre personal el contingut d’al·lèrgens dels nostres plats.

Día de cierre:
Lunes.

Horario de servicio:
De martes a domingo
de 13:00 a 15:00 h.
y sábado de 20:30 a 22:00 h.

APERITIVO

Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.

MENÚ DEGUSTACIÓN

Crema de mejillones con romesco.

Croquetas de carabineros.

“Suquet” de romesco peix y gamba roja.

Lomo de rape arromescado con papada de cerdo.

POSTRES

Sorbete de mandarina al cava.

Dulce final.

MARIDAJE RECOMENDADO

Vino blanco Ànec Mut Ecológico- Raventós Codorníu.

Para favorecer un buen Servicio recomendamos hacer el mismo tipo
de menú por mesa. El Servicio de mesa por compartir menú es de 10€.

*Consulte a nuestro personal el contenido
de alérgenos de nuestros platos.

El Pòsit de Cambrils

Pl. Mossèn Joan Batalla, 3

977 436 912

www.elposit.com

35,00 €

IVA inclòs
IVA incluido

Dia de tancament:
Cap dia.

Horari de servei:
De 13:00 a 16:00 h 
i de 20:00 a 23:00 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.

ENTRANT

Amanida de bacallà, taronja i romesco.

PRINCIPAL 

Romescada amb rap.

POSTRES

A escollir de la carta.

MARIDATGE RECOMANAT

Vi blanc Ànec Mut – Raventós Codorníu.

Día de cierre:
Ningún día.

Horario de servicio:
De 13:00 a 16:00 h 
y de 20:00 a 23:00 h.

APERITIVO

Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.

ENTRANTE

Ensalada con bacalao, naranja y romesco.

PRINCIPAL 

“Romescada” con rape.

POSTRES

A escoger de la carta.

MARIDAJE RECOMENDADO

Vino blanco Ànec Mut – Raventós Codorníu.

Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils

C. Estel, 2

977 792 837

Imprescindible reserva previa
www.inshotturscambrils.com

33,00 €

IVA inclòs
IVA incluido

Dia de tancament:
Divendres, dissabte i diumenge.

Horari de servei:
De 13:45 a 15:30 h.

*Participem els dies 15,16,17,18,22 i 23
de maig

APERITIU

Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.

ENTRANT A ESCOLLIR

Fideuà de calamar.

Tàrtar de salmó.

Hamburguesa de peus de porc i romesco.

“Ensaladilla” russa de lluç i gambes.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

“Salmorejo” amb verat i maduixes.

Llobarro amb vegetals a la graella amb romesco.

Jarret de porc amb parmentier i remolatxa rostida.

POSTRES

Cremós d’ametlla amb xocolata amb llet.

MARIDATGE RECOMANAT

Raventós Codorníu.

Día de cierre:
Viernes, sábado y domingo.

Horario de servicio:
De 13:45 a 15:30 h.

*Participamos los días 15,16,17,18,22 y 23 de mayo

APERITIVO

Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.

ENTRANTE A ESCOGER

Fideuá de calamar.

Tartar de salmón.

Hamburguesa de manos de cerdo y romesco.

Ensaladilla rusa de merluza y gambas.

PRINCIPAL A ESCOGER

Salmorejo con caballa y fresas.

Lubina con vegetales a la brasa con romesco.

Jarrete de cerdo con parmentier y remolacha asada.

POSTRES

Cremoso de almendra con chocolate con Leche.

MARIDAJE RECOMENDADO

Raventós Codorníu.

L’original Experiències Gastronòmiques

Pl. Mossèn Joan Batalla, 5

977 911 602 / 646 115 425

39,50 €

IVA inclòs
IVA incluido

Dia de tancament:
Dimarts.

Horari de servei:
De 11:00 a 16:00 h 
i de 19:00 a 23:00 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.

Esfèric Oliva verda, pols romesco i tàrtar de sardina fumada.

Mini Sandwich blanc i negre amb tàrtar de llagostins i salsa de pebrot arromescat.

Escuma d’eriçó, brandada de bacallà i romesco tradicional.

ENTRANT

Calamar textures, pèsols llàgrima, pernil d’ànec, crema de romesco i maionesa d’algues.

Tonyina Balfegó, romesquet de Cambrils, emulsió de fesols i cargols de mar.

PRINCIPAL 

Fideus melosos, carpaccio de gamba blanca de Cambrils, canyuts i all i oli de romesco.

POSTRES A ESCOLLIR

Morter dolç.

Petits fours.

MARIDATGE RECOMANAT

Vi blanc Ànec Mut i cava Mont
Ferrant La Senyora – Raventós Codorníu.

Día de cierre:
Martes.

Horario de servicio:
De 11:00 a 16:00 h 
y de 19:00 a 23:00 h.

APERITIVO

Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé. 

Esférico Oliva verde, polvo romesco y tartar de sardina ahumada.

Mini Sandwich blanco y negro con tártar de langostinos y salsa de pimiento arromescado.

Espuma de erizo, brandada de bacalao y romesco tradicional.

ENTRANTE

Calamar texturas, guisantes lágrima, jamón de pato, crema de romesco y mayonesa de algas.

Atún Balfegó, “romesquet” de Cambrils, emulsión de judías y caracoles de mar.

PRINCIPAL 

Fideos melosos, carpaccio de gamba blanca de Cambrils, canyuts y all i oli de romesco.

POSTRES A ESCOGER

Mortero dulce.

Petits fours.

MARIDAJE RECOMENDADO

Vino blanco Ànec Mut y cava Mont Ferrant – Raventós Codorníu.

L’original Experiències Gastronòmiques

Pl. Mossèn Joan Batalla, 5

977 911 602 / 646 115 425

39,50 €

IVA inclòs
IVA incluido

Dia de tancament:
Dimarts.

Horari de servei:
De 11:00 a 16:00 h 
i de 19:00 a 23:00 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.

Esfèric Oliva verda, pols romesco i tàrtar de sardina fumada.

Mini Sandwich blanc i negre amb tàrtar de llagostins i salsa de pebrot arromescat.

Escuma d’eriçó, brandada de bacallà i romesco tradicional.

ENTRANT

Calamar textures, pèsols llàgrima, pernil d’ànec, crema de romesco i maionesa d’algues.

Tonyina Balfegó, romesquet de Cambrils, emulsió de fesols i cargols de mar.

PRINCIPAL 

Fideus melosos, carpaccio de gamba blanca de Cambrils, canyuts i all i oli de romesco.

POSTRES A ESCOLLIR

Morter dolç.

Petits fours.

MARIDATGE RECOMANAT

Vi blanc Ànec Mut i cava Mont
Ferrant La Senyora – Raventós Codorníu.

Día de cierre:
Martes.

Horario de servicio:
De 11:00 a 16:00 h 
y de 19:00 a 23:00 h.

APERITIVO

Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé. 

Esférico Oliva verde, polvo romesco y tartar de sardina ahumada.

Mini Sandwich blanco y negro con tártar de langostinos y salsa de pimiento arromescado.

Espuma de erizo, brandada de bacalao y romesco tradicional.

ENTRANTE

Calamar texturas, guisantes lágrima, jamón de pato, crema de romesco y mayonesa de algas.

Atún Balfegó, “romesquet” de Cambrils, emulsión de judías y caracoles de mar.

PRINCIPAL 

Fideos melosos, carpaccio de gamba blanca de Cambrils, canyuts y all i oli de romesco.

POSTRES A ESCOGER

Mortero dulce.

Petits fours.

MARIDAJE RECOMENDADO

Vino blanco Ànec Mut y cava Mont Ferrant – Raventós Codorníu.

La Confraria del Port

Moll Ponent, s/n

630 250 300

37,00 €

IVA inclòs
IVA incluido

Dia de tancament:
Dilluns.

Horari de servei:
De 13:00 a 15:30 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.

ENTRANT A ESCOLLIR

Gambes a la cassoleta de romesco.

Tataki de tonyina al romesquet.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Bacallà al forn amb romesco de l’àvia Montse.

Fideuà a l’estil de “la Confraria”. (mínim 2 persones).

POSTRES

Postres casolans del nostre obrador.

Cafè.

MARIDATGE RECOMANAT

Raventós Codorníu.

Día de cierre:
Lunes.

Horario de servicio:
De 13:00 a 15:30 h.

APERITIVO

Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.

ENTRANTE A ESCOGER

Gambas a la cazuela de romesco.

Tataki de atún al “romesquet”.

PRINCIPAL A ESCOGER

Bacalao al horno con romesco de la abuela Montse.

Fideuà al estilo de “la Confraria” (mínimo 2 personas).

POSTRES

Postres caseros de nuestro obrador.

Café.

MARIDAJE RECOMENDADO

Raventós Codorníu.

Restaurant Club Nàutic Cambrils

Ps. Miramar, 44

877 018 952

www.clubnauticcambrils.com

55,00 €

IVA inclòs
IVA incluido

Amb Cava: 58€ IVA inclòs.
Con Cava: 58€ IVA incluido.

Dia de tancament:
Diumenge nit, dilluns.

Horari de servei:
De 13:00 a 16:00 h
i de 20:00 a 23:00 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.

MENÚ DEGUSTACIÓ

Canapè de Tonyina amb reducció de Miso i “Huevas de Tobiko”.

Croqueta de Calçot amb salsa Romesco i escuma de Foie Gras.

Mà de Pop amb Romesco de cacauet, patata baby a la graella i ratlladura de llima.

Suquet Clàssic a bord de Pescadors.

POSTRES

Mousse de xocolata amb avellanes garrapinyades.

MARIDATGE RECOMANAT

Vi blanc o negre Ànec Mut Ecològic o Cava “La Senyora” (suplement 3 € per persona)
Raventós  Codorníu.

Día de cierre:
Domingo noche, lunes.

Horario de servicio:
De 13:00 a 16:00 h.
y de 20:00 a 23:00 h.

APERITIVO

Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.

MENU DEGUSTACIÓN

Canapé de Atún con reducción de Miso y Huevas de Tobiko.

Croqueta de Calçot con salsa Romesco y espuma de Foie Gras.

Mano de Pulpo con Romesco de cacahuate, patata baby a la parrilla y ralladura de lima.

Suquet Clasico a bordo de Pescadores.

POSTRES

Mousse de chocolate con avellanas garrapiñadas.

MARIDAJE RECOMENDADO

Vino blanco o tinto Ànec Mut Ecológico o Cava “La Senyora” (suplemento 3 € por persona) Raventós CodornÍu.

Restaurant el Bec d’Or

 Av. Riera de Riudecanyes, 5 

649 998 159 – 653 270 184

www.facebook.com/restaurantbecdor

40,00 €

IVA inclòs
IVA incluido

Amb Cava: 58€ IVA inclòs.
Con Cava: 58€ IVA incluido.

Dia de tancament:
Cap dia.

Horari de servei:
Mig dia tots oberts de 13:30 a 15:30 h.
nits divendres i dissabtes de 20:30 a 22:30 h.

MENÚ DEGUSTACIÓ “ITADAKIMASU”

Servei a Taula Complerta.

Vermut de Benvinguda.

Yzaguirre, Glaçó d’Oliva a la Taronja.

Musclos de Senyoret a la Marinera.

Calamars andalusa amb Romesco.

Seitons amb Vinagreta de Romesco.

Croqueta de Carn d’Olla amb Romesco de Sriracha.

Vieira Rostida, Puré de Colinap i Torrassa de Wakame.

Tàrtar de Presa Ibèrica, Brioix de Mantega, Salsa d’Ostres i Romesco Fumat.

Suprema de Lluç en Crosta sobre fons de Coco Arromescat.

POSTRES

El Golafre.

Vegetarians. Opció de substituir els plats de carn per peix.

CELLER

INCLÒS:
Ànec Mut Blanc Ecològic. D.O Penedès. 1 ampolla cada 2 persones.

CAVA RECOMANAT:
Cava La Senyora Brut Nature 20.00€

Día de cierre:
Ningún día.

Horario de servicio:
Medio día todos abiertos de 13:30 a 15:30 h.
noches viernes y sábados de 20:30 a 22:30 h.

MENÚ DEGUSTACIÓN “ITADAKIMASU”

Servicio a Mesa Completa.

Vermut de Bienvenida.

Yzaguirre, Cubito de Oliva a la Naranja.

Mejillones de Señorito a la Marinera.

Calamares andaluza con Romesco.

Boquerones con Vinagreta de Romesco.

Croqueta de Carne de Cocido con Romesco de Sriracha.

Vieira Asada, Puré de Colinabo y Torrezno de Wakame.

Tartar de Presa Ibérica, Brioix de Mantequilla, Salsa de Ostras y Romesco Ahumado.

Suprema de Merluza en Crosta sobre fondo de Coco Arromescado.

POSTRE

El Golafre.

Vegetarianos. Opción de sustituir los platos de carne por pescado.

Bodega

Incluido:
Ànec Mut Blanco Ecológico. D.O Penedés. 1 Botella cada 2 personas.

CAVA RECOMENDADO:
Cava La Senyora Brut Nature 20.00€

Restaurant El Capi

 C. Pau Casals, 16

977 364 655

www.restaurantelcapi.com

27,90 €

IVA inclòs
IVA incluido

Dia de tancament:
Dilluns nit i dimarts.

Horari de servei:
De 13:00 a 16:00 h i de 19:30 a 23:00 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.

ENTRANTS A COMPARTIR

Amanida de tonyina amb romesco.

Musclos amb romesco.

Fregit: Calamarcets amb gambetes.

PRINCIPAL

Arròs amb al romesco (mínim 2 persones).

Rap amb patates amb salsa romesco i all i oli.

Combinat de peix amb sèpia, escamarlà, cloïsses i peixet.

POSTRES 

Postres de la casa.

MARIDATGE RECOMANAT

Raventós Codorníu.

 – 

*Pa, aigua o ampolla de vi per 2 persones, inclòs al preu.

Día de cierre:
Lunes noche y martes.

Horario de servicio:
De 13:00 a 16:00 h y de 19:30 a 23:00 h.

APERITIVO

Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.

ENTRANTES A COMPARTIR

Ensalada de atún con romesco.

Mejillones con romesco.

Frito: Calamanchin con gambitas.

PRINCIPAL

Arroz al romesco (mínimo 2 personas).

Rape con patatas en salsa de romesco y alioli.

Combinado de pescado con sepia, cigalita, almejas y pescadilla.

POSTRES 

Postre de la casa.

MARIDAJE RECOMENDADO

Raventós Codorníu.

*Pan, agua o botella de vino para 2 personas, incluido en el precio.

Rincón de Diego

Estrella Michelin desde 2005

C. De les Drassanes, 19

977 361 307

www.rincondediego.com

Estem de celebració!

L’11 de Març del 1983 Diego Campos i Montserrat Albiol obrien les portes del Rincón de Diego, al carrer Drassanes de Cambrils.

Per celebrar el 40è aniversari, els xefs Diego i Rubén Campos han creat un menú especial amb els plats més emblemàtics de la història del restaurant Rincón de Diego que podreu degustar a partir del mes de maig entre ells, Romesco Thai de pescadors amb rap ros i cloïsses de carril 2016.

Consulta la nostra web.

Reserva prèvia.

Gràcies a tots els nostres clients, gràcies als que 40 anys després continuen venint a casa nostra. Desitgem que gaudiu del nostre menú especial, que connecteu amb la nostra història i ho celebreu amb nosaltres amb la il·lusió del primer dia. Us esperem!

L’equip Rincón de Diego.

Romesco Thai de Rap Ros, Llagostins i Cloïsses

Per a la pasta romesco

80 gr all fregit

150 gr ametlles fregides

150 gr avellanes fregides

5u tomàquets madurs rostits

2 cebes fregides

150 gr pa fregit

2 cullerades de pebre vermell

1u bitxo

5 nyores fregides

Triturem tot el conjunt a la thermomix.

Per al romesco thai (per a 4 pax)

300 gr pasta de romesco

50 ml oli

500 ml brou de peix

500 ml llet de coco

50 ml salsa de soja

30 gr sucre de palma

20 ous de tobiko

4 trossos de rap de 120Gr

8 boletes de patata “tornejada”

8 llagostins de Sant Carles

8 cloïsses

Sofregim la pasta de romesco amb l’oli i hi afegim el brou de peix, la llet de coco, la salsa de soja i el sucre de palmell. D’altra banda daurem el rap. Un cop el romesco ha arrencat a bullir afegim la patata tornejada esperem un 5 minuts i afegim el rap, passats 5 minuts més afegim els llagostins i les cloïsses. Un cop obertes les cloïsses parem el foc i afegim els ous de tobiko.

¡Estamos de celebración! 

El 11 de Marzo de 1983 Diego Campos y Montserrat Albiol abrían las puertas del Rincón de Diego, en la calle Drassanes de Cambrils. 

Para celebrar el 40 aniversario, los chefs Diego y Rubén Campos han creado un menú especial con los platos más emblemáticos de la historia del restaurante Rincón de Diego que podréis degustar a partir del mes de mayo entre ellos, Romesco Thai de pescadores con  Rape Rubio y almeja de carril 2016.

Consulta en nuestra web.

Reserva previa.

Gracias a todos nuestros clientes, gracias a los que 40 años después siguen viniendo a nuestra casa. Deseamos que disfrutéis de nuestro menú especial, que conectéis con nuestra historia y lo celebréis con nosotros con la ilusión del primer día. ¡Os esperamos! 

El equipo Rincón de Diego 

Romesco Thai de Rape Rubio, Langostinos y Almejas

Para la pasta romesco

80 gr ajo frito

150 gr almendras fritas

150 gr avellanas fritas

5u tomates maduros asados

2 cebollas fritas

150 gr pan frito

2 cucharadas de pimentón

1u guindilla

5 ñoras fritas

Trituramos todo el conjunto en la thermomix.

Para el romesco thai (para 4 pax)

300 gr pasta de romesco

50 ml aceite

500 ml caldo de pescado

500 ml leche de coco

50 ml salsa de soja

30 gr azúcar de palma

20 huevas de tobiko

4 trozos de rape de 120Gr

8 bolitas de patata torneada

8 langostinos de San Carlos

8 almejas

Sofreímos la pasta de romesco con el aceite y añadimos el caldo de pescado, la leche de coco, la salsa de soja y el azúcar de palma. Por otro lado doramos el rape. Una vez el romesco ha arrancado a hervir añadimos la patata torneada esperamos un 5 minutos y añadimos el rape , pasados 5 minutos mas añadimos los langostinos y las almejas. Una vez abiertas las almejas paramos el fuego y añadimos las huevas de tobiko.

Restaurant Les Fonts

 C. Cristòfor Colom, 1

977 793 352

32,90 €

IVA inclòs
IVA incluido

Dia de tancament:
Dilluns.

Horari de servei:
De 13:00 a 15:30 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.

ENTRANTS A ESCOLLIR

Musclos a la marinera.

Còctel de gambes.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Filet de sèpia amb salsa romesco.

Bunyols de bacallà.

SEGON PLAT 

Arròs caldós d’escamarlans.

POSTRES 

Postres de la casa a escollir.

MARIDATGE RECOMANAT

Raventós Codorníu.

*Beguda no inclosa.

Día de cierre:
Lunes.

Horario de servicio:
De 13:00 a 15:30 h.

APERITIVO

Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.

ENTRANTES A ESCOGER

Mejillones a la marinera.

Cóctel de gambas.

PRINCIPAL A ESCOGER

Solomillo de sepia con salsa romesco.

Buñuelos de bacalao.

SEGUNDO PLATO 

Arroz caldoso de cigalas.

POSTRES 

Postres de la casa a escoger.

MARIDAJE RECOMENDADO

Raventós Codorníu.

*Bebida no incluida.

Restaurant HIU

Av. Del Baix Camp, 2 Local 12

877 071 720

Instagram: @hiu.restaurant

45,50 €

IVA inclòs
IVA incluido

Dia de tancament:
Dimarts i dimecres.

Horari de servei:
De 13:00 a 17:00 h i de 19:15 a 23:30 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre
o Rosé.

MENÚ

Croqueta de pollastre satay amb romesco de cacauets.

Ningoyaki de caviar.

Suflat d’arròs negre, albergínia amb miso i verat marinat.

Tàrtar de gamba blanca de Cambrils amb citronel·la i coco.

Espàrrec blanc a baixa temperatura, amb emulsió de pollastre i romesco.

Caneló de porc ibèric massaman amb beixamel romescada.

Allipebre arromescat de botifarra de pagès i rap de costa.

POSTRES

Torrada de Santa Teresa de xocolata i avellana amb gelat de miso i caramel.

MARIDATGE RECOMANAT

Raventós Codorníu.

*Beguda no inclosa.

Día de cierre:
Martes y miércoles.

Horario de servicio:
De 13:00 a 17:00 h y de 19:15 a 23:30 h.

APERITIVO

Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.

MENÚ

Croqueta de pollo satay con romesco de cacahuetes.

Ningoyaki de caviar.

Suflado de arroz negro, berenjena con miso y caballa marinada.

Tartar de gamba blanca de Cambrils con citronela y coco.

Espárrago blanco a baja temperatura, con emulsión de pollo y romesco.

Canelón de cerdo ibérico massaman con bechamel romescada.

Allipebre arromescado de butifarra de payés y rape de costa.

POSTRES

Tostada de Santa Teresa de chocolate y avellana con helado de miso y caramelo.

MARIDAJE RECOMENDADO

Raventós Codorníu.

*Bebida no incluida.

Restaurant Les Barques

C. Consolat de mar, 64

672 167 687

www.lesbarques.es

35,00 €

IVA inclòs
IVA incluido

Dia de tancament:
Cap dia.

Horari de servei:
De 12:00 a 23:00 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.

ENTRANT A ESCOLLIR

Escarola amb romesco i bacallà.

Musclos amb romesquet.

Tires de calamar amb fons de romesco.

PRINCIPAL 

Suquet de romesco de rap o de rèmol.

POSTRES

Postres del dia.

MARIDATGE RECOMANAT

Vi blanc Ànec Mut – Raventós Codorníu.

Día de cierre:
Ningún día.

Horario de servicio:
De 12:00 a 23:00 h.

APERITIVO

Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.

ENTRANTE A ESCOGER

Escarola con romesco y bacalao.

Mejillones con “romesquet”.

Tiras de calamar con fondo de romesco.

PRINCIPAL 

Suquet de romesco de rape o de rodaballo.

POSTRES

Postres del día.

MARIDAJE RECOMENDADO

Vino blanco Ànec Mut – Raventós Codorníu.

Restaurant Maset

 C. Consolat de mar, 48

617 530 532

www.masetcambrils.com

38,90 €

IVA inclòs
IVA incluido

Dia de tancament:
Dimarts.

Horari de servei:
De 12:30 a 23:00 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.

ENTRANT

Escarola amb romesco, anxoves i bacallà.

PRINCIPAL

Suquet de peix i marisc amb romesco.

POSTRES

Variats casolanes.

MARIDATGE RECOMANAT

Vi blanc Ànec Mut Ecològic – Raventós Codorníu.

Día de cierre:
Martes.

Horario de servicio:
De 12:30 a 23:00 h.

APERITIVO

Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.

ENTRANTE

Escarola con romesco, anchoas y bacalao.

PRINCIPAL A ESCOGER

“Suquet” de pescado y marisco con romesco.

POSTRES

Variados caseros.

MARIDAJE RECOMENDADO

Vino blanco Ànec Mut Ecológico – Raventós Codorníu.

Restaurant Brisas de Mar

 Av. Diputació, 72

977 185 183

www.brisasdemarcambrils.com

22,90 €

IVA inclòs
IVA incluido

Dia de tancament:
Dimecres.

Horari de servei:
De 13:00 a 17:00 h i de 19:30 a 23:00 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.

ENTRANTS PER COMPATIR

Musclos a la marinera.

Xatonada amb salsa de romesco.

Llagostins salats amb salsa romesco.

PRINCIPAL A ESCOLLIR

Bacallà sobre llit de patata panadera i romesco.

Cueta de rap amb salsa de romesco.

POSTRES A ESCOLLIR

Semifred de Mandoria amb xocolata.

Carpaccio de pinya amb gelat de caramel.

Pastís de formatge amb fruites del bosc.

Gelat de Turró amb crema catalana.

MARIDATGE RECOMANAT

Raventós Codorníu.

*Beguda no inclosa.

Día de cierre:
Miércoles.

Horario de servicio:
De 13:00 a 17:00 h
y de 19:30 a 23:00 h.

APERITIVO

Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.

ENTRANTES A COMPARTIR

Mejillones a la marinera.

“Xatonada” con salsa de romesco.

Langostinos salados con salsa de romesco.

PRINCIPAL A ESCOGER

Bacalao sobre cama de patata panadera y romesco.

Colita de rape en salsa romesco.

POSTRES A ESCOGER

Semifrío de Mandoria con chocolate.

Carpaccio de piña con helado de caramelo.

Tarta de queso con frutos del bosque.

Helado de turrón con crema catalana.

MARIDAJE RECOMENDADO

Raventós Codorníu.

*Bebida no incluida.

Restaurante Dallitaliano

C. Major, 5

977 792 741

www.restaurantedallitalianocambrils.com

28,00 €

IVA inclòs
IVA incluido

Dia de tancament:
Dimarts i diumenge nit.

Horari de servei:
De 13:00 a 16:00 h
i de 20:30 a 23:30 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.

ENTRANT

Amanida mar i muntanya de Romesco (xató italià amb escarola, hortalisses, col morada, anxoves, tonyina i bacallà).

PRINCIPAL 

Entranyes de vedella a la brasa amb patates al caliu i salsa romesco.

POSTRES A ESCOLLIR

Pastís d’ametlles torrades i copa de cava.

Tiramisú amb avellanes torrades i copa de cava.

MARIDATGE RECOMANAT

Vi negre Ànec Mut i cava Mont Ferrant – Raventós  Codorníu.

Día de cierre:
Martes y domingo noche.

Horario de servicio:
De 13:00 a 16:00 h y de 20:30 a 23:30 h.

APERITIVO

Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.

ENTRANTE

Ensalada mar y montaña de Romesco (“xató” italiano con escarola, hortalizas, col morada, anchoas, atún y bacalao).

PRINCIPAL 

Entrañas de ternera a la brasa con patatas a la brasa y salsa romesco.

POSTRES A ESCOGER

Tarta de almendras tostadas y copa de cava.

Tiramisú con avellanas tostadas y copa de cava.

MARIDAJE RECOMENDADO

Vino tinto Ànec Mut y cava Mont Ferrant – Raventós Codorníu.

Restaurante Denver

 C. Montroig, 9

977 360 023

40,00 €

IVA inclòs
IVA incluido

Dia de tancament:
Dilluns.

Horari de servei:
De 13:00 a 15:30 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.

ENTRANTS A COMPARTIR

Esqueixada de bacallà amb romesco.

Croquetes de ventresca de tonyina.

Musclos a la marinera.

PRINCIPAL

Fideuà d’escamarlans de Sant Carles.

POSTRES 

A escollir de la carta.

MARIDATGE RECOMANAT

Raventós Codorníu.

*Beguda no inclosa.

Día de cierre:
Lunes.

Horario de servicio:
De 13:00 a 15:30 h.

APERITIVO

Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.

ENTRANTES A COMPARTIR

“Esqueixada” de bacalao con romesco.

Croquetas de ventresca de atún.

Mejillones a la marinera.

PRINCIPALES

Fideuá de cigalas de Sant Carles.

POSTRES 

A escoger de la carta.

MARIDAJE RECOMENDADO

Raventós Codorníu.

*Bebida no incluida.

Degustacions

Degustaciones

Taberna Lekeitio

C. Miquel Planas, 19

977 794 668 – 657 545 250

www.lekeitiocambrils.com

7,50 €

IVA inclòs
IVA incluido

Dia de tancament:
Cap dia.

Horari de servei:
De 12:00 a 23:00 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.

DEGUSTACIÓ

Matrimoni de pinxo de musclo amb romesco i de bacallà amb llit de brots.

MARIDATGE RECOMANAT

Copa de vi o cava de Raventós Codorníu.

Día de cierre:
Ningún día.

Horario de servicio:
De 12:00 a 23:00 h.

APERITIVO

Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.

DEGUSTACIÓN

Matrimonio de pincho de mejillón con romesco y de bacalao con cama de brotes.

MARIDAJE RECOMENDADO

Copa de vino o cava de Raventós Codorníu.

La Selva Street Food

C. De les Barques, 6

977 232 009

www.casamacarrilla1966.com/street-food-cambrils

17,00 €

IVA inclòs
IVA incluido

Dia de tancament:
Dilluns.

Horari de servei:
De 13:00 a 16:00 h i de 19:00 a 24:00 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.

DEGUSTACIÓ

Pan gua bao de cranc de closca tova amb romesco de Cambrils.

MARIDATGE RECOMANAT

Copa de vi o cava de Raventós Codorníu.

Día de cierre:
Lunes.

Horario de servicio:
De 13:00 a 16:00 h y de 19:00 a 24:00 h.

APERITIVO

Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.

DEGUSTACIÓN

Pan gua bao de cangrejo de cáscara blanda con romesco de Cambrils.

MARIDAJE RECOMENDADO

Copa de vino o cava de Raventós Codorníu.

Macarrilla Restaurant

 C. De les Barques, 14

977 360 814

www.casamacarrilla1966.com

32,00 €

IVA inclòs
IVA incluido

Dia de tancament:
Diumenge nit i dilluns.

Horari de servei:
De 13:00 a 15:30 h
i de 20:00 a 22:30 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.

DEGUSTACIÓ

Suquet de Rèmol amb cloïsses.

MARIDATGE RECOMANAT

Copa de vi o cava de Raventós Codorníu.

Día de cierre:
Domingo noche y lunes.

Horario de servicio:
De 13:00 a 15:30 h
y de 20:00 a 22:30 h.

APERITIVO

Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.

DEGUSTACIÓN

“Suquet” de rodaballo con almejas.

MARIDAJE RECOMENDADO

Copa de vino o cava de Raventós Codorníu.

Restaurant Miramar

Pg. Miramar, 30

977 360 063

www.miramar-cambrils.com

28,00 €

IVA inclòs
IVA incluido

Dia de tancament:
Dimecres.

Horari de servei:
De 13:00 a 16:00 h i de 20:00 a 23:00 h.

APERITIU

Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.

DEGUSTACIÓ

Arròs de romesco picantet amb tonyina vermella Balfegó.

MARIDATGE RECOMANAT

Raventós Codorníu.

*Beguda no inclosa.

Día de cierre:
Miércoles.

Horario de servicio:
De 13:00 a 16:00 h y de 20:00 a 23:00 h.

APERITIVO

Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.

DEGUSTACIÓN

Arroz de romesco “picantet” con atún rojo Balfegó.

MARIDAJE RECOMENDADO

Raventós Codorníu.

*Bebida no incluida.