C. Ramon Llull, 10
877 016 327
Dia de tancament:
Dilluns.
Horari de servei:
De dimarts a diumenge
de 13:00 a 15:00 h.
i dissabte de 20:30 a 22:00 h.
APERITIU
Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.
MENÚ DEGUSTACIÓ
Crema de musclos amb romesco.
Croquetes de carabiners.
Suquet de romesco de peix i gamba vermella.
Llom de rap arromescat amb papada de porc.
POSTRES
Sorbet de mandarina al cava.
Dolç final.
MARIDATGE RECOMANAT
Vi blanc o negre Ànec Mut – Raventós Codorníu.
–
Per afavorir un bon servei recomanem fer el mateix tipus de menú per taula.
El servei de taula per compartir menú és de 10€.
–
*Consulti al nostre personal el contingut d’al·lèrgens dels nostres plats.
Día de cierre:
Lunes.
Horario de servicio:
De martes a domingo
de 13:00 a 15:00 h.
y sábado de 20:30 a 22:00 h.
APERITIVO
Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.
MENÚ DEGUSTACIÓN
Crema de mejillones con romesco.
Croquetas de carabineros.
“Suquet” de romesco peix y gamba roja.
Lomo de rape arromescado con papada de cerdo.
POSTRES
Sorbete de mandarina al cava.
Dulce final.
MARIDAJE RECOMENDADO
Vino blanco Ànec Mut Ecológico- Raventós Codorníu.
–
Para favorecer un buen Servicio recomendamos hacer el mismo tipo
de menú por mesa. El Servicio de mesa por compartir menú es de 10€.
–
*Consulte a nuestro personal el contenido
de alérgenos de nuestros platos.
Pl. Mossèn Joan Batalla, 3
977 436 912
www.elposit.com
Dia de tancament:
Cap dia.
Horari de servei:
De 13:00 a 16:00 h
i de 20:00 a 23:00 h.
APERITIU
Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.
ENTRANT
Amanida de bacallà, taronja i romesco.
PRINCIPAL
Romescada amb rap.
POSTRES
A escollir de la carta.
MARIDATGE RECOMANAT
Vi blanc Ànec Mut – Raventós Codorníu.
Día de cierre:
Ningún día.
Horario de servicio:
De 13:00 a 16:00 h
y de 20:00 a 23:00 h.
APERITIVO
Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.
ENTRANTE
Ensalada con bacalao, naranja y romesco.
PRINCIPAL
“Romescada” con rape.
POSTRES
A escoger de la carta.
MARIDAJE RECOMENDADO
Vino blanco Ànec Mut – Raventós Codorníu.
C. Estel, 2
977 792 837
Imprescindible reserva previa
www.inshotturscambrils.com
Dia de tancament:
Divendres, dissabte i diumenge.
Horari de servei:
De 13:45 a 15:30 h.
*Participem els dies 15,16,17,18,22 i 23
de maig
APERITIU
Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.
ENTRANT A ESCOLLIR
Fideuà de calamar.
Tàrtar de salmó.
Hamburguesa de peus de porc i romesco.
“Ensaladilla” russa de lluç i gambes.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
“Salmorejo” amb verat i maduixes.
Llobarro amb vegetals a la graella amb romesco.
Jarret de porc amb parmentier i remolatxa rostida.
POSTRES
Cremós d’ametlla amb xocolata amb llet.
MARIDATGE RECOMANAT
Raventós Codorníu.
Día de cierre:
Viernes, sábado y domingo.
Horario de servicio:
De 13:45 a 15:30 h.
*Participamos los días 15,16,17,18,22 y 23 de mayo
APERITIVO
Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.
ENTRANTE A ESCOGER
Fideuá de calamar.
Tartar de salmón.
Hamburguesa de manos de cerdo y romesco.
Ensaladilla rusa de merluza y gambas.
PRINCIPAL A ESCOGER
Salmorejo con caballa y fresas.
Lubina con vegetales a la brasa con romesco.
Jarrete de cerdo con parmentier y remolacha asada.
POSTRES
Cremoso de almendra con chocolate con Leche.
MARIDAJE RECOMENDADO
Raventós Codorníu.
Pl. Mossèn Joan Batalla, 5
977 911 602 / 646 115 425
Dia de tancament:
Dimarts.
Horari de servei:
De 11:00 a 16:00 h
i de 19:00 a 23:00 h.
APERITIU
Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.
Esfèric Oliva verda, pols romesco i tàrtar de sardina fumada.
Mini Sandwich blanc i negre amb tàrtar de llagostins i salsa de pebrot arromescat.
Escuma d’eriçó, brandada de bacallà i romesco tradicional.
ENTRANT
Calamar textures, pèsols llàgrima, pernil d’ànec, crema de romesco i maionesa d’algues.
Tonyina Balfegó, romesquet de Cambrils, emulsió de fesols i cargols de mar.
PRINCIPAL
Fideus melosos, carpaccio de gamba blanca de Cambrils, canyuts i all i oli de romesco.
POSTRES A ESCOLLIR
Morter dolç.
Petits fours.
MARIDATGE RECOMANAT
Vi blanc Ànec Mut i cava Mont
Ferrant La Senyora – Raventós Codorníu.
Día de cierre:
Martes.
Horario de servicio:
De 11:00 a 16:00 h
y de 19:00 a 23:00 h.
APERITIVO
Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.
Esférico Oliva verde, polvo romesco y tartar de sardina ahumada.
Mini Sandwich blanco y negro con tártar de langostinos y salsa de pimiento arromescado.
Espuma de erizo, brandada de bacalao y romesco tradicional.
ENTRANTE
Calamar texturas, guisantes lágrima, jamón de pato, crema de romesco y mayonesa de algas.
Atún Balfegó, “romesquet” de Cambrils, emulsión de judías y caracoles de mar.
PRINCIPAL
Fideos melosos, carpaccio de gamba blanca de Cambrils, canyuts y all i oli de romesco.
POSTRES A ESCOGER
Mortero dulce.
Petits fours.
MARIDAJE RECOMENDADO
Vino blanco Ànec Mut y cava Mont Ferrant – Raventós Codorníu.
Pl. Mossèn Joan Batalla, 5
977 911 602 / 646 115 425
Dia de tancament:
Dimarts.
Horari de servei:
De 11:00 a 16:00 h
i de 19:00 a 23:00 h.
APERITIU
Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.
Esfèric Oliva verda, pols romesco i tàrtar de sardina fumada.
Mini Sandwich blanc i negre amb tàrtar de llagostins i salsa de pebrot arromescat.
Escuma d’eriçó, brandada de bacallà i romesco tradicional.
ENTRANT
Calamar textures, pèsols llàgrima, pernil d’ànec, crema de romesco i maionesa d’algues.
Tonyina Balfegó, romesquet de Cambrils, emulsió de fesols i cargols de mar.
PRINCIPAL
Fideus melosos, carpaccio de gamba blanca de Cambrils, canyuts i all i oli de romesco.
POSTRES A ESCOLLIR
Morter dolç.
Petits fours.
MARIDATGE RECOMANAT
Vi blanc Ànec Mut i cava Mont
Ferrant La Senyora – Raventós Codorníu.
Día de cierre:
Martes.
Horario de servicio:
De 11:00 a 16:00 h
y de 19:00 a 23:00 h.
APERITIVO
Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.
Esférico Oliva verde, polvo romesco y tartar de sardina ahumada.
Mini Sandwich blanco y negro con tártar de langostinos y salsa de pimiento arromescado.
Espuma de erizo, brandada de bacalao y romesco tradicional.
ENTRANTE
Calamar texturas, guisantes lágrima, jamón de pato, crema de romesco y mayonesa de algas.
Atún Balfegó, “romesquet” de Cambrils, emulsión de judías y caracoles de mar.
PRINCIPAL
Fideos melosos, carpaccio de gamba blanca de Cambrils, canyuts y all i oli de romesco.
POSTRES A ESCOGER
Mortero dulce.
Petits fours.
MARIDAJE RECOMENDADO
Vino blanco Ànec Mut y cava Mont Ferrant – Raventós Codorníu.
Moll Ponent, s/n
630 250 300
Dia de tancament:
Dilluns.
Horari de servei:
De 13:00 a 15:30 h.
APERITIU
Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.
ENTRANT A ESCOLLIR
Gambes a la cassoleta de romesco.
Tataki de tonyina al romesquet.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Bacallà al forn amb romesco de l’àvia Montse.
Fideuà a l’estil de “la Confraria”. (mínim 2 persones).
POSTRES
Postres casolans del nostre obrador.
Cafè.
MARIDATGE RECOMANAT
Raventós Codorníu.
Día de cierre:
Lunes.
Horario de servicio:
De 13:00 a 15:30 h.
APERITIVO
Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.
ENTRANTE A ESCOGER
Gambas a la cazuela de romesco.
Tataki de atún al “romesquet”.
PRINCIPAL A ESCOGER
Bacalao al horno con romesco de la abuela Montse.
Fideuà al estilo de “la Confraria” (mínimo 2 personas).
POSTRES
Postres caseros de nuestro obrador.
Café.
MARIDAJE RECOMENDADO
Raventós Codorníu.
Ps. Miramar, 44
877 018 952
www.clubnauticcambrils.com
Dia de tancament:
Diumenge nit, dilluns.
Horari de servei:
De 13:00 a 16:00 h
i de 20:00 a 23:00 h.
APERITIU
Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.
MENÚ DEGUSTACIÓ
Canapè de Tonyina amb reducció de Miso i “Huevas de Tobiko”.
Croqueta de Calçot amb salsa Romesco i escuma de Foie Gras.
Mà de Pop amb Romesco de cacauet, patata baby a la graella i ratlladura de llima.
Suquet Clàssic a bord de Pescadors.
POSTRES
Mousse de xocolata amb avellanes garrapinyades.
MARIDATGE RECOMANAT
Vi blanc o negre Ànec Mut Ecològic o Cava “La Senyora” (suplement 3 € per persona)
Raventós Codorníu.
Día de cierre:
Domingo noche, lunes.
Horario de servicio:
De 13:00 a 16:00 h.
y de 20:00 a 23:00 h.
APERITIVO
Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.
MENU DEGUSTACIÓN
Canapé de Atún con reducción de Miso y Huevas de Tobiko.
Croqueta de Calçot con salsa Romesco y espuma de Foie Gras.
Mano de Pulpo con Romesco de cacahuate, patata baby a la parrilla y ralladura de lima.
Suquet Clasico a bordo de Pescadores.
POSTRES
Mousse de chocolate con avellanas garrapiñadas.
MARIDAJE RECOMENDADO
Vino blanco o tinto Ànec Mut Ecológico o Cava “La Senyora” (suplemento 3 € por persona) Raventós CodornÍu.
Av. Riera de Riudecanyes, 5
649 998 159 – 653 270 184
www.facebook.com/restaurantbecdor
Dia de tancament:
Cap dia.
Horari de servei:
Mig dia tots oberts de 13:30 a 15:30 h. nits divendres i dissabtes de 20:30 a 22:30 h.
MENÚ DEGUSTACIÓ “ITADAKIMASU”
Servei a Taula Complerta.
Vermut de Benvinguda.
Yzaguirre, Glaçó d’Oliva a la Taronja.
Musclos de Senyoret a la Marinera.
Calamars andalusa amb Romesco.
Seitons amb Vinagreta de Romesco.
Croqueta de Carn d’Olla amb Romesco de Sriracha.
Vieira Rostida, Puré de Colinap i Torrassa de Wakame.
Tàrtar de Presa Ibèrica, Brioix de Mantega, Salsa d’Ostres i Romesco Fumat.
Suprema de Lluç en Crosta sobre fons de Coco Arromescat.
POSTRES
El Golafre.
Vegetarians. Opció de substituir els plats de carn per peix.
CELLER
INCLÒS:
Ànec Mut Blanc Ecològic. D.O Penedès. 1 ampolla cada 2 persones.
CAVA RECOMANAT:
Cava La Senyora Brut Nature 20.00€
Día de cierre:
Ningún día.
Horario de servicio:
Medio día todos abiertos de 13:30 a 15:30 h. noches viernes y sábados de 20:30 a 22:30 h.
MENÚ DEGUSTACIÓN “ITADAKIMASU”
Servicio a Mesa Completa.
Vermut de Bienvenida.
Yzaguirre, Cubito de Oliva a la Naranja.
Mejillones de Señorito a la Marinera.
Calamares andaluza con Romesco.
Boquerones con Vinagreta de Romesco.
Croqueta de Carne de Cocido con Romesco de Sriracha.
Vieira Asada, Puré de Colinabo y Torrezno de Wakame.
Tartar de Presa Ibérica, Brioix de Mantequilla, Salsa de Ostras y Romesco Ahumado.
Suprema de Merluza en Crosta sobre fondo de Coco Arromescado.
POSTRE
El Golafre.
Vegetarianos. Opción de sustituir los platos de carne por pescado.
Bodega
Incluido:
Ànec Mut Blanco Ecológico. D.O Penedés. 1 Botella cada 2 personas.
CAVA RECOMENDADO:
Cava La Senyora Brut Nature 20.00€
C. Pau Casals, 16
977 364 655
www.restaurantelcapi.com
Dia de tancament:
Dilluns nit i dimarts.
Horari de servei:
De 13:00 a 16:00 h i de 19:30 a 23:00 h.
APERITIU
Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.
ENTRANTS A COMPARTIR
Amanida de tonyina amb romesco.
Musclos amb romesco.
Fregit: Calamarcets amb gambetes.
PRINCIPAL
Arròs amb al romesco (mínim 2 persones).
Rap amb patates amb salsa romesco i all i oli.
Combinat de peix amb sèpia, escamarlà, cloïsses i peixet.
POSTRES
Postres de la casa.
MARIDATGE RECOMANAT
Raventós Codorníu.
–
*Pa, aigua o ampolla de vi per 2 persones, inclòs al preu.
Día de cierre:
Lunes noche y martes.
Horario de servicio:
De 13:00 a 16:00 h y de 19:30 a 23:00 h.
APERITIVO
Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.
ENTRANTES A COMPARTIR
Ensalada de atún con romesco.
Mejillones con romesco.
Frito: Calamanchin con gambitas.
PRINCIPAL
Arroz al romesco (mínimo 2 personas).
Rape con patatas en salsa de romesco y alioli.
Combinado de pescado con sepia, cigalita, almejas y pescadilla.
POSTRES
Postre de la casa.
MARIDAJE RECOMENDADO
Raventós Codorníu.
–
*Pan, agua o botella de vino para 2 personas, incluido en el precio.
Estrella Michelin desde 2005
C. De les Drassanes, 19
977 361 307
www.rincondediego.com
Estem de celebració!
L’11 de Març del 1983 Diego Campos i Montserrat Albiol obrien les portes del Rincón de Diego, al carrer Drassanes de Cambrils.
Per celebrar el 40è aniversari, els xefs Diego i Rubén Campos han creat un menú especial amb els plats més emblemàtics de la història del restaurant Rincón de Diego que podreu degustar a partir del mes de maig entre ells, Romesco Thai de pescadors amb rap ros i cloïsses de carril 2016.
Consulta la nostra web.
Reserva prèvia.
Gràcies a tots els nostres clients, gràcies als que 40 anys després continuen venint a casa nostra. Desitgem que gaudiu del nostre menú especial, que connecteu amb la nostra història i ho celebreu amb nosaltres amb la il·lusió del primer dia. Us esperem!
L’equip Rincón de Diego.
Romesco Thai de Rap Ros, Llagostins i Cloïsses
Per a la pasta romesco
80 gr all fregit
150 gr ametlles fregides
150 gr avellanes fregides
5u tomàquets madurs rostits
2 cebes fregides
150 gr pa fregit
2 cullerades de pebre vermell
1u bitxo
5 nyores fregides
Triturem tot el conjunt a la thermomix.
Per al romesco thai (per a 4 pax)
300 gr pasta de romesco
50 ml oli
500 ml brou de peix
500 ml llet de coco
50 ml salsa de soja
30 gr sucre de palma
20 ous de tobiko
4 trossos de rap de 120Gr
8 boletes de patata “tornejada”
8 llagostins de Sant Carles
8 cloïsses
Sofregim la pasta de romesco amb l’oli i hi afegim el brou de peix, la llet de coco, la salsa de soja i el sucre de palmell. D’altra banda daurem el rap. Un cop el romesco ha arrencat a bullir afegim la patata tornejada esperem un 5 minuts i afegim el rap, passats 5 minuts més afegim els llagostins i les cloïsses. Un cop obertes les cloïsses parem el foc i afegim els ous de tobiko.
¡Estamos de celebración!
El 11 de Marzo de 1983 Diego Campos y Montserrat Albiol abrían las puertas del Rincón de Diego, en la calle Drassanes de Cambrils.
Para celebrar el 40 aniversario, los chefs Diego y Rubén Campos han creado un menú especial con los platos más emblemáticos de la historia del restaurante Rincón de Diego que podréis degustar a partir del mes de mayo entre ellos, Romesco Thai de pescadores con Rape Rubio y almeja de carril 2016.
Consulta en nuestra web.
Reserva previa.
Gracias a todos nuestros clientes, gracias a los que 40 años después siguen viniendo a nuestra casa. Deseamos que disfrutéis de nuestro menú especial, que conectéis con nuestra historia y lo celebréis con nosotros con la ilusión del primer día. ¡Os esperamos!
El equipo Rincón de Diego
Romesco Thai de Rape Rubio, Langostinos y Almejas
Para la pasta romesco
80 gr ajo frito
150 gr almendras fritas
150 gr avellanas fritas
5u tomates maduros asados
2 cebollas fritas
150 gr pan frito
2 cucharadas de pimentón
1u guindilla
5 ñoras fritas
Trituramos todo el conjunto en la thermomix.
Para el romesco thai (para 4 pax)
300 gr pasta de romesco
50 ml aceite
500 ml caldo de pescado
500 ml leche de coco
50 ml salsa de soja
30 gr azúcar de palma
20 huevas de tobiko
4 trozos de rape de 120Gr
8 bolitas de patata torneada
8 langostinos de San Carlos
8 almejas
Sofreímos la pasta de romesco con el aceite y añadimos el caldo de pescado, la leche de coco, la salsa de soja y el azúcar de palma. Por otro lado doramos el rape. Una vez el romesco ha arrancado a hervir añadimos la patata torneada esperamos un 5 minutos y añadimos el rape , pasados 5 minutos mas añadimos los langostinos y las almejas. Una vez abiertas las almejas paramos el fuego y añadimos las huevas de tobiko.
C. Cristòfor Colom, 1
977 793 352
Dia de tancament:
Dilluns.
Horari de servei:
De 13:00 a 15:30 h.
APERITIU
Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.
ENTRANTS A ESCOLLIR
Musclos a la marinera.
Còctel de gambes.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Filet de sèpia amb salsa romesco.
Bunyols de bacallà.
SEGON PLAT
Arròs caldós d’escamarlans.
POSTRES
Postres de la casa a escollir.
MARIDATGE RECOMANAT
Raventós Codorníu.
–
*Beguda no inclosa.
Día de cierre:
Lunes.
Horario de servicio:
De 13:00 a 15:30 h.
APERITIVO
Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.
ENTRANTES A ESCOGER
Mejillones a la marinera.
Cóctel de gambas.
PRINCIPAL A ESCOGER
Solomillo de sepia con salsa romesco.
Buñuelos de bacalao.
SEGUNDO PLATO
Arroz caldoso de cigalas.
POSTRES
Postres de la casa a escoger.
MARIDAJE RECOMENDADO
Raventós Codorníu.
–
*Bebida no incluida.
Av. Del Baix Camp, 2 Local 12
877 071 720
Instagram: @hiu.restaurant
Dia de tancament:
Dimarts i dimecres.
Horari de servei:
De 13:00 a 17:00 h i de 19:15 a 23:30 h.
APERITIU
Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre
o Rosé.
MENÚ
Croqueta de pollastre satay amb romesco de cacauets.
Ningoyaki de caviar.
Suflat d’arròs negre, albergínia amb miso i verat marinat.
Tàrtar de gamba blanca de Cambrils amb citronel·la i coco.
Espàrrec blanc a baixa temperatura, amb emulsió de pollastre i romesco.
Caneló de porc ibèric massaman amb beixamel romescada.
Allipebre arromescat de botifarra de pagès i rap de costa.
POSTRES
Torrada de Santa Teresa de xocolata i avellana amb gelat de miso i caramel.
MARIDATGE RECOMANAT
Raventós Codorníu.
–
*Beguda no inclosa.
Día de cierre:
Martes y miércoles.
Horario de servicio:
De 13:00 a 17:00 h y de 19:15 a 23:30 h.
APERITIVO
Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.
MENÚ
Croqueta de pollo satay con romesco de cacahuetes.
Ningoyaki de caviar.
Suflado de arroz negro, berenjena con miso y caballa marinada.
Tartar de gamba blanca de Cambrils con citronela y coco.
Espárrago blanco a baja temperatura, con emulsión de pollo y romesco.
Canelón de cerdo ibérico massaman con bechamel romescada.
Allipebre arromescado de butifarra de payés y rape de costa.
POSTRES
Tostada de Santa Teresa de chocolate y avellana con helado de miso y caramelo.
MARIDAJE RECOMENDADO
Raventós Codorníu.
–
*Bebida no incluida.
C. Consolat de mar, 64
672 167 687
www.lesbarques.es
Dia de tancament:
Cap dia.
Horari de servei:
De 12:00 a 23:00 h.
APERITIU
Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.
ENTRANT A ESCOLLIR
Escarola amb romesco i bacallà.
Musclos amb romesquet.
Tires de calamar amb fons de romesco.
PRINCIPAL
Suquet de romesco de rap o de rèmol.
POSTRES
Postres del dia.
MARIDATGE RECOMANAT
Vi blanc Ànec Mut – Raventós Codorníu.
Día de cierre:
Ningún día.
Horario de servicio:
De 12:00 a 23:00 h.
APERITIVO
Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.
ENTRANTE A ESCOGER
Escarola con romesco y bacalao.
Mejillones con “romesquet”.
Tiras de calamar con fondo de romesco.
PRINCIPAL
Suquet de romesco de rape o de rodaballo.
POSTRES
Postres del día.
MARIDAJE RECOMENDADO
Vino blanco Ànec Mut – Raventós Codorníu.
C. Consolat de mar, 48
617 530 532
www.masetcambrils.com
Dia de tancament:
Dimarts.
Horari de servei:
De 12:30 a 23:00 h.
APERITIU
Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.
ENTRANT
Escarola amb romesco, anxoves i bacallà.
PRINCIPAL
Suquet de peix i marisc amb romesco.
POSTRES
Variats casolanes.
MARIDATGE RECOMANAT
Vi blanc Ànec Mut Ecològic – Raventós Codorníu.
Día de cierre:
Martes.
Horario de servicio:
De 12:30 a 23:00 h.
APERITIVO
Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.
ENTRANTE
Escarola con romesco, anchoas y bacalao.
PRINCIPAL A ESCOGER
“Suquet” de pescado y marisco con romesco.
POSTRES
Variados caseros.
MARIDAJE RECOMENDADO
Vino blanco Ànec Mut Ecológico – Raventós Codorníu.
Av. Diputació, 72
977 185 183
www.brisasdemarcambrils.com
Dia de tancament:
Dimecres.
Horari de servei:
De 13:00 a 17:00 h i de 19:30 a 23:00 h.
APERITIU
Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.
ENTRANTS PER COMPATIR
Musclos a la marinera.
Xatonada amb salsa de romesco.
Llagostins salats amb salsa romesco.
PRINCIPAL A ESCOLLIR
Bacallà sobre llit de patata panadera i romesco.
Cueta de rap amb salsa de romesco.
POSTRES A ESCOLLIR
Semifred de Mandoria amb xocolata.
Carpaccio de pinya amb gelat de caramel.
Pastís de formatge amb fruites del bosc.
Gelat de Turró amb crema catalana.
MARIDATGE RECOMANAT
Raventós Codorníu.
–
*Beguda no inclosa.
Día de cierre:
Miércoles.
Horario de servicio:
De 13:00 a 17:00 h y de 19:30 a 23:00 h.
APERITIVO
Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.
ENTRANTES A COMPARTIR
Mejillones a la marinera.
“Xatonada” con salsa de romesco.
Langostinos salados con salsa de romesco.
PRINCIPAL A ESCOGER
Bacalao sobre cama de patata panadera y romesco.
Colita de rape en salsa romesco.
POSTRES A ESCOGER
Semifrío de Mandoria con chocolate.
Carpaccio de piña con helado de caramelo.
Tarta de queso con frutos del bosque.
Helado de turrón con crema catalana.
MARIDAJE RECOMENDADO
Raventós Codorníu.
–
*Bebida no incluida.
C. Major, 5
977 792 741
www.restaurantedallitalianocambrils.com
Dia de tancament:
Dimarts i diumenge nit.
Horari de servei:
De 13:00 a 16:00 h i de 20:30 a 23:30 h.
APERITIU
Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.
ENTRANT
Amanida mar i muntanya de Romesco (xató italià amb escarola, hortalisses, col morada, anxoves, tonyina i bacallà).
PRINCIPAL
Entranyes de vedella a la brasa amb patates al caliu i salsa romesco.
POSTRES A ESCOLLIR
Pastís d’ametlles torrades i copa de cava.
Tiramisú amb avellanes torrades i copa de cava.
MARIDATGE RECOMANAT
Vi negre Ànec Mut i cava Mont Ferrant – Raventós Codorníu.
Día de cierre:
Martes y domingo noche.
Horario de servicio:
De 13:00 a 16:00 h y de 20:30 a 23:30 h.
APERITIVO
Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.
ENTRANTE
Ensalada mar y montaña de Romesco (“xató” italiano con escarola, hortalizas, col morada, anchoas, atún y bacalao).
PRINCIPAL
Entrañas de ternera a la brasa con patatas a la brasa y salsa romesco.
POSTRES A ESCOGER
Tarta de almendras tostadas y copa de cava.
Tiramisú con avellanas tostadas y copa de cava.
MARIDAJE RECOMENDADO
Vino tinto Ànec Mut y cava Mont Ferrant – Raventós Codorníu.
C. Montroig, 9
977 360 023
Dia de tancament:
Dilluns.
Horari de servei:
De 13:00 a 15:30 h.
APERITIU
Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.
ENTRANTS A COMPARTIR
Esqueixada de bacallà amb romesco.
Croquetes de ventresca de tonyina.
Musclos a la marinera.
PRINCIPAL
Fideuà d’escamarlans de Sant Carles.
POSTRES
A escollir de la carta.
MARIDATGE RECOMANAT
Raventós Codorníu.
–
*Beguda no inclosa.
Día de cierre:
Lunes.
Horario de servicio:
De 13:00 a 15:30 h.
APERITIVO
Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.
ENTRANTES A COMPARTIR
“Esqueixada” de bacalao con romesco.
Croquetas de ventresca de atún.
Mejillones a la marinera.
PRINCIPALES
Fideuá de cigalas de Sant Carles.
POSTRES
A escoger de la carta.
MARIDAJE RECOMENDADO
Raventós Codorníu.
–
*Bebida no incluida.
C. Miquel Planas, 19
977 794 668 – 657 545 250
www.lekeitiocambrils.com
Dia de tancament:
Cap dia.
Horari de servei:
De 12:00 a 23:00 h.
APERITIU
Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.
DEGUSTACIÓ
Matrimoni de pinxo de musclo amb romesco i de bacallà amb llit de brots.
MARIDATGE RECOMANAT
Copa de vi o cava de Raventós Codorníu.
Día de cierre:
Ningún día.
Horario de servicio:
De 12:00 a 23:00 h.
APERITIVO
Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.
DEGUSTACIÓN
Matrimonio de pincho de mejillón con romesco y de bacalao con cama de brotes.
MARIDAJE RECOMENDADO
Copa de vino o cava de Raventós Codorníu.
C. De les Barques, 6
977 232 009
www.casamacarrilla1966.com/street-food-cambrils
Dia de tancament:
Dilluns.
Horari de servei:
De 13:00 a 16:00 h i de 19:00 a 24:00 h.
APERITIU
Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.
DEGUSTACIÓ
Pan gua bao de cranc de closca tova amb romesco de Cambrils.
MARIDATGE RECOMANAT
Copa de vi o cava de Raventós Codorníu.
Día de cierre:
Lunes.
Horario de servicio:
De 13:00 a 16:00 h y de 19:00 a 24:00 h.
APERITIVO
Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.
DEGUSTACIÓN
Pan gua bao de cangrejo de cáscara blanda con romesco de Cambrils.
MARIDAJE RECOMENDADO
Copa de vino o cava de Raventós Codorníu.
C. De les Barques, 14
977 360 814
www.casamacarrilla1966.com
Dia de tancament:
Diumenge nit i dilluns.
Horari de servei:
De 13:00 a 15:30 h i de 20:00 a 22:30 h.
APERITIU
Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.
DEGUSTACIÓ
Suquet de Rèmol amb cloïsses.
MARIDATGE RECOMANAT
Copa de vi o cava de Raventós Codorníu.
Día de cierre:
Domingo noche y lunes.
Horario de servicio:
De 13:00 a 15:30 h y de 20:00 a 22:30 h.
APERITIVO
Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.
DEGUSTACIÓN
“Suquet” de rodaballo con almejas.
MARIDAJE RECOMENDADO
Copa de vino o cava de Raventós Codorníu.
Pg. Miramar, 30
977 360 063
www.miramar-cambrils.com
Dia de tancament:
Dimecres.
Horari de servei:
De 13:00 a 16:00 h i de 20:00 a 23:00 h.
APERITIU
Vermut Yzaguirre, Blanc, Negre o Rosé.
DEGUSTACIÓ
Arròs de romesco picantet amb tonyina vermella Balfegó.
MARIDATGE RECOMANAT
Raventós Codorníu.
–
*Beguda no inclosa.
Día de cierre:
Miércoles.
Horario de servicio:
De 13:00 a 16:00 h y de 20:00 a 23:00 h.
APERITIVO
Vermut Yzaguirre, Blanco, Negro o Rosé.
DEGUSTACIÓN
Arroz de romesco “picantet” con atún rojo Balfegó.
MARIDAJE RECOMENDADO
Raventós Codorníu.
–
*Bebida no incluida.